Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

καλησπέρα και καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου! και χρόνια πολλά! και τι έδειξε το ΕΡΑ τεστ και τελικά με τι πρωτόκολλο προχώρησε στην τελευταία σου προσπάθεια; εγώ με όσους έχω μιλήσεις πλην του γιατρού μου που κι εκείνος αναγκάζεται να μου το προτείνει,  μου λένε ότι δεν έχει σημασία και δεν είναι αξιόπιστο. πραγματικά δεν ξερω πως να προχωρήσουμε!

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λοιπον....

ειναι πραγματικα υπεροχη...τοσο ολοκληρωμενη και γεματη και πλουσια αλλα....

εχει πολυ τρεξιμο...πολυ κουραση...οτι περνας με το ενα εις διπλουν....καλα η δικια μου κορη η μεγαλη ειναι και ολοκληρη κοπελα πια και με καταλαβαινει σε πολλα και με βοηθαει...δεν παυει ομως να ειναι ακομη ενα μικρο παιδακι που θελει την προσοχη μου και μαλιστα απαιτει περισσοτερο χρονο απο εμενα γιατι ζηλευει και λιγο και θελει αποκλειστικοτητα...

σμουτσακι αν τα βαλεις στη ζυγαρια τα θετικα υπερτερουν των αρνητικων....γιαυτο μη διστασεις για δευτερο....παντως αν θες τη γνωμη μου η διαφορα που εχουν τα δικα μου παιδια ηλικιακα ειναι ιδανικη σχεδον μιας και η μεγαλη μου με βοηθαει αρκετα..δεν ειναι μωρο...

ποτε φευγετε για διακοπες και που θα πατε;;;;

οι κοπελες που γεννησαν τωρα θα πανε διακοπες;;;εμεις λεμε να το τολμησουμε τον αυγουστο που θα ειμαστε 2 μηνων για καπου κοντα....

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

γεια σας κοριτσια,σμουτς-ροουζ και φυσαλιδα!!!

εμας εδω το Σαββατο ειναι κλειστα τα μαγαζια κι η πολη ειναι ηρεμη.Σημερα ειναι και τα γενεθλια του μπαμπα μας,θα προσπαθησουμε να τα γιορτασουμε με χαλαρο ποτακι νωρις και μαζι με την μπεμπουλα μας γιατι η πεθερα μου που θα μας την κρατουσε εχει να παει σε τραπεζι γαμου του ξαδελφου μας που παντρευται αυριο και θα λειπει.

Ροουζ,σκεφτομαι να της αλλαξω το γαλα οχι γιατι δεν μου αρεσει το Απταμιλ αλλα γιατι οπως και να το κανεις το βιολογικο της Holle ειναι πολυ καλυτερο και με λιγοτερες προσθετες ουσιες-σκεψου οτι δεν εχει ζαχαρη καθολου.

Το πολυ-πολυ αν δω οτι δεν το θελει με τιποτε ξαναγυριζω στο παλιο,αν και οταν θα την κοψει η πεινα θα το πιει:D

Σμουτς,το ξερω το κολπο με το χαμομηλι αλλα κι εμενα η παιδιατρος μου ειπε να δινω γαλα οσο ζηταει,να μην της το στερω κι ακομη εχω αντοχες να της το ετοιμαζω οποτε θα συνεχιζω να της κανω το χατιρι για καμποσο καιρο ακομη.Αν δω οτι περναει κι ο Σεπτεμβρης και δεν το κοβει απο μονη της τοτε κατι θα κανω....οχι τιποτε αλλο αλλα να βαλουμε και κανενα προγραμμα γιατι λογικα απο Οκτωβρη και μετα που θα ειναι 5 μηνων θα αρχισουμε και κρεμες και εισαγωγη τροφων γενικοτερα.Επισης αν ολα πανε καλα με το αναπληρωτιλικι μπορει να λειπει κι ο αντρας μου πουθενα μακρυα και δεν θα εχω την βοηθεια που εχω τωρα.

