Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαπι μου σου μιλάει κάποια που έκανε καισαρική, πίστεψε αυτό που προέχει είναι η υγεία και των δυο σας. εγώ άκουσα αυτά τα σχόλια για τα σενάρια των γιατρών που θέλουν καισαρική από τα πεθερικά μου φυσικά. οι γονείς μου δεν έδιναν δεκάρα για τον τρόπο τους ένοιαζε να πάνε όλα καλά. μην ακούς κανέναν , κλείσε τα αυτιά σου και οπλίσου με υπομονή. εσύ ξέρεις και αυτό έχει σημασία.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

καλημερα,

χαπι μου με το καλο να ερθει το παιδακι σου κι ο τροπος ειναι το λιγοτερο!!!!!!οι γιατροι ξερουν καλυτερα τις περισσοτερες φορες τουλαχιστον....Εμεις ολοι,επειδη ημουν πολυ αδυναμη και επρεπε το παιδι να βγει αμεσα θελαμε καισαρικη...ομως οι γιατροι ηθελαν φυσιολογικο τοκετο και ετσι εγινε.Εκ των υστερων καταλαβαμε οτι ενα χειρουργειο ηταν πολυ πιο επιφοβο κι ακριβως επειδη ημουν αδυναμη δεν επρεπε να γινει.οποτε εσφιξα τα δοντια,κι ευτυχως πηγαν ολα πολυ καλα.

marsolan μου να σε ρωτήσω, μόλις παρέλαβα το αστεράκι και η πρώτη απόπειρα με την στάση τα πόδια έξω όπως και στην φωτό σου ήταν αποτυχία. ο μικρός είναι τζαναμπέτης και αρκετά μεγαλόσωμος. δεν του αρέσει που τα ποδαράκια του είναι ανοιχτά έτσι και τα τραβάει να τα κλείσει οπότε πέφτει. ξέρεις αν υπάρχει καμιά άλλη θέση πιο βολική ?

αχ δεν το πιστεύω είχα τόσες ελπίδες γιαυτό το σλινκ , μα τι παιδί έχω θεε μου.

γιατί δεν κάθεται πουθενά ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

ευχαριστω μαρσολαν μου...

ναι οι γιατροι ξερουν καλυτερα....

happiness πραγματικά αυτό που έχει σημασία είναι το καλύτερο για το μικρό σου. εγώ πάντως σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης άκουγα μόνο το γιατρό μου και κανέναν μα κανέναν άλλον. Με το καλό να έρθει το μωράκι σας.!

σήμερα τα νεύρα μου δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση. δεν κοιμάται καθόλου και γκρινιάζει όλη την ώρα (εκτός αν τρώει). Τι να πω... μπορεί να φταίει η ζέστη. Τι θα κάνουμε;;; Πώς θα βγει το καλοκαίρι;;

krEEp3.png

IjZep2.png

marsolan μου να σε ρωτήσω, μόλις παρέλαβα το αστεράκι και η πρώτη απόπειρα με την στάση τα πόδια έξω όπως και στην φωτό σου ήταν αποτυχία. ο μικρός είναι τζαναμπέτης και αρκετά μεγαλόσωμος. δεν του αρέσει που τα ποδαράκια του είναι ανοιχτά έτσι και τα τραβάει να τα κλείσει οπότε πέφτει. ξέρεις αν υπάρχει καμιά άλλη θέση πιο βολική ?

αχ δεν το πιστεύω είχα τόσες ελπίδες γιαυτό το σλινκ , μα τι παιδί έχω θεε μου.

γιατί δεν κάθεται πουθενά ?

ακολουθησες τις οδηγιες που σου εστειλε η Στελλα στο εντυπο??εγω δεν εχω αντιμετωπισει προβλημα και το κανω πολυ ευκολα πλεον..κι εμενα η μπεμπα ειναι μεγαλοσωμη αλλα καθεται.Προσπαθησε να τον βαλεις οταν θα ειναι ταισμενος και χαλαρος.Εγω δεν εχω δοκιμασει καποια αλλη θεση γιατι αυτη με βολευει παρα πολυ!!

γεια σας κοριτσια τι κανετε , ακομα διακοπες κανω μεταξυ θηλασμου , κολικων και υπνων αλλα δεν παραπονιεμαι γιατι εχω την μπεμπουλα μου και ειναι ολος ο κοσμοςμου πλεον .Καθεται η πεθερα μου και την κρατα αν θελω να κανω κανα μπανακι με τον αντρα μου και ολα καλα μεχρι στιγμης .

Σημερα ηταν πολυ ομορφη μερα μας εσκασε τα πρωτα της γελια ξερετε αυτα που φαινονται ολα τα ουλα χα χα χα και χεστηκαμε απο την χαρα μας .Ειναι μαγικο να βλεπεις μια ζωη να εξελισεται στα χερια σου.Εχουμε και τα αγχοι μας οπως δηλαδη τους κολικους και τα πνιξιματακια αλλα κανω υπομονη φανταζομαι οτι για κανα μηνα θα κρατησουν ακομα.

Σκεφτομαστε να την βαπτισουμε τον σεπτεμβρη για να ειναι μικρουλα και να μην σπαραξει στο κλαμα οπως αλλα παιδακια .Θα δουμε.

