Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

να μαι πάλι έκλεισα το ένα μαγαζί το μεσημέρι και πήγα στο άλλο που δεν υπάρχει χρόνος για ιντερνετ

φίφη μου καταρχήν ναι έχεις δίκιο δεν θέλω να σε ταλαιπωρώ με την κοιλούμπα σου οπότε κάνε ότι νομίζεις και μιλάμε

τώρα για το τι χρειάζεσαι πέρα από τα κορμάκια που σου είπαν και τα κορίτσια χρειάζεσαι απαραίτητα σελτέδια για την αλλαξιέρα εμένα κάθε μα κάθε φορά που πήγαινα να του αλλάξω πάνα τους πρώτους μήνες κατούραγε τον τόπο και άλλαζα σελτεδάκι σχεδόν κάθε μέρα οπότε αν σου βγει και εσένα κατούρλας θα χρειαστείς.

Μετά σίγουρα πανάκια ρεψίματος εγώ τα είχα αντί για σαλιάρα στην περίπτωση που δεν θηλάσεις που το απεύχομαι αλλά και να θηλάσεις πάλι θα τα χρειαστείς για τις γουλιες των πρώτον μηνών.

γαντάκια σίγουρα γιατί γρατσουνιούντε εμένα ακόμα γρατσουνιέται αλλά δεν λεει να του βάλω γάντι χιχι.

σκουφάκια είπαμε , γενικά πάρε τώρα ότι νομίζεις μην σκεφτείς το μετά γιατί εγώ δεν είχα ούτε χρόνο ούτε χρήμα μετά να πάρω τίποτα οπότε έλεγα πόσο ηλίθια ήμουν που έλεγα άστο μετά τώρα δεν ξέρω αν χρειάζεται. πάρε τα και ας είναι για δύο μήνες μετά.

η γέννηση του μωρού φέρνει έξοδα που δεν υπολογίζεις οπότε πάρε τώρα που μπορείς. Αν θυμηθώ κάτι άλλο το επισυνάπτω,

Μάρα μου άντε είμαι σίγουρη ότι πέρασε το χειρότερο λίγο ακόμα για τα τελευταία και ξεμπέρδεψε η πουκίτσα μας.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αντε μαρα μου να αναρρωσει πληρως η πουκι σου ..πολλα περαστικα

Fifi mou επειδη εκει θα τα βρεις πολυ φθηνα παρε αρκετα πραγματα .Εδω δεν παλευεται με τις τιμες.

Παρε κορμακια 0-3 apo mothercare και μεις τα φορεσαμε ως να παει 4ων , εχουν μεγαλες εφαρμογες.

Ολοσομο κορμακι παρε μονο για τον σεπτεμβριο και μετα.Εμεις συνεχεια τετοια φοραμε γιατι με τις πιτζαμες μενει ξυπολυτη.

Καλτσακια οπωσδηποτε να παρεις , ακομα και το κατακαλοκαιρο θα του φορας , εμενα οι καλτσες με εσωσαν και απο τους κολικους , δεν κρυωνε η κοιλιτσα της.

παρε καλοκαιρινες κουβερτες πικε , δυο ειναι αρκετες κατα την γνωμη μου

Σελτεδακια απαραταιτητα .

πετσετακια απαραιτητα και αυτα για τις γουλιτσες.

αμα βρεις φθηνα το σφινακι υπνου να το παρεις απο κει .

κοριτσια μου χαρησαν ενα macclaren περιπατου .....αλλα ειναι μπλε!!!:confused: πειραζει??

Επισης δεν ξερω πως κλεινει , καποια βοηθεια απο καμια σας

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Αν παρεις καροτσι να κοιταξεις τα εξης βασικα

1ον να χωραει στο αμαξι σας

2ον να μην ειναι παρα πολυ βαρυ

3ον να κλεινει και να ανοιγει ευκολα ...εχω πετυχει κυριουλες στο δρομο που προσπαθουσαν δυο ωρες να το κλεισουν :rolleyes:

πω! αναρρωσε το πουκίδιο έμαθα;άντε μπραβο!

Εμείς άυριο πάμε ντόκτορ για τσίμπι τσίμπι κια έχουμε και μηνογεννέθλεια...κατά τα άλλα καλά!

Φίφη μου πολύ χαίρομαι για εσενα είναι οι πιο όμορφες και οι πιο δημιουργικες εποχές συτές από την ώρα που "γκαστρωνόμαστε":-P:-P:-P μέχρι που τα κρατάμε αγκαλιά....τώρα άρχισες και τα ψώνια, ποιος σε πιάνει! μπράβο μπράβο..η ώρα η καλή να είναι...έχω ταλαιπωρηθεί κι εγώ για τον γουργουράκο μου και καταλαβαίνω πως είσαι....θινκ πόζιτιβ όπως λέμε κι εδώ στο Ελλάντα!

