Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

εσεις σε τι φαση ησασταν στην πρώτη σας ιωση? ψυολογικά ενοοώ

ΕΚΛΑΙΓΑ ......ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΣΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΤΥΨΕΙΣ

ΕΚΛΑΙΓΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΛΥΠΟΜΟΥΝΑ ΕΚΛΑΙΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΚΡΟΣΙΑ!!!!!

Το χειροτερο μου ομως ηταν τοτε που ειχε πυρετο 40 και ηταν μολις 20 ημερων!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Νομιζω πως αυτη την μερα δεν θα την βγαλω ποτε απο το μυαλο μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

8α την ξεκουρασω εγω βανιλάκι μου..σκοπευω να βαρεσω μια αναρωτικη..και να φερω το παιδι αθηνα και να αραξω μαζι του καμια εβδομάδα

νομιζω οτι ειναι το καλητερο!!! θα νιωθεις και συ πιο ηρεμη!!!

οσο να ναι η γιαγια και αναφερομαι στην μια γιαγια που το φροντιζει....θα νιωθει καπως τωρα γιατι θα φοβαται και ειναι λογικο!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

πο ρε βανιλάκο μου :( δλδ δεν ειμαι παρλιακια ετσι? :P ενοοώ συμβαινει στις πρώτες ιώσεις...

οχι βρε χαζουλι....ετσι κανουμε ολες.

εμενα εμετο εκανε το βραδι και δεν κοιμηθηκα.μονο στις 5 εκλεισα το ματακι μου και σημερις σερνομαι!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Mara....δες το αλλιως και κοιτα να ηρεμησεις λεμε....

η Πουκι μπορει να κολλησε απο τον οποιοδηποτε....ακομη κι εσυ ή ο μπαμπας της ή οι γιαγιαδες....

Μπορει να ειμαστε φορεις σε οτιδηποτε και αυτο που σε εμας εκδηλωνεται με εναν απλο πονοκεφαλο στο παιδι να ειναι καραμπινατη ιωση....

Τι να πουμε κι εμεις???

Που η μικρη ζει και στον καθαρο αερα,και ντυμενη καλα ειναι,και βολτες στην υγρασια δεν βγαινει,και κανενας μας δεν ηταν αρρωστος,ουτε με παιδακια εχει τατσι μιτσι κοτσι....

αλλα το ιογενες εξανθημα το τσιμπησε?????

αχου το..περαστικά ρε βανιλάκο μου... περαστικά και υπομονη..προς τι ο εμετος?

δεν του αρεσει το γιαουρτι και εγω με το ζορι(η παλαβη ) του το εδωσα... και μετα στο βραδινο γαλα εκλαιγε εκλαιγε και καποια στιγμη τα εβγαλε ολα ...κοιμηθηκε νηστικουλης:-(:rolleyes:

εσεις βρε κοριτσια πιο γιαουρτακι δινετε??εμενα μου χει πει και του δινω της νουνου το noulac αλλα δεν το θελει!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

εγώ την πρώτη φορά που έπαθε βρογχιολίτιδα έκλαιγα μόνη μου κρυφά καθώς και δεν μου αρέσει να με βλέπουν. τα βράδια για 2 εβδομάδες δεν έκλεινα μάτι γιατί ο μικρός δεν μπορούσε να άναπνέυσει και νόμιζα ότι θα σκάσει. την πρώτη νύχτα δε φώναξα την μανα μου να παρακολουθούμε μαζί γιατί πανικοβλήθηκα

και φυσικά ο καραautoeditadminautoeditadminautoeditadminautoeditadminautoeditadminautoeditadminautoeditadmin ο γιατρός ο πρώτος δεν μας είπε να τον κοιμίζουμε με μαξιλάρι στην πλάτη.

sorry για τυχόν ορθογραφικά αλλά γράφω γρήγορα για να προλάβω μην μπει κανείς

μιλάμε 2 εβδομάδες πέθανα νόμιζα δεν θα τελειώσει ποτέ είχε και ένα χλωμό χρώμα ο μικρός άστα να πάνε.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

EΓΩ ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΣΑ ΙΟΥΝΙΟ ΑΛΛΑ ΜΑΙΟ!!!! ΟΕΟ

mara μου δεν εισαι καθολου υπερβολικη .Ολες τρεμουμε μην γινει κατι με τα μωρα μας ποσο οταν αρρωσταινουν .

Κοριτσια οταν την παιρνω για το σπιτι , τρεμω οταν οδηγαω και ειμαστε στον δρομο εξω , οταν ειμαι μονη μου ειμαι μια χαρα .

Σε λιγο φευγω !!! θα παω κοντα της ...να δειτε πως τρεχω για να την δω ...

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

εχεισ δικιο μαρακι...απλα΄μου ηρ8ε η πρωτη στουφα...την επομενη φορα..χτυπα ξυλο 8α ειμαι καλυτερα πιστευω...:P

μωρε...στο λεω γιατι αλλιως θα μεινεις κι εσυ στον τοπο απο την αγωνια και θα τρεχεις μετα εσυ στους γιατρους....

εγω στεναχωριομουν ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ....ιδιως οταν εκανε το παιδι 39,7 και το ενιωθα να καιει κυριολεκτικα....

να καταλαβεις κοιμοταν επανω μου...

ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΔΙΝΕ να βλεπω το κατα τα αλλα ζωηροτατο παιδακι μου ζαβλακωμενο να μην μπορει να σταθει στα ποδαρακια του...

Εμεις το ξεπερασαμε με ponstan και ομοιοπαθητικο!

βρε κοριτσια σορρυ για την βλακωδη ερωτηση που θα προκυψει αλλα καταλαβαινετε...παλια ημουν ξανθια!!!!!

τι ειναι το γ..@νο ιογενες εξανθημα ???

δεν ειναι καθολου βλακωδης η ερωτηση!

ιογενες εξανθημα λενε την ιωση που περναει το παιδι με κορυφωση υψηλο πυρετο και μολις πεσει γεμιζει το κορμακι του ολο εκτος απο τα χερακια-ποδαρακια κοκκινο εξανθημα το οποιο φευγει μετα απο 2 ημερες.

Η Πηνελοπη ειχε και στο κεφαλακι της!

εσεις βρε κοριτσια πιο γιαουρτακι δινετε??εμενα μου χει πει και του δινω της νουνου το noulac αλλα δεν το θελει!!!

εγω δινω κανονικο γιαουρτι που τρωμε κι εμεις...Ολυμπος.

Και καποιες φορες και προβειο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...