Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ποσταρω τα νεωτερα. ειμαστε στο 38.1 και πάμε για ντεπον. προπσπαθουμε να βρουμε τροπο η πουκι να δεζχτει την μάσκα... αν και αυριο ο πυρετός επιμεινει, 8α παμε για εξετασεις ουρα αιμα και τα σχετικά. πάντως μου το ειπε η παιδιατροσ. αλλο περιμεναμε, άλλο μας ήρ8ε.. μετα απο 3 μερες ΜΟΝΟ με πυρετο ξαφνικά ηρ8ε και η μυξα, ο κοκκινος λαιμος, το κοκκινο αυτί και τα φλέματα...εριξε και μια ρουκετα με φλέμα και ξελαφρωσε προφανώς. αυτα...εγω εχω μεινει πισω λογω αδια8εσιασ και προσπαθω να την ψιλο παλεψω... ναι ξερω υπάρχουν και χειροτερα και ναι ξερω οτι η πρωτη φορα ειναι φρικη μετά ισιώνεις... να γινει καλα το παιδακι μου 8ελω και τπτ αλλο :(

dZJip3.png

Μαράκι είναι μεγάλη για την μάσκα...και ο γουργουρίνος μικρότερος καθόταν..τωρααα; τον πούλο....την δαγκώνει την αρπάζει με τα χέρια του...όσο μπορείτε, σταθεροποιήστε την ...τι να κάνεις..λές και καταλαβαίνουν τα μπεμπάκια τρομάρα μου...

Εννοείται οτι θα ανησυχούμε..θα ήμαστε γαϊδούρες άν δεν!...εμένα που έκανε στο 1ο εμβόλιο πυρετο και έβαλα τα κλάματα και μετά ο πάστας! και μας κοροιδεύαν.."ωραιοι είσαστε εσείς ρε!", μας έλεγαν" θα σας κρατάει αγκαλιά ο γουργούρης να ηρεμήσετε!".....δεν έχουν αδικο!

Ρε κορίτσια εδώ ένα ξένο μωράκι βλέπεις άρρωστο και στεναχωριέσαι, το δικό σου δεν θα σε ανησυχήσει;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

MARSOLAN εσενα ειχε ιωση ή απο τα δοντια ειχε πυρετο.

Εγω γιαουρτι της δινω το advance ή το σκετο ή με τα αλλεσμενα δημητριακα .Της δινω και ολυμπος βιολογικο και καμια φορα αμα ειμαι στον δρομο οτι βρω της το παιρνω .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

καλημερα κοριτσια ..

Εχω ξεκινησει ηδη να κουραζομαι και ειναι ηδη η αρχη ...

ολο το απογευμα ειμαι αγκαλια με την μικρη .

Καθως ημουν στο φεις ειδα παλι φωτος της Σμουτς και τους διαλογους μας , θυμηθηκα εκεινες τις μερες που γενναγαμε ...τι ωραια που ηταν .

Μαλλον ο καιρος σημερα ειναι για νοσταλγιες :tongue:

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια

φαιρη μου μην απογοητευεσε. Σας ειπα, θελετε κανα μήνα για να συνηθίσετε στους καινούργιους ρυθμούς. Δεν γίνεται από τη μία μερα στην άλλη. Σε λίγο θα είσαι ντουρασελ, θα δεις.

φιλακια

4Rnfp3.png

αχ φαίρυ άστα να πάνε εγώ κοιμάμαι με τις κότες και πάλι νιώθω κουρασμένη το πρωί

τι θα γίνει δεν ξέρω

τουλάχιστον τώρα που ο καιρός είναι καλός μου φέρνει καμιά βόλτα ο μπαμπάς μου τον μικρο και τον βλέπω για λίγο.

ο σκατούλης μου χθες τον έκανε βόλτα με ένα μικρό αυτοκινητάκι ο μπαμπάς μου στο σπίτι και πέρασε δίπλα από την λεκάνη που τον έπλενα μικρό την πήγα στην μάνα μου.

την βλέπει και τι κάνε ? γέρνει γέρνει και πέφτει με τον κώλο από το φορτηγάκι για να κάτσει μέσα στην λεκάνη. μιλάμε είχε μια φάτσα γελούσα 2 ώρες μετά.

τι πονηρός είναι ρε παιδί μου. ακόμα γελάω που το θυμάμαι.

Μάρα μου που είσαι να μας πεις τι κανει η πουκίτσα σήμερα ?

τα άλλα μωράκια μας τι κάνουν?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

smouts μου αχ μας τα λες εσυ !! να δουμε πως θα τα καταφερουμε.

Ροζ μου , εσυ τον παιρνεις σπιτι τα απογευματα και τον ξαναπας στην μαμα σου το πρωι?

