Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

κοριτσακιααααααααααααααααααααααααααααααααααααα εδω ειμαι....

θελω τοσο να συμμετεχω οπως παλια αλλα πραγματικα δεν προλαβαινω...πολλες φορες μπαινω και διαβαζω μονο τα νεα σας στα γρηγορα και φευγω παλι...εχω και 2 θαυματακια εγω βλεπετε...ενα μωρο μωρο και ενα μεγαλυτερο μωρο....τρεχατε ποδαρακια μου...:D:D:D:D:D

γκελακι απολαυσε τις χαρες του να εχεις αγκαλια τον μπεμπη τωρα ...αλλα και τα ξενυχτια...πακετο πανε αυτα βλεπεις....:D:D:D:D:D

βανιλακι χρησιμοποιησε θηλαστρο, θα σωθεις...βεβαια ειναι ποολυ κουραστικο αλλα αν θελεις να θηλασεις αξιζει τον κοπο...στο λεω εγω που τα περισσοτερα απο τα γευματα τα βγαζω με θηλαστρο γιατι η μικρη αποκοιμιεται στο στηθος και θα μου μειωνοταν η παραγωγη...με το θηλαστρο διατηρησα τις ισσοροπιες...

φερουλα πηγες διακοπουλες ε;;;;μια χαρα ...τυχερουλα εισαι!

ενα μεγαλο φιλι σε ολες βρε κοριτσια που δεν ανεφερα..σας εχω στο μυαλο μου....μαρα και μπουμπου αγνοουνται;;;

περιμενω να ξυπνησει η μπεμπα να την ταισω και δεν βλεπω μπροστα μου απο τη νυστα...κανονικα στο τριωρο ξυπναει αλλα τωρα παμε για τετραωρο...ειναι χορτασμενη και απολαμβανει τον υπνο της η κυρια....:D:D:D

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάρες μου,πόσο χαίρομαι που είστε όλες καλά!!!

Εμείς στην αναμονή ακόμα!!!Η μπουμπού έχει πάει 3.100 γραμ αλλά δεν έχει κατέβει και έτσι ανανεώσαμε το ραντεβού μας σε μια εβδομάδα!!Πωπω πώς σκοτώνει αυτή η αναμονή!!!!!!

φιλάκια σε όλες σας!!!!!

καλημεερααα...

τι κανουμε,ολα καλα?πως παμε απο ζεστη??

χτες πηγα για ελεγχο μετα τον σαραντισμο,ηταν να κανω και τεστ Παπ...αμ δεεε!!!Πηγε να βαλει ο γιατρος τον κολποδιαστολεα και φυσικα δεν εμπαινε...οποτε μου εκανε μονο ενδοκολπικο υπερηχο ο οποιος δεν πονεσε καθολου ευτυχως!!Μου βρηκε μια κυστουλα(αυγουλακι που δεν εσπασε ειπε!) και ειμαι σε αγωγη για 12 μερες..να δουμε θα φυγει???

Η μπεμπα μια χαρα ειναι,εχει που και που την γκρινια της αλλα σε γενικες γραμμες παλευεται,παμε και βολτες και ριχνει κατι υπνους στο καροτσι,εχω και το γαλατακι της μαζι αν ζητησει κι ο καιρος περναααα...:)

γεια σας και από μένα

μαρσολαν μου εγώ όταν πήγα δεν με εξέτασε καν, με ρώτησε μόνο αν είχα κανονικό κύκλο και αν τέλειωσα κανονικά από περίοδο. Δώσαμε ραντεβού για Σεπτέμβρη για παπ.

Κατά τα άλλα όλα καλά ο μικρός την δευτέρα γίνεται 2 μηνών όπως και εσενα η μικρή μαρσολάν. περνά ο καιρός.

έχει στρώσει και ο ύπνος του τα βράδια , σιγά σιγά θα το πάει μονοκόμματο μέχρι το πρώι. χθες από τις 12 το βράδυ ξύπνησε 7 και μετά ξανά 11. σχεδόν 12 ώρες ύπνο.

και το φαγητό έχει στρώσει, σπάνια πια πνίγεται και πίνει καλές ποσότητες κάθε φορά.

τι έγινε μαρσολάν μου με την μικρή, έστρωσε καθόλου το φαγητό της ?

τα άλλα κοριτσάκια τι κάνετε ?

