Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βρε κοριτσια...σημερα του εδωσα τραχανα(ασχετο)...μια χαρα τον κατεβασε εχω να πω!!!

αλλα πειτε μου καμια ιδεα για μαμου!!!εχω κολλησει και ολο τα ιδια του φτιαχνω!!!

εσεις πλεον τους βαζετε τα παντα???

μωρε και μενα μου ειπε τα παντα εκτος ψαρι και αυγο αλλα ....ολο και φοβαμαι!!!

θα μου πειτε τι??!!!εεε εχετε δικιο!!!

τι φοβασαι βρε βανιλιτσα?εδω η δικια μου και τρωει τα παντα εκτος απο αυγο και ψαρι.και αρχιζουμε και γιαουρτι σε 15 μερες κ τραχανα.

δωσε αφοβα!την ντοματα απλα ξεφλουδιζε την

Holy Diver

τι λέει μαρσολαν αυτό το ζεβράκι καλό είναι ? μπορεί να το κουμαντάρει γιατί λογικά θέλει να μπορεί το παιδί να πατάει και να περπατάει έτσι ?

εμείς για πάρτι λέμε οικογενειακά φυσικά αλλά επειδή δεν ξέρω αν θα έρθουν τα πεθερικά μου όπως πάνε τα πράγματα χλωμό το βλέπω δεν ξέρω αν είναι να το κάνω στο σπίτι αν δεν έρθουν ή σε παιδότοπο αν έρθουν,

και οι δυο περιπτώσεις έχουν τα κατά και τα υπέρ τους εσείς τι ψηφίζετε ?

Καλημερααααααααα

Μωρε σε παιδοτοπο ειναι μικρα ακομα δεν καταλαβαινουν !

Α θα παρω και εγω ποδηλατακι τετοιο , το ζηλεψα οπως και την ζεμπρα :tongue:

Η μικρη παει γυρω γυρω , πιανεται ακουμπαει και προχωραει η σκατουλα μου , ειναι μια γλυκα .

Εχθες ομως μπουσουλουσε στο πατωμα και γλυστρισαν τα χερια της , χτυπησε το μωρο μου και στεναχωρηθηκα που πονεσε .

ΑΠο το θεμα του φαγητου , η πεθερα μου της τα φτιαχνει πολυ πολυ νοστιμα .Εχθες μονο που με πηρε τηλεφωνο και μου ειπε οτι της εβαλε καλαμποκι !!!!! της ειπα βεβαια να το βγαλει ! ε μαζι με τα καλα κανει και κατι κουφα και αυτη χαχαχαχαχα

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

φαιρυ μου και εγώ ζήλεψα την ζέμπρα μου άρεσε πάρα πολύ αλλά επειδή έχω καιρό αν είναι να την βρω σε καλύτερη τιμή από έξω γιατί να μην το πάρω. σε κάποιο άμαζον στέλνουν ελλάδα δεν θυμάμαι πιο να μας πει η μάρση ξανά.

όσο για τον παιδότοπο και εγώ αυτό σκεφτόμουνα αλλά και από την άλλη αν είναι να έρθει κόσμος το σπίτι δεν μπορώ να καθαρίζω μετά. θα δω μέχρι τότε.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Δεν εχεις γυναικα για δουλειες? .Εγω αν κανω καποιο τραπεζι λεω στην κοπελα να ερχεται και να μου τα κανει ολα την επομενη .Ετσι εχω βοηθεια .

ειδατε τι εγινε με το παιδακι και το σχοινι? τρανταχθηκα με το γεγονος .Θελουν πολυ προσοχη τωρα.

Τι θα κανετε τριημερο?

όχι δεν έχω γυναίκα εγώ και ο άντρας μου κάνουμε τις δουλειές δεν υπάρχει δυνατότητα για γυναίκα.

για το μωρό μου το είπε το αφεντικό μου και τρελάθηκα δεν μπορούσα να το διαβάσω κιόλας.

το τριήμερο δεν έχουμε στο πρόγραμμα τίποτα προς το παρών αν ο καιρός κρατήσει μπορεί να κάνουμε καμιά ημερήσια εκδρομή.

είναι που έφυγαν και οι αδερφές μου εκδρομή στην Ρουμανία και στεναχωρέθηκα που έμεινα πίσω.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Εγω δεν τα καταφερνω με τις δουλειες ειναι μεγαλο το σπιτι , και τωρα που δουλευω μαζευονται και πιο πολλες ,ειδικα με το σιδερο .

