Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

τι βλεπω

αρρωστουλικα εχουμε πάλι? περαστικά

και μενα είναι απο μύξες, τίγκα... είναι και κίτρινες αυτη τη φορά που σημαινει οτι κάτι έχει

θα την δει ο παιδιατρος μεθαύριο και την παρασκευή εχουμε και ραντεβου με την ομοιοπαθητικό. αντε να δουμε τι απιδια πιανει ο σακος...

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

hallo...

να'μαι κι εγώώώώ΄..τι κάνετε κορίτσια...ιωσούλες βλέπω...ε, μία από τα ίδια και ο Πατρινός από εδώ...

Smoutsaki αν και δεν μου πολυαρέσει ο Παπακωνσταντίνου, χαίρομαι που πέρασες καλά...καλό είναι να ξεφεύγουμε κάποιες φορές....βλέπω είναι η εποχή σου για κληρώσεις...άντε άντε, αυτό είναι τύχη..μην ανησυχείς όλο και κάτι θα βρείς για να το κανονίσεις και για την ταινία, ντοντ γουόρι...

Μάρα μου δεν πρέπει να κάνεις έτσι όταν αρρωσταίνει το παιδί...θεωρώ οτι είναι φυσιολογικό ρε κορίτσι να αρρωσταίνει και λίγο το πουκάκι, δεν είναι αποστειρωμένο εκεί στην Αυλίδα..εντάξει ταλαιπωριέται και εσύ στεναχωριέσαι το κτλαβαίνω, δεν είμαι τόσο γαιδούρα, αλλά ξέρω οτι έτσι αποκτά αντισώματα και δυναμώνει ο οργανισμός της...εμένα ο γουργουρίνος φτάσαμε Θεσσαλονίκη με 4,5 βαθμούς και τώρα μου αρρώστησε μετά από 2 εβδομάδες που τον έχω σπίτι!!!!Τρελαίνεσαι ορ νοτ;

Βανιλίτσα μου μιλάμε τέλειο το Ναύπλιο....ΤΕΛΕΙΟ ΟΜΩΣ...!!!!Εμείς 3ήμερα τα έχουμε για καραμέλα εκεί...Που θα πάμε που θα πάμε κι όλο Ναύπλιο καταλήγουμε...Πολύ μας αρέσει...άντε να πάω και τον γουργουράκο μου, πρώτα ο Θεός!

Ροζάκι πώς είναι το παιδί; άτοιμο πράγμα ο πόνος στο αυτί ρε παιδί μου!ωχ μωλε μου!!Περαστικούλάκια σας..Μάρα και σε σας μαρή!

Σόρυ που χάνομαι..μπαίνω για λίγο..μου λείπετε..έχω ψοφήσει κυριολεκτικά στην δουλειά!!!!Ο γουργουράκος έχει μπει σε γιαουρτια, κοτοσουπες, κρεατόσουπες και την Παρασκευή πάμε για τσιμπι τσιμπι...κι ο πάστα καλά είναι....

Α!Σμουτσάκι; πήγαν να μου το παιξουν και καλά στην δουλειά οτι έπρεπε επειδή έπεσε Καθαρά Δευτέρα αργία να μην πάρω την Παρασκευή που ήταν για μειωμένο...χαχαχαχαχαχα..άστραψα και βρόντηξα...είπα και την μαγική κουβέντα "έχω ρωτήσει την Επιθεώρηση" και τουμπεκί ψιλοκομμένο μιλάμε...θυμάσαι που μου'τα λεγες;ΕΓΩ ΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ..ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

καλημερα κοριτσια .

Περαστικα στα μωρακια σας .

Φιφι μου , τι ωραιες στιγμες που θα ζησεις .Εχθες κοιτουσα την μικρη που κοιμοταν και την θυμομουν που ηταν τοσο δα μωρο και μου λειψε λιγο το μωρουδιακο,

την κυριακη βγηκαμε και την περασαν για 12 μηνων σχεδον και βαλε , ηταν ενα αλλο μωρο 13,5 και η δικια μου ορμηξε της ορμηξε για αγκαλιες και τετοια ,σιγουρα παντως δεν την εκαναν για 9,5 !!