φυσαλίδα μου σε καταλαβαίνουμε, εσύ έχεις και ένα ακόμα να φροντίσεις.

εύη μου υπομονή , τελειώνουν οι μέρες και σε σένα. είσαι μια ανάσα από τον τοκετό.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Καλησπερα και απο μενα που χαθηκα!!

Τι να πω ρε κοριτσια πολυ ξενυχτι (εμενα γιατι δεν μου τα ειπαν πιο μπροστα)

δεν κοιμαμαι καθολου σχεδον το βραδυ πολυ νυχτερι!!!!

Εσας ποτε αρχισαν να κοιμουνται τα μωρακια μετα απο ποσο καιρο?

Την θηλαζω και σχεδον ανα 2 ωρες ξυπναει!!!!

Ανυπομονω να μεγαλωσει να κοιμαται λιγο!!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Διαφημίσεις

γεια σας και από μένα

μαρσολαν μου εγώ όταν πήγα δεν με εξέτασε καν, με ρώτησε μόνο αν είχα κανονικό κύκλο και αν τέλειωσα κανονικά από περίοδο. Δώσαμε ραντεβού για Σεπτέμβρη για παπ.

Κατά τα άλλα όλα καλά ο μικρός την δευτέρα γίνεται 2 μηνών όπως και εσενα η μικρή μαρσολάν. περνά ο καιρός.

έχει στρώσει και ο ύπνος του τα βράδια , σιγά σιγά θα το πάει μονοκόμματο μέχρι το πρώι. χθες από τις 12 το βράδυ ξύπνησε 7 και μετά ξανά 11. σχεδόν 12 ώρες ύπνο.

και το φαγητό έχει στρώσει, σπάνια πια πνίγεται και πίνει καλές ποσότητες κάθε φορά.

τι έγινε μαρσολάν μου με την μικρή, έστρωσε καθόλου το φαγητό της ?

τα άλλα κοριτσάκια τι κάνετε ?

φυσαλίδα μου σε καταλαβαίνουμε, εσύ έχεις και ένα ακόμα να φροντίσεις.

εύη μου υπομονή , τελειώνουν οι μέρες και σε σένα. είσαι μια ανάσα από τον τοκετό.

ροουζ μου,ναι γινονται 2 μηνων τα παιδακια μας μωρε...μεγαλωνουν!!!Την ιδια μερα εμεις θα κανουμε και το πρωτο εμβολιο,για να δουμε ποσο θα ειμαστε και στις μετρησεις μας!!

Το φαγητο της ειναι αναλογα τα κεφια,σημερα επιασε τα 850 γρμ παλι...βεβαια κανει ακομη κατι κλαμματα ιδιως στο βραδυνο γευμα...τι να πω ρε παιδακι μου,απο το πολυ αναφιλητο δεν βλεπει μπροστα της???

Σκεφτομαι δε να της αλλαξω το γαλα και να της παρω βιολογικο της Holle,να την τσεκαρω πως θα το δεχτει κι αμα το πινει και πηγαινει καλα να το καθιερωσω.Ειναι σιγουρα καλυτερο,πιο υγιεινο και πιο οικονομικο απο το Απταμιλ!!!Μακαρι να το δεχτει!!!

Παντως εμενα μου ζηταει ακομη γαλατακι τη νυχτα,αραια βεβαια αλλα ζηταει...Σημερα εφαγε το τελευταιο γευμα κατα τις 12,ειναι ακομη ξυπνια...για να δουμε ποτε θα ξαναπεινασει....

Κατα τα αλλα,παμε βολτιτσες σχεδον καθε μερα και χαλαρωνουμε...οσο μπορουμε κι εμεις μαζι της.

φιλακια σε ολες!!!

καλημερα κοριτσια τι κανετε? καλο Σ/Κ

μαρσυ μου, εμενα η παιδιατρος μου ειχε πει, οταν ξυπναει τη νυχτα, αντι για γαλα να της δινω χαμομηλι για να το κοψει. Αυτος μου το ειχε πει να το ξεκινησω αμεσως, εγω το ξεκινησα αφου το παιδι σαραντισε και πλεον ειχει ηδη αρχισει να ξυπναει μια αντε το πολυ δυο φορες τη νυχτα.

