Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

εγω ρωτησα αν βραζετε το νερο για το γαλα...

νερο του δινω εμφιαλωμενο ,οχι βρασμενο και το πινει μονο με ποτηρι και αυτο ελαχιστα(με μπουκαλι δεν θελει με τιποτα)

A! δεν το κατάλαβα :confused:... σορρυ!!!

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μπουμπου....σου στελνω το pdf με αυτο που σου ειπα!!!

Εμεις σημερα μετα απο τοσες μερες ειμαστε επιτελους καλυτερα.

Περασαμε ενα 2ημερο μεσα στα 40αρια....αλλα απο χτες το βραδυ ειμαστε ξανα στα παλια μας..τρωμε,γελαμε...ουφ!!

γεια σας κοριτσια ...τι κανετε?τα μπεμπακια σας???

εμεις αυριο εχουμε εμβολιο, το πρωτελευταιο!!

με την δουλεια κουραζομαι αρκετα αλλα μολις γυρναω περνω αγκαλιτσα τον μικρο μου και ΞΕΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ !!!Και να δειτε πως με αγκαλιαζει και με σφιγγει!!!

τελικα μονο χαρταετο δεν θα πεταξουμε με αυτον τον καιρο!!!:rolleyes:θα πατε πουθενα τριημερο???

χαπι τον βαφτισες το αγγελουδι σου???

με τα βαφτιστικα τι κανατε οι υπολοιπες???εγω ακομη δεν τα εχω κλεισει!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

καλέ τι ερημιά είναι αυτή ? που πήγατε όλες ?

ψάχνω να βρω μια περπατούρα για τον Αντωνέλο έχετε καμία υπόψη ?

γεια σου Ροζουλα...εγω εχω της chicco.μια χαρα ειναι!!!

Αλλα δεν αργησες λιγο???Το λεω γιατι θα ειναι ψηλος για περπατουρα τωρα ο Αντουαν...

Οταν πας να αγορασεις προσπαθησε να τον παρεις μαζι σου για να τον βαλεις να δεις πως καθονται τα ποδαρακια του!!

γεια σας κοριτσια.

οταν λετε περπατουρες??εννοειτε στρατες???

και γω θελω να του παρω αλλα το σκεφτομαι!!λεω μηπως βρω κατι πιο χρησιμο για να παιζει!!!

εχετε να προτεινετε κατι???

iA8hp3.pngWtKrp3.png

ααα πηγαμε παιδιατρο, καναμε της μηνιγγητιδας και τωρα οταν σβησουμε το πρωτο μας κερακι παλι!!!

ειναι 81 ποντακια αλλα απο βαρος ειμαστε .....σιλουετες!!!

μονο 9 κιλακια με το ζορι!!!ενω τρωει ρε γμτ!!μου ειπε να του δινω περισσοτερο κρεμα!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

γεια σας κουκλάρες, τι εγινε εδω???

περονοσπορος?? (η πεπονοσπορος που ελεγε και μια φιλη μου!!ΧΑΧΑΑΑΑ)

τι νεα κοριτσακια?? εμεις εδω οπως τα ξερετε, ειμαστε και πολυ θηριακια ολη μερα στη γυρα μπουσουλωντας και περπατωντας σαν καβουρες απο τα επιπλα πιασμενοι...χαχααααα

Γεννησε και η κουμπαρουλα μου και εχω κανει τρελη χαρά!!

Κατα τ αλλα προσπαθω να κανονισω τα της βαπτισης...αχχχχ αμα την οργανωσω ποτέ!....