εμένα το σπίτι δεν είναι ιδαιέτερα μεγάλο αλλά και πάλι θέλει χρόνο

το σίδερο εγώ δεν σιδερώνω συχνά, τα ρούχα μας δεν θέλουν σίδερο μόνο του άντρα μου τα πουκάμισα και του Αντώνη σταμάτησα να τα σιδερώνω καιρό τώρα. εσύ ακόμα τα σιδερώνεις ? η γιατρός μου είπε δεν έχει νόημα πλέον

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

γεια σασ κοριτσια

εχω πολυ καιρο να μπω,αλλα τωρα βρηκα λιγο χρονο

ελπιζω να ειστε ολες πολυ ,πολυ καλα:D:D:D

εμεις σε 3 μερες γινομαστε 10 μηνων,βγαλαμε δοντακια,και αρχισαμε να περπαταμε ,με βοηθεια ,βεβαια....ο γιατρος ειναι πολυ ευχαριστημενος,δεδομενου ,οτι ο μπεμπης γεννηθηκε προωρος

καναμε και το εμβολιο της μηνιγγιτιδας και λεμε μπαμπαμπα:tongue::tongue::tongue:

ααααυυυυττττααααα!!!!

εγω τρεχω με το γραφειο,και με τις ετοιμασιες της βαφτισης

29/02/2011 την μερα των γεννεθλιων του

αποφασισα να κανω μπομπονιερες και προσκλησεις μονη μου

για να μειωσω το κοστος,αλλα ειναι τοσο ευχαριστη ασχολια,που δεν με πειραζει καθολου και ας ασχολουμε μετα τις 9,00 το βραδυ που πεφτει το παιδι για υπνο

αυτα πανω κατω

δεν βλεπω καμια σας μεσα ,θα παρω τηλεφωνο στις καπελες που εχω τηλεφωνα

σας φιλω και σας ευχομαι καλο τριημερο

ααααα........και χρονια μου πολλα,χιχιχιχιχιχι

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Διαφημίσεις

geioaaaaaaaaaaaa sas! gkeli εγω πλεον δεν εχω κινητο... ζητω η ελευ8ερία! πως τα πας με τις ετοιμασίες?

φαιρακι...αχου το μωρε το νεραιδακι μου κανει και βολτιτσες!

εγω ειμαι γνωστη ακαματρα και τεμπελα οποτε εχω γυναικα κάθε εβδομάδα πλέον, ειδικά για το σιδερο... πηρα και γυναικα για αυλιδα σε εβδομαδιαια βαση επισης, την μαμα του αγγελου του κολλητου της πουκι, γιατι ο καιρός ανοιγει και προτιομώ η μανα μου να τρεχει βολτες με την πουκι παρα να σιδερώνει και να φτιάχνει το σπιτι.. τι αλλα νεα ρε κοριτσια? εγω με την βαφτιση τρεχω αλλα εχω εμπιστοσυνη στην καλλιτεχνιδα της παρεας που με εξυπηρετει με τα μαρτυρικα..χιχιχιχιχιχιχ

dZJip3.png

μαρσολαν μου σου απαντω στην ερωτηση πουθ μουθ εκανες για τα χειροποθητα της δαφνης. μαζι με μεταφορικά έξοδα και τα υφασματα και την δουλεια της, ειναι 110 ευρω και περιλαμβάνει

1 πυτζαμάκι κιμονο με ασορτι παντοφλάκι

1. κιμονο σε αυτοκρατορικό ύφασμα σαντουγκ

1 κιμονό σε πιο "φτηνο ύφασμα"

1 κιμονό με παρτούς ώμους σε ελαστικό μακό

1 νυχτικάκι

dZJip3.png

τα μαρτυρικά σου μάρα μου είναι στον δρόμο

έρχονται από hongkong οπότε καταλαβαίνεις θέλει το χρόνο του

έχω και εγώ αγωνία να τα δω και να σιγουρευτώ οτι όλα είναι οκ ξέρεις πάντα υπάρχει μια αγωνία όταν αγοράζεις από ίντερνετ το θετικό είναι οτι τα βρήκα έτσι ακριβώς όπως περίμενα.

τι ειναι αυτά που έγραψες για την Δάφνη ?

εμας τα ρουχαλάκια μας είναι όλα υφάσματα που δεν χρειάζοντα σίδερο

μόνο 1-2 μπλουζάκια είναι λίγο σκληρά στην αρχή μετά μαλακώνουν.

΄Γκέλυ μου χρόνια σου πολλά αλλά τι γιορτάζεις ? ονομαστική ή γενέθλια ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Aααα εγω δεν μπορω να τα βαζω στα συρταρια ασιδερωτα αν και οταν ημουν ελευθερη το εκανα συχνα :tongue:τωρα εγινα νοικοκυρα (τρομαρα μου)

Μαρα μπραβο καλα εκανες , μωρε ξεκουραζεις και την μητερα σου ετσι και οπως το πες ας την πηγαινει βολτα να ξεσκαει το παιδι .

Δειχτε μας τα μαρτυρικα τσιν τσον τσιν

Μαρα τι εκανες με το δωρο κουμπαρας

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...