Πηγαινα λοιπον στο δωματιο της τη νυχτα που ξυπναγε με δυο μπιμπερο. Ενα με χαμομηλι και ενα με γαλα. Αφου επινε το χαμομηλι και συνεχιζε να κλαει, τοτε της εδινα το γαλα. Σε 5 μερες ειχε κοψει το βραδυνο ξυπνημα.

Αν θες μπορεις να δοκιμασεις και αυτο

4Rnfp3.png

καλημέρα κούκλες

μαρσολαν μου γιατί νομίζεις ότι πρέπει να αλλάξεις το γάλα ?

εμείς το έχουμε σύστημα κάθε μέρα στο γεύμα των 10 ή 11 ανάλογα το πρωί έχουμε σενάριο. Πνίξιμο και δόξα ο θεός. Κάθε μέρα μιλάμε και κλαμα.

Συζήτησε το με τον γιατρό σου να δούμε τι θα σου πει. Πάντως εμένα είναι της λογικής να τον ταΐζω κάθε φορά που πεινάει. Και το βράδυ όσες φορές θέλει. Όσο για το τσαι ούτε να το ακούσει. Αν του ζητήσω να κάνουμε αυτό που λέει η σμουτς για το βράδυ νομίζω ότι θα μου βάλει τις φωνές. Μας έχουν τρελάνει οι γιατροί είμαστε στο έλεος τους. ΠΟυ να φέρεις αντίρρηση.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

αχ, το μωρο μου το ειδες? Κουκλι δεν ειναι? Παιδια ειναι πολυ κουραστική η φαση αυτη του παιδιου, αλλα ειναι τοσο ωραια. Επικοινωνει, κανει σκανδαλιες, κοιταζει πονηρα, γελαει, ξεκιναει να περπαταει, ειναι παιδακι πια. Παρα την κουραση η οποια ειναι μεγαλυτερη λογω της επιστροφης στη δουλεια, ειναι ωραια. Αλλα προς το παρον ουτε να σκεφτω για δευτερο χαχα.

Καλα ειμαι ροζ μου.

γι αυτο που μου ελεγε ο γιατρος, κι εγω το εκανα αφου σαραντησε τομωρο. Πριν ουτε να το σκεφτω δεν ηθελα κι ας μου το ειχε πει η γιατρος απο την πρωτη μερα που ηρθε σπιτι (5 ημερων τομωρο)

4Rnfp3.png

κάθε γιατρός έχει την θεωρία του ο δικός μου λες και είναι εχθρός του τσαγιού

και τώρα λέει με την ζέστη θα θέλει να τρώει πιο συχνά γιατί θα διψάει

και όντος το βλέπω δεν κρατάει το 3ωρο.

μπορεί να έχει κούραση αλλά είναι η καλύτερη ηλικία σου κάνει κάτι κόλπα και νάζια και σε τρελαίνει.

Καλά η δική σου είναι μια κούκλα. Τι ματάκια τι μαγουλάκια για φάγωμα να σας ζήσει σμουτς μου να την χαίρεστε

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ευχαριστουμε ροζ μου, η αληθεια ειναι οτι κι εμενα το μωρο μου μ αρεσει πολυ εμφανισιακα (που και το πιο ασχημο μωρο να ηταν παλι κουκλα θα την εβλεπα).

Θα το δεις κι εσυ, καλη ωρα οταν θα χρονιζει το μωρο σου, πως θα αναπολεις και πως θα το χαιρεσαι σ' εκεινη τη φαση.

Νομιζω οτι η πιο αχαρη περιοδος με τα μωρα ειναι απο 0-6 μηνων. Μετα αρχιζουν τα ωραια που το παιδι επικοινωνει πια και κανει τα τσαλιμια του.

εγω βλεπω τις φωτογραφιες που τραβαω καθε μηνα και βλεπω οτι μεχρι 5-6 μηνων, ειναι ακουνητο, ξαπλωμενο, αγελαστο, και μετα ειναι ολο τσαχπινιες

4Rnfp3.png

amouts η κάθε ηλικία έχει την χάρη της το ξέρεις. για διαφορετικούς λόγους η καθεμία.

έχεις και εσύ αδυναμία στις φωτό ε ?

και εγώ κάθε μέρα βγάζω και έχω γεμίσει είδη 6-7 dvd με βίντεο από την πρώτη μέρα που είδα τον μικρό μέχρι και σήμερα.

άντε πάω για ψώνια.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...