Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

ναι μαρα μου....

ωραια ελενη ονομα και πραγμα!!!

στειλε το τηλ του κετερινγ να υπαρχει γιατι σκεφτομαι την επομενη ημερα να εκανα για κολλητους φιλους και ξαδερφια μαζωξη για μασα στο σπιτι....

η πουκι πως θα ονομαστει;

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ζουζου οτι 8ελεις εδώ ειμαι....χαρα μου να φτιάχνω λίστες και να οργανώνω..και επειδη εσυ τρεχεις με παιδι κλπ..οτι 8ελεις μου λες και στο τρέχω εγω....τα κουμπάρια ρουχαλάκια βρηκαν? λαδοκαταστασεις? ειστε οκ απο αυτα?

με δουλευεις καλε κυρια,ηρθαν προχθες να συνεννοηθουμε και φερανε ενα κεικ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μου ειπε οτι πηγε να του παρει ενα παιχνιδακι ,αλλα το μαγαζι ειχε μεγαλη ποικιλιακαι μπερδευτηκε και ετσι δεν πηρε τιποτα

ετσι μου ερχεται να π στον αδελφο μου να τον βαφτισει ,που λιωνει ο ανθρωπος με την ιδεα,αλλα δεν θελει να μπερδευετε στα οικογενειακα μας και γαυτο δεν λεει τιποτα

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

to thl toy catering 8a to breis edo http://www.clubservice.gr/ παρε τηλ ζητα τον κύριο μουστάκα εκ μερους μου και πες του επακριβως τι θέλεις και ποσα διαθέτεις και 8α σου βγαλει μενουδακι ΟΝΕΙΡΟ..αν 8ελεις μια γευση σου στελνω το δικο μασ μενου να δεις. ειναι εξυπηρετικοι αμεσοι, νοστιμοτατοι (δοκιμασα τα π΄λαντα) και ευελικτοι..εχει και ωρεες τιμες για μικρά Lunches

η πουκι θα ονομαστει βασιλικη (μαμα μου) σοφία (πεθερα) φαίδρα (τουρλα δικη μου και τησ νονασ) τουτεστοιν σοφιλία-φαίδρα

dZJip3.png

με δουλευεις καλε κυρια,ηρθαν προχθες να συνεννοηθουμε και φερανε ενα κεικ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μου ειπε οτι πηγε να του παρει ενα παιχνιδακι ,αλλα το μαγαζι ειχε μεγαλη ποικιλιακαι μπερδευτηκε και ετσι δεν πηρε τιποτα

ετσι μου ερχεται να π στον αδελφο μου να τον βαφτισει ,που λιωνει ο ανθρωπος με την ιδεα,αλλα δεν θελει να μπερδευετε στα οικογενειακα μας και γαυτο δεν λεει τιποτα

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! α καταλαβα δλδ εσυ 8α βρεις τα ρουχα τελικα και αυτοι 8α πληρώσουν γιατι δεν τους κοβω να κανουν τπτ αλλο..ακρες για ρουχα 8ες?

dZJip3.png

Διαφημίσεις

το σοφιλια το θυμομουν ναι...μου ειχε κανει εντυπωση...

και πως θα την φωναζετε μαρουλι;

μπηκα στο σαιτ του κετεριν...ωραιο φαινεται...και αφου ειναι και δοκιμασμενο...χιλια θενκς!

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! α καταλαβα δλδ εσυ 8α βρεις τα ρουχα τελικα και αυτοι 8α πληρώσουν γιατι δεν τους κοβω να κανουν τπτ αλλο..ακρες για ρουχα 8ες?

σιγα αααααααααααα

δεν πα να .................

ε δεν θα τρεξω και για αυτο

ΓΚΕΛΥ

σε ευχαριστω γκελυ μου...εσεις πως θα πειτε τον ομορφο;

κων/νο δημητριο

οι δυο παπουδες

ΓΚΕΛΥ

fysalida..Οπως την φωναζουμε τωρα...πουκι! μουχαχαχαχαχαχ

ζουζου...καλα επειδη σε κοβω τελευταια στιγμη να γινεσαι 1500 κοματια...σημειωνε

λαδομπουκαλα... 8 ευρω στον ελξισ και κοτσαρε του ενα κορδελινι το αυτο και με τα κερακια. συνοικο κοστοσ 9 ευρω

θηκη για σαπουνακι. 5 ευρω το προδερμ σαπουνι μισο ευρω το τουλινογαζα σακουλάκι ξεμπερδεψες

σεντονι. παρε ενα λινο των 10 ευρω και πες στη μανα σου να σου κοτσαρει μια δαντελα, ετοιμο

πετσετες On line χυτηριοδλου http://www.newhome.com.gr/ me 24 eyrο σετ πετσετες παραμυθένιο

λαμπαδα. μασιφ λευκή Keroplast.gr παρτη μαζι με τη βαση κοτσαρεισ μπουμπουκι ανθη απο τοπικη ανθωπολισα, τελείωσες

