Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

άντε άλλη μία αγορομάνααααααααααααααααααααααα.....

Νύφες πάρτε θέσεις...έρχεται κι άλλος γαμπρούληςςςςςς!!!

Φίφη μου με το καλό..η ώρα η καλή για το μπεμπέ σου!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Φιφάκι μου!!! Τα τελειότερα νέα!!!!!! Αχ το πίστευα ότι όλα θα πάνε καλά :D:D:D. Με το καλό να γυρίσεις και από απορίες... ότι θες...εχουμε γίνει φωστήρες!!!!χαχαχα

Φιλακια πολλάάάάάά...

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ.

Για ολη σας την θετικη ενεργεια και τις ευχες σας...που ηταν παντα μαζι μου και στο παρελθον και στον παρον αλλα που νοιωθω οτι θα ειναι και στο μελλον..θα επανελθω συντομα....

Γεια σου ρε Φιφακι. Αντε καλό σήκωμα μωρουδιστικων απο λονδινο λεμε!!!!

Ειμαι πολυ χαρούμενη, σας το είπα?

Κέρδισα διπλή πρόσκληση για το Amstel Live για τον Παπακωνσταντίνου. Το κουφό είναι οτι κληρώθηκαν και οι κουμπαροι μας!!!!! Οπότε θα πάμε σήμερα παρεούλα, στο ΣΕΦ, στο Olympico για το συναυλιάκι. Και μ αρεσει πολύ ο Παπακωνσταντίνου. Κανονισα να κρατήσουν οι δικοί μου την Ιλιανα για αποψε και θα την πανε αυριο εκείνοι στο σταθμο.

χιχι, ωραια ξεκινησε η εβδομάδα

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σου ρε Φιφακι. Αντε καλό σήκωμα μωρουδιστικων απο λονδινο λεμε!!!!

Ειμαι πολυ χαρούμενη, σας το είπα?

Κέρδισα διπλή πρόσκληση για το Amstel Live για τον Παπακωνσταντίνου. Το κουφό είναι οτι κληρώθηκαν και οι κουμπαροι μας!!!!! Οπότε θα πάμε σήμερα παρεούλα, στο ΣΕΦ, στο Olympico για το συναυλιάκι. Και μ αρεσει πολύ ο Παπακωνσταντίνου. Κανονισα να κρατήσουν οι δικοί μου την Ιλιανα για αποψε και θα την πανε αυριο εκείνοι στο σταθμο.

χιχι, ωραια ξεκινησε η εβδομάδα

Αντε καλή εβδομάδα!!! Τι ώρα παίζει??? Να πεσάσετε σούπερ!!!

Εμείς έχουμε αρχίσει το μπουσούλημα και προσπαθούμε το περπάτημα... χτυπάμε παλαμάκια και μας έχει πιασει μια λογοδιάρροια άλλο πράγμα!!! :D

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

καλημερα κοριτσια ....και καλη εμβδομαδα να χουμε!!!

smoutsaki καλα να περασετε....;)

εμεις εκδρομαραμε με τον μπεμπιτο σκ...πηγαμε Ναυπλιο στους κουμπαρους μας!!!!μια χαρα ηταν κεφαλια μεσα τωρα!!

ααα δεν σας ειπα .....τελικα του πηραμε ΣΤΡΑΤΑ!!:-P:tongue:Την πρωτη μερα την φοβοταν και εβαλε τα κλαματα αλλα μετα ΟΚ!!σβουρα!!!κανα 10αλεπτο τον αφηνω!!!

βγαλαμε και 3ο δοντακι και εχουμε ολο γκρινια, ειδικα το βραδι δεν κοιμαται με τιποτα τον ενοχλουν πολυ το μωρακι μου!!!:rolleyes:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

σμουτς καλά να περάσετε, εγώ πεθαίνω για Βασίλη

όταν έρχεται πάω πάντα μα πάντα. τον λατρεύω λέμε

εμείς έχουμε ραντεβού με την γιατρό πάλι για το αυτάκι του, ρε κορίτσια δεν έχει καθόλου μύξα δεν βγάζει προς τα έξω με αποτέλεσμα να προκαλεί ερεθισμό στο αυτί.

έχει τόσο καιρο μπουκωμένος και δεν λέει να ξεμπουκώσει.

μας έδωσε μια αντιβίωση να πάρουμε αλλά δεν είδα κανένα αποτέλεσμα πάλι το πιάνει το αυτάκι του. ευτυχώς δεν έχει πόνο μόνο βουιτό πρέπει να είναι γιατί δεν κλαίει.

να δούμε τι θα κάνουμε σήμερα.

εσύ σμουτς όταν η Ιλιάνα είχε το αυτί της τι κάνατε ?

βανιλίτσα μου πολύ ζηλεύω το Ναύπλιο, θέλω να πάω ξανά.

