Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

καλημερα ....τι κανετε σημερα???

εγω δεν αλλαζω γειτονια .....δεν μου αρεσουν οι αλλες!!!

εδω τα εζησα ολα τα ομορφα και εδω θα συνεχισω.....εξαλλου τα ιδια λεμε παντου!!!αρα γιατι να ξενιτευτωωωωωωωω:rolleyes::tongue:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημερα κοριτσια

Εχθες δεν κοιμηθηκαμε καλα , μαλλον της ελειψα της μικρης ολη μερα , ειχα και μαθημα και δεν την ειδα καθολου .Το βραδυ ξυπνησε και με ζητουσε .Την πηρα διπλα μου και μου πιασε το χερι τοσο σφιχτα .

Αμα σας ξυπνησουν τους δινετε νερο?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B...A3P5ROKL5A1OLE πηραμε καροτσακι για βολτα με τη γιαγια(ελαφρυ) κ χωρις μεταφορικα.......γιουπιιιιιιιιιιι(παντου το εβρισκα πανω απο 125 λιρες,χωρις τα μεταφορικα!!!!!!)ΩΡΑΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?????????

γεια σας...

τι κανετε???

ειμαι πολυ κουρασμενη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δουλεια μπεμπης και τρεξιμο για την βαφτιση!!!

πηγαμε κλεισαμε και με την νονα τα ρουχαλακια του....πολυ ομορφα!!!!

οσες ερθετε θα τα δειτε και live!!!!

roz το απογευμα θα μετρησω για το κολιε!!!

καλε που ειστε???

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

επιτέλους άνθρωπος στο φορουμ

δεν ξέρω τι έγινε και την έκαναν όλες, μάλλον οι υποχρεώσεις

να βανιλίτσα μου μέτρα γιατί είναι κρίμα να μην της έρθει όπως το θέλει σε μέγεθος.

πες μου μόνο αν θέλεις να σου βάλω ασημένιο κούμπωμα

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

επιτέλους άνθρωπος στο φορουμ

δεν ξέρω τι έγινε και την έκαναν όλες, μάλλον οι υποχρεώσεις

να βανιλίτσα μου μέτρα γιατί είναι κρίμα να μην της έρθει όπως το θέλει σε μέγεθος.

πες μου μόνο αν θέλεις να σου βάλω ασημένιο κούμπωμα

ναι βρε ασημενιο βαλε!!

τι κανεις??ο μικρος???

το πρασινο που σου εδειξα ηταν για να καταλαβεις τι περιπου θελω...το ξερω οτι ειναι εργοστασίου!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

ο μικρός επιτέλους είναι καλά, το αυτάκι μας είναι οκ

ναι κατάλαβα σου είπα οτι είναι εργοστασίου γιατί γενικά έτσι με στραζάκια πάνω στο ασημένιο δεν μπορώ να βάλω. μπορώ να δω αν μπορώ να σου κάνω κάτι σε αυτό το είδος σε πράσινο χρώμα , θα σε ενδιέφερε κάτι σε αυτό το στυλ αλλά σκέψου με πράσινα κρύσταλλα

http://www.facebook.com/login/setashome.php?ref=login#!/photo.php?fbid=170050489696430&set=a.161924957175650.32306.161677590533720&theater

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

πλησιάζουν τα γενέθλια μας έχετε σκεφτεί καθόλου πώς θα κάνετε το πάρτι ? τι τούρτα θα έχει ? εγώ αρχίζω σιγά σιγά και το σκέφτομαι και γενικά δεν ξέρω ούτε πώς θα είναι η τούρτα τι θέμα να έχει αλλά ουτε αν θα κάνω το πάρτι στο σπίτι ή σε παιδότοπο.

εσείς τι λέτε ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Mπηκα το πρωι και δεν βρηκα καμια σας .

ναι σκεφτομαι τα γεννεθλια και τι θα της κανω .Εσεις τι θα κανετε? Θα ειναι τα πρωτα και επειδη θα ειναι μωρα θα φωναξετε κοσμο?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Γεια σας κοριτσακια!!!

Ολα καλα??

Εγω δεν της κανω παρτυ της μικρης...θα παρω μια τουρτιτσα και θα την κοψουμε οι γονεις,οι παπουδογιαγιαδες και τα αδελφια μας...Αλλωστε μετα απο εναν μηνα ακριβως εχουμε την βαφτιση οποτε θα εχει μεγαλο παρτυ εκει..

Δωρο βεβαια θα της παρουμε

ενα ωραιοτατο ποδηλατο smart trike!!!για να βολταρουμε και ανευ καροτσιου:D

Της αγορασα και την ζεμπρα της φισερ πραις...εκει να δειτε γελιο που ανεβαινει και ταρακουνιεται ολοκληρη!

http://www.amazon.co.uk/Fisher-Price-Baby-Gymtastics-Bounce-Zebra/dp/B000EULX9I/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=toys&qid=1300892322&sr=8-1

Πηραμε και τα πρωτα μας παπουτσια all star μποτακια κοκκινα για ανοιξη-καλοκαιρι...και ηδη ετοιμαζω παραγγελια για τα καλοκαιρινα της....

Σε εξοδα να βρισκομαστε....:D

emeiw 8α κανουμε γενε8λια μαζι με ητν βαπτιση..8α κοψουμε τουρτες και ολα τα σχετικα :P την τουρτα την παραγγελιεα απο το art cake διοροφη με μια πουκα πανω πανω να παιζει με τσοπστικσ! χοχοχοχοοχχ

dZJip3.png

επισης την τεταρτη εχω ραντεβου με τον φαγά.. μου ειπαν απο την εταιρεια εν λευκω να κλεισω ολο το ποσο ή το μισο με διαφημιση...μακαρι να μου κατσει..πλιζζζζζζζ καλε μου 8εουλη!

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...