Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

χαχα ναι αυτό κατάλαβα και εγώ πρέπει να είναι σκράπες στα αγγλικα σου λέει όσο πιο λίγα λέω τόσο λιγότερα λάθη θα κάνω.

φαίρυ ναι τα έστειλε η αδερφή μου προχθες οπότε υπόλόγιζε αρχές της άλλη εβδομάδας.

πολύ χαίρομαι που σού άρεσαν τα χρυσά γιατι είχα μια αγωνία, είναι ιδιαίτερο κομμάτι και είναι φτιαγμένο στο χέρι, κάθε φορά που κόβω τον αλπακά κόβω και κεφτέδες από τα χέρια μου.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τι να μας κάνει εμάς ένα και δυο κουτιά, θυμάσαι στην έκθεση τι υπήρχε πάνω στο τραπέζι και φυσικά δεν ήταν όλα. έχουμε γεμίσει το σπίτι κουτιά και κουτάκια

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Καλημερα...

εχω εναν απιστευτο πονοκεφαλο....:confused::confused:

Μαρα...μια χαρα οικονομικα βγηκαν...περιπου 20 ευρα το κομματι???Τζιτζι..για χειροποιητα λενε πολυ!!

Ροζακι και Φαιρυ...εννοειται την ζεμπρα αλλα και το ποδηλατο απο αμαζον αγγλιας.Δεν εχουν μεταφορικα και βολευει απιστευτα!Δεν βγαινεις απο το σπιτι να ψαξεις χιλια μαγαζια και εννοειται ειναι πιο φτηνα!

το λινκ που έστειλες είναι μαρία ? για να το πάρω από εκεί και εγώ

το ποδηλατάκι σουπερ αλλά κάτι σε πιο μπλε έχει ? δεν είδα

γιατί πονοκέφαλο με τόσο καλό καιρό ? εγώ αισθάνομαι σαν θηρίο σε κλουβί πέρασε και ο μπαμπας μου με τον μικρό και μου ήρθε να την κάνω

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

maρσυ μου εχω ενθουσιαστεί με τη δάφνη..εχει γουστο αλλά ειναι και φανκι και γενικά δεν κάνει μια απο τα ίδια.. προκειμενου να της κάτσει το κιμονο εψαξε το ιδανικο υφασμα για να μην κάνει ζάρες και να μην σουφρώνει και κλπ κλπ... πολύ μαστόρισα

dZJip3.png

Διαφημίσεις

μια χαρα μαρουλιδιον μου!!!!

νομιζω οτι το μικιο μου με λεει επιτελους μαμαμαμαμαμαμαμαμαμαμαμαμαμαμμαμαμαμααμαμαμμαμαμαμααμ

μικρη περιπτωση να φωναζει για το φαγητο της....

το πουκακι καλα;

πως εισαι εσυ;

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

to poykακι αψογα, περασε μια ιωση και αρωστησα και εγω απο το φοβο μου...ως χαζή μάνα :P εγώ ντάξ τα γνωστα :P ετοιμαζω βαφτιση, πλακωνομαι στη δουλειά, κατι νευρα εχω που και που..οπως με ξερεις καλο μου :P

dZJip3.png

Διαφημίσεις

θυμαμαι την ιωση που λες...σου ειχα γραψει κιολας ενα κατεβατο....:cool:

μη μασας..τα μικρα θα κολλανε ιωσουλες..δεν παθαινουν τιποτα...χτιζουν βημα βημα το ανοσοποιητικο τους....

και εγω εχω λιγο φρικαρει με τα της βαφτισης ...δεν εχω καταληξει ακομα....μου αρεσουν πολλα...πρεπει να κλεινω σιγα σιγα....

tt1c3fef.aspx

τα βαπτιστικα τα παραγγειλαμε...

ειναι ασπρο με κοκκινο....με τιραντες κεντημενες με σβαροφσκι....πολυ καλο...

τωρα προσκλητηρια και μπομπο θελω να βρω....

ψαχνω κατι σε λουλουδι και στο προσκλητηριο και στην μπομπο...εχω βρει διαφορα....αλλα ακομη δεν εχω πει το τελικο ναι....

εσυ τι θα εχεις;

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...