Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Γεια σου Ροζακι!!

ολα καλα??

Η Δημητρα μετακομισε σε αλλο φορουμ...χαχα!!

Εκει θα την βρεις στανταρ..

αοπο εδω περασε για λιγο επειδη την φωναξα εγω!!

Τι κανει ο Αντουαν??

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

περασα να πω ενα γρηγορο γειααααα!!!!!!

εχω την ασπα αρρωστη και εχω φρικαρει...βεβαια οχι σαν το πουκακι (περαστικα ρε μαρα....να γινει γρηγορα καλα το πουκακι....) τωρα που σας μιλαω την ετοιμαζει ο μπαμπας της για να την παμε στη γιατρο...αντε να δουμε τι θα μας πει,,,, η ασπα ειναι γεματη κοκκινα σπυρακια....

τεσπα... δεν προλαβαινω να διαβασω τα οσα γραψατε βεβαια...και πολυ λυπαμαι:confused::confused::confused::confused::confused:

αλλα...ΦΙφακι μπραβο καλο μου!!! θα κανεις εναν αγοραρο κουκλο!!!!!!!! πολυ χαρηκα ρε:D:D:D:D:D:D:D:D

λοιπον, ξεκινησα να γραφω πριν φυγω για το γιατρο.. και τωρα που γυρισα απο το γιατρο... συνεχιζω... η ασπα ειναι με ερεθισμενο λαιμο...ερεθισμενο αυτι...κοιλια που κανει ηχους... δοντια που βγαινουν.... και εξανθηματα που προερχονται απο καποια αλλεργια.... :confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Διαφημίσεις

ειπα και γω ρε Δημητρα....αφου ειμαστε ολες δεμενες τοσο πολυ με αυτα που εχουμε ζησει στις ομορφοτερες στιγμες της ζωης μας....;)

καλημερα σας ειπα δεν σας ειπα!!!

Σημερα σπιτακι μας με τον μικρουλι μας να το φερνει κουβαρι...με την στρατα!!!!!!!!!!!!καλε .....παρτε στρατα και αφηστε τους να λενε..δεν μπορειτε να καταλαβαιτε ποση μα ποση ελευθερια βιωνουν και ΤΡΕΛΕΝΟΝΤΑΙ απο χαρα και ικανοποιηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jo πως ειναι η μικρουλα σου???απο τι επαθε αλλεργια???πρεπει να το προσεξεις αυτο για να μην ξανατυχει!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Βανιλίτσα μου, ρώτησα τη γιατρό και μου είπε κατηγορηματικά όχι για την στράτα που λές, γιατί το παιδί λέει απλά σπρώχνει, ενώ μες στο πάρκο είναι κάτ σαν φυσιοθεραπεία, θα την παλέψει πιο πολύ την δουλειά...

Τελευταία νέα γουργούρη...εχθές πήγαμε καροτσάδα μετα πάστα και γουργούρεως....πήγαμε και για τσίμπι τσίμπι πρωτιστα...είμαστε 72 πόντους, 9450 κιλά και πολύ όμορφοι μην ξεχνιόμαστε...μπήκαμε σε τραχανάδες, μακαρονάκι κτλ κτλ και τον άλλο μήνα πάμε για αυγό, ψάρι...μεγάλωσε το παιδί μου σνιφ! συγκινήθηκα!..άντε να καλυτερέψει ο καιρός(που παρεπιπτόντως εχθές καθόσουν ανετοτατα έξω Ρίο, σήμερα ούτε να το σκεφτείς!) να αρχίσουμε τις βόλτες μας....

Φαιράκι βλέπω πήζεις στην δουλειά ε; κάνε υπομονή ο πρώτος καιρός είναι...και μην μασας, να πάνε να πνιγούν...να μην κάνουμε οικογένειες εμείς..να τα σπέρνουμε τα παιδιά να φυτρώσουν! Στο καλό σαββατιάτικο!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

μοραβο το γουργουρινι!!!

το αυγο σου ειπε πως να το δωσεις?δε κανει με τη μια ενα αυγο. 1 κουταλακι μονο την πρωτη φορα.μετα απο 2 μερες 2 κουταλακια μετα απο 2 μερες 3 κουταλακια κλπ .

αντε καλες μασες!!!εμεις τον αλλο μηνα ξεκιναμε γιαουρτι προβιο

Holy Diver

ναι ρε Μήτσο μ'..το ξέρω..θα του δίνω μία κουταλιά και μετά θα ττο τρώω όλο εγώ..χαχαχαχ..μιλάμε τρελαίνομαι για κοκό!(ξέρεις αυτό που μας έφτιαχνε η μάνα μου, αυγό με ψωμί σε ποτηράκι σπασμένα...πώώώώ μάγκα μου ....τι γκουρμέ και βλακείες μου λές τώρα;)

Ρε μεγάλωσε και το Νεφελάκι άντε!..η Ραφαέλα τι κάνει με τις εισπνοές ρε; συνεχίζετε; εμάς μας βρήκε ένα ¨αθώο"(έτσι το είπε) φυσηματάκι στην καρδιά η ντόκτορ αλλά μας καθησύχασε οτι δεν είναι τίποτα...έπρεπε να δείτε τον πάστα άσπρισε και έκατσε σε καρέκλα!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

περαστικα στην Ασπα μας......πολλα φιλακια...

Τι εγινε βρε κοριτσια γιατι δεν σας σηκωνει το κλιμα????:rolleyes:

dimitra ειπαμε κατι που σε πειραξε?????:shock:

ευχαριστουμε!!!!!!!!! το ειδες το μην που σου ειχα στειλει στο fb? εκεινη την μερα που ελεγες για χαλανδρι??

τι εγινε δημητρα και παστακια??? γιατι εκδηλωσατε τετοιασυναισθηματα??

smouts για μπαλουξ ελεγες , αλλου πηγες τελικα.

Εμεις τελικα καταληξαμε εκει , παραλια , να μας χτυπησει ο ηλιος και η θαλασσα.

Κοριτσια η δικια μου τις τελευταιες μερες εχει γινει πολυ νευρικια .Φωναζει , και δεν θελει με τιποτα να την βαζω ανασκελα να την αλλαζω .Τα ιδια κανει και στην πεθερα μου βεβαια .

Απο τα νευρα της ριχνει πισω το κεφαλι . και μπορει και να χτυπησει ασχημα κιολας , πριν εκανε ενα αποτομο με το κεφαλι γιατι πηγα να την βαλω για υπνο και με πηγε να...εβγαλε λιγο φαγητο αλλα την βλεπω οκ τωρα .

Τι τρομαρα πηρα

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Παστακια μου , το φυσιματακι τωρα το ακουσε? συνηθως δεν ειναι τιποτα ,εχει και η δικια μου .Μην ανησυχεις

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...