Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

παστακι τα πρασιναδια οταν μενουν στο δερματακι του μωρου επειδη ειναι ευαισθητο αφηνει κοκκινιλες η μικρα μικρα σπυρακια.βαζε του και καμια κρεμουλα μετα το φαι θα στρωσει σε λιγο καιρο κ δε θα βγαζει.επισης κ με τα φρουτα μπορει να γινει αυτο οταν αρχισει πορτοκαλι

Holy Diver

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ μητσενα! ευτυχως μ ε σωσατε απο το τρελαδικο εσυ τα η παστακια..οχι τπτ αλλο αλλα το σαββατο που ηρ8ε η δοχτορ για να κανειπενταβακ μασ ειπε να προσεχουμε γιατι σουρνετε γαστρεντε...και απο σημερα το πρωι η πε8ερα μου ειχ εκολησει να φαει το παιδι λαπα μηπως και εχει γαστρε..ή καποια ενοχληση και το γυρισει σε γαστρε... την γκανιαξε τη μανα μου...πηγαν να πιαστουν και στα χερια σημερα για τα βαφτισια...

αααα, εγω δεν εχω ευχαριστιες ε; ενταξειιιιιιιιιιι.....

Οχι οχι Μαρα, δεν χρειαζεται να πεις τιποτα αλλο πια, σε καταλαβα:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

4Rnfp3.png

παστακι τα πρασιναδια οταν μενουν στο δερματακι του μωρου επειδη ειναι ευαισθητο αφηνει κοκκινιλες η μικρα μικρα σπυρακια.βαζε του και καμια κρεμουλα μετα το φαι θα στρωσει σε λιγο καιρο κ δε θα βγαζει.επισης κ με τα φρουτα μπορει να γινει αυτο οταν αρχισει πορτοκαλι

ναι ρε Δήμητρα..αλλά πώς γίνεται αυτό, αφού του πλένω το προσωπάκι όταν έχει φάει....πολύπλοκο το θέμα ρε παιδί μου!

αααα, εγω δεν εχω ευχαριστιες ε; ενταξειιιιιιιιιιι.....

Οχι οχι Μαρα, δεν χρειαζεται να πεις τιποτα αλλο πια, σε καταλαβα:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Καλέ; τι κάνεις; που χάθηκες....ή μάλλον βλακεία λέω...χαθήκαμε ρε Σμουτσάκι...

Πώς τα πατε;Η Ιλιάννα καλά;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

ναι τον πλενεις αφου εχει φαει αλλα μενει στο δερμα του μεχρι να φαει.κ το αλεσμενο σπανακι εχει βγαλει ολα τα ζουμια του και το ερεθιζουν.θελει συνεχεια σκουπισμα με στεγνο χαρτι .αυτο δε θα το κανεις παντα .μονο για λιγο καιρο μετα θα στρωσει:tongue:

Holy Diver

Διαφημίσεις

αααα...μμάλιστα..έλα ρε...καλά όμως από χσιμό αβέρτα κουβέρτα λέμεεεεεε...

Τι κένει η Ραφαέλα; Ο Άλεξ; και η μπουμπούκα η Νεφελίτσα;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

αααα...μμάλιστα..έλα ρε...καλά όμως από χσιμό αβέρτα κουβέρτα λέμεεεεεε...

Τι κένει η Ραφαέλα; Ο Άλεξ; και η μπουμπούκα η Νεφελίτσα;

Ο Αλεξ εχει φαει ενα κολλημα εδω κ λιγες μερες.κατουριεται κ δε παει να κατουρησει μονος του αλλα θελει να τον παω εγω η ο μπαμπας του στο γιογιο να του τα κατεβασουμε και να τον βαλουμε να κατσει κιολας.αλλιως μια φορα που δε το καναμε τα εκανε πανω του γιατι δεν ηθελε να παει μονος του:shock::shock: καποιος ζηλευει:rolleyes: καθεται κ κλαιει κ λεει οτι θελει τσισα αλλα δε παει πρεπει να τον παω εγω:cool: κ φαντασου τωρα σκινηκο εγω το μωρο στο βυζι και ο αλεξ να κλαιει γιατι θελει να τον παω ΕΓΩ στην τουαλετα:mad::mad::mad: η ραφαελα μασκες ακομα μεχρι την παρασκευη αλλα εχει υποχωρησει εντελως ο βηχας.εγω θα της την κανω την θεραπεια ως το τελος ομως μη ξαναγυρισει κ εχουμε αλλα δε το αντεχω 2 μηνες σερι με μασκες ειναι:!: η Νεφελη περναει πιο καλα απο ολους:rolleyes: μασα ξαπλα υπνος.γυρναει και μπρουμυτα εδω κ κατι μερες αλλα δε μπορει παντα να ξαναγυρισει ανασκελα και νευριαζει.μολις την γυρναω ανασκελα δε προλαβαινω να κανω 3 βηματα κ ακουω ΄''ΓΚΟΥΥΥΥΥΥ ΑΙΙΙΙΙΙ'' γυρναω κ την βλεπω μπρουμυτα:rolleyes: κ ξανα τα ιδια...κανει κ γεφυρες με τη μεση της κ παει κατω κατω.την ειχα χτες στο γυμναστηριο στο πατωμα κ μετα απο 2-3 λεπτα τη βρηκα ειχε φυγει απο το γυμναστηριο κ ειχε παει στο χαλι ενα μετρο πιο περα κ εγλυφε τον καναπε:shock::shock: τι σκατα εχουν παθει τα παιδια μου με τον καναπε...πριν κατι μηνες ο γιος μου εκοψε κατι κομματια δερματινης απο τον καναπε και τα εφαγε.τωρα αυτη τον εγλυφε...λες να δοκιμασω??ποσες θερμιδες εχει μια μεριδα καναπες?:rolleyes:

Holy Diver

καλα ειμαι παστακια μου, εσεις βλεπω τα πατε μια χαρουλα

για εξηγησε μου πως εχετε κανει το θεμα με το μπαμπα γιατι δεν εχω καταλαβει

Τι εννοείς σμουτσάκι δεν κτλαβαίνω...

Ο Αλεξ εχει φαει ενα κολλημα εδω κ λιγες μερες.κατουριεται κ δε παει να κατουρησει μονος του αλλα θελει να τον παω εγω η ο μπαμπας του στο γιογιο να του τα κατεβασουμε και να τον βαλουμε να κατσει κιολας.αλλιως μια φορα που δε το καναμε τα εκανε πανω του γιατι δεν ηθελε να παει μονος του:shock::shock: καποιος ζηλευει:rolleyes: καθεται κ κλαιει κ λεει οτι θελει τσισα αλλα δε παει πρεπει να τον παω εγω:cool: κ φαντασου τωρα σκινηκο εγω το μωρο στο βυζι και ο αλεξ να κλαιει γιατι θελει να τον παω ΕΓΩ στην τουαλετα:mad::mad::mad: η ραφαελα μασκες ακομα μεχρι την παρασκευη αλλα εχει υποχωρησει εντελως ο βηχας.εγω θα της την κανω την θεραπεια ως το τελος ομως μη ξαναγυρισει κ εχουμε αλλα δε το αντεχω 2 μηνες σερι με μασκες ειναι:!: η Νεφελη περναει πιο καλα απο ολους:rolleyes: μασα ξαπλα υπνος.γυρναει και μπρουμυτα εδω κ κατι μερες αλλα δε μπορει παντα να ξαναγυρισει ανασκελα και νευριαζει.μολις την γυρναω ανασκελα δε προλαβαινω να κανω 3 βηματα κ ακουω ΄''ΓΚΟΥΥΥΥΥΥ ΑΙΙΙΙΙΙ'' γυρναω κ την βλεπω μπρουμυτα:rolleyes: κ ξανα τα ιδια...κανει κ γεφυρες με τη μεση της κ παει κατω κατω.την ειχα χτες στο γυμναστηριο στο πατωμα κ μετα απο 2-3 λεπτα τη βρηκα ειχε φυγει απο το γυμναστηριο κ ειχε παει στο χαλι ενα μετρο πιο περα κ εγλυφε τον καναπε:shock::shock: τι σκατα εχουν παθει τα παιδια μου με τον καναπε...πριν κατι μηνες ο γιος μου εκοψε κατι κομματια δερματινης απο τον καναπε και τα εφαγε.τωρα αυτη τον εγλυφε...λες να δοκιμασω??ποσες θερμιδες εχει μια μεριδα καναπες?:rolleyes:

ωχ...κάποιος παλιμπαιδίζει.....πω ρε παιδί μου αυτή η Ραφαέλα...καλ΄κι εμείς κάναμε την μακακία και τον πήγαμε έξω την Τσκνοπέμπτη και έχει πάλι βράσιμο ο λαιμός του...πα΄λι Αερολίν την τυχη μου γμ!

Ρέ πόσο είναι αυτός ο καναπές; Θα σας χορτάσει όλους;:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

γεια σας μαμαδες!

σκατοσυζητηση : εμεις ειμαστε με δυσκ...και πινουμε σταγονιτσες....

η κακομοιρα εχει 2 βδομαδες ταλαιπωριεται.... ιωση μαζι με δοντια μαζι με δυσκοιλιοτητα.... κλαμα και κακο,..

να ρωτησω..εσας τα λουλουδια σας,,οταν εβγαζαν δοντια...εκλαιγαν / γκρινιαζαν ολη μερα ? ή μονο το βραδυ? γιατι η δικια μας ολη την μερα ειναι καλα και το βραδυ ενω κοιμαται στο στηθος....μετα ξυπναει και αρχιζει να κλαιει με λιγμους και σπαραγμους...και μπουκωνεται με την κουβερτα και την μασαει με μανια... ειναι νορμαλ ολα αυτα???