Πλεον σηκωνεται μονη της και παει γυρω γυρω στον καναπε .Εχει φαει κατι τουμπες ουυυυυ χαμος .Αμα πεφτει κοιταω να ειμαι ψυχραιμη γιατι με κοιταει σε καθε τουμπα , αμα τα χασω βαζει τα κλαματα αλλιως αμα ειμαι χαλαρη το ξεχναει .

Εχθες εμαθε να κλεινει και το τηλεφωνο.:D

Με την πεθερα μου που την κραταει ολα καλα , η γυναικα ειναι υπεροχη , θελει να με βοηθαει πολυ .Εχω ομως πολλα παραπονα απο την μητερα μου και την αδερφη μου , τους την αφησα για να παω για μαθημα 4 ωρες και μου εκαναν επιθεση οτι κουραζονται :( αμα θελω να κανω δραστηριοτητες λενε να παρω γυναικα .Κουραζονται !!!Η πεθερα μου στεκεται τελικα καλυτερα απο μανα και ειναι τοσο χρονων γυναικα .

Τα ιδια εχει και η ξαδερφη μου που η μανα της ειναι νεα ....

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Παστακια νομιζω οτι σου κανουν πολυ πολεμο νευρων στην δουλεια.

Εγω στην δουλεια εχω τρελη δουλεια , τι να λεμε .Αλλα η κριση κριση , θελω να δω που θα φτασει .

Μπουμπουκακι μου στεναχωρηθηκα που δεν βρεθηκαμε σαββατο γμτ .Πλακωσε ο μαστορας και με εκλεισε μεσα σαββατιατικα.

Αυτο το σαββατο τι θα κανετε

Καλημέρα Φεράκι... ρε συ δε μπορώ να καταλάβω πως μερικές μαμάδες αντιδρούν έτσι! Η δική μου αν δε τη δει για 2 μέρες τρέχει σαν την ρελλή να τη δει και είναι με το παράπονο ότι δεν τους την αφήνω συχνότερα! Κι εγώ νομίζω το ίδιο θα κάνω με το δικό μου εγγόνι όταν έρθει η ώρα...τι να πω...δεν καταλαβαίνω!

Αχ κοριτσάκια μου εχω ψιλοφρικάρει γιατί το σάββατο είχαμε "ατύχημα" (αν με εννοείτε!) και είμαι σ'αναμμένα κάρβουνα! Ηταν βέβαια 24η μέρα αλλά αν δεν αδιαθετήσω μέχρι το σκ θα φρικάρω κανονικότατα!!! Δε λέω θέλω 2ο παιδάκι αλλά όχι από τώρα...ειναι πολύ νωρίς, δεν έχω προλάβει να χορτάσω την Κάλλια κι αν έρθει τώρα νομίζω δε θα ευχαριστηθώ κανένα από τα 2 τους...αχ μακάρι να μην έχει γίνει κάτι!!!

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Νιου ξεαγχωσου λιγο για να ερθει η περιοδος .

Και να προσεχεις .Ετσι ειχα φρικαρει και εγω τοτε που θηλαζα .

Με τις νεες γιαγιαδες δεν ξερω τι ειναι αυτο που παθαινουν .Δεν ειναι οπως οι παλιες που τα καναν ολα .

Και η δικιαμου την θελει να την βλεπει αλλα οχι να την κραταει για πολλες ωρες , δεν αντεχει κουραζεται !!

Εσενα η μητερα σου την κραταει ?

Τι κανεις εσυ δουλευεις?

καλημερα και απο δω.....

οι γιαγιαδες κουραζονται βαριουνται ευκολα.....ναι μεν αλλα ειναι ολες τους.

εμενα τωρα ας πουμε τον κραταει...αλλα για να παμε βολτα οι δυο μας δυσκολο, να τον παιρνουμε παντου μαζι μας ειπε.

new κουλαρε....σε ολες μας εχει συμβει.

iA8hp3.pngWtKrp3.png

καλημερουδια...

