Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσαρες γεια σας και απο εμενα .Παρακολουθω τα νεα σας και μαζευω πληροφοριες. Θα γινω νονα μετα το Πασχα σε ενα τριχρονο αγορακι στην Κρητη και ολα αυτα που γραφετε τα κραταω γιατι θα μου χρειαστουνε βεβαια με το τριχρονο και εμενα στον 7 μηνα δεν ξερω τι βαφτιση θα γινει αλλα θα το παλεψουμε..Κατα τα αλλα εχω τραβηξει απιστευτη ταλαιπωρια 3 εβδομαδες τωρα για να κανω εναν απλο πολιτικο γαμο , και ακρη δεν εχω βγαλει ακομη...ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΘΑΝΑΤΟ...τελικα μαλλον θα το κανουμε στην αγγλια που θελει μονο το διαβατηριο μου και απλα να μεινω στην χωρα για 20 μερες:confused:. Την αλλη Κυριακη πεταω για αγγλια και ο ανδρας θα μεινει εκει να ψαξει για δουλεια και εγω αφου περασω απο τον Νικολαιδη θα μπορω επιτελους να χαρω και να σας ταραξω στις ερωτησεις

αχαχαχαχχαχα να σαι καλα ρε φιφονι μου! και με τα διαδικαστικα μη μασασ..απλα πηγαινε και παντρεψου! ε και κατσε κ εκει για λιγο..οσο για το νικολαιδη....εννοειται οτι τα νεα ειναι καλα

dZJip3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια ξαναρθα

φιφι,μην ανησυχεις για τιποτα και με το καλο ο γαμος,οπου και να τον κανεις

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

μα εγω φταιω..σημερα παραλιγο να ριξει το καρεκλακι φαγητου..με εκεινη μεσα.. εβαλε το ποδι το στρυπωσε στο καθισμα και εκανε να σηκωθει ορ8ια για να πιασει κατι...ευτυχως ηταν η μανα μου διπλα και ητν κατεβασε με μπλονζον

δεν παιζονται πια

εγω σκεφτομαι σοβαρα να κατεβασω ενα σταδιο το κρεβατι

προσπαθει να σηκωθει για να πιασει το μομπιλο και πιανεται απο τα καγκελα του κρεβατιου

ΓΚΕΛΥ

Διαφημίσεις

αχ θα σκασω

πηγα να παραγειλω την στολη του μπεμπη ντον κορλεονε,την ειχα τσεκαρει το πρωι,ολα οκ,τωρα εξαντληθηκε

τα νευρα μου

και δεν βρισκω πουθενα αλλου κατι παρομοιο

ΓΚΕΛΥ

εισαι ΘΕΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εφυγε παραγγελια,τι να πω κοπελια,απλα ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

ΓΚΕΛΥ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...