Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσακια....

χαθηκαμε παλι ρε μαμωτο..πολλες οι υποχρεωσεις πια....

να στε καλα κοριτσακια...φιλια στα μπεμπεκια σας...

χελλοου Φυσαλιδακι!!!Πολλες οι υποχρεωσεις εε???Φαντασου εμεις ειμαστε ακομη με ενα:D

γεια σας κοριτσαρες .

Σημερα ξεκινησα δουλεια

Η ανδριανουλα μου ελειψε παρα πολυ

Εχθες δεν μπορουσα να μπω , καποιιος προσπαθησε να μπει με το username μου και επειδη δεν εβρισκε τον κωδικο , απενεργοποιηθηκε .Εκανα αμαν να το ξαναφτιαξω

Για την περπατουρα να σας πω μπηκα και εγω στην ιδεα να της παρω μολις ειδα οτι εχετε ολες .Νομιζω για λιγο δεν κανει κακο . Αλλα σκεφτομαι και τα επιπλα μας ,τοσα λεφτα , θα τα κανει λαμπογιαλο χαχαχα

φιλακια

καλη αρχη Φαιρακι!!

Η Ανδριανουλα ελειψε στην μανουλα αλλα τι να γινει???Μεσα στο προγραμμα κι αυτα...

Δεν μπορουσες να μπεις γιατι αναβαθμισαν τον σερβερ και μετα ειχε προβλημα μεχρι να παρει μπρος!!!

Ελα μωρε....επιπλα ειναι...ξαναγινονται..χαχα

πηζω και ειμαι Over budget για την βαφτιση αλλα συνεχιζω ακαθεκτη! μουαχαχαχαχααχαχχαχαχαχαχαχαχαχα!

εγω να δεις ποσο over budget ειμαι Μαρα...και δεν εννοω μονο την βαφτιση!!!

εμείς γυρίσαμε από γιατρό και γενικά στην ανάπτυξη πάμε καλά έχουμε ελαφρός ερεθισμένο το ένα αυτάκι από το μπούκωμα και μας έδωσε σιρόπι για να μην κάνει ωτίτιδα μέχρι και την δεύτερα. σκατά δηλαδή.

μαλιστα...ερεθισμενο το αυτακι του Αντωνελλου τελικα:confused:

ειχε 8εμα το φορουμ ναι..εμαλακιζοντο κοινως... :P

και οχι μονο αγαπητη....:tongue:

γεια σας κουκλες μου, τι κανετε???

γεια σου Μπουμπουκα ατελειωτη!!

Μαρσυυυυυυυ, τι καιρο εχει εκει ρε συ?? Χιονισε?

Που να χιονισει μαρη??????Εδω?????Ηλιο ειχαμε με απιστευτο κρυο!!!Αμα χιονισει κι εδω...τοτε θαεχουμε γινει πραγματικα Σιβηρια

Εμας παιδια παντως η παιδιατρος μας ειχε ΟΧΙ στρατα, οχι για κανενα λογο απο αυτους που αναφερατε (λεει πως ειναι μυθοι ολα αυτα με τα ποδια, τα ισχια και τα γεννητικα οργανα) αλλα γιατι αποτελει το νο1 λογω παιδικων ατυχηματων στο σπιτι!

εγω δεν του εχω παρει ουτε και προκειται, αλλωστε περπαταει μια χαρα γυρω γυρω απο τους τοιχους και τα επιπλα πιανεται και παει σαν καβουρι!

μια απο τα ιδια κι η δικια μου....γαντζωνεται απο οπου βρει και παει σαν το καβουρι σιγα-σιγα...Πολλη πλακα!!

Της εχω αδειασει και τον χωρο στο σαλονι...κι ειναι τελεια!!

Την τχ μου γμ! Να μην μου πέσει το βρωμοτζόκερ!Δώρο και τα δικά σας βαφτίσια θα έκανα:-P:-P:-P(

μα βρε παιδι μου....αυτο το τζοκερ να μην καθεται σε κανεναν μας:-P:-P

αμα μπορω να βοηθησω καπου για την γουργουροβαφτιση λετ μι νοου

κοπελιαααααααα.....μην ξεχνιεσαι...εχεις να βοηθησεις και για την δικια μας βαφτιση εεε!!!Sandals...

