Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Marsolan μου , εχεις αλλη εναλλακτικη για νονο? και εγω ειχα τον κουμπαρο μου αλλα οπως και εσυ δεν μιλουσαμε πολυ ,οποτε την βαπτισε η αδερφη μου , δεν ξερω , μηπως να το δεις ?

Κοριτσια αν ειναι να στολισετε μονες σας το τραπεζι και την εκκλησια, σκεφτειτε καλα τον χρονο σας , πως και ποτε θα τα κανετε ή βρειτε εναν ανθρωπο εμπιστοσυνης , εκεινη την μερα δεν θα τα προλαβετε ολα

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια από την ΤσικνοΠάτρα!

τι κάνετε ωρε; βαφτισοσυζητησεις βλέπω...ωραία πράγματα!

εγώ κορίτσια θα βάλω μάλλον διοργανωτη είναι 2 καλά παιδιά στην Πάτρα που σου κάνουν καλύτερες τιμές και κάνουν τρελά πράγματα...ο πάστας θέλει κυριλέ με ροτόντες και κτλ κτλ και ε΄γω θέλω πιο απλά!έχει να πέσει ξύλο και κρεβατομουρμούρα λέμεεεεεεεε......αλλά θα το κάψουμε.....γουργουροβαφτίσια φορ έβερ!!!!

Τι άλλα βρε; πως τα πάτε;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

αχ κοριτσια,ειμαι χαλια...η μικρη μου εχθες το βραδυ μας τρελανε...απο τις 8 κ επειτα μου εκανε συνεχεια εμετους,μιλαμε για ποσοτητα...μολις ετρωγε ξανα εμετο..στο παρα τσακ να φευγαμε για νοσοκομειο για ορο(κινδυνος αφυδατωσης)..της δωσαμε σιροπι με συριγγα κ δεν ξαναεκανε το βραδυ..τι κλαμα κ αυτο...να κλαιει αυτη γιατι πειναει κ ποναει (με λυγμους,σπαρακτικα...:(:(:( ) να κλαιω κ εγω μαζι της...πω,πω,δεν το αντεχω να κλαιει ετσι,σπαει η καρδια μου...

τωρα κοιμαται,μολις ξυπνησει θα της ξαναδωσω σιροπι και ειδωμεν..αν συνεχιστουν οι εμετοι φυγαμε για παιδων..

καλημερα τι κανετε???

καλη τσικνομπεπτη βρε!!!καλα φαγοποτια!!!!που θα πατε???????

κουμπαροσυζητησεις εεε????

εμας δοξα τον θεο ολα οκ!!!απο τοτε που εμεινε εγκυος το κουμπαρακι μου ολα κυλανε τελεια!!(τελικα ειχε να κανει και αυτο)!!

πηγα τα βρηκα εγω και το σαββατο θα παμε να τα κλεισουμε!!προσπαθησα να μη ξεφυγω στις τιμες ολα ειναι προσιτα και ομορφα.

παντως να σας πω την αληθεια ειναι μεγαλο πραγμα να εχεις επικοινωνια με τους κουμπαρους σου.να βγεις εξω να γελασεις να εχεις τελοσπαντων κοινα πραγματα να μοιραστεις!!!

ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ....jo fairy smouts mpoumpou ....παμε για ενα καφε ντε!!απο την αλλη βδομαδα δεν θα εχω πολλα περιθωρια!!!!φιφακο και συ ελαα.......οι υπολοιπες δουλευετε???????new και συ μπορεις?!!!!;)

iA8hp3.pngWtKrp3.png

αχ κοριτσια,ειμαι χαλια...η μικρη μου εχθες το βραδυ μας τρελανε...απο τις 8 κ επειτα μου εκανε συνεχεια εμετους,μιλαμε για ποσοτητα...μολις ετρωγε ξανα εμετο..στο παρα τσακ να φευγαμε για νοσοκομειο για ορο(κινδυνος αφυδατωσης)..της δωσαμε σιροπι με συριγγα κ δεν ξαναεκανε το βραδυ..τι κλαμα κ αυτο...να κλαιει αυτη γιατι πειναει κ ποναει (με λυγμους,σπαρακτικα...:(:(:( ) να κλαιω κ εγω μαζι της...πω,πω,δεν το αντεχω να κλαιει ετσι,σπαει η καρδια μου...

τωρα κοιμαται,μολις ξυπνησει θα της ξαναδωσω σιροπι και ειδωμεν..αν συνεχιστουν οι εμετοι φυγαμε για παιδων..

αχ geo μου περαστικα σας!!γιατι μωλε???

γιατι αφου εκανε εμετο την ταισες ξανα?????φτιαχτεις ενα χαμομηλακι!πυρετουλι εκανε???

και εγω κλαιω μαζι με τον μπεμπη οταν ποναει καπου...αχ μανουλες!!!:rolleyes:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

geonutr περαστικα σας ,τι σου ειπε ο γιατρος?

Βανιλιτσα , τι λες να παμε στο γνωστο μερος κυριακη ? κοριτσια τι λετε ?Σμουτς καλε που εισαι????

geonutr περαστικα σας ,τι σου ειπε ο γιατρος?

Βανιλιτσα , τι λες να παμε στο γνωστο μερος κυριακη ? κοριτσια τι λετε ?Σμουτς καλε που εισαι????

φαιρακι τι κανεις???

πηγατε τελικα με την μπουμπου??

μωρε και γω ηθελα για την κυριακη αλλα τελικα θα ειναι σε μια εκθεση ο μπαμπας ολο το σκ και την Δευτερα.

εγω ελεγα να πιουμε ενα καφε χωρις μπεμπε μιας και ο δικος μου και της jo ειχαν ιωσουλα και δεν βολευει αυτος ο καιρος, και μιας και που ολο το σκ θα κατσω μεσα...

:tongue::tongue:;)

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

............και ενω σας ελεγα οτι θελω να ξεκινησω δουλεια ,γιατι βαρεθηκα σπιτι ....με επιασε κριση πανικου , δεν θελω να παω !!!!!!!!

Τι θα κανωωωωω????

............και ενω σας ελεγα οτι θελω να ξεκινησω δουλεια ,γιατι βαρεθηκα σπιτι ....με επιασε κριση πανικου , δεν θελω να παω !!!!!!!!

Τι θα κανωωωωω????

καλημερα΄΄΄΄

συνηθες φαινομενο φαιρακι μου!!!μια απο τα ιδια!!!

αλλα απο τι μου λενε και φιλες μου η πρωτη βδομαδα ειναι , μετα μπαινεις στον ρυθμο της εργαζομενης μαμας γυναικας ....κορης ....νυφης κ.ο.κ!!!χιχιιχι!!

τι καιρος και αυτος ε????

:roll:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

γεια σας κοριτσια μου

τι κάνετε;

δεν σας εχω διαβασει, ελπιζω να ειστε ολες καλα

εμεις σπιτι με την Ιλιανα σημερα, τωρα την εβαλα λιγο για υπνο

Φαιρακι μου, το κανονισες τελικά, αθ την πηγαινει ο αντρας σου στην πεθερα σου;

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...