Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

12-18 τα θέλω και τα 3 το ζακετάκι που έχει σε δυο χρώματα αν υπάρχει το γαλάζιο αλλιώς ότι βρεις.

όσο για τα λεφτά γιατί να τα πληρώσεις ? θα σου τα βάλω σε τράπεζα δεν μου είναι τίποτα. πες μου μόνο τράπεζα και λογαριασμό.

επιμένω

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και αμα μωρη τζαζ δεν τα βρω θα πηγαινω να στα στελνω πισω με την κοιλια?? δεν κανουνε και 1 εκ ...κατσε να δω τι υπαρχει και τα βρισκουμε λεμε πωπω !!εγω κατα τισ 5 Απριλιου θα γυρισω να ξερεις

εγω fifi που γεννησα Αυγουστο της ειχα παρει φανελακια ολων των ειδων κ στο τελος την ειχα ολη μερα γυμνουλα με την πανα της κ το βραδακι με κανα σεντονακι κ εμειναν ολα αφορετα!!!!!

εγω fifi που γεννησα Αυγουστο της ειχα παρει φανελακια ολων των ειδων κ στο τελος την ειχα ολη μερα γυμνουλα με την πανα της κ το βραδακι με κανα σεντονακι κ εμειναν ολα αφορετα!!!!!

Αυτο φανταζομαι οτι θα γινει και με μενα αλλα θελω να κανω μια εξυπνη καβα με ολα τα απαραιτητα για το πρωτο τριμηνο μετα βλεπουμε...γιαυτο θα παρω πιο πολλα αμανικα και κοντομανικα μιας που σκεφτομαι να την βγαλουμε στο εξοχικο το πρωτο τριμηνο...αχ να πανε ολα καλα μονο μεχρι τοτε

Τωρα ενα αλλο θεμα..ΚΑΡΟΤΣΙ ξερω οτι για το πρωτο τριμηνο το παιδι πρεπει να ειναι συνεχεια ξαπλα...μια φιλη θα μου δωσει το καρεκλακι αυτοκινητου για νεογεννητα οχι το maxi cosy ενα αλλο που ειναι πιο ξαπλωτο που εχει και βαση καροτσι για βολτα που ομως δεν μπορεις να εχεις το μωρο μεσα για παραπανω απο 1,5 ωρα..και σκεφτομαι να παρω και sling ...αξιζει λοιπον να κουβαλαω και εξτρα καροτσι?? εχω σκεφτει να παρω το boogaloo bee η κανενα maclaren αλλα αξιζει να το φερω ελλαδα η να το αφησω εδω για τον Σεπτεμβριο??

Διαφημίσεις

τι κάνετε κουκλες μου??

Φιφακι μου τι τέλεια τα νεα σου!!!!! ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!

Ειχα κανει μια λιστα θυμαμαι τοτε, θα την ψαξω και θα την ποσταρω, ηταν ολα τα πραγματα που χρειαζεται να αγορασουμε για ενα νεογεννητο, μαλιστα τα χρησιμοποιησα ολα μπορω να πω

Τι νεα κοριτσαρες??? εγω χαθηκα γιατι δεν προλαβαινω καθολου μιλαμε, εχω τρεξιματακι γενικως και ο Ηρακλής ειναι δυο μερες πολυ ανησυχος και το βραδυ παλι αρχισε να κλαιει σπαρακτικα και ακομη και αγκαλια να τον σηκωσω παλι κλαιει... Οπως καταλαβαινεται κουτουλαω τα μαλα!!!!

Φαιρακι μου δεν πειραζει για το Σαββατο, θα κανονισουμε ξανα συντομα βολτουλα, εμεις καλα περασαμε με τον Ηρακλή, εφαγε το τοστακι του, βγηκαμε και παιξαμε στον παιδοτοπο εκει και μετα πηγα στην εκθεση να δει τον μπαμπα του!!!!