Στις υπόλοιπες στέλνω φιλάκια...καληνύχτα

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Καλημερα κοριτσια .Πρωινη πρωινη ειμαι ανοιγω το γραφειο και ειμαι μονη

Μαρσολαν!!!!!!! μηπως ξερεις στο mac claren απο που μπορω να βρω και να αλλαξω υφασμα????

Μου χαρισαν ενα μπλε περιπατου και θελω να το αλλαξω :rolleyes:

Διαφημίσεις

αν και χαμενη στο διαστημα κανω τις εμφανισεις μου...

δεν σας ξεχναω ρε..να το ξερετε....

διαβασα οσο μπορεσα τις πιο πισω σελιδες και εχω να πω....

φιφηηηηηηηηηηηηηηηηηη υπεροχα νεααααααααα!!!!!!ολα να πανε τελεια μεχρι το τελος!!!!!!!!

μαρα μου περαστικα στο πουκακι σου....

βρε εσυ μας ξεκολλας απο τα αγχη μας οταν βουλιαζουμε στο βουρκο και εσυ τωρα τα παιξες με το κρυωματακι της πουκι;

ξερω οτι ειναι μακρια σου και δεν εισια κοντα της για να καταλαβεις οτι προκειται για ενα απλο κρυωματακι....

να ξερεις οτι τα μωρα δεν ειναι πουθενα προστατευμενα...εμεις οι ιδιοι μπορει να ειμαστε φορεις μια ιωσης και να μην την εκδηλωσουμε και τα μωρα να την παρουν απο εμας και να νοσησουν...ή και απο τον αερα ..πως να σου πω....δεν εχει να κανει με αυλιδα αθηνα....

βεβαια οσο περιοριζετε τις επαφες με μικρα παιδια περιοριζετε και τις πιθανοτητες να αρρωστησει το μικιο αλλα και εμεις μπορουμε ανετα οπως σου προειπα να μεταφερουμε μικροβια...

αχ.....εμεις κανουμε ολο γλυκες...αλλα μαμα δεν με ειπε ακομη το θκατουλι.....με κοιταζει ολο θαυμασμο και μου τριβει την μουριτσα της αλλα μαμα μπουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ..

η πρωτη της λεξη ειναι "αντε"

φανταζεστε τι με περιμενει ετσι με την τσαουσω.....:D:D:D:D:D:D

εχετε νεα απο γκελη;οι αλλες σας "ειδα" ...μια χαρα ειστε!

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

χαχαχα αντε , ειναι υπεροχη λεξη για αρχη , εμας το μπερδευει με το ντει ντει χαχαχαχα

Ροζ μου θα σου στειλει μνμ στο φεις η αδερφη μου με τον δικο μου λογαριασμο , μην απορησεις για την δευτερη παραγγελια χαχαχα

Μαρσολαν περιμενω να μου πεις για το καλυμα καροτσιου(φαγωθηκα)

Αχχχ παρασκευη σημερα !!!!!!

χαχαχα αντε , ειναι υπεροχη λεξη για αρχη , εμας το μπερδευει με το ντει ντει χαχαχαχα

Ροζ μου θα σου στειλει μνμ στο φεις η αδερφη μου με τον δικο μου λογαριασμο , μην απορησεις για την δευτερη παραγγελια χαχαχα

γεια σας............

τι νεα??

fifaki ριξε και μια ματια στο Inglesina ειναι απο τα πιο ωραια και ελαφρια!!!ειδικα τα καινουρια....

Βρε ποτε θα πιουμε κανα ΚΑΦΕ:tongue::P:-P??????

iA8hp3.pngWtKrp3.png

καλημέρα κορίτσια μου, φαίρυ το είδα το μήνυμα ναι το προώθησα στην αδερφή μου για να δει αυτή γιατί εγώ από την δουλειά δεν μπορώ.

τι κάνετε ? Παρασκευή σήμερα ναιιιι

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Γεια σου Φαιρουλινι!!

Παρασκευη σημερα και οσες εργαζεστε ευκαιρια να απολαυσετε το σπιτι σας και τα παιδακια σας!!

Λοιπον,liners για το καροτσι θα πας να δεις μηπως εχουν τα μαδερκερ η τα Λητω αν τα θες αμεσα...βασικα δεν ειναι απαραιτητο να ειναι μαρκας Μακλαρεν ας ειναι τα λεγομενα universal που κανουν σε ολα τα καροτσια.

Εγω τα εφερα απο Αγγλια μαζι με το καροτσι οποτε εδω δεν ξερω τι παιζει...ουτε καν ιντερνετικα.

Το αλλο που μπορουμε να κανουμε αν δεν βιαζεσαι ιδιαιτερα ειναι το ακολουθο..Την Δευτερα θα βαλω παραγγελια στην κοπελα που μου ψωνιζει Αγγλια...Αν θες να παραγγειλω απο kiddicare 1-2 καλυμματα και για εσενα να εχεις να συναλλαζεις.15 λιρες το εχουν εκει!

κοιυα εδω την ποικιλια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...