Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας, κοριτσάρες!!!!!!!Τι δοντοβροχή έχει πέσει καλέ???

Μήπως η δική μου τα βγάζει λίγο αργά???Είμαι 8 μηνών και 4 ημερών και έχουμε βγάλει μόνο 1 δόντι!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχα

οχι ευακι 8 μηνων ειναι μια χαρα ηλικια.η φυσιολογικη ειναι 7-10 μηνων για το 1ο δοντακι.και ο γιος μου εμενα 7.5 μηνων εβγαλε το πρωτο.η μεγαλη μου 4.5

η Νεφελιτσα γινεται 5 μηνων σε 7 μερες και ακομα δεν εχει αν και εχει αρκετα σαλακια χωνει και χερια

Holy Diver

ταπεράκια...αχαχχαχαχ...καλό ...κι εγώ σαν εκείνη τη μάνα που κορόιδευαν με το αυγό στο χέρι έξω από τον Άραξο!!!χαχαχαχα...γουργούρηηηηη;το κοκό σου παιδί μουουουουουο...-Ναι μουαμά!ό.τι πείτε....αχαχαχαχαχαχχαα

αχαχαχαχα,τι μου θυμισες..ο αντρας μου ειναι στρατιωτικος κ μου εχει πει ιστοριες..μια εκ των οποιων ειναι η εξης:παιρνει μια μανα τηλεφωνο στο στρατοπεδο που υπηρετουσε ο γιος της κ λεει στον αντρα μου..γιατι αφησατε το παιδι μου νηστικο?

-πως το λενε το παιδι σας κυρια μου κ τι εννοειτε οτι το αφησαμε νηστικο?δεν ειχε αλλο φαγητο στο εστιατοριο?

-οχι,ειχε,φασολαδα,αλλα δεν την τρωει! 739554.gif191628.gif

εγω δεν μετακομισα....ποιες μετακομισαν και γιατι???και το κυριοτερο γιατι εφυγαν????????????????????????????????????????????????????????

σου στελνω πμ

Διαφημίσεις

Δήμητρα για την συνταγή που είπες για τα μπισκότα τι αλέυρι ? και η σκόνη φαριν λακτέ πρέπει να είναι μπισκοτόκρεμα δεν κάνει ?

και όταν λες ένα φλιτζάνι τι φλιτζάνι του καφέ ή του τσαγιού ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

τι κανετε κουκλες??

ολες καλά??τα ζουζουνελια??

καλέ ποιο φορουμ ειναι αυτο που μετακομισατε?πειτε και σε μας!!!!

Εμεις εδω, κλασικα ολη μερα μπουσουλημα και περπατημα ωσαν το καβουρι πλαι πλαι στα επιπλα...στεκεται και ορθιος μονος του χωρις να κρατιεται για λιγα δευτερολεπτα αλλα μετα πιανεται παλι...

Γενικως τα υπνο θεματα καλα κρατουν, εχουν μειωθει λιγο οι φορες που ξυπνα μεσα στη νυχτα αλλα και παλι ξυπναει!

αυτες τις μερες θα μας δει και η παιδιατρος! να δουμε τι θα μας πει, τι καινουριο θα ενταξουμε στη διατροφη κτλ!

Εγω εχω χαθει λιγο διοτι κλασικα τρεχω και δεν φτανω αλλα που θα μου παει θα βρω καποτε λιγο χρονο και για την παρτη μου!!!

Παντως κοριτσακια οσο περναει ο καιρος τοοοοοοσο λιωνω με τον Ηρακλή!!!αχχχχχχχχχχχχ! ΕΡΩΤΑΣ

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Dimitra εμένα ο γουργουρίνης έχει βγάλει τα δοντάκια του από 5,5 μηνών και τώρα εδώ και 2 εβδομάδες έχουμε κακά αλιάδα:P:p:p και γκρινίτσα, φουσκωμένα ούλα και πορδίτσες:oops::oops::oops:πάμε και για τα πάνω μάλλον:?::?::?:

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

οχι:tongue::tongue::tongue:

και ουτε εινα υποχρεωμενος να υπηρετησει στην ελλαδα αν μενει εδω γιατι δεν γεννηθηκε στην ελλαδα.ΑΝ ομως μενει μονιμα στην ελλαδα την εποχη που πρεπει να παει φανταρος τοτε ναι πρεπει να υπηρετησει αλλα μειωμενο.

αν γινει αυτο θα νοικιασω τροχοσπιτο και θα μενω εξω απο το στρατοπεδο!με τα ταπερακια μου!!!:rolleyes:

Κοπελιά..σε βλέπω με το αντίσκοινο μέσα στο οποίο θα έχει στηθεί η σουπερ κουζίνα με τα υπερντουλαπια και τακτοποιημενα τα βιολογικα! χαχαχαχα

1. Jo jo Μου.... περαστικά παναρακι μου..τελικα το εξανθημα ειναι αλεργία ή απο την ίωση?

2. ειστε ολες τρελές

3. μου λειπετε παλιο κουρουνες!

4. η πουκι εχει γινει κοπελα πια.. κοιτιεται σε κα8ρεφτη και φοράει βραχιολια δικα μου..και μετα μου τα φοραει στο χέρι.. επισης χτες με αφησε άφωνη. πηρε το ρολοι της πε8ερας μου και το τοπο8ετησε στον καρπο της....και μετα με κοιτουσε χαμογελαστή.. βλεπει φωτο με τον μπαμπα μου και σκεφτετε πως ειναι δυνατον να τον βελεπει στο χαρτι και λαιβ διπλα της.. γενικά εχει παρε πολύ φορα η ατιμη! αχχχχχχχχχχχ!

