Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

καλημερα σε ολες σας!!!

μουντη και βροχερη σημερα αλλα δεν πειραζει ερχεται σκ και θα αραξουμε σπιτακι!!!!

καλη αρχη σε οσες αρχιζουν δουλεια....

καθε αρχη και δυσκολη....αλλα οπως ολα τα πραγματα τα συνηθιζεις με τον καιρο ετσι ειναι και αυτο...

θα σας λειπουν πολυ τα μικρα και θα τους λειπετε γιαυτο φροντιστε να αναπληρωνετε (καλα δεν μιλαμε για αναπληρωση αλλα λεμε τωρα)οσο μπορειτε τον χρονο σας μαζι τους....

εμεις συνεχιζουμε την καλη μας πορεια στη μασα...στα φρουτα κανουμε λιγο νερα αλλα με λιγο ζορι τρωμε...

τα κερατικα μας, χορταρικα μας και τραχανα μας τα τσακιζουμε!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

επισης η μικρη στεκεται ορθια για μισο λεπτο σχεδον και μετα πεφτει..δεν κανει βημα μονη της αλλα αν την κρατησεις απο τα χερια δεν την προλαβαινεις....

μεσα στο παρκο γυρναει γυρω γυρω....

αλλα δεν μιλαει...βγαζει κατι φωνουλες αλλα οχι λεξεις ακομη...

τα δικα σας σας εχουν πει μαμα μπαμπα και αλλες λεξουλες;

βιαζομαι να τις ξανακουσω!!!!!:lol::lol::lol::lol:

tt1c3fef.aspx

Κορίτσια καλημέρα!

Και εγώ από δουλειά σας γράφω τώρα....δεν έχω γυρίσει επίσημα απλώς αντικαθιστώ τον άντρα μου....

Πάντως εμένα μου έχει λείψει πολύ....και θέλω να γυρίσω!!!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

3 γεναρη ηρθα σμουτσακι μου...ακριβως 7 μηνες μετα τη γεννα της ομορφης!

τι κανεις εσυ;

ερι οταν γυρισεις στη δουλεια ...μετα απο 1 μηνα θα θες σαν τρελη να γυρισεις σπιτι....τουλαχιστον εγω ετσι θελω....

παιζει ρολο και το ωραριο....εγω δουλευω κανονικο 8ωρο και το μειωμενο μου το παιρνω με μια μερα αδεια την εβδομαδα...

οταν λειπεις τοσες ωρες μακρια απο τα μικρα σου...ειναι οπως και να το κανουμε ασχημο...για να μην βαλω ολες τις δουλειες που μενουν πισω και πρεπει να γινουν....

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

βοηθεια εχω για την φυλαξη των παιδιων σμουτσακο..

ολα τα αλλα του σπιτιου εγω τα κανω...δεν εχω απαιτηση απο τις γιαγιαδες να μου καθαριζουν το σπιτι, να σιδερωνουν και να μαγειρευουν...

tt1c3fef.aspx

Kαλημέρα!!! Εγώ πάλι δε βιάζομαι καθόλου να γυρίσω στη δουλειά! Ρουφάω κάθε λεπτό με τη μικρή και νομίζω αν μπορούσα δε θα ξαναπ'ήγαινα για δουλειά!

Διάβασα και πιο πανω τις ετοιμασίες σας για τις βαφτίσεις...Πολύ μ'αρεσαν όλες!!! εμείς τα προσκλητήρια θα τα κάνουμε στο χαμόγελο του παιδιού...σκέφτηκα αφού κανείς δεν τα κρατάει ας μην πάνε χαράμι τα λεφτά... Η νονά της Κάλλιας θέλει να πάμε μαζί για τα βαφτιστικά ! άν και της έχω πλήρη εμπιστοσύνη μ'αρέσει που θα πάμε μαζί... έχουμε πολύ καλή σχέση και στη μικρή είναι άψογη...όποτε μπορεί έρχεται να τη βλέπει (τρέχει με τη δουλειά, το γάμο της και το σπίτι της) και την έχει τρελανει στα δώρα. Αλλά νιώθω σιγουριά ότι θα είναι ένα σημαντικό πρόσωπο στη ζωή της που θα μπορεί να την ακούσει όταν θα θελήσει να πει το πρόβλημά της σε κάποιον άλλο εκτός από μένα ή τον μπαμπά της και να τη συμβουλέψει κατάλληλα! Και αυτό είναι νομίζω το σημαντικότερο.