Ειπε και μαμα σας το είπα???αχχχχχχχχχχχχχχχχ ελιωσα η μανα! χαχαχαααααααααα

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Τωρα ενα αλλο θεμα..ΚΑΡΟΤΣΙ ξερω οτι για το πρωτο τριμηνο το παιδι πρεπει να ειναι συνεχεια ξαπλα...μια φιλη θα μου δωσει το καρεκλακι αυτοκινητου για νεογεννητα οχι το maxi cosy ενα αλλο που ειναι πιο ξαπλωτο που εχει και βαση καροτσι για βολτα που ομως δεν μπορεις να εχεις το μωρο μεσα για παραπανω απο 1,5 ωρα..και σκεφτομαι να παρω και sling ...αξιζει λοιπον να κουβαλαω και εξτρα καροτσι?? εχω σκεφτει να παρω το boogaloo bee η κανενα maclaren αλλα αξιζει να το φερω ελλαδα η να το αφησω εδω για τον Σεπτεμβριο??

αχ κουκλιτσα,εμεις πηραμε καροτσι κ αργοτερα,οταν πια γεννησα ανακαλυψα το σλινγκ και το μει ται..τωρα πουλαμε το καροτσι..με αυτα τα 2 παμε παντου!!

Κοριτσιααααααααα...τι βλεπω...αναψε το θεμα μας????Γιεααααααααα!!!

Φιφη μου...καταρχην κοπελα μου με το καλο....να ερθει ο μπεμπουλης σου!!Τελεια τα νεα σου...και αντε,καλα ψωνια!!!

Ποτε γεννας ειπες??Τελος Ιουνιου???

Λοιπον....

παρε οπωσδηποτε newborn μακρυμανικα κορμακια...για το μαιευτηριο αλλα και για τις πρωτες μερες...απο κατω θα του φορας μαλακα παντελονακια με ποδαρακι η ανευ καλυτερα ωστε να βαζεις καλτσακι...εχει το Mothercare τελεια...

Μην παρεις ολοσωμα φορμακια με τιποτε....

Παρε κοντομανικα και τιραντε κορμακια 0-3 παλι απο Μothercare..

Οι γραμμες ειναι φαρδυτατες...

η κορη μου που δεν την λες και μικροκαμωμενη τα φοραγε τα 0-3 και με συμπληρωμενο τον 4 μηνα να καταλαβεις...

Εννοειται πικε κουβερτακια,σεντονακια,σελτεδακια και τα συναδη

Ααα...και μαλακα βαμβακερα ζακετακια για τα υγρα καλοκαιρινα βραδυα.

Καροτσι....μακλαρεν δαγκωτο κατα την γνωμη μου...αλλα και το bugaboo αν σου αρεσει,απλα δεν εχω αποψη γιατι δεν το ειχα κοιταξει...παρτο απο την αρχη...

Οσο βολικο και να ειναι το μει ται,σλινγκ....ταν θα θες να βγεις για εναν καφε ή ενα φαγακι με τον αντρα σου και το μωρο...το καροτσι ειναι τελεια επιλογη για υπνο!!!

εμενα κοιμοταν πανω μου αλλα δε νομιζω οτι αξιζει το καροτσακι μονο για να κοιμαται,ας παρει καλαθουνα αν ειναι μονο γι αυτο!οτι βολευει τον καθενα!τωρα πηραμε κ καθισματακι που δενει σε καρεκλα κ την καταβρισκει,χαχαχαχα..παντως για καροτσακι μ αρεσε αυτο http://www.amazon.co.uk/Cosatto-Swift-Lite-Stroller-Squeak/dp/B002UXQEOG/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=baby&qid=1300375429&sr=8-1 και κανει κ για νεογεννητο!

agaaaaaaaaaaaapes!

πουκονεα. κοιμηθηκε απύρετη αλλά ανησυχη.. εκανε ητ μασκα της το πρωι κανονικα αν και λιγωσε στο κλάμα.. παραμένει απυρετη με καλή διοάθεση, δεν πινει την αντιβιωση και φωζει οοοοοοοοοοοοο κακαααα! αλλα αφου ειναι απυρετη ειπε η δοχτωρ να μην επιμεινουμε..τρωει λιγο καλυτερα.. ε φανταζομαι οτι ξεμπερδευουμε σιγα σιγα..ε?ε?

