Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

χαχα......

αυτο εχω σκοπο να κανω....

Και δεν χρειαζεται να τον φιλοξενησω...απο εδω ειναι,εχει σπιτια και γονεις ..μην ανησυχεις:tongue:15 χρονια φιλοι ειμαστε

Ουτε με νοιαζει στην ουσια να επιλεξει αυτος ρουχα κλπ κλπ....καλυτερα να βαλω και το γουστο μου...

Αλλα να...ρε γαμωτο θα ηθελα λιγο παραπανω εγνοια για την μικρη...

Ας πουμε τα Χριστουγεννα δεν κατεβηκε στα μερη μας,γιορτασε στο σπιτι του νιοπαντρος...για αυτο ειπα Καλο Πασχα...τοτε τον βλεπω να ερχεται για κανενα 3ημερο...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοιτα μρσυ μου, αν ειναι κολλητος οπως λες, πρεπει να του πεις πως αισθανεσαι...

ξερω ειναι λεπτα τα ζητηματα αυτα αλλα για το παιδακι σου προκειται...που θελεις το καλυτερο και ολα αυτα...

βεβαια ο ανθρωπος σιγουρα εχει ολη την καλη διαθεση για την βαπτιση αφου στο προτεινε κιολας αλλα δεν υπαρχει πιο σημαντικο πραγμα απο το να γινεσαι πνευματικος γονιος ενος παιδιου...εισαι γονιος του....μετα....

αυτο πρεπει να γνωριζει ο καθε υποψηφιος νονος...η επαφη με το παιδι ειναι πολυ σημαντικη....

αρα για να προλαβεις "το κακο" μιλησε του, πες του πως νιωθεις και πως θα ηθελες να ηταν η σχεση σας με το παιδι....

στα λεω εγω που εχω γινει 3 φορες νονα και καθε φορα την ωρα που βαφτιζα θολωναν τα ματια μου για να κλαψω...τοσο ισχυρο συναισθημα ενιωθα....

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

εγω κοριτσια το ομολογω οι κουμπαριές μου ειναι πιο πολύ κουμπαριές.. στρατηγικής. απο τους 4 νονους της πουκι οι 2 ειναι ουσιασιτκα συναισθημαιτκή επιλογή.. ιο αλλες δυο ειναι πιο πολυ στρατηγικη

dZJip3.png

ξαναηρθα

μαρσολανακι,συμφωνω με τα κοριτσια

και επειδη και αγω απο νονο ψωνισα απο σβερκο,νομιζω οτι πρεπει να επιμεινεις,να δεις τις προθεσεις του ,και αν δεεεενννν,τοτε βρες κοριτσαρα εναν κοντινο σου ανθρωπο που πραγματικα να νοιαζεται

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

τι εννοας πονηρο μαρουλιδιον;

με το στρατηγικη εννοω...και καλα για τα δωρα;

εμενα η επιλογη ηταν καθαρα συναισθηματικη.....η αδερφη μου που εχει γενεθλια και ιδια μερα με την μπουμπου....:-D

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

Γεια σου Φυσαλιδονι...

Εχεις δικιο,ετσι ειναι ρε γαμωτο...

Αλλα πως την κανεις αυτην την κουβεντα απο το τηλεφωνο???

Θα ηθελα να γινει live για να ειναι πιο ξεκαθαρο οτι δεν θα παρεξηγηθουμε...

Βεβαια απο την αλλη κι ο δικος μου νονος,γιατρος χειρουργος στην Αθηνα καθε Πασχα που ερχοταν εδω με εβλεπε και τηλεφωνα σε γιορτες ειχαμε...αλλα δεν το θεωρησα αυτο ποτε κακο ως παιδι!Δηλαδη...δεν μου ελειψε!

Τεσπα..εγω δεν θελω την αγγαρεια..αυτο!

Τα υπολοιπα βρισκονται φανταζομαι κι ελπιζω!

χααχχαχααχ οχι τα δωρα μαρι ποιος τα χεζειθ τα δωρα καλα να ειμαι εγω και ο αντρα σμου να παιρνουμε στην πουκι οτι 8ελει

απλα η μια ειναι πολιτικος που εχουμε διαφορες αλληλορουσφετοεξυπηρετησεισ και η αλλη ειναι διευθυντρια σε ενα απο τα lab του ΜΙΤ

dZJip3.png

χααχχαχααχ οχι τα δωρα μαρι ποιος τα χεζειθ τα δωρα καλα να ειμαι εγω και ο αντρα σμου να παιρνουμε στην πουκι οτι 8ελει

απλα η μια ειναι πολιτικος που εχουμε διαφορες αλληλορουσφετοεξυπηρετησεισ και η αλλη ειναι διευθυντρια σε ενα απο τα lab του ΜΙΤ

του γνωστου ΜΙΤ...οπως λεμε Μασατσουσετσ!!!??:mrgreen:

στο μασατσουτσετσ ναι..λεω αφου προσφερθηκε να πω ναι μορφωμενη γυναικα ειναι...ασ εχουμε εναν ανθρωπο στασ αμερικασ

αντε,αντε..με τετοιο dna και με τετοιο λαδι...πυρηνικος επιστημων η Πουκι!!!:mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

μα εγω φταιω..σημερα παραλιγο να ριξει το καρεκλακι φαγητου..με εκεινη μεσα.. εβαλε το ποδι το στρυπωσε στο καθισμα και εκανε να σηκωθει ορ8ια για να πιασει κατι...ευτυχως ηταν η μανα μου διπλα και ητν κατεβασε με μπλονζον

dZJip3.png

Τι ειν τουτα τα παιδια βρε κορες???

Μηπως να τα στειλουμε κατω στην Αιγυπτο να ριξουνε τους Στρατιωτικους???

ικανα τα εχω....:mrgreen::mrgreen:

Σας αφηνω....παω να κλεισω λιγο τα ματια μου αν τα καταφερω...

Η μικρη βηχει στον υπνο της....γαμωτι εχω κι αυτην την εγνοια!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...