Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

καλα έ έχουμε σπάσει κάθε ρεκόρ απουσίας τι είναι αυτά τα πράγματα

γρήγορα ελάτε πίσω

εμείς έχουμε 8 δόντια και ετοιμάζονται και άλλα 2 τουλάχιστον δεν ξέρω γιατί έτσι όλα μαζί. έχουμε λίγη γκρίνια αλλά αν σκεφτείς πόσα δόντια βγαίνουν μαζί είμαστε μια χαρά.

φιλιά σε όλα τα νινάκια και της μαμάδες

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλη σαρακοστη κοριτσαρες !!!

Ηταν να φυγουμε αλλα μειναμε εδω γιατι αυριο θα βαλει τρελο κρυο .

Λοιπον για να μαζευτουμε ολες παλι .

Και μεις βγαζουμε και τα πανω δοντια .Γενικα την ταλαιπωρουν την φουκαριαρα και γκρινιαζει .

Κοριτσια τι αλλο να της δινω για απογευματινο εκτος απο κρεμα βανιλια ή γιαουρτι ? κατανταει βαρετο συνεχεια αυτα .

Φαγαμε και αυγουλακι , της αρεσε αλλα η μαμα δεν την πλησιαζε μετα γιατι βρομουσε αυγουλιλα χαχαχα μπιαχχχ

Σας το πα? δεν σας το πα! τεταρτη ξεκιναω δουλεια ....

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

χαχα καλά με πέθανες με την αυγουλίλα

και εγώ αυτό λέω βαρετό κάθε απόγευμα η μπισκοτόκρεμα αλλά τις περισσότερες φορές χάνει ένα γεύμα οπότε προτιμώ να μην του δώσω την μπισκοτόκρεμα.

φαίρυ μου καλή αρχή και μην στεναχωρίεσε όσο πιο χαλαρά το αντιμετωπίσεις τόσο πιο χαλαρά θα είναι. στο λέω από πείρα.

ούτε καταλαβαίνω πότε φτάνει 4 και φεύγω. το μειωμένο είναι μεγάλη υπόθεση.

αλλά δεν ήξερα οτι αρχίζει να μετράει από το εξάμηνο. δήλαδή μετά το πέρας της άδειας τοκετού. χάνουμε 6 μήνες αλλά τι να κάνουμε. καλύτερα το εξάμηνο παρά το μειωμένο.

άντε να μαζευόμαστε και εγώ αυτό λέω.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

κοριτσια ειδα στις φωτος οτι πηρατε στρατες! εμενα ηπαιδιατρος μου την απαγορεψε .Εσας τι σας ειπε ο γιατρος?

fairy εγώ δεν την ρώτησα να σου πω την αλήθεια αλλά διάβασα πολλά και διάφορα σχετικά. εγώ νομίζω οτι με μέτρο δεν είναι και τόσο βλαβερή. καθόλου δηλαδή, βοηθά το παιδί να μάθει να χρησιμοποιεί τα πόδια του. Ο Αντώνης κάνει βηματάκια μα την περπατούρα. Δεν τον αφήνω πολλές ώρες πάνω. ένα μισάωρο την μέρα είναι αρκετό νομίζω για μένα. εκπαιδευτικό και όχι βλαβερό.

τώρα η κάθε μαμά κρίνει μόνη της.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα!!

Καλη Σαρακοστη σε ολες!!

Ο καιρος ειναι ασχημος αλλα ελπιζω να περασατε πολυ καλα ολες με τα μπεμπακια σας και αλλους αγαπημενους!!

Φαιρυ κι εμεις εχουμε την στρατα εδω και καιρο απο αρχες Γεναρη-κοντα 2 μηνες!!

Η γιατρος δεν μας την απαγορεψε και γενικα απο ερευνα που εκανα δεν ειναι επικινδυνες καθολου για τα ποδια του παιδιου!!Ισα-ισα που η Πηνελοπη απο την ωρα που μπηκε εκει εγινε ακομη πιο κινητικη κι επισης μπορει και εξερευνα και τα δωματια..χαχα!!

Οπως επισης την Πηνελοπη την γυμνασε πολυ και το παρκο που ειχε στο μισο πανω μερος χοντρο διχτυ...απο την πρωτη στιγμη που μπηκε μεσα αρχισε να πιανεται και να σηκωνεται...

εδω και αρκετο καιρο δε παει σφαιρα το μπουσουλημα...χαχαχα!!

Βεβαια την αφηνω μονο μεσα στο σαλονι,στο χαλι το οποιο το σκουπιζω καθημερινα...εκανα και στην ακρη το τραπεζακι και τωρα πιανεται απο παντου και σηκωνεται..

πολυ γελιο εχουνε..

που να αρχισουνε να περπατανε κιολας:tongue:

γεια σας!

εχω πολλες μερες να καθησω στον υπολογιστη καθως η ασπα με εχει στο τρεξιμο! απο την μια μερα στην αλλη εφτσα να μην προλαβαινω..τι σκατα???

