Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

καλησπερα...κοριτσια ερωτηση:το νερο για το γαλα το βραζετε ακομα ή απλα το ζεσταινεται???

ποσο νερο πινουν τα μικρουλια?εμενα δεν θελει καθολου να πινει,αντε να πινει 20γρ ολη μερα

Καλημέρα Χάπι! Μετά τον 6ο μήνα ούτε το βράζεις ούτε το ζεσταίνεις. Το δίνεις κατευθείαν από τη βρύση. Αλλιώς έχει άσχημη γεύση και μάλλον γι'αυτό δε στο πίνει. Ούτε εσύ θα μπορούσες να το πιείς ;). Εγώ επίσης ποτέ δε της το έδωσα με μπιμπερό. Πρώτα με κουταλάκι και μετά κατευθείαν από το ποτήρι. Το βρήκε παιχνίδι και της αρέσει πάρα πολύ. Δοκίμασε κι έτσι μήπως το πετύχεις... Φιλάκια

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φιφάκι μου όπως είπαν και τα κορίτσια είναι κατα πάσα πιθανότητα συσπάσεις. Επίσης είσαι πλεον σε εβδομάδα που θα καταλάβεις το μπεμπέ μέσα σου!!! Καλημέρα και σε όλες τις άλλες κουκλίτσες!!!

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Φιφάκι μου όπως είπαν και τα κορίτσια είναι κατα πάσα πιθανότητα συσπάσεις. Επίσης είσαι πλεον σε εβδομάδα που θα καταλάβεις το μπεμπέ μέσα σου!!! Καλημέρα και σε όλες τις άλλες κουκλίτσες!!!

Φιφη ΛΑΘΟΣ ΕΓΡΑΨΑ ΒΛΑΚΕΙΑ ΑΠΟ ΑΦΗΡΗΜΑΔΑ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ....ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ

Καλημέρα Χάπι! Μετά τον 6ο μήνα ούτε το βράζεις ούτε το ζεσταίνεις. Το δίνεις κατευθείαν από τη βρύση. Αλλιώς έχει άσχημη γεύση και μάλλον γι'αυτό δε στο πίνει. Ούτε εσύ θα μπορούσες να το πιείς ;). Εγώ επίσης ποτέ δε της το έδωσα με μπιμπερό. Πρώτα με κουταλάκι και μετά κατευθείαν από το ποτήρι. Το βρήκε παιχνίδι και της αρέσει πάρα πολύ. Δοκίμασε κι έτσι μήπως το πετύχεις... Φιλάκια

καλημερα ειμαι στην δουλεια ......πρωτη μερα!!!!

τι εννοεις new new μου ??εγω το βραζω και το δινω και στο γαλα αλλα και το νερακι σκετο!!μου ειπε απαγορευται κατευθειαν απο την βρυση , μετα τον 10ο μηνα!!

δεν εχω χρονο θα τα πουμε το βραδακι....φιλακια σε ολες σας!!!

fairy μου.....ολο το βραδι εκλαιγα σα μικρο παιδι που ξεκιναω και αφηνω τον μπεμπη μου...ελπιζω με τον καιρο να νιωσω καλητερα!!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

ααααχχχχχχ τι θα κανω??? εγω να δω τι θα κανω που θα γυρισω.Ευτυχως εχω την συμπαρασταση του αντρα μου , μου ειπε αμα τα βρω σκουρα να αφησω την δουλεια ...ειμαι σε διαπραγματευση τι θα μου δινει ομως :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Μ αρεσει που μου ελειπε η δουλεια ...γι ανα με δω , για να με δω τωρα ...

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

Εμενα δεν μου πε να το βραζω οταν της το δινω σκετο , της επαιρνα μαλιστα μονο εμφιαλωμενο αλλα εμαθα οτι δεν κανει τελικα .Σημερα με πηραν και τηλεφωνο απο μια εταιρεια για φιλτρο νερου .Εχετε βαλει?