ρουχαλάκια

http://www.sophiasstyle.com/boys-clothes/formal-wear.html?p=2 με 100 ευρω κα8αρισεσ

παπουτσακια πηγαινε στα λητώ και ζητα τον καταλογο babywalker (ακριβα γυρω στα 65 ευρω αλλα ορθοπεδικα και κουκλίστικα)

και τελος

http://eflam.wordpress.com/ μια χαρά σετάκια για λαδορουχιξ και κουσοτυμάκια, τελειωσες

dZJip3.png

Διαφημίσεις

fysalida..Οπως την φωναζουμε τωρα...πουκι! μουχαχαχαχαχαχ

ζουζου...καλα επειδη σε κοβω τελευταια στιγμη να γινεσαι 1500 κοματια...σημειωνε

λαδομπουκαλα... 8 ευρω στον ελξισ και κοτσαρε του ενα κορδελινι το αυτο και με τα κερακια. συνοικο κοστοσ 9 ευρω

θηκη για σαπουνακι. 5 ευρω το προδερμ σαπουνι μισο ευρω το τουλινογαζα σακουλάκι ξεμπερδεψες

σεντονι. παρε ενα λινο των 10 ευρω και πες στη μανα σου να σου κοτσαρει μια δαντελα, ετοιμο

πετσετες On line χυτηριοδλου http://www.newhome.com.gr/ me 24 eyrο σετ πετσετες παραμυθένιο

λαμπαδα. μασιφ λευκή Keroplast.gr παρτη μαζι με τη βαση κοτσαρεισ μπουμπουκι ανθη απο τοπικη ανθωπολισα, τελείωσες

ρουχαλάκια

http://www.sophiasstyle.com/boys-clothes/formal-wear.html?p=2 με 100 ευρω κα8αρισεσ

παπουτσακια πηγαινε στα λητώ και ζητα τον καταλογο babywalker (ακριβα γυρω στα 65 ευρω αλλα ορθοπεδικα και κουκλίστικα)

και τελος

http://eflam.wordpress.com/ μια χαρά σετάκια για λαδορουχιξ και κουσοτυμάκια, τελειωσες

thanks

καλακανεις εσυ και βοηθας και βλεπουμε

κοριτσια ξυπνησε το ζουζουνι μου,παω και επιστρεφω

ΓΚΕΛΥ

καλα κι εγω με τον νονο.....ψιλοχαλιεμαι:(:confused:

Βασικα...κολλητος μου φιλος ο νονος...ειχαμε πει πριν καν μεινω εγκυος οτι θα βαφτισει..Πολυ καλη παρε,κοινες διακοπες,καμια παρεξηγηση..

Παντρευτηκε τον Σεπτεμβρη,πηγαμε στον γαμο στην Κεφαλονια με το μωρο...ολα καλα....Η κοπελα του μια χαρα επισης!

Γενικα επειδη μενει Αθηνα κι ειναι και δικηγορος κι απο χρονο δεν εχει...δεν μιλαγαμε και πολυ στα τηλεφωνα αλλα τα αισθηματα τελεια.

Ρε κοριτσια ομως με χαλαει που δεν εχει παρει ενα τηλεφωνο να δει τι κανει η μικρη...Ακομη και τα Χριστουγεννα,λογω του οτι γιορταζε η συζυγος του εκεινες τις μερες εμεις τηλεφωνησαμε.κι απο τοτε εχω παρει εγω αλλη μια φορα....

Ειμαι λαθος που χαλιεμαι ρε κοριτσια???:?

Μηπως το μεγαλοποιω το πραγμα??

Ενταξει αντρας ειναι,δεν περιμενω να παει να ψαξει και τα λαδοπανα,αλλα απο την αλλη δεν θελω να τηλεφωνω εγω ολη ωρα...κι ετσι οπως το παμε θα ερθει το Πασχα...

Ντρεπομαι να τον παρω και να του πω για την βαφτιση...

Σας τα λεω μπερδεμενα...

:|

μαρσακι μου κανεις το εξης. παιρνεις τηλ και του λες γεια σ ορε κοτσο μερακλη ολα καλα? καλα κ εμεις..που σαι 12 ιουνιου βαφτιζουμε... και πηρα να τσεκαρω αν ενδιαφερεσαι γιατι κατανοω πνιγεσαι η κρισης οι κομητες η προφητεια των μαγιασ και ενα σωρο αηδιεσ..αμα σου πει μα μου σου του, τον γειωνεις..αμα σου πει ναι μαρσυ μου πες μου τι πρεπει να λκανω του λες..κωτσο επειδη πηζεις τα εχω ετοιμασει ολα εγω τα ρουχικα σε πολυ καλες τιμες περνα αν 8ελεις ενα σκ με την καλη σου να σασ φιλοξενησω να τα δεισ και να τα κλεισουμε...

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...