εμενα η παιδιατρος μου απαγορεψε νε παρω στρατα...λεει οτι εχει βγει οδηγια εδω και δυο χρονια οτι δεν κανει καλο ... και εγω το πιστευω γιατι ο γιος της ξαδερφης μου επαθε κατι με τα ποδαρακια του..και κανει συνεδριες με ειδικους για τα βρεφη για να μαθει να περπαταει σωστα... και της ειπαν οτι εφταιγε η περπατουρα... τωρα τι να πω?? οταν γινεται χρηση με μετρο θεωρω οτι δεν υπαρχει προβλημα....

τι αλλα?? εχουμε κλειστει με τον σκατοκαιρο.... αλλα εχουμε σχεδον καθε μερα κοσμο στο σπιτι,, κατι ειναι και αυτο ε???

θελω να καλοκαιριασει...δεν την παλευω αλλο!

ξυπνησε...παω να την σηκωσω πριν σηκωσει την γειτονια,...

αντε καλη σαρακοστη να εχουμε!

Η παιδιατρος μου το πε απο μονη της ουτε καν την ρωτησα .Μου ειπε μονο για την περπατουρα που πιανεται και προχωραει .

Εχει ξεκινησει και η δικια μου να πιανεται και να σηκωνεται ,αλλα το μπουσουλημα δεν το χει .Προσπαθει να σηκωθει παρα να μπουσουλησει ..οτι θελει αυτη δεν την πιεζω..

Αντε θα κανονισουμε καμια εξοδο?? αυριο η μερα της γυναικας!! ή μηπως να βγουμε την ημερα της μητερας??

Κοριτσαρες και μπεμπονια γεια σας και καλη σαρακοστη σε ολες

ειμαι στιην Αγγλια ,αυριο εχω το ραντεβου με τον γιατρο, και με εχουνε φαει οι σκεψεις...σκεφτομαι και τα περυσινα με το κοριτσακι μου..πρεπει να το κανω ομως να κανω την ιδια διαδρομη για να προχωρησω μπροστα...ελπιζω τα νεα να ειναι καλα γιατι δεν την γλυτωνω αυτην την φορα την βουτια στο ποταμι...μολις μπορεσω θα σας ενημερωσω...φιλακια

καλησπερα κοριτσια!!!τι γινεστε??

χιονιζει για τα καλα εδω απο χθες το βραδι αλλα δεν το στρωνει γμτ!!!

τι κανουν τα μωρακια σας???

ο δικος μου ολο ορθιος θελει να ειναι και να κανουμε βηματακια σε ολο το σπιτι!!

περπατουρα μας απαγορευσε και σε μας!!!με τον κοσμο ομως που εχει δεν μου αναλυσε γιατι οχι!!απο τι μου χε πει ομως και την προηγουμενη φορα ειδικα στα αγορακια ειναι λιγο επικυνδινες για την πιεση στα γενητικα τους οργανα!!

fifaki μου γλυκο καλη επιτυχια κοπελα μου!!ολα καλα θα πανε , περιμενουμε νεα σου!!

ποτε θα βρεθουμε κοριτσια???

Fairy αυριο ξεκινας δουλεια ή λογω καιρου αναβαλλεται???:tongue::tongue:

σημερα εβαλα και κατσικακι πρωτη φορα στον μικρο με αρακα και αγκιναρες!!!!ξετρελαθηκε λεμε!!!!!!!!!!!

maraaaaaaaa που εισαι καλο μου???τι κανει η πουκι μας??πηρες βαπτιστικα???

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια, καλη σαρακοστή, τι κάνετε? πως περασατε?

εμεις καλα και ήσυχα σχετικά, δεν ειχαμε πολλα πολλα, γιατι το Ιλιανακι ηταν λιγουλακι αδιαθετο (μαλλον δοντια).

Φιφάκι μου πολυ πολύ καλα αποτελεσματα. Ειμαι σιγουρη οτι ολα θα ειναι τελεια.

Την αλλη φορά πήγες εκεί λόγω κακών αποτελεσμάτων. Τώρα πας απλα λόγω προηγουμενου ιστορικού.

Ποπακι μου καλή αρχή αύριο.

4Rnfp3.png

Κοριτσαρες και μπεμπονια γεια σας και καλη σαρακοστη σε ολες

ειμαι στιην Αγγλια ,αυριο εχω το ραντεβου με τον γιατρο, και με εχουνε φαει οι σκεψεις...σκεφτομαι και τα περυσινα με το κοριτσακι μου..πρεπει να το κανω ομως να κανω την ιδια διαδρομη για να προχωρησω μπροστα...ελπιζω τα νεα να ειναι καλα γιατι δεν την γλυτωνω αυτην την φορα την βουτια στο ποταμι...μολις μπορεσω θα σας ενημερωσω...φιλακια

Φιφάκι μου γλυκό αυτή τη φορά θα βγεις από το γιατρό γεμάτη δάκρυα χαράς!!! Είμαι σίγουρη....σου στέλνω όλη μου τη θετική ενέργεια και θα ανυπομονώ να μάθω νέα σου...

Ποπάκι μουουουου καλή αρχή κουκλίτσα...Μουτσ...