και στην στράτα-περπατούρα και εγώ κανένα 10 λεπτο τον αφήνω αν και του αρέσει πολύ. τρελένεται στο γέλιο μιλάμε. αλλά καλύτερα λίγη ώρα να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

όσο για δόντια εμείς έχουμε 8 και πάμε και για άλλα πολύ σάλια λέμε τελευταία πρέπει να βγαίνουν από το πλάι τώρα.

αυτά απο εμάς. φιφάκι μου σε περιμένουμε.

νιου φιλιά πολλά στην μπεμπίτα σου και σε όλα τα μικρούλια.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Καλημερα αγαπες

δεν προλαβαινω νασ διαβασω τα νεα σας αλλα ευχομαι ολα καλα

φιφακι μου...ΜΠΡΑΒΟ!

εγω δνε ειμαι πολυ καλα... το πουκιδι απο σαββατο εως σημερα με ιωση (μαλλον η δοχτωρ 8α παει το απογευμα). ο πιο υψηλος ηταν 38,5 επεφτε με ντεπον και ευτυχως εχει ορεξη κεφι και ορεξη για παιχνιδι.. αλλα μου την ΒΙΔΩΝΕΙ ο γαμω πυρετος.. μα τι επα8ε το πουλακι μου? :( δεν μπορω :(

dZJip3.png

Διαφημίσεις

μάρα μου κρύωσε είναι λογικό όλα τα μωρά είναι κρυωμένα. στην γιατρό που πάμε τελευταία κάθε φορά έχει μωράκια με πυρετό μην σε στεναχωρεί,

τώρα ξέρω οτι είναι δύσκολο ειδικά που είσαι και μακρυά.

εγώ να δεις κάθε λίγο παίρνω τηλ να δω αν είναι το αυτάκι του καλύτερα αν το πειράζει. σκατόκαιρος μας τρέλανε γαμώτο άντε να κρατήσει γιατί θα τα σπάσω όλα.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

μα ρε γαμω την κοινωνια μου...για αυτο το εχω το παιδι αυλιδα.. για να μην κολλαει απο αλλα παιδακια και απο εμας τους ρυπαρους αθηναιους... τι κολησε και πως κολησε δνε μπορω να κατανοησω... τωρα περιμενω να τηνς ξαναβακουν θεμομετρο..ενομεταξυ της πυρα και ενα ψηφιακο για μετωπο..ΠΑΠΑΡΙΑ εδειχνε... την μια έδειχνε 35 ενω ειχε 37 και την αλλη..41 ενω ειχε 38

dZJip3.png

μολις μιλησα με την δοχτωρα... εχουμε ιογενες εξανθημα ή μάλλον ειναι ετοιμο το εξανθημα να σκάσει μύτη.. σημερα μαξιμουμ αυριο τετοια ώρα θα εχει τελειώσει ο χαβαλές... ουφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ παναγιτσα μου!

dZJip3.png

:-PHi girls!!!!!!!!!!!!

πουκακι περαστικουλια σου.....τι επαθες μωλε???

maraki τι εστι εξανθημα που ειναι ετοιμο να σκασει μυτη???:rolleyes::rolleyes:αχ ποσα θα εχουμε στο μαυλο μας δηλ???:rolleyes:ας ειναι ολα περαστικα στα μικρουλια μας....!!!

εμενα παλι δεν κοιμαται ουτε μεσημερι ουτε μετα το γαλατακι του οπως εκανε....κλαει και καθετε και παιζει μεχρι να ρθω εγω απο την δουλεια να τον παρω αγκαλιτσα και εκει τσουπ......κοιμαται και 2 και 3 ωρες μη σας πω!!!αλλο και παλι τουτο....:tongue:

φαιρακι πως εισαι???πως τα πας??

μπουμπου που χαθηκες????????????????

happy.....που εισαι καλεεεεεεεεεεεεεεεε????

rose μου.....8 δοντακια???σε λιγο ο Αντωνελος θα τρωει και παϊδακια:P;)!!!!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Αχ κορίτσια μου, πέρασα τέλεια στον Παπακωνσταντίνου.

Μιλάμε εν το μεταξύ για κανονικότατη συναυλία, και όχι για γυρίσματα που λέγανε κάποιοι.

Ο άτιμος, είναι αγέραστος. το τι χοροπηδητο έριξα, ήμουν και μπροστά μπροστά, το τι τραγουδι και παλαμακι, αφου εχω ήδη βραχνιάσει.

Είναι και η μέρα μου σήμερα. Οχι μόνο κληρωθηκα για το Amstel Live, αλλα κερδισα και πρόσκληση για πρεμιερα ταινίας από το parents. To babies αν εχετε ακουστά. Θελω να πάω αλλα ειναι την τετάρτη, και ποιος θα κρατήσει πάλι την Ιλιάνα? Με βλεπω να μην πηγαίνω δυστηχως

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...