Η γιατρος μου ειπε να της δωσω αυγο , ακομα δεν της εδωσα περιμενω να μου φερουν φρεσκα απο χωριο .

Καλο μήναααααα κοριτσιααααα. Βαλατε Μάρτη? Εμεις ναι!!!!!!!!!

Νερό κι εγω ξερω οτι απο τον 6ο και μετα μπορεις να το δινεις απο τη βρυση.

φιφακι μου, τα τσιμπηματακια μαλλον ειναι μεγαλωμα της μήτρας. Παντως σιγουρα οχι συσπασεις.

Βανιλιτσα καλη αρχή και καλή δύναμη

και σε σενα φαιρυ. Αυριο ειναι η μεγαλή μέρα?

Παστακια ελεγα οτι δεν εχω καταλαβει πως εχετε κανει το συστημα με τον μπαμπα (κατι ελεγες οτι εχει παρει αδεια για να κραταει τον μπεμπη)

Μαρα μου, οχι, το μονο που ζητανε ειναι ληξιαρχική πράξη γέννησης του παιδιού και τις ταυτότητες των γονιών. Αλλα λογικά θα σου πουν και απο΄την εκκλησία.

4Rnfp3.png

φιλεναδες μου γεια σας!!

καθε αρχη και δυσκολη λοιπον ....ετσι και το σημερινο πρωινο!!!χθες το βραδι ολα μου φανηκαν ΒΟΥΝΟ!!!

σημερα ειμαι λιγο καλητερα!!!

ο μπεμπης μου ειναι ακομη λιγο σιναχομενος ...την παρασκευη θα παμε για το πρωτελευταιο εμβολιο!!

φιφακι εισαι καλητερα????

φαιρυ σου ειπε για αυγουλακι εε???

εμεις τωρα θα ξεκινησουμε γιαουρτι.....φαντασου!!!

παω για ενα ντουζακι, ισως μπορεσω να μπω και μετα!!φιλακια

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

εγω ρωτησα αν βραζετε το νερο για το γαλα...

νερο του δινω εμφιαλωμενο ,οχι βρασμενο και το πινει μονο με ποτηρι και αυτο ελαχιστα(με μπουκαλι δεν θελει με τιποτα)

76IGp3.png

γεια σας κοριτσια

Τελικα βρηκα απο αλλου καθισματακι για το αυτοκινητο του αντρα μου , παλι καλα.

Σμουτς μου οχι την αλλη τεταρτη ξεκιναω , εχω να παραδωσω και εργασια απο το εαπ τοτε ..με τις υγειες μου...

Τελικα νερο εμφιαλωμενο κανει?

Κοριτσακια μου γεια σας , Βανιλακο και Φειρακι μην στεναχωριεστε μωρε , σας καταλαβαινω τι λετε αλλα τι να κανουμε....να εισαστε καλα να χαρητε τα παιδακια σας σε ολη σας την ζωη που ετσι κιαλλιως ειναι γεματη απο αλλαγες οσο περναει ο καιρος..παει η βρεφικη ηλικια σιγα σιγα παμε για την παιδικη ηλικια:P οποια θελει παλι βρεφος ....ας ξανακατσει ξερετε εσεις;)

Νιου μου το καταλαβα οτι το ειχες γραψει λαθος , ευχαριστω ολες σας για τον καθησυχασμο , πηγα στον γιατρο σημερα οχι λογω του πονου αλλα για να δω εαν ειναι ολα οκ για το ταξιδι μου...εκανα την β επιπεδου και βγηκανε ολα τελεια:lol::lol:. το ειδα παλι το μικρουλι μου ειναι πολυ γλυκουλι ...αντε αλλο τοσο περιπου μου εχει μεινει και θα το αντικρυσω και απο κοντα.Φιλακια πολλα σε ολες και στα φατσονια σας

Μπραβο φιφακι μου , αντε λιγο ακομα εμεινε και εισαι κοντα για να τον γνωρισεις ...

Βανιλιτσα εχεις πμ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...