και εννοείται πολλάφιλιά σε όλες τις υπόλοιπες κουκλίτσες....:D

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Καλημέρα κι από εμέναααααα....

Τι κάνετε κορίτσια.καλή Σαρακοστή σε όλες...Εμείς περάσαμε πολύ ωραία αυτό το 3ήμερο, είχαμε πάει Σαλόνικα και φάγαμε μπακλλλλαβά!...ο γουργούρης συνάντησε τον βαρδάρη με αποτέλεσμα να είναι συνέχεια μπαμπουλιασμένος και ροδομαγουλάκης από το κρεμμυδοντύσιμο που του έκανα:-P:razz::-P....

Τι νέα εσείς όλα καλά; Σμουτσάκι η Ιλιάννα καλύτερα;Χαθήκαμε μωρέ!

όσο για την περπατούρα που λέτε κι εμάς η γιατρός μας, αλλά κι από τις αδερφές μου που ξέρω, την έχει απαγορεύσει λόγω τραυματισμού γεννητικών οργάνων....κι εχει γίνει ο γουργουράκος ένα νεύρο!πωωωωπω...

αυτά..τι κάνουν τα υπόλοιπα μπεμπόνια(Πούκι, Αντωνέλλος, Πηνελοπίτσα, Ανδριαννούλα, Άλεξ, Ραφαέλα, Νεφελίτσα,Ηρακλάκος,jojoπαιδο κτλ κτλ...για όποιο ξέχασα συγνώμηηηηηηηη)

Fifi μου μπράβο, άντε με το καλό το νέο μπεμπέ μας....

Σας φιλώ και πάω για δουλειά...γκρρρρρρρ

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

καλημέρα

πέρασα να στείλω όλη την θετική σκέψη μου στην φίφη αν και είμαι σίγουρη οτι όλα είναι καλά. σε λίγο θα ξέρεις σίγουρα και θα ζήσεις την ευτυχία επιτέλους ήρεμη.

τώρα σχετικά με την περπατούρα, εγώ ένα ξέρω ότι είναι ένα εκπαιδευτικό όργανο και τίποτα παραπάνω. αν το έχεις έτσι χωρίς υπερβολές δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος. λίγη ώρα την ημέρα βοηθάει. ο Αντώνης άρχισε να πατάσει με την πατούσα ολόκληρη ενώ μέχρι πριν πατούσε με τις μύτες.

σίγουρα η υπερβολή δεν είναι καλή γενικά σου το λένε και οι πωλητές την ώρα που την άγοράζεις. - αν είναι σωστοί- εμάς μας είπαν από το λητώ οτι είναι για λίγη ώρα την ημέρα δεν είναι να ξεχνάμε το παιδί εκει. άσε που σε λίγο εμάς δεν θα μας κάνει γιατί είναι μέχρι 12 κιλά και τα κοντεύουμε.

για τα πολλά και διάφορα που διάβαζα κατά καιρούς άργησα να την πάρω και τελικά έκανα λάθος. γιατί στα 10 λεπτά την ημέρα που είναι πάνω το μωρό είδα αλλάγες. τώρα η κάθε μαμά αποφασίζει.

φαίρουλα μου καλή αρχή κορίτσι μου σου έγραψα και στο facebook

περιμένουμε τις πρώτες εντυπώσεις.

γενικά τώρα εμείς έχουμε ακόμα ένα μπούκωμα στην μύτη που του φαίρνει ανησυχία. δεν μπορεί να κοιμηθεί καλά και γκρινιάζει συνέχεια. τι αν κάνω πια με αυτό τον καιρό βαρέθηκα έλεος.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

καλησπερα κοριτσακια....

χαθηκαμε παλι ρε μαμωτο..πολλες οι υποχρεωσεις πια....

φιφη καλα αποτελεσματα, να εχεις θετικη σκεψη..ολα καλα θα ειναι!!!!περιμενουμε νεα...

διαβασα και τις αποριες σχετικα με τη στρατα....

και εμας η παιδιατρος ειναι κατηγορηματικη στο οτι δεν πρεπει να παρουμε στρατα αλλα εχουμε και γνωμη απο ειδικο ορθοπεδικο που ειχαμε παει το μωρο μας 2 μηνων για εξεταση λογω χαλαρων ισχυων και μας ειχε πει οτι η στρατα-περπατουρα απαγορευεται...δεν κανει καλο στα ποδαρακια, μπορει και να τα στραβωσει και επιβραδυνει το φυσικο περπατημα του παιδιου....

ετσι αν και στην πρωτη κορη ειχαμε στρατα..τωρα την πεταξαμε...

κατα τα αλλα ειμαστε καλα...μεγαλωνουμε...σηκωνεται συνεχεια η μικρη...κανει βηματακια οταν την κραταμε αλλα και μονη της φερνει γυρω γυρω την κουνια , το παρκο και γενικα οταν πιανεται απο καπου φευγει...

αυτα απο εμας...

να στε καλα κοριτσακια...φιλια στα μπεμπεκια σας...

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...