Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρα τι εκανες με το δωρο της κουμπαρας?

Νιου γιατι ξεκινας τοσο αργα???

γιατί εχω 1 ετος απο το δημόσιο, υπόλοιπο αδειας απο το 09, όλη του10 και του 11 και 35 ρεπό οφειλόμενα :shock:...κάποιοι δουλευουμε στο δημόσιο...σε αντιθεση με αυτά που λένε αυτοί που τα φάγανε!!!

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

καλημέρα τι μου κάνετε ?

εμείς καλά, συνεχίζουμε την αντιβίωση μας και νομίζω πάμε καλύτερα

φαίρυ μου τα πράγματα σου έφυγαν χθες καθώς και ο κολιέ σου μάρσυ και ελπίζω τώρα να έρθει ολόκληρο χαχα

μου λείψατε μικρές μου σκατούλες χιχιχι

καλέ η Δήμητρα που πήγε Δήμητραααααααααα

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

kalhmera.. Η πουκι ειναι στο κεντεο υγειασ σχηματαριοπυ επειδη εκει 8α ειναι ολη μερα ως εφημερευσουσα η γιατροσ μασ... εκανε ΠΟΛΥ ανησυχο υπνο με κλάμα και στριφογύρισμα.. πυρετος εως 38 σκάρτα..ΠΟΛΥ μυξα και χτες εβγαλε και μια ορυκετα με φλεματακια.. αλλα βηχα δνε εχει και δεν βράζει.. νομιζω οτι τα παιξα..καλωσορισα σοτν κοσμο των μαμαδων..νομιζω οτι τωρα νιωθω μανα..

dZJip3.png

ωχ μάρα μου τι λες τώρα ? ήταν απαραίτητο να το πάτε ? η γιατρός το ζήτησε ?

καλά πώς κρύωσε τόσο ? θα μου πεις που είναι το περίεργο

έλα μην σκέφτεσαι αρνητικά όλα θα πάνε καλά welcome to club περάσαμε όλες μια εμπειρία τέτοια. θα το δεις αποκτάς αντισώματα μετά.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

η γιατροσ εγραψε αντιβιωση..ερυθρομυκινη...της εκαναν και μια μασκα.. σηκωσε το νοσοκομειο στισ φωνες..λιγωσε απο το κλάμα και τωρα κοιμαται εξαντλημενη... ο ηλιασ παει αυλιδα κατα τισ 2 εγω 8α μεινω πισω γιατι σορυ κιολασ εχω δυο μερεσ μια διαροια αστα να πάνε και φοβάμαι

dZJip3.png

εχουν σπάσει τα νευρα μου..για αυτο την εχω στην αυλιδα για να γλιτώνουμε απο κάτι τέτοια... γαμώ το κερατό μου δηλαδή.. και μεσα σε ολα αυτα...ΑΚΟΜΗ δνε εχω πληρωθεί.,.. ρε 8α τουσ παρει ο διαολος σημερα εδώ.. να εχω αρωστο παιδι και απληρωτη.. δλδ μην μου σκασει και τιποτα ασ πουμε..αει σιχτιρια πλέον...

dZJip3.png

άσε και εγώ ακόμα απλήρωτη είμαι τι θα γίνει αυτή η κατάσταση για ποιον δουλεύουμε για την ψυχή της μάνας μας ?

αυτοί έχουν υποχρεώσεις εμείς όχι ? τι θα πω στην τράπεζα για το δάνειο συγνώμη είμαι απλήρωτη ? και πολ΄που θα νοιαστούν.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

μάσκα κάναμε και εμείς για 2 εβδομάδες στον 6 μήνα και για 3 μέρες μόνο την πορτοκαλί πριν 10 μέρες.

άστε να πάνε ρε συ τώρα αποκτάνε αντισώματα τα καιμένα φαντάσου να υπάρχει και μεγαλύτερο παιδάκι.

μια κοπέλα που γεννήσαμε στην ίδια κλινική ήταν το δεύτερο της από τον Νοέμβρη μου λέει στο γιατρό είναι.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Μαρα μου κρυωσε μωρε το πουκακι .

Περαστικα σας ρε συ , τι ταλαιπωρια τραβανε αμα ειναι να τα εξετασουν οι γιατροι .Φανταζομαι τι θα εκανε με την μασκα . θα εγινε χαμος ! ψυχουλα μου.

Ετσι την ταλαιπωρηθηκε και η δικια μου με το ντομπλερ εε δεν μπορουν τοσο μωρα να κανουν τετοια .Ειναι για καλο της ομως μην στεναχωριεσαι .

Ευχομαι πολλα περαστικα .Πως κρυωσε ρε γμτ?

για τις πληρωμες τι να πω , ε συγγνωμη αμα δεν πληρωσουν οπως ειναι τα παραταω και φευγω .ας παρουν αλλην , οσες ηρθαν να βοηθησουν εφυγαν ε μααααα , τα πηρα τωρα.

Δηλαδη αφηνεις το παιδι σου ,τραβανε ολοι μια σχετικη ταλαιπωρια ειδικα αυτο για να τα βγαλεις περα και να μην σε πληρωνουν .

Κολοκρατος , τα εκαναν σκ@τ@ τα δικα τους πληρωνουμε .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

δεν εχω ιδεα ρε φερακι πως μπορει να κρυωσε έτσι..τανζανιεσ οι γιαγιαδεσ δεν κανουν..το παιδι ειναι παντα ντυμενο σωστά.. η μονη εξηγηση ειναι να την κολησε ο φιλαράκος της

γαμησε τα φεράκι με τις πληρωμές.. δλδ ΑΝ χτυπα ξυλο μου συμβει ποτε κάτι φριχτο τι 8α κάνω?

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...