Προς το παρων ο αντρας μου τη παει στην μητερα του ,Ξυπναει κατα τις 10 η μικρη και ετσι δεν της χαλαω το προγραμμα , ουτε του φαγητου ουτε του υπνου

εν το μεταξυ , εμαθε να σηκωνει το τηλεφωνο και να το κλεινει οταν της λεω εγω , εχει πολυ πλακα

ναι 9 πιάνουμε δουλειά τον ξυπνάω κατά τις 8 και κάτι και τον πάω στην μάνα μου. εγώ σχολάω 4 πάω από εκεί και μετά έρχεται 5 ο άντρας μου και μας παίρνει και τους δύο. το θετικό είναι ότι τρώμε στην μάνα μου χεχεχε και δεν μαγειρεύω. φαντάσου να είχα και αυτό.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

και μενα το ταπερακι παει και ερχεται .Να σου πω λιγο ξελαφρωσα με την κουζινα και σ αυτο ξεκουραζομαι .

Δεν ειμαι και πολυ της μαγειρικης

Διαφημίσεις

άσε φαίρυ εγώ να δεις πόσο το απεχθάνομαι το φαγητό και τις δουλειές βέβαια αλλά δεν μπορώ να ζήσω σε ένα σπίτι άνω κάτω.

θα μου πεις και ποια γυναίκα δεν τα απεχθάνετε φυσιολογικό είναι

και δεν ξυπνάω χαράματα φαντάσου τι θα γινόταν αν ξυπνούσα 6 ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

καλημερα κοριτσια...και εγω εχω κουραστει...!!!

πεφτω σαν ξερη κατα τις 1 που παει και ο μπεμπης για νανι!!!

εχθες ισα που εκανα ενα μπανιο μετα το γαλατακι του και επεσα πτωμα λεμε!!

mara πως ειναι το κοριτσακι μας σημερα?????

πηγατε για εξετασεις????????????

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Κοριτσαρες και μπεμπονια γεια σας απο την μουντη αγγλια ...εδω μονο με μωρο ερχομαι να μεινω αλλιως ....εχει πολυ ωραια πραγματα να κανεις εαν εχεις μωρακι...αλλα ουτε μια ηλιαχτιδα:(

Πουκι μου θα παω εγω στο μαντσεστερ να κανω το ταμα της τρελης της μανας σου να σου περασουνε ολα κοπελα μου.. κρατα γερα σε 2-3 μερες θα ειμαι εκει...

Κοριτσια θελω τα φωτα σας...εγω πρωτα ο Θεος θα γεννησω τελη Ιουνιου αρχες Ιουλιου. Θελω να εχω μια καβα απο ρουχα για το πρωτο τριμηνο.Εδω εντομεταξυ εχουνε μεγεθος για newborn και μετα πανε στους μηνες...λεω να παρω φορμακια κοντομανικια και πολυ λιγα μακρυμανικα σωστα?? τα newbron μεχρι ποτε τα φορανε?? Επισης φορανε με αυτην την ζεστη ολοσωμα η εχουνε τα μπουτακια εξω?? και φυσικα εαν εχω καταλαβει καλα φορανε μονο 1 ρουχο οχι εσωρουχα εξωρουχα οπως τον χειμωνα ετσι??

fifi μου αυτη είναι η καλύτερη συζήτηση, δεν μπορείς να φανταστείς πόσες ώρες φάγαμε όλες μας μιλόντας για το τι πρέπει να πάρουμε και τι όχι.

φυσικά υπάρχουν κάποια στάνταρ έτσι όπως τα φανελάκια που το καλοκαίρι είναι ντυμένα μόνο με αυτά δεν αντέχουν παραπάνω απλά όταν το μωράκι είναι ημερών μπορείς να βάλεις ένα λεπτό κορμάκι από πάνω και φυσικά σκουφάκια για μετά το μπάνιο.

τώρα όσο για τα νούμερα εδώ στην Ελλάδα είναι λίγο περίεργα από Αγγλία που έχω πάρει από το next όπως σου είπα είναι καλύτερα.

τώρα αν θέλεις σου βάζουμε μια λίστα να έχεις και σιγά σιγά τσεκάρεις ότι παίρνεις.

αχ και εγώ θέλω να ξανά ζήσω εκείνη την τρέλα των αγορών.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

fifi μου αυτη είναι η καλύτερη συζήτηση, δεν μπορείς να φανταστείς πόσες ώρες φάγαμε όλες μας μιλόντας για το τι πρέπει να πάρουμε και τι όχι.

φυσικά υπάρχουν κάποια στάνταρ έτσι όπως τα φανελάκια που το καλοκαίρι είναι ντυμένα μόνο με αυτά δεν αντέχουν παραπάνω απλά όταν το μωράκι είναι ημερών μπορείς να βάλεις ένα λεπτό κορμάκι από πάνω και φυσικά σκουφάκια για μετά το μπάνιο.

τώρα όσο για τα νούμερα εδώ στην Ελλάδα είναι λίγο περίεργα από Αγγλία που έχω πάρει από το next όπως σου είπα είναι καλύτερα.

τώρα αν θέλεις σου βάζουμε μια λίστα να έχεις και σιγά σιγά τσεκάρεις ότι παίρνεις.

αχ και εγώ θέλω να ξανά ζήσω εκείνη την τρέλα των αγορών.

και γω θελωωωωωωωωωωωω!!!

αλλα αυτη την φορα θελω να αγορασω οτι υπαρχει σε ροζ και φουξια και μωβακι και κορδελακια και ΚΟΡΙΤΣΙΣΤΙΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...