Διαφημίσεις

από ό,τι ξέρω η ζαβή....νορμαλότατα είναι τζότζό μου....γκρίνια και κακό...σκατάκια σαντυγί αβέρτα και ολιγοφαγίαν και...άστα χέσε μέσα που λένε...να και με την Μάρα αυτά λέγαμε πιο πριν!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Γεια σας κοριτσια..

εχω ψιλοχαθει...απο την Πεμπτη η μικρη ειναι αρρωστη...

Ξεκινησε με βηχαλακι μεσημερι και βρασυ στον υπνο της και εξελιχτηκε σε εντονο βηχα,βραχναδα,πυρετο μεχρι 38,αφαγια,πονο στα κ#$οδοντα,ελαφρα διαρροια και ελαφρα καταρροη!!

Η γιατρος δεν βρηκε τιποτε οταν την ακροαστηκε,ουτε στα αυτια,ουτε ο λαιμος οσο φαινοταν ιδιαιτερα ερεθισμενος...

Η μικρη μεσα στην μιρλα...να κοιμαται κυριολεκτικα επανω μου,δεν κανω πλακα...αστατο υπνο και εφτανε να κοιμαται πανω στο μαξιλαρι μου απο πανω απο το κεφαλι μου,οριζοντια στο κεφαλαρι....

κι οχι μονο..το Σαββατο που ειχε υπνηλια και ζαβλακωμαρα κοιμοταν εχοντας με αγκαλια...

Τεσπα...να μας κλαινε οι ρεγγες...

Ευχομαι να περασει γρηγορα και να μη ξαναγυρισει...

Γαμωτο κερατο μου...την προσεχω τοσο πολυ,δεν την βγαζω εξω με κωλοκαιρο και που το αρπαξε...δεν μπορω να καταλαβω ειλικρινα...στον αερα γαμωτο???

μαρσολαν μου τι ωραία φωτό είναι αυτή που έβαλες

σε καταλαβαίνω απόλυτα το πέρασα και εγώ πριν κάτι μήνες και είναι εφιάλτης

εμάς ο γιατρός δεν το πρόβλεψε καλά και έγινε βροχιολίτιδα

άστα να πάνε το μωρό 2 εβδομάδες με αναπνοές εγώ να κοιμάμαι στο πόδι γιατί δεν μπορούσε να αναπνέσει μάυρα χάλια μιλάμε. περαστικά είναι όλα μην στεναχωριέσαι θα γίνει πάλι καλά η μικρούλα και θα τα ξεχάσεις. μωρά είναι δεν έχουν αντισώματα και την αρπάζουν έυκολα. ακόμα και μέσα στο σπίτι μπορεί κάποιος από εσάς να ήταν φορέας του μικροβίου και να το μετέφερε. όπως και εμάς.

Μάρα μου όπως΄είπαν και τα κορίτσια και εμάς με τα δοντάκια έκανε κρεμώδει κακά όπως νεογένητο. αλλά αν θέλεις αυτές τις μέρες να μην δίνεις σπανάκι και πρασινάδες που φέρνουν κακά πάλι και εξαντληθεί το μωρό. μέχρι να περάσει. δεν ειναι γαστρεντερίτιδα μην το σκέφτεσαι.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Kαλημερα κοριτσια , σημερα απολαμβανω το πρωινο με την κορακλα μου, αχ ποσο θα μου λειψει αυτο .Τι στο καλο εχω παθει θεεε μου δεν θελω να γυρισω δουλεια!!!!

Καθισματακι δευτερο τελικα δεν βρηκαμε ,, το ειχαν χαρισει και δεν το θυμοντουσαν ( ε μετα απο 7 χρονια λογικο ειναι να μην θυμοντουσαν ) τωρα ειμαι σε αναζητηση δευτερου καθισματος , εχω ψαξει σε φιλους και γνωστους , λογικο ειναι να μην τα δινουν κιολας γιατι ειναι ακριβη αγορα και τα φυλανε για δικους τους .

Μαλλον θα παω να αγορασω ενα για 9 ως 36 μηνων οπωςμου ειπε η σμουτς , θα το βρω και μπροστα μου .

Εγω εχω στο δικο μου αυτοκινητο απο 0-18 μηνων .

Αμα εχεις δυο αυτοκινητα τελικα θες και δυο καθισματα .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

kalhmera

ειμαι εξαντλημενη δεν κοιμηθηκα εβλεπα εφιαλτεσ

τζο τζο νορμαλοτατα ειναι αυτα που κανει η μικρη..τα δοντια ειναι μεγαλη πουστια

σμουτς...ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ μαναρι μου σε ευχαριστω κ σενα και σορυ που δεν το τονισα...ησουν αμεσοτατη στην εκκληση βοηθειασ αναλυσης πουκιδιου σκατου...

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...