Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

έλα ρε συ Μάρα μην κάνεις τέτοιες σκέψεις, δεν βοηθάνε αντίθετα

καλημερα κοριτσαρες!!!

τι κανετε???

mara μου γλυκια περαστικα σας!!μηπως να πηγαινες για λιγο Αυλιδα να σε νιωθει κοντα της!!παιζει και αυτο τον ρολο του, μυριζει μανουλα και επανερχονται πολυ πιο γρηγορα.μου το χε πει μια παιδοψυχολογος στο Μητερα οταν ειχα τον μικρο με πυρετο!!!

και γω απληρωτη......μου εχουν οφειλες απο πριν μεινω εγγυος:shock::rolleyes:!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

basika banilako moy εχω μια εντονη εμετικη διαθεση και συχνες επισκεψεις στην τουαλέτα.. και φοβαμαι να παω...

εστειλα μαιλ στο πρωην αφεντικο που μας πουλησε σε εναν παπαρα και την εκανα.. του εγραψα πως αν δεν κανονισει να πληρωθω μαυρο φιδι που τον εφαγε... σδοε και επι8εωρηση 8α σκασουν εδω μεσα την ιδια μερα..και χωρις προειδοποιητικο τηλεφωνημα

dZJip3.png

άσε και εγώ όταν δεν είμαι καλά ψυχολογικά δεν μπορώ να δουλέψω απορώ πώς λένε μερική οτι η εργασοθεραπεία βοηθάει σκατά εμενα καθόλου

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

basika banilako moy εχω μια εντονη εμετικη διαθεση και συχνες επισκεψεις στην τουαλέτα.. και φοβαμαι να παω...

εστειλα μαιλ στο πρωην αφεντικο που μας πουλησε σε εναν παπαρα και την εκανα.. του εγραψα πως αν δεν κανονισει να πληρωθω μαυρο φιδι που τον εφαγε... σδοε και επι8εωρηση 8α σκασουν εδω μεσα την ιδια μερα..και χωρις προειδοποιητικο τηλεφωνημα

ωχ και συ με ιωσουλα??

βαλε μασκουλα....ή στειλε τον μπαμπα τοτε!!

ποσες μερες εχει πυρετουλη??

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

απο το σαββατο το πρωι βανιλια.. 37,5 εως 37,6 το πρωι, 38,5 το βραδυ που πεφτει αμεσως με ντεπον

ρε συ κουκλιτσα ειναι πολλες οι μερες ...μηπως να ρωταγες και καναν αλλο doctor??!!!:rolleyes:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

ειναι ιωση βανιλακι..και για να μην γυρισει σε λοιμωξη παιρνει αντιβιωση και μασκουλεσ πρωι βράδυ..γιατι σκάει και αρκετη μυξα και απο σημερα και ενα ελαφρυ γκουζου

dZJip3.png

Διαφημίσεις

ροζουλα...στη γυαλα 8α μπει η μικρη..τελος!

ε οχι και στην γυαλα το μικρουλη μας μωλε!!!

θα της περασει!!!απλα θελει προσοχη και τρυφεροτητα!!!τωρα θα κουραστει περισσοτερο η μητερα σου για το λογο οτι πρεπει να να ειναι και τα βραδια ξυπνια!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...