Με τον καλό μου αύριο θα πάμε σε πάρτυ μασκέ και ανυπομονώ να διασκεδάσουμε λίγο οι 2 μας....μας έχει λείψει...

Φιλάκια κουκλίτσες μου...και στα πατουσάκια σας

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

κοριτσια με πιανει αληθινη κριση αληθεια σας λεω , θελω να μεινω σπιτι !!!!

Εγω θα παρω το μειωμενο κατα δυο ωρες γι αυτο τον λογο για να μην λειπω πολυ μακρια της .Νομιζω οτι ετσι δεν θα κατσει βαρυ σε κανεναν ουτε σε μενα ουτε στο μωρο αλλα ουτε και στην πεθερα μου .....και βλεπουμε .

Εχω τοσα αναμικτα συναισθηματα .Τυψεις , ανασφαλεια, φοβο, πικρα,τι ειναι αυτο το πραγμα .

Αχχχχχχχχχχχχχ

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

φερι δουλευεις κοντα στο σπιτι σου;

αν ναι, τοτε βολευει το 6ωρο αν ομως θες 40 λεπτα ,οπως εγω, στο πηγαινε και 40 λεπτα στο ελα τοτε βολευει να παρεις αδεια 1 φορα την εβδομαδα και να δουλευεις 8ωρο τις αλλες μερες...

καλη αρχη....και υπομονη.....μακαρι να μην ειχαμε αναγκη να δουλευουμε και να λιωναμε ολημερις με τα παιδακια μας......

ποτε ξεκινας;

νιου πολυ ωραια η πρωτοβουλια με τα προσκλητηρια!!

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

ξεκιναω την μεθεπομενη βδομαδα.

Η δουλεια μου ειναι διπλα στην πεθερα μου οποτε θα κανω μονο 10 λεπτα να παιρνω την μικρη και τωρα που θα καλοκαιριασιε θα ειμαι ολο το απογευμα μαζι της .Στις 3 θα φευγω

εγω φαιρυ μου στο λεω, ειναι παρα πολυ ωραια μια μερα την εβδομαδα, σκεψου οτι μπορει να κοιμαται οταν θα πηγαινεις να την παρεις, και να καθυστερεις πολυ να γυρισεις σπιτι σου

4Rnfp3.png

γει σας γλυκες μου!

τικανετε??

εγω την παλευω δεν την παλευω..α Ασπα μας εβγαλε νοκ αουτ ολους! ολο αγκαλια και γκρινια ειναι το πουλι μου..δεν ξερω γιατι...

με την δουλεια υπομονη! εγω εχω μαζεψει το μειωμενο και φευγω την πεμπτη στις 3 και τις παρασκευες δεν παω καθολου.! δεν καταλαβαινω πως περναει η εβδομαδα... νερακι! το μονο προβλημα εινια οτι στο 8-9ωρο που λειπω, η γυναικα που την κραταει χρησιμοποιει τις δικες της μεθοδους..για το πως θα κοιμισει το παιδι..πως θα το ταισει...κτλ..και αυτο αποσυντονιζει τους ρυθμους που εχω εγα με το παιδι..οποτε το ζουρλαναμε το βρεφος!

αχ! θελω ενα καφεεεε !!!!! και ενα τσιγαροοοοοοο :roll::roll:

O λογιστης δεν μου ειπε καθολου για την μια μερα , μου ειπε ομως αν θελω να κατσω ενα μεγαλο χρονικο διαστημα αντι του μειωμενου (αλλα δεν ξερω αν θα με πληρωνουν οποτε το απεριψα)

Επειδη καλοκαιριαζει μαλλον θα με βολεψει στις 3 να φευγω .

γεια σας κοριτσια...τι κανετε???

πειτε μου καμια ιδεα για δωρακι σε μωρακι....γεννησε η ξαδερφη του αντρα μου σημερα και εχει κολλησει το μυαλο μου!!!κατι που να της ειναι χρησιμο...εχει και αλλο παιδακι οποτε τα βασικα συγουρα τα εχει!!!το πρωτο ειναι κοριτσακι και τωρα εκανε αγορακι!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...