Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

επισης αν εχεις καμια γνωστη ανθοπωλισα στη γειτονια σου ρωτησε την...καντην να ψαξει να σου βρει καλή τιμή και εσυ...ανταποδοτικά παρε απο εκει καμια ανθοσυνθεση για το τραπεζι της οικογενειας στη βαφτιση ή ανεθεσε της να σου στολισει με λουλουδια και κορδελες την λαμπάδα.. γενικά κάνε τράμπες υπηρεσιών..η ανθοπώλισα να σου βρει φυτώριο, η μπουμπουνιερού να σου βρεί κάτι άλλο κλπ κλπ κλπ..και ολοι υποχρεωνοναι σε σενα και ολοι ο ενας σοτν αλλον και η τιμη πεφτει και τζιρος γινεται

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΓΑΠΗΤΕΣ ΜΟΥ,

ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΞΑΠΑΝΤΕΣ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΥΚΟΒΑΦΤΙΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΧΩΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΩΡΑ ΔΕΝ ΕΞΩ ΦΙΞΑΡΕΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΕΞΩΤΙΚΗ ΑΥΛΙΔΑ. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΕΣΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΚΩΣ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΕΥΛΟΓΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΤΩ ΑΝΑΛΟΓΩΣ. ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΝ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ROAD MAP ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΕΞΩΚΚΛΗΣΙΟΝ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ 8Α ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΜΑΣΑΜΠΟΥΚΑ

Αγαπητη Μαρα....

με πολλη,τρελλη χαρα θα ερχομασταν στην βαφτιση της Πουκυς ΑΛΛΑ στις 12 Ιουνιου βαφτιζουμε κι εμεις την Πενελοπε οποτε θα χαρουμε την βαφτιση απο Φωτοοοο!!!

Εννοειται οτι λογω τριημερου εαν ο δρομος οποιασδηποτε την φερει απο τα μερη μου....την περιμενω με ανοιχτες αγκαλες!!!!!!Μαρη Παστακια...κι εσυ ενα τσιγαρο δρομος εισαι...αειντε,ελα!!

ελα ρε μαρα...συναντηθηκε η σκεψη μας....:-D:grin::-D:grin:

1 με 1.5 πολλα δεν ειναι ρε μαρα;

ρωτησα και εγω σε φυτωριο στην παλληνη και μου ειπαν 1 ευρω...

εγω λεω να τα ντυσω με τουλια κορδελες και να τα βαλω σε κατι τσιγκινα γλαστρακια απο τζαμπο...αρα το συνολικο κοστος θα ανεβει...δεν ξερω...:roll:

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

και επισης πες μου για ποσα ατομα μιλάμε πάνω κάτω..ενηλικες και παιδάκια

λεμε για 130 ατομα περιπου,το μαγαζι στον αγιο μου ζητησε 20 ουρος $^$%^$%^

για μπομπο εχω βρει απο αθηνα με 180,μαζι με τα μεταφορικα

για μπαλονια δεν ξερω ακομη

για γλυκα 2 ουρος/τεμαχιο #$%@#$%#%

προσκλησεις μονοι μας

μπομπονιερες ,μονη μου κοστος περιπου 2 ουρος/τεμαχιο

τσατζαλα,μαντζαλα δεν φτανουμε τα 4 χιλιαρικα?

ισως να μην ειναι τελικα πολυ αλλα εγω δεν ημνουν προετοιμασμενη για τετοια νουμερα

αχ τι εχω παθει?

και να φανταστεις οτι στην πραγματικοτητα εγω θελω το τραπεζι να γινει στο γαληνη

http://www.mitsishotels.com/Hotels/galini-wellness-spa-and-resort/ContentPage_GR_350.htm

που μαλλον δεν παιζεται,οικονομικα εννοω

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Διαφημίσεις

εγω σου λεω ενα ευρω κομπλε με το κομψο πλαστρικο λευκο κασπουδάκι...που σημαινει οτι εγω απλά 8α βαλω μια κορδελα γυρω γυρω και μεσα σε αραχνη θα χωσω τα φρουτοκουφετα και οξω απο την πορτα :P

απλά το νου σου στο μοιρασμα..γινετε πλιάτσικο ΤΡΕΛΟ με αυτα και 8α σκασουν οι 8ειτσες με 5 γλαστράκια παραμάσχαλα η καθεμια

dZJip3.png

με το γαλήνη μιλησες? ή απλά υποθέτεις?

οι μπομπο ειναι οκ τιμή

τα προκλσητηρια φτιάχνεις κουκλια προσκλητηρια και με μισο ευρώ το κομάτι ετοιμα κομπλέ

τα γλυκα ειναι πιασοκωλικα... δλδ χεσε με 2 ευρω για μια μαλακια...μιλησες με κανα τοπικο ζαχαροπλαστείο?

και 2 ευρω μπομπο + δικη σου δουλεια ειναι ΠΑΡΑ πολλά φίλη και 8α σου βγει και ο πάτοσ..μπες στον elxis doro και δεσ μοντελάκια σε φτηνη τιμή...

dZJip3.png

χαχαχαχαχαχα φανταστηκα την εικονα ρε μαρα με τις θειτσες...χαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

κι εγω

προσοχη στις θειτσες λοιπον:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

ΓΚΕΛΥ

χαχαχαχαχαχα φανταστηκα την εικονα ρε μαρα με τις θειτσες...χαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

καλε ναι σου λεω... 8α γινει της εκπορνευομενης... για αυτο βαλε απο ενα γλαστρικο στα πιατα στη μασαμπουκα μετα αν κάνετε

dZJip3.png

Διαφημίσεις

με το γαλήνη μιλησες? ή απλά υποθέτεις?

οι μπομπο ειναι οκ τιμή

τα προκλσητηρια φτιάχνεις κουκλια προσκλητηρια και με μισο ευρώ το κομάτι ετοιμα κομπλέ

τα γλυκα ειναι πιασοκωλικα... δλδ χεσε με 2 ευρω για μια μαλακια...μιλησες με κανα τοπικο ζαχαροπλαστείο?

και 2 ευρω μπομπο + δικη σου δουλεια ειναι ΠΑΡΑ πολλά φίλη και 8α σου βγει και ο πάτοσ..μπες στον elxis doro και δεσ μοντελάκια σε φτηνη τιμή...

με το ξενοδοχειο περιμενω προσφορα

για το γλυκο λοιπον,μιας και το ειδα και στο elxis ,το σκεφτομαι σοβαρα,να παρω βαζακια,να τα γενισω με γλυκο κουταλιου και ενα τουλι με smarties απεξω οποτε,μπομπονιερα και γλυκο 2 σε 1,και φυσικα το μισο κοστος

αλλα δεν το σκεφτηκα για το κοστος,απλα παντα μου την εδινε που μετα την βαφτιση ολοι προσπαθουν να φανε ενα παστακι,κτλ.και λερωνεσαι,δεν βρισκεις χαρτοπετσετα,δεν εχεις νερο κτλ

ενω ετσι το παιρνεις και το τρως οποτε θες χωρις να ανησυχεις,αν θα λιωσει 'η αν θα λερωσει την τσαντα σου

ΓΚΕΛΥ

δεν θα κανουμε τραπεζι ανοιχτο...οικογενειακα θα ειμαστε...no money no honey...

κατι θα σκεφτω για τις θειτσες....:cool:

καλα θα κανετε ,κι εγω ετσι ηθελα,ουτε κλαρινα-που λεει ο λογος-ουτε μπουρδες

ΓΚΕΛΥ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...