Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΑΛΕΕΕ;ΑΝΤΡΑΣ ΘΑ ΕΙΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ(ΦΤΟΥ ΚΑΚΑ)απλά της μανούλας το κοκό θα είναι το πιο γλυκό...πωπωπωπωπ και με ακούσουν οι αδερφές μου....θα με χ...σουν!!!πω πω έγινα σαν εκείνες που κορόιδευα...

Κορίτσια ; την κάνω με ελαφρούς πήδους! Καλή εβδομαδα να'χουμε..φιλάκαιααααααα

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

κιεγω το ιδιο επαθα.τελικα οι μανες με τα αγορια εχουμε ενα θεμα!εγω τον κανακευω ρε κοριτσια ειναι τοσο γλυκος και απαλος!αχ δε μπορω να κρατηθω!

καλο βραδυ βρε παστακι!

Holy Diver

τι να σας πω εγώ μέχρι στιγμής έναν τον έχω στο δεύτερο θα σας πω αν και έδωσα όρκο να μην κάνω ποτέ διακρίσεις στα παιδιά μου να μου κοπούν τα χέρια αν κάνω ποτέ

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Οχι δεν ειναι θεμα διακρισης.αλλα ειναι που ξερουμε οτι τα αγορια φευγουν πιο ευκολα.:rolleyes: ειδικα αν βρουν καμια καπατσα παει:cool:

εγω οταν εκανα τη ραφαελα πιστευα πως ποτε δε θα αγαπησω αλλο παιδι οπως αγαπαω αυτην.πιστευα πως και 2ο να κανω ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να το αγαπησω οπως την ραφαελα!

εμεινα εγκυος στον αλεξ και ελεγα μα θα το αγαπαω τοσο???

και ομως η αγαπη δε μοιραζεται.διπλασιαζεται!στην περιπτωση μου τριπλαστιαζεται:tongue:

Holy Diver

Διαφημίσεις

καλά πάντως Δήμητρα; εγώ πιστεύω οτι η Ραφαέλα θα σου την κάνει πρώτη...είναι πολύ κουκλί!:P:p:pόχι οτι ο Αλεξ και η Νεφελίτσα δεν είναι, απλά λέω τώρα εγώ!χαχαχαχαχχα

Καλημερα κούκλες...πάω για δουλειά..καλή εβδομάδα

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

γεια σας καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε????:!!!!!!που ειστε ολες???

εμεις μετα απο 1μιση περιπου χρονο και μη σας πω....πηγαμε χθες για ποτακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ωραια ηταν....!!!Μαλλον θα ξαναγινει συντομα γιατι το χρειαζομασταν !!!

τι κανετε???κανα νεο???

τα μωρουλια σας????

jo οποτε σχολασεις νωριτερα στειλε μου κανα sms να βρεθουμε!!!αν δεν κανω λαθος και συ κατα τις 3 δεν σχολας???αρα αμα καμια μερα σχολασεις λιγο νωριτερα και γω το ιδιο να βρεθουμε!!!εγω ειμαι πατησιων αλλα μπορω να ερθω αμπελοκηπους η πανορμου ας πουμε!!!

Banilitsa εγω σχολαω 3 η τζο απο οσο ξερω καθεται ως αργα στο γραφειο γι αυτο και χαθηκε.

rose μου και η δικια μου τρωει ψωμι ,, τυρι , μπιφτεκι , πατατα .

Αμα θελω να την κανω να ξεχαστει με την γκρινια της δινω ψωμακι .

Εχθες που βγηκαμε εφαγε μπιφτεκι και πατατα στο χερι

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

smouts για μπαλουξ ελεγες , αλλου πηγες τελικα.

Εμεις τελικα καταληξαμε εκει , παραλια , να μας χτυπησει ο ηλιος και η θαλασσα.

Κοριτσια η δικια μου τις τελευταιες μερες εχει γινει πολυ νευρικια .Φωναζει , και δεν θελει με τιποτα να την βαζω ανασκελα να την αλλαζω .Τα ιδια κανει και στην πεθερα μου βεβαια .

Απο τα νευρα της ριχνει πισω το κεφαλι . και μπορει και να χτυπησει ασχημα κιολας , πριν εκανε ενα αποτομο με το κεφαλι γιατι πηγα να την βαλω για υπνο και με πηγε να...εβγαλε λιγο φαγητο αλλα την βλεπω οκ τωρα .

Τι τρομαρα πηρα

Join the club αγαπη...εδώ και ενα μηνα περιπου για να αλλαξω βρακακι σητν πουκι γινετε ΠΟΛΕΜΟΣ! προσπαθησε να την απασχολεις με το να της τραγουδας, γελάς, παιζεις τις πατουσες...οτι μπορεις δλδ... ειναι επειδη ξαφνικα χανει την αυτονομια που της δινει το..ορ8ιο

dZJip3.png

πλακα κανεις????????????

μωρε μπραβο στο παιδι μας.

εγω δεν εχω δοκιμασει να του δωσω ψωμι....γιατι εχουμε μονο 2 δοντακια.

βρε κοριτσια απο ποτε θα τρωνε λιωμενα και οχι αλεσμενα??????

μην βιάζεσαι με τα λιωμένα.. ειναι και το πεπτικο συστημα ακόμη σε. δημιουργία.. αστο να ζηλεψει εκεινο και να αρπαξει κατι.. πχ ενα μακαρονακι βιδα που ειναι και πιο μεγαλο απο το σπαγγετι και δεν κινδυνευει να το κατεβασει..αμασηστο...γενικα.. μην βιαζεσαι ;)

dZJip3.png

1. Jo jo Μου.... περαστικά παναρακι μου..τελικα το εξανθημα ειναι αλεργία ή απο την ίωση?

2. ειστε ολες τρελές

3. μου λειπετε παλιο κουρουνες!

4. η πουκι εχει γινει κοπελα πια.. κοιτιεται σε κα8ρεφτη και φοράει βραχιολια δικα μου..και μετα μου τα φοραει στο χέρι.. επισης χτες με αφησε άφωνη. πηρε το ρολοι της πε8ερας μου και το τοπο8ετησε στον καρπο της....και μετα με κοιτουσε χαμογελαστή.. βλεπει φωτο με τον μπαμπα μου και σκεφτετε πως ειναι δυνατον να τον βελεπει στο χαρτι και λαιβ διπλα της.. γενικά εχει παρε πολύ φορα η ατιμη! αχχχχχχχχχχχ!

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Της κανεις ακομα μασκες ?

κοριτσια μετακομισατε ολες στο αλλο φορουμ??? στειλτεμνμ καλε αν ειναι αυτο που νομιζω εχω κανει εγγραφη αλλα δεν ειμαι ενεργη εκει .

Γι αυτο χαθηκατε ολες μωρεεεεεεεεεεεεεε

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

ροζ μου....εχει τοσο ωραια πραγματα που ΜΠΕΡΔΕΥΟΜΑΙ!!!!!!!!!!!!!

Εμενα το φορεμα δενει στον λαιμο οποτε θελω σκουλαρικακια συγουρα αλλα οχι κατι για τον λαιμο!!!

ειναι στο χρωμα του παγου αλλα εχει πινελιες μωβ και πρασινο!!!

μαλιστα εχει και πετρες σε πρασινο ανοιχτο θα ελεγα!!!αν εχεις κατι στο μυαλο σου (αργοτερα δεν ειναι αναγκη τωρα που εισαι στη δουλεια) πες μου!!!θελω να ειναι διακριτικο....και κυριως οχι κρεμαστα!!φιλακια!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...