Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

γεια σας κοριτσαρες .

Σημερα ξεκινησα δουλεια , βρηκα πολυ δουλεια και φυσικα ημουν με ενα βετεξ στο χερι ( επιασε μπιχλα το γραφειο μου , και τοσοι ανδρες σιγα μην καθαριζαν)γενικα βρηκα πολλες αλλαγες εκει μεσα .Εγω θα εχω αρκετη δουλεια αλλα ας λεω δοξασε και ο θεος που εχω κιολας .

Επειδη φευγω στις 3 πραγματικα δεν μου φαινεται πολυ κουραστικο .

Η ανδριανουλα μου ελειψε παρα πολυ , μολις σχολασα ηθελα να την δω αμεσως .Αυτη δεν ηπιε το γαλα της σημερα , δεν της το δωσα εγω και μαλλον της κακοφανηκε.

Εχθες δεν μπορουσα να μπω , καποιιος προσπαθησε να μπει με το username μου και επειδη δεν εβρισκε τον κωδικο , απενεργοποιηθηκε .Εκανα αμαν να το ξαναφτιαξω

Για την περπατουρα να σας πω μπηκα και εγω στην ιδεα να της παρω μολις ειδα οτι εχετε ολες .Νομιζω για λιγο δεν κανει κακο . Αλλα σκεφτομαι και τα επιπλα μας ,τοσα λεφτα , θα τα κανει λαμπογιαλο χαχαχα

φιλακια

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φιφακι μου εννοειται οτι ολα ειναι καλα ...περιμενω να μας πεις ποσο μεγαλωσε ο μπεμπουλικος σου ..

:Pγεια σας!!!!!!!!

fairy μου καλη αρχη και απο δω.....το γαλατακι και μενα την πρωτη μερα που ελειψα δεν το ηπιε!!!μετα ομως ολα καλα!!!;)

smoutsaki μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΑΣ ΑΣΤΕΡΙ!!!(ΣΤΑ ΛΕΩ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΩ)!!!χιχιχιχιχ!

Η πρωτη της γιορτουλα δεν ειναι???

τι της πηρες???:tongue:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

να χαιρομαστε το ιλιάνακι!

φερακι..καλη αρχη αγαπη!

στισ υπολοιπεσ πολλα ιφλια

φιφι..με το καλό κοπελα μου ολα τα καλά νεα ν ακουσεις ευχομαι...

πηζω και ειμαι Over budget για την βαφτιση αλλα συνεχιζω ακαθεκτη! μουαχαχαχαχααχαχχαχαχαχαχαχαχαχα!

dZJip3.png

τι έγινε ρε παιδιά είναι η γιορτή της Ιλιάνας σήμερα ?

χρόνια πολλά στην κουκλίτσα να είναι πάντα γερή

φαίρυ μου και εγώ δεν μπορείς να φανταστείς σε τι κατάσταση βρήκα το τηλέφωνο.

από μαύρο είχε γίνει άσπρο δεν το συζητώ για το γραφείο μου το οποίο συνεχίζει να είναι σε μπάχαλο γιατί πλέον περνάω πολλές ώρες στο κάτω μαγαζί και όταν γυρίζω εκεί στις 2 δεν προλαβαίνω να κανω και πολλά.

εμείς γυρίσαμε από γιατρό και γενικά στην ανάπτυξη πάμε καλά έχουμε ελαφρός ερεθισμένο το ένα αυτάκι από το μπούκωμα και μας έδωσε σιρόπι για να μην κάνει ωτίτιδα μέχρι και την δεύτερα. σκατά δηλαδή.

φαίρυ και εγώ σήμερα όλο το πρωί δεν μπορούσα να μπω με τους κωδικούς μου στο φόρουμ αν προσπαθούσες και εσύ κάποιες φορές να κάνεις long in γιαυτό σου ήθρε το μήνυμα ότι κάποιος προσπαθεί να μπει το ίδιο ήρθε και σε μένα. μάλλον πρόβλημα το φόρουμ ήταν.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά Ιλιανάκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι......

Μαρή Μάρα τι κάνεις; τι κανει το πουκίδιον;

Και εγώ από την άλλη εβδομάδα πάω σε διοργανωτή εκδηλώσεων για να κοιτάξω για την γουργουροβάφτιση....όσο έχω δουλειά και λαλά γιατί δεν μας βλέπω καλά...οχι οτι θα αφήσω να του λέιψει κάτι, αλλάάάά΄...αλλά! Την τχ μου γμ! Να μην μου πέσει το βρωμοτζόκερ!Δώρο και τα δικά σας βαφτίσια θα έκανα:-P:-P:-P(αφού θα ξεχεζ@ πρώτα τους μακάκες στην δουλειά μου που μου τα 'χουν πρήξει!)

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

ama πασ σε διοργανωτη ετοιμασου να σου πιασει..ελαφρως το ωραιο σου κωλαράκι...εχιε και την προμηθεια του να μετακυλησει ώς κόστος.

