Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

ναι εγώ το ξέρω, έχουν ή είχαν και τα ανηψάκια μου...ΣΤΟΝ ΠΑΣΤΑ ΠΕΣ ΤΟ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΟΥΡΗΣΕΙ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥ....

Μήπως η μικρη σου τα κάνει αυτά επειδή της λείπεις; Δεν είμαι ειδική, απλά λέω μήπως;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Hello!!

Παστακια...μπραβο στο Γουργουρινι σου...Καλε,τοσο νωρις σας εβαλε αυγο???Μπρααβοοοοο!!Εμεις ξεκινησαμε οταν εγινε 9 μηνων και εννοειται τον κροκο μονο...και μια χαρα τον χλαπακιασε ολο...

Τωρα σε λιγες μερες που η ικρη θα γινει 10.5 μηνων θα το φαμε ολοκληρο με το ασπραδι του...

Εγω για την περπατουρα ειμαι υπερ,οπως ακριβως λεει η Βανιλιτσα αλλα για λιγο...μια χαρα πανε!!!Δεν σπρωχνουν μονο...περπατανε κανονικοτατα!!!

Οσο για το παρκο...πηγαινε αυριο κιολας και παρε ενα με μισο-μισο διχτυ...θα με θυμηθεις...Η Πηνελοπη απο 7 μηνων μπηκε μεσα κι απο τοτε αρχισε να σκαρφαλωνει και να γυμναζεται τελεια!!

μαρσολαν και η δικια μου ξεκινησε αυγο αυτο τον μηνα , της εδωσα και ασπραδι , της αρεσει πολυ !!!

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Marsolanaki μου, έχω πάρει και τον έχω βάλει από 5 μηνών και μια χαρά κάθεται, κοιμάται, παίζει...τωρα θα δείξει....εφού λέμε να το παόρνουμε στις διακοπές μας μαζί, αφού κοιμαται και εκεί μέσα...

Αυγό ναι μας είπε κουταλίτσα κουταλίτσα από τον άλλο μήνα όμως..

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

smouts για μπαλουξ ελεγες , αλλου πηγες τελικα.

δεν απαντησε καμια χτες που σας το πρότεινα, και λεω ας πάω στο φλόισβο, να αλλάξουμε παραστάσεις. Και τελικά, πήρα και την ολγα, δεν τη βρήκα ούτε εκείνη, και με το που μπήκαμε στη Μαρινα και παρκαραμε, συναντησα κατι ξαδελφια μου (τα πιο αγαπημενα μου, που σχεδον καθε καλοκαιρι κανουμε μαζι διακοπες γιατι ταιριαζουμε παρα πολύ σα ζευγάρια) και μόλις τελειωσε και ο νικος το χομπυ του, ήρθε και μας βρήκε, πήγαμε και για φαγητό και μαζευτήκαμε στις 6.

Πήγαμε και κάτσαμε σε μια καφετέρια με μια τεραστια παιδική χαρά, όπου η Ιλιάνα, ΛΥΣΣΑΞΕ για 3 περίπου ώρες. Δεν έκατσε ΚΑΘΟΛΟΥ ρε παιδιά, τι πράγμα ήταν αυτό. Περάσαμε πολύ ωραία, αν και αλλιώς την είχα τη σημερινή βόλτα στο μυαλό μου (πιο ήρεμη) αλλά ψόφησα ρε κοριτσια....

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Μήπως η μικρη σου τα κάνει αυτά επειδή της λείπεις; Δεν είμαι ειδική, απλά λέω μήπως;

To σκεφτηκα και εγω αυτο .Μα σημερα ειχε μια υπερενταση αλλο πραγμα.

Σμουτς μου σημερα ηταν υπεροχη μερα για εξω βολτα , αυριο ισως το επαναλαβω , ριξτε τηλ αμα ειστε κοντα να παρω το αυτοκινητο και να την φερω .

Μονο που φοβαμαι αυτες τις κολο ιωσεις βρε κοριτσια αν και ειμαστε σε ανοιχτους χωρους .Τωρα το βραδυ της ανεβηκε το γαλα και τρομαξα , ελπιζω να μην μου κολησε τιποτα

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

γεια σας καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε????:!!!!!!που ειστε ολες???

εμεις μετα απο 1μιση περιπου χρονο και μη σας πω....πηγαμε χθες για ποτακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ωραια ηταν....!!!Μαλλον θα ξαναγινει συντομα γιατι το χρειαζομασταν !!!

τι κανετε???κανα νεο???

τα μωρουλια σας????

jo οποτε σχολασεις νωριτερα στειλε μου κανα sms να βρεθουμε!!!αν δεν κανω λαθος και συ κατα τις 3 δεν σχολας???αρα αμα καμια μερα σχολασεις λιγο νωριτερα και γω το ιδιο να βρεθουμε!!!εγω ειμαι πατησιων αλλα μπορω να ερθω αμπελοκηπους η πανορμου ας πουμε!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ?

