Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

aeio geia soy! και τυπωνεις στγο σπιτι σου αυτοκολητα χαρτακια που λεει 8ενκσ φορ καμιγκ μπεμπιτοσ και εισαι και πολύ κυρία

καλο κι αυτοοοοοο

το κραταμεεεεεεε

καλα για το κυρια δεν το συζηταμε,επρεπε να με δεις,χθες το απογευμα,μετα την φαση με τον μπεμπη,στο πατωμα,με τις πιζαμες,να κλαιω ,να τρεμομαι,και να μην μπορει ο χαζμπαντ να με συνεφερει

εκει να δεις κυρια....και το παιδι αγκαλια,να απορει:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Εγω κοριτσια επειδη οσους εχω καλεσμενους στην εκκλησια τους εχω και στο τραπεζι...την γλυτωσα με το γλυκο.Μια και καλη στο τραπεζι...τουρτιτσα μετα το φαγητο.

αει μαρι κ εσυ...πρωτο παιδι και δεν 8α κανεισ κατι?... η φυτσαλιδα το γλεντησε δεοντως στο πρωτο παιδι..λογικο ειναι στο δευτερο να ειμαστε πιο μαζεμενες...

τι δευτερο ,πως δευτερο,παλι 12 μηνες ενεσεις?μπορει να τις κανει αλλος για μενα ,γιατι το δευτερο το θελω αλλα χωρις το υπολοιπο συνολακι παρακαλω

ΓΚΕΛΥ

Διαφημίσεις

και εγω μαρσυ..ολοι εκκλησια και ολοι μασαμπουκα..και το μενου μου δινει ΤΟΣΑ γλυκα που 8α λιγωσουν: φρουτα ταρτακια παστακια σιντριβανι σοκολατας και παγωταζη...απλά για το εφε μου 8α κοψω μια τουρτα ενεκα και πουκογενε8λια λιγες μερες μετα

dZJip3.png

αααααααααααααα,ξεχασα

θελω και τουρτα γενεθλιων,η μεραπου διαλεξα ειναι η μερα που ο μπεμπης εχει γενεθλια

οποτε,καμια 100 ουρος ακομη?

ΓΚΕΛΥ

κι εγω ρε παιδια οσοι εκκλησια τοσοι και φαγητο

μαρα τι ωραια κι εγω αυτο το σιντριβανι πολυ θα το ηθελα:P:p:p:p

ΓΚΕΛΥ

κι εγω ρε παιδια οσοι εκκλησια τοσοι και φαγητο

μαρα τι ωραια κι εγω αυτο το σιντριβανι πολυ θα το ηθελα:P:p:p:p

αν ειχες δικο σου χωρο αγαπη 8α σε εστελνα καρφωτη στο δικο μου catering να εκανεσ τη δουλεια σου με 20 ευρω συμεπριολαμβανομενου και του εξοππλισμου

dZJip3.png

Διαφημίσεις

εμεις για γλυκο λεμε να εχουμε μαζι με κατι ταρτακια φρουτων αλλα και κατι αλλα σοκολατενια που εχω κατα νου, και γλυκο του κουταλιου φτιαγμενο απο το πεθεριδιο...θα το βαλω σε γυαλινα βαζακια που θα γραφουν το ονομα της μπεμπας και θα το σφραγισω με το καπακι του τυλιγμενο σε καρο κοκκινο υφασματακι...

ετσι λεω...τι λετε;

θελω να εχουμε πολλα γλυκα γιατι η ημερα που βαφτιζεται η μπουμπου ειναι και η ημερα που θα γιορταζει για πρωτη φορα η ψυχουλα μου....ειναι ανημερα της ονομαστικης της εορτης!

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

αν ειχες δικο σου χωρο αγαπη 8α σε εστελνα καρφωτη στο δικο μου catering να εκανεσ τη δουλεια σου με 20 ευρω συμεπριολαμβανομενου και του εξοππλισμου

σε ευχαριστω πολυ κοριτσαρα

εξαλλου με την σημερινη συζητηση εχεις ηδη βοηθησει αρκετα

ενα μικρο σπρωξινο θελω για να αρχισω την οργανωση και μαλλον μου το εδωσες

ΓΚΕΛΥ

ζουζου οτι 8ελεις εδώ ειμαι....χαρα μου να φτιάχνω λίστες και να οργανώνω..και επειδη εσυ τρεχεις με παιδι κλπ..οτι 8ελεις μου λες και στο τρέχω εγω....τα κουμπάρια ρουχαλάκια βρηκαν? λαδοκαταστασεις? ειστε οκ απο αυτα?

dZJip3.png

εμεις για γλυκο λεμε να εχουμε μαζι με κατι ταρτακια φρουτων αλλα και κατι αλλα σοκολατενια που εχω κατα νου, και γλυκο του κουταλιου φτιαγμενο απο το πεθεριδιο...θα το βαλω σε γυαλινα βαζακια που θα γραφουν το ονομα της μπεμπας και θα το σφραγισω με το καπακι του τυλιγμενο σε καρο κοκκινο υφασματακι...

ετσι λεω...τι λετε;

θελω να εχουμε πολλα γλυκα γιατι η ημερα που βαφτιζεται η μπουμπου ειναι και η ημερα που θα γιορταζει για πρωτη φορα η ψυχουλα μου....ειναι ανημερα της ονομαστικης της εορτης!

φυσαλιδα εμενα μου φαινεται μια χαρα,κατι παρομοιο σκεφτηκα κι εγω,για τα βαζακια,καλα το γεγονος βεβαια οτι θα ειναι χειροποιητο γλυκο,απογειωνει την ιδεα:cool::cool:

ΓΚΕΛΥ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...