μακια μακιαααααααααα

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

μαρσολαν μου εμεις είμαστε μόνο 71 πόντους έχουμε νομίζω περιθώριο ακόμα ειδικά σε σχέση με τον παλικαρά της βανιλίτσας καλά ρε συ μπασκεμπολίστας θα σου γίνει

ακου εκεί 81 πόντους μπράβο το παιδί

θα πάμε σήμερα να δούμε τον έβαλα προχθές σε μία και ακουμπούσαν ίσα τα δαχτυλάκια του

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

μαρσολαν μου εμεις είμαστε μόνο 71 πόντους έχουμε νομίζω περιθώριο ακόμα ειδικά σε σχέση με τον παλικαρά της βανιλίτσας καλά ρε συ μπασκεμπολίστας θα σου γίνει

ακου εκεί 81 πόντους μπράβο το παιδί

θα πάμε σήμερα να δούμε τον έβαλα προχθές σε μία και ακουμπούσαν ίσα τα δαχτυλάκια του

γεια σου ροζ μου!!

τι να πει κανεις...απο την μια χαιρομαι που ειναι ψηλο μπεμπονι απο την αλλη φοβαμαι γιατι μου χει πει συνεχεια γαλα για τα κοκκαλα του!!!

και γω δεν ξερω τι να του παρω για να σηκωθει σιγα σιγα:rolleyes:

απο κιλα ομως ειμαστε πολυ πισω σε σχεση με το υψος:shock:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Βανιλιτσα ο δικος σου ειναι ψηλος για στρατα..

κι η Πηνελοπη ειναι 79 ποντους και τα ποδια της ειναι πλεον εντελως φλατ στην περπατουρα-στρατα....

Γιατι σου ειπε οτι πρεπει να παρει κιλα??

Μια χαρουλα ειναι βρε ο γιοκας σου!!!

η δικια μου ειναι 11 κιλα και κοντευει 10 μηνων!!

Ροζουλα...παντως επιμενω...αν του παρεις να τον τσεκαρεις.

Πρεπει να παταει στις μυτες ιδιως οταν πρωτομπαινει!!!

ααα πηγαμε παιδιατρο, καναμε της μηνιγγητιδας και τωρα οταν σβησουμε το πρωτο μας κερακι παλι!!!

ειναι 81 ποντακια αλλα απο βαρος ειμαστε .....σιλουετες!!!

μονο 9 κιλακια με το ζορι!!!ενω τρωει ρε γμτ!!μου ειπε να του δινω περισσοτερο κρεμα!

πόσοοοοοοο; ρε παιδιά, με προσοχή πως τα λετε αυτά σε μια μανα που το παιδι της δεν εχει ξεπερασει ακομα τους 80 πόντους

4Rnfp3.png

σας χαιρέτησα; δεν σας χαιρέτησα! χαίρετε, τι κάνετε, καλά ευχαριστώ...

ροζακι, γενικοτερα εχω ακουσει πολλα ασχημα για τις περπατουρες, σκεψου το καλα πριν πάρεις και ρωτα και τον παιδιατρο σου

4Rnfp3.png

γεια σας βρε...καλωσορισατε στο καφε μας χιχιχιχι!!!

που χανεστε βρε κοριτσια???μπαινετε να τα λεμε οπως παλια!!καλα οπως παλια δεν παιζει αλλα που και που.....

smoutsaki μου γλυκο το καθε παιδακι ειναι διαφορετικο εξαλλου οι καμπυλες υψους και βαρους στα αγορακια διαφερουν απο τα κοριτσακια!!!

και μενα σημερα εχω την εντυπωση οτι τον μετρησε βιαστηκα....λιγοτερο ειναι κανα 79αρι...αλλα ο μπεμπης εκλαιγε συνεχεια και κουνιοταν και αμφιβαλλω αν το εβγαλε σωστα!!!απο βαρος ομως .....μου ειπε η αληθεια ειναι πως πρεπει να παρει λιγο γιατι επεσε στην καμπυλη!!!

δεν του δινα ομως ουτε μπισκοτα ουτε γιαουρτακι ουτε πολλα ζυμαρικα...τωρα θα τα τρωει ολα και θα δουμε!!!

πορτοκαλακι μου ειπε σε χυμο...γυρω στα 60 γρ..!

στρατα δεν θα παρω ουτε γω τελικα, εχει δικιο η marsolan!!

κατι αλλο θα παρω να ασχολειται..;)

λοιπον παω να του κανω μπανακι ζεστουλι ....φιλακια

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...