Ηταν όλα μαζι.... Είχε αυτί , λαιμό και κοιλιτσα ερεθισμενα..και μαλλον εκανε αλλεργια στο σελινο,,,δεν μπορω να φανταστω κατι αλλο για αλλεργια.... το ψυχακι μου ..περασε δύσκολες ώρες...αλλα τώρα ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑΑΑΑΑ!!!!! και κοιμαται και γελαει και όλα!

εγω δεν μετακομισα....ποιες μετακομισαν και γιατι???και το κυριοτερο γιατι εφυγαν????????????????????????????????????????????????????????

Καλέ..μην σας χάσω.... αν μετακομισετε να μου πειτε κι εμενα...μπορεί να το αραίωσα λιγο λογω κουρασης και διαφορων αλλων που με στελνουν για υπνο με τις κοτες..αλλα σας σκεφτομαι και δεν θελω να σας χασω...:(

βανιλίτσα μου εγώ τις παρασκευές κάθομαι! νομίζω σου έχω δώσει το τηλέφωνό μου... πάρε με να πιούμε καφεδάκι!!!!!!!! πολύ θα χαρώ!!!!!!

Κορίτσια μου...το μωρό μου είναι μάλλον από τα πιο μικρά της παρέας...και σίγουρα θα εχετε δει περισσότερα από εμενα...αλλα εχω τρελλαθεί! τις τελευταίες μερες εχει γίνει ολοκληρο παιδάκι!! κανει παλαμακια και χορεύει! και εγω κλαίω από την χαρά μου!!!!!!!!

Λοιπόν..θα προσπαθήσω να μεταφέρω το λαπ τοπ στην κρεββατοκαμαρα...γιατι δεν γίνεται πρέπει να να τα λεμε συχνότερα!!!!!!! αν κξαι διαβάζω τα νεα σας!

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου...το μωρό μου είναι μάλλον από τα πιο μικρά της παρέας...και σίγουρα θα εχετε δει περισσότερα από εμενα...αλλα εχω τρελλαθεί! τις τελευταίες μερες εχει γίνει ολοκληρο παιδάκι!! κανει παλαμακια και χορεύει! και εγω κλαίω από την χαρά μου!!!!!!!!

Λοιπόν..θα προσπαθήσω να μεταφέρω το λαπ τοπ στην κρεββατοκαμαρα...γιατι δεν γίνεται πρέπει να να τα λεμε συχνότερα!!!!!!! αν κξαι διαβάζω τα νεα σας!

όχι, εμένα είναι ο πιο μικρούλης!!!!άντε, μην μας μεγαλώνεις, κιουρία μου!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Συγνώμη!!!!!!!! χαχαχα ναι είναι ο γουργουράκος ο μικρότερος!!!!! είχα στο θυμόμουν κάτι ωραίες μετρήσεις και μπερδεύτηκα! χαχαχα δεν είχα κοιτάξει το τικεράκι!

Dimitra εμένα ο γουργουρίνης έχει βγάλει τα δοντάκια του από 5,5 μηνών και τώρα εδώ και 2 εβδομάδες έχουμε κακά αλιάδα:P:p:p και γκρινίτσα, φουσκωμένα ούλα και πορδίτσες:oops::oops::oops:πάμε και για τα πάνω μάλλον:?::?::?:

εννοειται απο δω κ περα αναμενεις συνεχεια δοντια:tongue: αν εχει πιο πολλα σαλια απο οτι πριν η γκρινια κλπ τοτε μαλλον θα βγει πολυ συντομα!

Κοπελιά..σε βλέπω με το αντίσκοινο μέσα στο οποίο θα έχει στηθεί η σουπερ κουζίνα με τα υπερντουλαπια και τακτοποιημενα τα βιολογικα! χαχαχαχα

αχαχαχαχαχαχα τα βιολογικα ναι χααχαχαχαχαχαχ πρεπει απο τωρα να κανω οικονομια για την υπερκουζινα μου!:tongue:

πριτς εμεις ειμαστε οι μικροτερες:tongue::tongue::tongue::tongue:

Holy Diver

Συγνώμη!!!!!!!! χαχαχα ναι είναι ο γουργουράκος ο μικρότερος!!!!! είχα στο θυμόμουν κάτι ωραίες μετρήσεις και μπερδεύτηκα! χαχαχα δεν είχα κοιτάξει το τικεράκι!

ναι, άντεεεεε, έβγαλε χειλάκι το γουργουράκι!!!!Ουαααα μας τσεχάσατεεεεε!!!

εννοειται απο δω κ περα αναμενεις συνεχεια δοντια:tongue: αν εχει πιο πολλα σαλια απο οτι πριν η γκρινια κλπ τοτε μαλλον θα βγει πολυ συντομα!

αχαχαχαχαχαχα τα βιολογικα ναι χααχαχαχαχαχαχ πρεπει απο τωρα να κανω οικονομια για την υπερκουζινα μου!:tongue:

πριτς εμεις ειμαστε οι μικροτερες:tongue::tongue::tongue::tongue:

Α!ναι, βρε συ είναι το Νεφελίνι πιο κούστικο, δίκιο έχεις...Καλέ jojo μπήκε μέσα το χειλάκι....

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...