HAPPINESS μην ακους κανεναν και εμενα μου ελεγαν τι παει να κανει ο γιατρος που θα γεννουσα 36 βδομαδων και 5 μερες και ολα πηγαν καλα τελικα ουτε θερμοκυτιδα χρειαστηκε ουτε τιποτα .Ο γιατρος ξερει καλυτερα απο ολους .Μπαινακης βγαινακης εσυ , ακου και μην επηρεαζεσαι αν και ξερω οτι εχεις τα ορμονικα σου με την εγκυμοσυνη αλλα θα δεις πως δεν θα σε νοιαζει τιποτα πλεον μολις παρεις αγκαλια το σπλαχνο σου.

Φιλακια σε ολες αααα καλα τα μπεμπουλινια ειναι τελεια στο φεις , αξιολατρευτα οπως και εσεις μαμαδες , θα βαλω και εγω την μικρη μου που μεταλασσεται μερα με την μερα αλλα δεν εχω καλωδιο εδω στο νησι

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΟΛΟΙ

Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΞΑΠΛΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ

ΕΥΤΥΧΙΑ.........

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΚΟΠΟ ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ

ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΟΛΕΣ ,ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ:P:p:p:p:p:p:p

ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΑΥΡΙΟ

Κοπελαρα μου να σου ζησει και ευχομαι να μην ξαναχωριστειται ποτε !!!!! Πολλα φιλακια

Διαφημίσεις

Κορίτσια,πωπω η αναμονή αυτή...Είμαι σε αναμμένα κάρβουνα!!!!!Η μπεμπούλα όλο κόλπα κάνει στην κοιλιά και έχει γίνει πιο κινητική από ποτέ παρόλο την εβδομάδα της!!!Σήμερα θα δούμε τον γιατρούλη μας!!Άντε να γεννάμε κι εμείς σιγά σιγά!!

κοριτσια καλημερα...

τι μου κανετε??/

εγω χαλια:!

ο μπεμπακος μου δεν παιρνει βαρος με τον θηλασμο και ο παιδιατρος μου ειπε γευματα με ξενο γαλα και σιγα σιγα να το κοψω με χαπακι για να μη παθω μαστιτιδα!!

εσεις τι κανετε??πηρατε χαπακι??

βοηθηστε με βρε κοριτσια παω να τρελαθω:confused:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

κοριτσια καλημερα...

τι μου κανετε??/

ο μπεμπακος μου δεν παιρνει βαρος με τον θηλασμο και ο παιδιατρος μου ειπε γευματα με ξενο γαλα και σιγα σιγα να το κοψω με χαπακι για να μη παθω μαστιτιδα!!

βανιλιτσα καλημερα...

γιατι δεν παιρνει βαρος το παιδι???Δεν τρωει καλα???Με θηλαστρο δοκιμασες να βγαλεις.Βεβαια σε αυτην την περιπτωση θες νοσοκομειακο,να ειναι δηλαδη πολυ δυνατο και διπλης αντλησης.Εγω που δεν την θηλασα,πηρα θηλαστρο,της εδωσα πολυ λιγα γευματα γιατι δεν ειχα αντοχες να τηρησω το πρωτοκολο αλλα με βοηθησε και δεν πηρα χαπι...κοπηκε απο μονο του.Κι οταν 2 φορες φουσκωσε το στηθος ή μου εκανε κοκκινιλα κι ανεβαζα λιγο πυρετο εκανα αντληση και μου περασε.

Σκεψου το να δεις τι θα κανεις!!

κοριτσια καλημερα...

τι μου κανετε??/

Βανιλίτσα μου να μην τρελαθείς. Το ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ και τα καταφερα να της δίνω μόνο δικό μου. Κάθε τρεις ώρες βγάζω γάλα με το θήλαστρο (εχω πάρει το mini electric plus της medela) που είναι διπλής αντλησης και ηλεκτρικό οπότε έχει αποτέλεσμα σα να θηλάζεις διδυμα και αυξάνει πολύ την παραγωγή. και συνέχισα και να τη βάζω στο στήθος για να μην το ξεχάσει. Μετά από 15 μέρες βγάζω καθημερινά περ'ι το 1 λίτρο γάλα εκτός από αυτ'ό που παίρνει όταν θηλάζει και δε μπορώ να το υπολογίσω. Μέχρι να αποκατασταθεί η ισορροπια παραγωγής βάζε τον στο στήθος και μετά συμπλήρωνε με αυτό που έχεις αντλήσει. Αν δεν τον φτάνει δώσε και ξένο μέχρι να αρζίσεις να παραγεις πολύ. Εγώ εδωσα μόνο 3 φορες ξένο!. Γι τη μαστίτιδα βοηθάει να βάζεις πάνω στο στήθος παγωμένα φύλλα από λάχανο και πριν το θηλασμο να πλύνεισ καλά το στηθος. καλη επιτυχία φιλακια

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

κοριτσια αμα εχεις μαστιτιδα κοκκινιζει το στηθος σε σημεια ? εχθες εκανα πυρετο 37,2 λετε να ηταν μαστιτιδα , δεν το εβγαλα αλλα συνεχισα να δινω στην μπεμπα .Εγω δινω δικο μου και μετα ξενο αμεσως και οτι φαει εχω βολευτει με αυτη την διαδικασια γιατι και εγω δεν ειμαι του πρωτοκολου .

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...