το πουκιδιον...τα γνωστα... ταρζανιες και κλπ κλπ ;)

αμα μπορω να βοηθησω καπου για την γουργουροβαφτιση λετ μι νοου

dZJip3.png

γεια σας κουκλες μου, τι κανετε???

Φαιρακι μου πρωτη μερα σημερα παει η κρυαδα ε? Ελπιζω ολα καλα να ειναι απο δω και περα και να μην σου βγαλουν την πιστη!

Μαρα ΘΕΑ!!!!! ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΛΕΩ!!!!!! τι google και βλακειες! μαρα λεμε!!!!!!

Παστακομανα και εγω συμφωνω οτι θα σου πιασουν λιγο το λωκο! εγω οπου ρωτησα ηταν αουτς!

Σμουτσακι να χαιρεσαι την Ιλιανα σου γλυκια μου, παντα χαρουμενο να ειναι το ζουζουνοκοριτσο!

Φιφακι περιμενουμε τα καλα νεαααααααααα

Ροζ μου το ομορφιες εχεις φτιαξει παλι??????? ειδα σημερα καινουρια και επαθα! και τι τελειες οι φωτο του Αντωνελου!

Φυσαλιδακι χαθηκες ρε κοριτσαρα!!

Βαμιλιτσα τι διαβασα ρε συ, 81 ποντους ρε θηριο???

Μαρσυυυυυυυ, τι καιρο εχει εκει ρε συ?? Χιονισε?

Τατι μας φιλακια πολλα και σε σενα κοριτσαρα! ειδα αποκριατικες φωτο - ξεσαλωσες ε??ΤΕΛΕΙΑ!

Τζο τζο υπομομνη λεει απο αυριο αλλαζει ριζικα ο καιρος για να δουμεεεεε!

Εμας παιδια παντως η παιδιατρος μας ειχε ΟΧΙ στρατα, οχι για κανενα λογο απο αυτους που αναφερατε (λεει πως ειναι μυθοι ολα αυτα με τα ποδια, τα ισχια και τα γεννητικα οργανα) αλλα γιατι αποτελει το νο1 λογω παιδικων ατυχηματων στο σπιτι!

εγω δεν του εχω παρει ουτε και προκειται, αλλωστε περπαταει μια χαρα γυρω γυρω απο τους τοιχους και τα επιπλα πιανεται και παει σαν καβουρι!

μου λειπετεεεεεεεεεεεε!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

ααα ηταν τελικα του φορουμ??? πηγε και μενα το μυαλο μου σε ενα σωρο πραγματα .

Λοιπον αντε κανονιστε να βρεθουμε , καλα οχι τωρα με τα χιονια αλλα αμα λιωσουν ας λιωσουμε και εμεις σε καμια μαργαριτας!!!!:tongue:

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσάκια μου, τι κανετε?

Σας ευχαριστω πολύ για τις ευχες σας. Ηταν η πρώτη γιορτή της Ιλιάνας και τη χάρηκα πολύ. Φτιάξαμε γλυκά χτες το βράδυ για να κεράσουμε σήμερα, όλοι μου εύχονταν για το μωρό μου, πολύ συγκινητικό.

Τελικά καναμε πολύ καλα που αποφασισαμε να τη γιορταζουμε σημερα και οχι του προφητη Ηλια. Εκει θα το εχανε κι αυτή (το κυριοτερο) αλλα κι εμεις αφου γιορτή και γενεθλια θα ήταν με 3 μερες διαφορά.

Για όσες αναρωτήθηκαν, σήμερα γιορτάζουν οι Ιλιάνες, όπως ειναι βαφτισμένη και η μικρούλα μας.

Για τη στρατα που λεγατε, κι εγω ξερω οτι δεν ειναι καλή, δεν ρωτησα ποτε την παιδιατρο γιατι δεν ειχα σκοπο να παρω. Αλλα απο την αλλη και αυτο που λεει η ροζ, αν μπαινει δηλαδη το παιδι 15-20 λεπτα τη μερα δεν φανταζομαι οτι μπορει να δημιουργήσει και τιποτα ιδιαιτερο.

Φαιρούλα καλή αρχή κοριτσάρα. Πώς πήγαν τα δρομολόγια σήμερα?

4Rnfp3.png

Σμουτσακι μου σου στελνω ευχες και απο εδω για την μικρη σου .Να την χαιρεσαι και να την δεις οπως λαχταρας !!!

Σημερα λογω του καιρου δεν ειχα θεμα , πηγα με ταξι και μετρο .

Συνεννοηθηκαμε με τον αντρα μου να την πηγαινει αυτος τα πρωινα και αν εχει δουλεια να την βαζει λιγο πιο μετα (μπορει να το κανει ) .

Θα πηγαινω μονο να την παιρνω στην επιστροφη.

Κοριτσια σημερα μου ελειπε παρα πολυ , ειχα πολυ αναμεικτα συναισθηματα .Ειχα τυψεις , στεναχωρια .Δεν μπορω να το εξηγησω .

Μαλλον περναω το αγχος του αποχωρισμου χιχιιχιχιχι

Μολις την ειδα την εσφιξα την αγκαλιασα λες και ειχα παει στον πολεμο και γυρισα ....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...