Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

λες να το δοκιμάσω αν και ο δικός μου δεν είχε πρόβλημα με τα δόντια τα έβγαλε σε χρόνο ντε-τε και χωρίς γκρίνιες αλλά μπορεί να είναι μια καλή απασχόληση και δεν παχαίνει τόσο.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δοκιμασε το!μια φιλη μου το ειχε κανει και ο μικρος της ειχε τρελλαθει!εκτος απο το οτι εξυνε τα ουλα του μασουλουσε καικατι αφοβα!

στη ραφαελα δε το ειχα κανει γιατι δεν την ηξερα καν τη συνταγη.κ αυτη επισης οπως ο δικος σου τα δοντια τα εβγαζε 2-2 και 3-3 και χαμπαρι δε παιρναμε.ουτε να κλαιει ουτε τιποτα.μεχρι να χρονισει τα ειχε ολα εκτος απο τους κυνοδοντες:shock:(τους εβγαλε 14 μηνων)

ο αλεξ οπως ειπα ηταν περιπτωση.δεν εβαζε τιποτα στο στομα εκτος απο αλεσμενο:rolleyes:

Holy Diver

ναι ρε συ εκεί που είχε 2 για πότε έγιναν 8 δεν κατάλαβα κάποια στιγμή ανοίγω το στόμα του και βλέπω να έχουν σκάσει ένα σωρό.

βέβαια καταλαβαίνω όταν βγαίνει δόντι γιατί έχει σάλια πολλά και δαγκώνει πράγματα με λύσσα

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

αλλα 12 σας εμειναν.για ποτε θα ξεπεταχτουν κ αυτα χαμπαρι δε θα παρεις αφου τα βγαζει ετσι.

της ραφαελας της κουνιουνται 3 δοντια!παει μεγαλωσεεεεε αχ βαχ!σαν χτες την ειχα μωρακι μισο μετρο πλασματακι!το κεφαλι της ηταν στον ωμο μου και τα ποδια της στον αφαλο μου!και τωρα μου ειναι σχεδον μεχρι το στηθος!!

Holy Diver

ρε συ Δήμητρα εγώ βλέπω τα dvd που ήταν νεογέννητος και λέω θεε μου πόσο μεγάλωσε το παιδί μου. σαν χθες ήταν πράγματι που ήταν 3 κιλά και 50 εκατοστά. και τώρα νομίζω ότι έγινε αντράκι. πόσο μου έλειψαν εκείνες οι τόσο μωρουδίστικες στιγμές που όπου τον έβαζα καθόταν ακούνητος και ξάπλωνε πάνω μου χωρίς να κουνιέται.

άσε η μυρωδιά του, αυτή η μπεμπεδίστικη μυρωδιά που πλημμυρίζει το δωμάτιο του όταν μπαίνω μέσα.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

αχ αυτη η μυρωδιαααα τι αρωμα!!και ειδικα εκει στο λαιμακι τους μυριζουν τοσο τελεια!ειναι τοσο αθωα και υπεροχη αυτη η μυρωδια οντως!

περναει γρηγορα ο καιρος οταν εχεις παιδι.ξαφνηκα γυρνας πισω και βλεπεις πως ολα αυτα τα χρονια περασαν σαν μια μερα.ειναι απιστευτο:(

Holy Diver

η μάνα μου έλεγε κάθε μέρα από τοτε που γεννήθηκε ο Αντώνης ότι υπάρχουν χιλιάδες πράγματα στο παιδί σου που δεν τα καταλαβαίνεις την ώρα που γίνονται. μόνο όταν περνάνε τα χρόνια τα καταλαβαίνεις. όταν γεννήθηκε ο Αντώνης μου έλεγε για αυτη την μυρωδιά που τότε δεν μύριζα ή δεν έδινα σημασία.Μέρα με την μέρα όμως τα βλέπω. Φαντάζομαι όταν έχεις άλλα δύο παιδιά μεγαλύτερα πόσες στιγμές χάνεις. α στο καλό συγκινήθηκα βραδιάτικα. ειλικρινά αν δεν ήταν το θέμα της δουλειάς θα είχα είδη αρχίσει την προσπάθεια για δεύτερο.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

πω πω...τι είναι αυτά που λέτε συγκινούμαι...το γουργουράκι γεννήθηκε 2810 και τώρα είναι +7 κιλά και τώρα πια είναι ένας μπέμπης που σου γελάει σου κάνει γλύκες(ΒΛ.παστακόπαιδο), σου φωνάζει να τον προσέξεις κτλ κτλ..πω πω το παιδί μου θα πάει στρατό..πάει θα μου φύγει!!!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

χαχα καλά παστάκια μην στεναχωριέσαι μέχρι να πανε τα δικά μας στο στρατό θα έχει γίνει προτεραιότης χιχι τι σ...τά δεν θα γίνει ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

οχι:tongue::tongue::tongue:

και ουτε εινα υποχρεωμενος να υπηρετησει στην ελλαδα αν μενει εδω γιατι δεν γεννηθηκε στην ελλαδα.ΑΝ ομως μενει μονιμα στην ελλαδα την εποχη που πρεπει να παει φανταρος τοτε ναι πρεπει να υπηρετησει αλλα μειωμενο.

αν γινει αυτο θα νοικιασω τροχοσπιτο και θα μενω εξω απο το στρατοπεδο!με τα ταπερακια μου!!!:rolleyes:

Holy Diver

ταπεράκια...αχαχχαχαχ...καλό ...κι εγώ σαν εκείνη τη μάνα που κορόιδευαν με το αυγό στο χέρι έξω από τον Άραξο!!!χαχαχαχα...γουργούρηηηηη;το κοκό σου παιδί μουουουουουο...-Ναι μουαμά!ό.τι πείτε....αχαχαχαχαχαχχαα

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

χαχαχαχαχαχα χτυπητο αυγο με ψωμι παπαρα εξω απο το στρατοπεδο!!!χαχαχαχα

γουργουρηηηηηηηηη το αυγουλακιιιιιιιιιιι ενα αγαπη μου οι βιταμινες σουυυυυυυ

εγω μη γελαω γιατι με το κολλημα που εχει με τον μπουμπο(το αρκουδακι του μαυτο κοιμαται απο 2 μηνων!ειναι απο αυτα που εχουν κεφαλι και σωμα σαν πετσετα!)

με βλεπω εξω απο την πυλη και με χτυπητο αυγο και με μπουμπο!!!!

Holy Diver

χαχα καλά ε το έχουμε απολέσει νομίζω, όχι κορίτσια εμείς θα βγάλουμε ΑΝΤΡΕΣ με όλη την σημασία της λέξης. δεν θα κάνουμε φλούφλιδες

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...