Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

τι λέει μαρσολαν αυτό το ζεβράκι καλό είναι ? μπορεί να το κουμαντάρει γιατί λογικά θέλει να μπορεί το παιδί να πατάει και να περπατάει έτσι ?

εμείς για πάρτι λέμε οικογενειακά φυσικά αλλά επειδή δεν ξέρω αν θα έρθουν τα πεθερικά μου όπως πάνε τα πράγματα χλωμό το βλέπω δεν ξέρω αν είναι να το κάνω στο σπίτι αν δεν έρθουν ή σε παιδότοπο αν έρθουν,

και οι δυο περιπτώσεις έχουν τα κατά και τα υπέρ τους εσείς τι ψηφίζετε ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι ρε συ δεν είναι το οικονομικό στην μέση απλά σκέφτομαι οτι αν έρθει κόσμος το σπίτι δεν είναι καλύτερη λύση. ούτε χώρος υπάρχει και θα γίνει του κουτρούλη μετά.

αλλά από την άλλη αν δεν έρθει κανείς τα πεθερικά μου ή τίποτα ξαδέρφια του άντρα μου τι να κάνουμε εμείς και εμείς στον παιδότοπο ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

να φέρουμε κανένα καρτούν θα δούμε μέχρι τότε

και για δώρο ακόμα σκέφτομαι τι μια λες να πάρω αυτό στο ακυρώνουν οι γιατροί την άλλη λες να πάρεις το άλλο δεν υπάρχει χώρος στο σπίτι στο καλό πια

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

βασικά θέλω ένα τύπου ποδήλατο βόλτας αυτό που το σέρνουν από πίσω για τους παππούδες να το κάνουν δώρο και μετά κάτι να πάρουμε και εμείς. αυτη η ζέβρα της μαρσολαν είναι καλή ιδέα μου άρεσε αν και είναι μεγάλο

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

ο μικρός επιτέλους είναι καλά, το αυτάκι μας είναι οκ

ναι κατάλαβα σου είπα οτι είναι εργοστασίου γιατί γενικά έτσι με στραζάκια πάνω στο ασημένιο δεν μπορώ να βάλω. μπορώ να δω αν μπορώ να σου κάνω κάτι σε αυτό το είδος σε πράσινο χρώμα , θα σε ενδιέφερε κάτι σε αυτό το στυλ αλλά σκέψου με πράσινα κρύσταλλα

http://www.facebook.com/login/setashome.php?ref=login#!/photo.php?fbid=170050489696430&set=a.161924957175650.32306.161677590533720&theater

roz μου, μαλλον δεν σου εξηγησα για ποιο λεω...και σε μπερδεψα!!

στο σαιτ που σου χω βαλει εννοω τα σκουλαρικακια τα πρασινα σε σχημα καρδιας που ειναι!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

βρε κοριτσια...σημερα του εδωσα τραχανα(ασχετο)...μια χαρα τον κατεβασε εχω να πω!!!

αλλα πειτε μου καμια ιδεα για μαμου!!!εχω κολλησει και ολο τα ιδια του φτιαχνω!!!

εσεις πλεον τους βαζετε τα παντα???

μωρε και μενα μου ειπε τα παντα εκτος ψαρι και αυγο αλλα ....ολο και φοβαμαι!!!

θα μου πειτε τι??!!!εεε εχετε δικιο!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

τι λέει μαρσολαν αυτό το ζεβράκι καλό είναι ? μπορεί να το κουμαντάρει γιατί λογικά θέλει να μπορεί το παιδί να πατάει και να περπατάει έτσι ?

εμείς για πάρτι λέμε οικογενειακά φυσικά αλλά επειδή δεν ξέρω αν θα έρθουν τα πεθερικά μου όπως πάνε τα πράγματα χλωμό το βλέπω δεν ξέρω αν είναι να το κάνω στο σπίτι αν δεν έρθουν ή σε παιδότοπο αν έρθουν,

και οι δυο περιπτώσεις έχουν τα κατά και τα υπέρ τους εσείς τι ψηφίζετε ?

το ζεβρακι ειναι τελειο...

δεν χρειαζεται να περπαταει το παιδι...αρκει να παταει εστω και με τις μυτουλες κατω..

Κρατιεται απο τα χερουλακια και δωστου...πανω-κατω--πανω--κατω!!χαχα

Η κυρα Πηνελοπη...ξεκαβαλαει και μονη της:shock:Αληθεια..εχει τοση πλακα..στηριζεται σε μια πολυθρονα που ειναι εινα διπλα...και ξεπεζευει..χαχα:)

αλλιως δεν μπορει..θελει ανθρωπο..

Δεν ειναι πολυ ογκωδες Ροζακι..μικρουλι ειναι!!

Για ποδηλατακι στανταρ κι εμεις--ο παππους δηλαδη:rolleyes:,λεω να παρω αυτο

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...