α επισης εχει ΤΡΟΜΟΕΡΗ λογοδιάροια και θελει να περπατησει ανευ πανασ βρακακιου...το μισο πρωινο το περασε στο γιογιο τραγουδωντας... θου κυριε!

FIFAKO! Παρε τα πανμτα ολα..οτι βρεις μπροστα σου..παρτου 58 φορμακια και τραβα τον φωτο με διαφορα αουτφιτσ! γενικά βγαλε το άχτι σου μαναρι μου και καντα όλα ισιωμα!

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Συγγνώμη που εισβάλλω στο topic σας κορίτσια,,,

Ήμουν έτοιμη να αποσυνδεθώ και έπεσε το μάτι μου πάνω στον Μαριούλη- σε εσάς βέβαια έχει συστηθεί ως γυναίκα-Mara:tongue::tongue:

Korιτσάρα μου έχω χρόνια και ζαμάνια να σε πετύχω,, να μου φιλήσεις την πεταλουδίτσα σου...

ΤρελοΜαριούλη

"cogito,ergo sum"

εμενα κοιμοταν πανω μου αλλα δε νομιζω οτι αξιζει το καροτσακι μονο για να κοιμαται,ας παρει καλαθουνα αν ειναι μονο γι αυτο!οτι βολευει τον καθενα!τωρα πηραμε κ καθισματακι που δενει σε καρεκλα κ την καταβρισκει,χαχαχαχα..παντως για καροτσακι μ αρεσε αυτο http://www.amazon.co.uk/Cosatto-Swift-Lite-Stroller-Squeak/dp/B002UXQEOG/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=baby&qid=1300375429&sr=8-1 και κανει κ για νεογεννητο!

μωρε....κι εμενα επανω μου κοιμοταν αλλα αρκετες φορες που πηγαιναμε για φαγητο δεν γινοταν να την εχω επανω μου και να τρωω...

Η σε κατι γαμους κλπ που πηγα δεν μπορουσα να την εχω ολο το βραδυ επανω μου...

Εεε...τοτε με βολεψε το καροτσι..

edit το καροτσακι της κοσατο...ΤΕΛΕΙΟ!!

Κοριτσιααααααααα...τι βλεπω...αναψε το θεμα μας????Γιεααααααααα!!!

Φιφη μου...καταρχην κοπελα μου με το καλο....να ερθει ο μπεμπουλης σου!!Τελεια τα νεα σου...και αντε,καλα ψωνια!!!

Ποτε γεννας ειπες??Τελος Ιουνιου???

Λοιπον....

παρε οπωσδηποτε newborn μακρυμανικα κορμακια...για το μαιευτηριο αλλα και για τις πρωτες μερες...απο κατω θα του φορας μαλακα παντελονακια με ποδαρακι η ανευ καλυτερα ωστε να βαζεις καλτσακι...εχει το Mothercare τελεια...

Μην παρεις ολοσωμα φορμακια με τιποτε....

Παρε κοντομανικα και τιραντε κορμακια 0-3 παλι απο Μothercare..

Οι γραμμες ειναι φαρδυτατες...

η κορη μου που δεν την λες και μικροκαμωμενη τα φοραγε τα 0-3 και με συμπληρωμενο τον 4 μηνα να καταλαβεις...

Εννοειται πικε κουβερτακια,σεντονακια,σελτεδακια και τα συναδη

Ααα...και μαλακα βαμβακερα ζακετακια για τα υγρα καλοκαιρινα βραδυα.

Καροτσι....μακλαρεν δαγκωτο κατα την γνωμη μου...αλλα και το bugaboo αν σου αρεσει,απλα δεν εχω αποψη γιατι δεν το ειχα κοιταξει...παρτο απο την αρχη...

Οσο βολικο και να ειναι το μει ται,σλινγκ....ταν θα θες να βγεις για εναν καφε ή ενα φαγακι με τον αντρα σου και το μωρο...το καροτσι ειναι τελεια επιλογη για υπνο!!!

thank u thank u με βοηθησατε πααρα πολυ ...θα κανω λιστα σημερα κιολας και απο αυριο ξεκιναω βουρ στα μαγαζια..εχει πολυ καλες τιμες εδω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...