χάθηκα και εγώ το ξέρω αλλά προχθές κοιμήθηκα από τις 8 το βράδυ ναι όπως το ακούτε, μαρσολάν μου συγνώμη που εξαφανίστηκα αλλά με πήρε ο ύπνος από τις κότες.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ρε κορίτσια εσάς τρώνε ψωμί σαν τρελά όπως εμείς, βλέπει ψωμί και τρελαίνεται παίρνει μια κομματάρα να και την καταβροχθίζει. άσε που με τα δόντια που έχει τρώει μπανάνα ολόκληρη πλέον την δαγκώνει κανονικότατα

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ρε κορίτσια εσάς τρώνε ψωμί σαν τρελά όπως εμείς, βλέπει ψωμί και τρελαίνεται παίρνει μια κομματάρα να και την καταβροχθίζει. άσε που με τα δόντια που έχει τρώει μπανάνα ολόκληρη πλέον την δαγκώνει κανονικότατα

πλακα κανεις????????????

μωρε μπραβο στο παιδι μας.

εγω δεν εχω δοκιμασει να του δωσω ψωμι....γιατι εχουμε μονο 2 δοντακια.

βρε κοριτσια απο ποτε θα τρωνε λιωμενα και οχι αλεσμενα??????

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

βανιλίτσα μου άστα να πάνε καρβέλι ολόκληρο τρώει και πρέπει να το κόψει γιατι χορταίνει και μετά χάνει γευματα αλλά τι να κάνω όταν μας βλέπει στο τραπέζι και εντοπίζει το ψωμί ? χτυπιέται λέμε.

Α βανιλίτσα μου το μήνυμα μου για το κολιέ το πήρες το τελευταίο ? γιατί έγραφα από το κινητό και δεν ξέρω αν παραδόθηκε.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

πλακα κανεις????????????

μωρε μπραβο στο παιδι μας.

εγω δεν εχω δοκιμασει να του δωσω ψωμι....γιατι εχουμε μονο 2 δοντακια.

βρε κοριτσια απο ποτε θα τρωνε λιωμενα και οχι αλεσμενα??????

αναλογα στο παιδι ειναι

η ραφαελα σταματησε τα αλεσμενα περιπου μια βδομαδα πριν κλεισει το χρονο.

ο αλεξαδρος μεχρι 27 μηνων αλεσμενα ετρωγε.δε δεχοταν με τιποτα να φαει κανονικα.ουτε καν μια ψιχα!οτιδηποτε κομματακι εβρισκε στο στομα του το εφτυνε αμεσως!ακομα και στο αλεσμενο ενα μικρο κομματακι πατατα να ειχε το εφτυνε!και ξαφνηκα μια μερα εκει που ετρωγε η ραφαελα φετες με μαρμελαδα...αρπαζει μια φετα κ αρχιζει να τρωει:shock::shock::shock::shock:

υπαρχει ωραια συνταγη με μπισκοτα γιαυτη την ηλικια που ειναι τα μπεμπονια σας.ειναι σκληρα κ δεν εχει φοβο να κοψει κομματι και να πνιγει.απλα το ξυνει με τα δοντια και λιωνει

Holy Diver

τι συνταγή ? όταν λες μπισκότα τι έχει μέσα ζάχαρη ?

εμένα πάντως τρώει κανονικά μασάει δηλαδή έχει και 8 δόντια δεν είναι λίγα την μπανάνα την δαγκώνει με το στόμα και τρώει

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Περιγραφή

Αυτά τα μπισκότα είναι πολύ σκληρά ώστε να τα δαγκώνουν τα μωρά και να ανακουφίζονται όταν βγάζουν δοντάκια, χωρίς όμως να σπάνε και να υπάρχει φόβος πνιγμού. Τα προτείνω ανεπιφύλακτα. Τους περνάμε και ένα κορδονάκι για να τα δένουμε πάνω στο παιδί (όπως την πιπίλα) και να μη τους πέφτουν κάτω, γιατί θα περάσουν ώρες μασουλώντας τα.

Συστατικά

1 φλ. αλεύρι

1 φλ. σκόνη φρουτόκρεμα ή φαρίν λακτέ

3 κ.σ. λάδι

παγωμένο νερό

Οδηγίες

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 220°.

Ανακατεύουμε το αλεύρι με τη σκόνη κρέμας και σιγά σιγά προσθέτουμε το λάδι. Βάζουμε λίγο από το παγωμένο νερό (ξεκινάμε με 1/4 φλ), ανακατεύουμε και συνεχίζουμε να προσθέτουμε μέχρινα γίνει η ζύμη μας μια σφιχτή μπάλα που θα ξεκολλάει από τα τοιχώματα του μπολ.

Ανοίγουμε τη ζύμη στο πάχος ενός κράκερ και κόβουμε σε ότι σχήμα θέλουμε (προτείνω ή δαχτυλίδι ώστε να το κρατάει το μωρό εύκολα με το χεράκι του ή μπαστουνάκι με τρυπούλα πάνω για να περάσουμε κορδονάκι).

Τα βάζουμε σε ταψί με λαδοκολλα και τα ψήνουμε για 10-12' ή μέχρι να γίνουν ελαφρώς καφέ. Τα αφήνουμε να κρυώσουν τελείως και μετά τα φυλάμε σε αεροστεγές δοχείο.

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...