Κοριτσια,πηρα ενα γκατζετακι για το γαλα της μικρης απιστευτο...ααααχ,ηθελα να το πω καπου να με καταλαβουν:mrgreen:πολυ το χαιρομαι,ειναι της beaba ετοιμαζει γαλα σε δευτερολεπτα και μοιαζει με εσπρεσσιερα...πολυ το χαιρομαι,καλυτερο κι απο τον θερμαντηρα της avent!!

χαλαλι τα ευρουδακια που εσκασα...χεχεχε

Διαφημίσεις

μαρσολαν μου στείλε μου λινκ αν υπάρχει να το δω

τρελαίνομαι για γκατζετάκια τέτοια

http://www.amazon.fr/Beaba-Bibexpresso-Pr%C3%A9parateur-Biberon-Instantan%C3%A9/dp/B003F13RB0/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=baby&qid=1278768335&sr=8-1

ροουζ,μιλαμε ειναι πανεμορφο κατα τη γνωμη μου...απο χτες που το ελαβα το χρησιμοποιω...κυριολεκτικα σε δευτερολεπτα ζεσταινει το γαλα στην ιδανικη θερμοκρασια!!δεν προλαβαινω να βαλω τη σκονη στο μπουκαλι κι εχει ζεσταθει.

Εγω βεβαια το πηρα απο το mamarella 2-3 ευρω ακριβοτερο γιατι εκει το πρωτοειδα και δεν ηξερα οτι εχει τοση ποικιλια στο γαλλικο αμαζον!

Ειμαι πολυ ευχαριστημενη,πολυ καλο προιον!!!

βάζεις δηλαδή το νερό κρύο και άβραστο ? ή το έχεις αποστειρώσει πρώτα ?

την σκόνη που την έχεις ? δουλεύει όπως η καφετιέρες με τον γαλλικό καφέ ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

κοιτα,εγω δεν το ρισκαρω να ειναι αβραστο το νερο.Αλλα ναι,το βαζεις κρυο στην θηκη που ειναι απο πανω,πατας το κουμπακι,μεχρι να βαλεις τη σκονη στο μπουκαλι εχει ζεσταθει,βαζεις το μπουκαλι απο κατω,πατας τον μοχλο και πεφτει το νερακι μεσα στο μπουκαλι.Ολο αυτο γινεται σε ελαχιστο χρονο,μιλαμε δευτερολεπτα.

επισης λειτουργει και ως θερμαντηρας αποσπωμενος,κι εχει ενσωματωμενο συστημα καθαρισμου.

Διαφημίσεις

εσύ το πήρες από το ιντερνετ ?

πόσο γρήγορα ήρθε ?

εννοειται απο ιντερνετ,απο το www.mamarella.com αλλα μετα ειδα οτι το amazon.fr το εχει ελαχιστα φτηνοτερο.Σε 7 εργασιμες με το ταχυδρομειο ηταν εδω.

και πως πληρώνεις με Paypal ?

εμένα μου άρεσε και το μιξεράκι αυτό

http://www.beaba.com/flash/#/en_GB/products/details/7-15-Lump-free+blender

ένα τέτοιο χρειάζομαι για να μην γεμίζω αέρα το μπουκάλι από το ανακάτεμα

δεν το είδα όμως σε αυτό το σαιτ

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

εγω εχω προπληρωμενη της Κυπρου αλλα δεν την εχω συνδεσει με paypal γιατι δεν εχει χρειαστει μεχρι τωρα.

ναι,στο mamarella δεν εχει το μιξερακι αυτο...ισως ομως να το εχει στο amazon.fr. ναι το εχει 20 ευρω.Παντως ειδα οτι τα προιοντα της beaba τα εχει στο αλλουετε στη θεσσαλονικη.

Αργοτερα απο Οκτωβρη-Νοεμβρη που θα αλλεθουμε και θα βραζουμε προσανατολιζομαι και στον ατμομαγειρα της,ειναι πανεμορφος κι εχει πολλα βολικα εξαρτηματα...Αν και αντιστοιχα καταπληκτικο ατμομαγειρα-μιξερ εχει και η Avent!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...