γεια σας κοριτσάκια μου, τι κανετε?

γεια σου Σμουτσακι...να χαιρεσαι το γλυκο σου κοριτσακι!!!Να την φωναζετε με το ονοματακι της και να τρεχει στην αγκαλια σας η κοπελα σας!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φαιρουλα, εγω θυμαμαι την πρωτη μερα που γυρισα γραφειο (ηταν Παρασκευή), ήμουν σαν δαρμένο γατί. Περασε καμια εβδομαδα για να μπω στο νόημα και κανα εξάμηνο για να μπω στο πνεύμα της δουλειάς και να αρχισω να λειτουργω όπως παλιά.

Για καφεδάκι εννοείται κι εγω μεσα. Μου λείψατε

4Rnfp3.png

καλημερα κουκλες!!

τι κανετε???

βρηκα λιγο χρονο .....

καλε γιατι σας φαινεται τοσο παραξενο το 80αρι του μπεμπη???μηπως να ανυσηχω???εσας ποσο ειναι βρε κοριτσια???

με εχετε βαλει σε τρυπακι ανησυχιας??@:!!!!

fifaki μου που εισαι???πες μας τα νεα σου απο το αντρακι σου!!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

καλημερα κουκλες!!

τι κανετε???

βρηκα λιγο χρονο .....

καλε γιατι σας φαινεται τοσο παραξενο το 80αρι του μπεμπη???μηπως να ανυσηχω???εσας ποσο ειναι βρε κοριτσια???

με εχετε βαλει σε τρυπακι ανησυχιας??@:!!!!

fifaki μου που εισαι???πες μας τα νεα σου απο το αντρακι σου!!!!

βανιλιτσα...τι ανησυχεις παιδι μου???Μια χαρα ειναι το παιδι..κι η Πηνελοπη 79 ποντους ηταν 9 μηνων!!

Απλα ειναι μαλλον ο πιο ψηλος εδω μεσα και εκπλησσονται θετικα οι μαμαδες!!

Μπασκετμπολιστας ο μπεμπης σου!!

Διαφημίσεις

ειμαστε υπο εξαφανιση!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!

η μικρη μου εβγαλε και τα δυο πανω δοντια , ειμαστε σαν τους λαγους χαχαχαχα

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

καλημέρα κορίτσια, μαρσολαν μου τώρα είδα το μήνυμα γενικά τελευταία κοιμαμαι με τις κότες που κατάντησε ε ? άστα να πάνε.

ο αντωνελίνος εκτός από την αντιβίωση που παίρνει γενικά είναι μια χαρά από δόντια έχουμε 8 και πάμε και για άλλα γενικά τα ούλα του είναι άσπρα και έτοιμα να σκάσουν.

ευτυχώς δεν έχουμε γκρίνια ούτε καταλαβαίνω πώς τα βγάζει. κακά κάνει μόνο πολύ κάθε φορά που βγάζει δόντια.

ΦΙΦΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια σημερα γυρισα απο Λονδινο στο λιβερπουλ και εχω ιντερνετ..ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ...O γιατρος μου ειπε οτι ολα ειναι πολυ καλα και να μην εκλπησομαι και οτι με περιμενει παλι του χρονου για το 2ο:D. Αρχιζω και το πιστευω οτι θα γεννησω το αγορακι μου... Αχ σας ευχαριστω πολυ πολυ δεν εχω διαβασει τιποτα θα σας διαβασω και θα τα πουμε πιο μετα...εχω να σας τρελανω στις ερωτησεις τωρα χιχι ...φιλακια πολλα σε ολες σας

fifaki μου γλυκο....ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!

ημουν συγουρη για το αντρακι σου....αντε με το καλο να τον παρεις αγκαλιτσα και να ζησεις .........ανεπαναληπτες στιγμες!!!!!!!!!!!!!!

κοριτσακια γεια σας....τι κανετε????

ειμαι πτωμα λεμε αλλα δεν πτοουμαι!!!!!

κοριτσακια της παρασκευης..(κενο παρασκευη εννοω....)...παμε την αλλη παρασκευη το μεσημερι στα applebis??

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...