φαιρακι και νιου...

πως ειστε??

ολα καλα??

Νιου μου φαινεται οι μονες δυο που δεν εχουμε παει ακομη δουλεια ειμαστε εμεις!!χαχα

Φαιρυ,μπραβο στο Ανδριανακι...τελεια!!

Μην ξεσυνεριζεσαι...κυριως την αδελφη σου μωρε....και την μαμα σου!Μπορει και να κουραζονται....δεν εχουν ολοι τις ιδιες αντοχες κι εχουν κι αλλο ρυθμο ζωης.

Δεν ξερω αλλα σκεψου...η πεθερα σου δεν εχει αλλες ευθυνες περα απο τον εαυτο της.

Η μαμα σου εχει να φροντιζει και τον μπαμπα σου,και την αδελφη σου...και μπορει να νιωθει κουραση...

Τα μωρα μας ειναι σε φαση που λυσσανε πλεον...δεν ειναι ευκολα...εδω μπορει να μας τρελλαινουν εμας τις μαμαδες..

Εγω το παραδεχομαι...μερικες φορες νιωθω σε ενα κεφαλι να αντηχουν οι φωνες της Πηνελοπης...σαν αντιλαλος..χαχαχαχα!!!

Διαφημίσεις

Νιου τι δουλεια κανεις? δεν θυμαμαι .

Μαρσο ποτε ξεκινας εσυ παιδι μου ??

Εγω παρουσιαζομαι 15 Ιουνιου ΑΛΛΑ δουλεια ξεκιναω 1 Σεπτεμβρη!

Η Νιου αν δεν απατωμαι πρεπει να δουλευει σε νοσοκομειο???

kalhemra Κορες... η πουκι στα γνωστα της.. 37,5 το πρωι 38,5 το βραδυ που πεφτει με ντεπον.. δια8εση στο φουλ αλλα αρνηση με την παιδιατρο..ακουει το ονομα της και φρικαρει.. την εχει συνδιασει με τα εμβολια κλπ κλπ κλπ.... ειδωμεν

φερουλα.. μην ξεσυνεριζεσαι μωρε.. ο κα8ενασ εχει τα δικα του στο κεφάλι του και κάποια στιγμη το τελευταιο πραγμα που θελει ειναι ενα μωρό να τσιριζει :P

οι υπολοιπε καλά βλέπω.. πολλλααααααααααα φιλια

dZJip3.png

καλημερα κοριτσια .

την κυριακη βγηκαμε και την περασαν για 12 μηνων σχεδον και βαλε , ηταν ενα αλλο μωρο 13,5 και η δικια μου ορμηξε της ορμηξε για αγκαλιες και τετοια ,σιγουρα παντως δεν την εκαναν για 9,5 !!

....

δεν ειναι ΓΑΜΑΤΟ αυτο? μουαχαχαχ στην αυλιδα μια κυριουλα ψιλο"κατηγορησε" τη μανα μου τυπου απο τωρα της κρυβετε χρόνι ακαλε κλπ κλο κλο

μαλλον τελικα ο γκομενος την κολησε την πουκι.. την πεμπτη ηταν ολο αγαπες και φιλια και αγκαλιές... πιφ!

dZJip3.png

Εγω παρουσιαζομαι 15 Ιουνιου ΑΛΛΑ δουλεια ξεκιναω 1 Σεπτεμβρη!

Η Νιου αν δεν απατωμαι πρεπει να δουλευει σε νοσοκομειο???

ναι σε νοσοκομείο δουλεύω...κάνω αναλύσεις αίματος και λοιπών βιολογικών υγρών! τον Οκτώβρη επιστρέφω και θα μου την κρατάει η μαμά μου... τώρα την αφήνω σπάνια για καμια δουλειά που δε μπορώ να την πάρω μαζί ή για να βγούμε λίγο με το Γιάννη.

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...