Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γειά σας ..καλέ τι κάνετε....

εγώ εδώ . ο γουργούρης εδώ. ο πάστας στην δουλειά....'

Τι νέα ; εγώ εκεί στην δουλειά απόρω! να τους βρίσω ή όχι;...την Παρασκευή (που κανονικά έπρεπε να λέιπω με μειωμενο)...πήγα στο άλλο υποκ/μα μας στην Κόρινθο...για σεμινάριο και καλά..βλακείες ....και θα κάτσω Δευτέρα.....άντε να έρθουν οι Απόκριες να το ρίξουμε λιγο έξω, να ξεφυγει το μυαλό μου λίγο

γει σας γλυκες μου!

τικανετε??

εγω την παλευω δεν την παλευω..α Ασπα μας εβγαλε νοκ αουτ ολους! ολο αγκαλια και γκρινια ειναι το πουλι μου..δεν ξερω γιατι...

με την δουλεια υπομονη! εγω εχω μαζεψει το μειωμενο και φευγω την πεμπτη στις 3 και τις παρασκευες δεν παω καθολου.! δεν καταλαβαινω πως περναει η εβδομαδα... νερακι! το μονο προβλημα εινια οτι στο 8-9ωρο που λειπω, η γυναικα που την κραταει χρησιμοποιει τις δικες της μεθοδους..για το πως θα κοιμισει το παιδι..πως θα το ταισει...κτλ..και αυτο αποσυντονιζει τους ρυθμους που εχω εγα με το παιδι..οποτε το ζουρλαναμε το βρεφος!

αχ! θελω ενα καφεεεε !!!!! και ενα τσιγαροοοοοοο :roll::roll:

ωχ τζο τζο μου...εμένα ευτυχως τον κραταει ο χαζμπαντ και φυσκα κάνουμε τα ίδια...πολύ θέμα αυτό....

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

καλημέρα κορίτσια μου

πώς είστε ? εγώ είχα μια δύσκολη εβδομάδα, αφάνταστα κουραστική

από την μια η δουλειά, ο Αντώνης και τέλος η έκθεση

σήμερα είναι η τελευταία ημέρα της έκθεσης άντε να ξεκουραστώ και λίγο.

εσείς τι κάνετε ? δεν διάβασα πολλά γιατί δεν είχα χρόνο.

σκέφτομαι να αγοράσω στον Αντώνη ένα ποδηλατάκι σαν αυτό που πήρε η Μάρα στην πούκι, έχετε κάνει στο μυαλό ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Kαλημερα κοριτσια , τελικα σημερα δεν βρεθηκαμε με την μπουμπου .Σμουτς σου εστειλα μνμ σοτ κινητο , ελπιζω να το ειδες.

Ροζ μου χαρας το κουραγιο σου .Η εκθεσεις ειναι πολυ κουραστηκές .Νοικιασατε το περιπτερό ? πως πηγε γενικα , πουλησατε?

Ποδηλατακι , εγω της αλλαξα ενα δωρο απο τα βαπτισια της και της πηρα το ποδηλατο της Ντορας .Αλλα ειναι για αμα χρονισει και πανω .

Της εβαλα περπατουρα καροτσι , που σπρωχνει και εχει πολυ γελιο.

Εν το μεταξυ ειναι πολυ λεπτολογος ,βλεπει ενα ψυχουλο και με το δεικτη του χεριου της προσπαθει να το πιασει .Βλεπει τις τριχες και τις κλοστες , τις τεντωνει και τις κοιταει , ειναι πολυ αστεια .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

ελα μου ντε.....αυτο το καφε ζει την παρακμη του:lol::roll::tongue:

και γω μπαινω καμια φορα και ειναι ερημη πολη!!!

rose μου τι κανεις??περιμενω την κουμπαρα σημερις για να μιλησουμε περι βαπτιστικων!!

θα κανω και τραπεζι και τα χω παιξει today!!!

φαιρακι μου τι κανεις?η μικρη σου???πηγατε τελικα balux??

να δω ποτε θα παμε για εναν καϊφε!!!

φιλακια στα μαγουλινια των μικρων σας....παω να ζεστανω μαμ για τον μπεμπη μου(τρωμε το μεσημεριανο τις μεγαλες ωρες εμεις) και να τον ντυσω πριγκιπα!!!!:wink:;-):wink:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

οχι δεν πηγαμε τελικα , εκανε και πολυ κρυο καλλυτερα που δεν βγηκαμε .

Εγω την παραλη βδομαδα ξεκιναω δουλεια!!!!!!εσυποτε?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

αλοοοο!

ρε κοριτσια βοηιθηστε σε κατι πλιζ...απο την παρασκευη το απογευμα η πουκι τα κανει 3 φορεσ την ημερα..δεν ειναι σφιχτα...αλλα δεν τα λεσ και διαροια...καποια ψιλομυριζουν κιολασ...εκανε σαββατο εμβολιο απυρετη ειναι και ξετσουνευει και ενα δοντακι απο πανω...καμια ιδεα?

dZJip3.png

Μάρα μου εμείς κάνουμε καθημερινά 3 φορές κακά

τα δόντια νομίζω επηρεάζουν τα κακά

φτάσαμε και 6 φορές σε μια μέρα και μας είπε η γιατρός απλός να μην βάζω πολλές πρασινάδες για κανά δυο μέρες και αντί για μπισκοτόκρεμα να δίνω ρυζάλευρο

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

έλα μαρή Μάρα μην ανησυχάς..και ο γουργουρίνος έβγαλε τα 2 πάνω δοντάκια πριν από 2-3 εβδομάδες και έκανε το ίδιο...σκατα αβέρτα κουβέρτα(συγνώμη κιόλας..τρώτε;:P:p:p) και πολλά αέρια και καθόλου φαί και γκρίνιαααααααα......μας το'πε και η ντόκτορ οτι έτσι παίζει ....ντοντ γουόρι!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ναι ρε σαν σαντυγί ένα πράγμα...από το δοντάκι είναι, μην ανχώνεσαι....χαχαχαχα

άκου σαν πάστα...χαχαχαχ η πούκι μεγαλουργεί λέμεεεεε

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...