Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

γειας κοριτσουδια

τα μπεμπονια βλεπω εχουν θεματακια:(:(

αντε,να φτιαξει ο καιρος να τα βγαζουμε βολτες,ετσι θα στρωσουν τα παιδακια:lol::lol:

μας ηρθε η στολη το μπεμπη,ΝΤΟΝ ΚΟΡΛΕΟΝΕ....τωρα μου λειπει το πουρο...και ειμαστε ετοιμοι,χιχιχιχιχιχι

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αααααα,δεν σας ειπα.................

εχουμε μηνογεννεθλια

γιναμε 9 ΜΗΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ

:lol::P:lol::P:lol::P

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

γεια σας και απο εμας!!!

τι κανετε??

fairaki εγω θα παω αυριο να φτιαξω λιγο το γραφειο μου....να κανονισω τα του λογιστηριου και ξεκιναω!!!

ουτε γω θελω γμτ αλλα και τι να κανουμε!!

χθες το ξενυχτισαμε ειχαν ερθει οι κουμπαροι μας,και ο μικρος χαϊδευε την κοιλιτσα της νονας του!!

σπανακι εγω βαζω ενα φιλαρακι, δεν κανει παραπανω μου ειπε ο γιατρος γιατι τους πεφτει βαρυ στο στομαχακι.εδω πεφτει στους μεγαλους!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

αααααα,δεν σας ειπα.................

εχουμε μηνογεννεθλια

γιναμε 9 ΜΗΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ

:lol::P:lol::P:lol::P

χρονια σας πολλα ζουζουνακι!!!

κανονισες τα της βαφτισης??που θα την κανεις τελικα??

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Γειά σας κορισάκια...

Γκελάκυ χρόνια πολλά...να χαίρεσαι το "μαφιόζο" σου χεχεχε

Εγώ ξεσάλωσα το σκ...τι πάρτυ μασκε, τι σινεμά του έδωσα και κατάλαβε!!!!Μάρα κι εμένα όταν τρώει χορτόσουπα ή γιαούρτι είναι παστωειδή!!! Η Κάλλια είναι ολιγόφαγη αλλά δεν την πιέζω. Τρώμε 80-100 γρ και στη φαρίν ξεσάλωνουμε περι τα 140-160γρ!!!

Αχ ξύπνησε... τα λέμε κουκλίτσες

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Vanilitsa αυριο πουλακι μου εεε αντε καλη αρχη , πες μας τι εγινε.

Νιου σε ειδα στις φωτος , ωραια περασες.

Εγω κοριτσιαπηγα στα μπουζουκια παρασκευη και ολο το σκ ημουν τεζα ,, παει γεραματα!!!

Μ αρεσει που κανονιζει και αλλα ο αντρας μου και ξεκιναω δουλεια

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Κοριτσακια μου τι κανετε?? θελω λιγο τα φωτα σας εαν ξερετε ...εχω απο το πρωι κατι πονακια κατω δεξια σαν βελονιτσες που με τσιμπανε...ειμαι στην 22 εβδομαδα .Πηρα τον γιατρο μου αλλα δεν τον βρηκα φανταζομαι θα με παρει πιο μετα.Τα πονακια δεν ειναι συνεχομενα ερχονται και φευγουνε σε ατακτα χρονικα διαστηματα αλλα εγω πηρα μισο γιουτοπαρ για καλο και για κακο. Εχω ψιλοφρικαρει λετε να ειναι συσπασεις??

Λες ρε μαρα? μακαρι!! ο γιατρος μου ειπε οτι πιο πολυ για εντερικο του ακουγεται, οι συσπασεις δεν ειναι μονο απο μια πλευρα λεει...τι να πω...πως ειναι τ πουκακι σημερα?? πεθανα στο γελιο εχθες με την σκατοσυζητηση :D σας..

Διαφημίσεις

κορίτσια μου τι κάνετε ?

φίφη μου δεν είναι συσπάσεις οι συσπάσεις είναι σαν πέτρωμα σε όλη την επιφάνεια της κοιλιάς. αλλά το τι είναι ακριβώς πρέπει να σου το πει ο γιατρός μην σε παρασύρουμε εμείς.

τι κάνετε άλλο ? φαίρυ μου μην σε στεναχωρεί καθόλου εκ πείρας σου λέω όλα θα πάνε καλά. θα έρχονται μέρες που θα λες και τελικά καλά έκαναν και γύρισα. βέβαια η κούραση θα είναι μεγαλύτερη αλλά νομίζω ότι ο άνθρωπος έχει ανάγκη και τα δύο

και την δουλειά με ότι σημαίνει αυτό και τις ώρες με το παιδί. γιαυτό υπομονή και όλα θα πάνε καλά.

νιου και εγώ είδα τις φωτό καλά ήσουν φανταστική δεν το συζητώ.

ζουζού μου να χαίρεσαι τον άντρακλα σου καλά μηνογενέθλια

μάρα μου και εσύ όπως είπα και πριν δεν είναι τίποτα ανησυχητικό τα κακά σε αυτή την μορφή είναι φυσιολογικά και εμείς τα έχουμε περάσει και βγάλαμε 5 δόντια.

βανιλίτσα μου καλή αρχή και σε σένα.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Κοριτσακια μου τι κανετε?? θελω λιγο τα φωτα σας εαν ξερετε ...εχω απο το πρωι κατι πονακια κατω δεξια σαν βελονιτσες που με τσιμπανε...ειμαι στην 22 εβδομαδα .Πηρα τον γιατρο μου αλλα δεν τον βρηκα φανταζομαι θα με παρει πιο μετα.Τα πονακια δεν ειναι συνεχομενα ερχονται και φευγουνε σε ατακτα χρονικα διαστηματα αλλα εγω πηρα μισο γιουτοπαρ για καλο και για κακο. Εχω ψιλοφρικαρει λετε να ειναι συσπασεις??

fifako μεγαλωνει η μητρα σου.

ολες τα ειχαμε αυτα μην ανυσηχεις.

iA8hp3.pngWtKrp3.png

καλά ε δεν θα το πιστέψετε, άνοιξε ο Αντωνέλος το στόμα καλά σήμερα και εντόπισα άλλα 2 δόντια κάτω σύνολο 7 σε λίγο θα φάει και εμάς

και είναι και μεγάλα έχει καιρό που τα έβγαλε καλά πως δεν τα πηρα είδηση ρε παιδί μου

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

καλησπερα...κοριτσια ερωτηση:το νερο για το γαλα το βραζετε ακομα ή απλα το ζεσταινεται???

ποσο νερο πινουν τα μικρουλια?εμενα δεν θελει καθολου να πινει,αντε να πινει 20γρ ολη μερα

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...