Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , Alex@ είπε:

Το 15 δεν είναι απαγορευτικό όταν το ανώτερο φυσιολογικό είναι 12, επίσης είπες μέσος όρος το 15 άρα έχεις κύκλους με μικρότερη τιμή. Η οιστραδιολη ποση ειναι;;

Ελπίδες πάντα υπάρχουν, μην χάνεις το κουράγιο σου!

Γενικά η fsh είναι μεταξύ 12-19 και η ε2 23-80. Απλά με την ΑΜΗ 0,07 έπαθα σοκ! Τί να πω.. η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία!

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χαλλόοοου....

Χάου άρ γιου! εσείς βλέπω όλο καφεδάκια και μήτινγκς είσαστε .....ωραία τα περνάτε.....;););)

Λοιπόοοοοον...ο γουργούρης πήγε στην ντόκτορ σήμερις για εμβόλιο χωρίς την μανούλα..:confused::confused::confused:Είμαστε 68 πόντους,8750 κιλά, πανέμορφοι, πανέξυπνοι...τα ξέρετε τα ξέρετε!:D:D:D

κατσε καλα γιατι θα πιαστουμε εξτε με εξτε..που δεν εχω κιολας!!!

Ακου εκει...με εβρισες!!!

καλα εκαναν και σε μπανιαρανε...το ηθελες το μπανακι σου:tongue::tongue::mrgreen::mrgreen:

Γιατί μαρή; Ψέμματα έλεγα με τον κάθε άρρωστο που κυκλοφορεί; χούμορ ήταν αυτό; εγώ πάντως δεν γέλαξα!

Τι κάνετε καλέ;εγώ περιμένω πώς και πώς για το 3ήμερο της Αποκριάς γιατι επιτέλους μετά από πόλλούς μήνες θα εκδράμουμεεεεεεεεε.....

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

καλημερα.....

αλλο πραγμα να κοιμαται ο ανθρωπος λεμε!!!!

Ευτυχως σημερα κοιμηθηκαμε σαν πουλακι ΟΛΟΙ!!!

το οτριβιν εκανε το θαυμα του αν και δεν ηθελα να του το βαλω αρχικα γιατι το συγκεκριμενο φερνει πολυ ξηροτητα στον λαιμο και το μονο που κανει ειναι να μπουκωνει χειροτερα την μυτη!!

αλλα του βαλα μια σταγονιτσα και φαινεται τον επιασε!!!ειχε αναγκη και αυτος τον νανι και ετσι ηρθε και εδεσε!!!

σημερα παω να κλεισω και τις μπομπονιερες και τα προσκλητηρια και τελος!!!

happy μου εσυ τωρα κοντα δεν βαφτιζεις τον παιδαρο???πες μας πες μας!!!

rose μου το σαββατο εχω συναντηση με την κουμπαρα μου οποτε κυριακη θα ξερεις!!!

ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΣΙΚΝΗΣΕΤΕ???εμεις αν ο μπεμπακος μου ειναι καλα θα παμε στο πεθερικο!!!

jo αμα ειναι παρασκευη παμε για καφε.....fairy για πρωι λεμε αμα ειναι ....smoutsaki και συ δεν καθεσαι??παμε ομως καπου διαφορετικα....ενα κεντρο αν ειναι (αν δεν εχει απεργιες το συμπαν)..

iA8hp3.pngWtKrp3.png

καλημερα κουκλιτσες μου,τι κανετε?

ο μπεμπουλης ειναι λιγο καλυτερα απο το μπουκωμα αλλα δεν του εχει φυγει τελειως...

ναι βανιλιτσα μου στις 6 του Μαρτη ειναι η βαπτιση μας...απο προετοιμασιες δεν εχω κανει και πολλα,θα ειναι πολυ λιτα...

η νονα μας πηρε ωραια ρουχαλακια(οχι κοστουμι,δεν μου αρεσει καθολου)και ο στολισμος θα εχει καραβακια

μισο να ψαξω να στειλω φωτο με τις προσκλησεις μας

76IGp3.png

Διαφημίσεις

ευτυχω τρέλα το προσκλητηριον ! αντε με το καλό! το δικο μας 8α σας το διεξω μολις η συναδελφοσ γραφιστρια μου τελειωσει το δημιουργικο και βαλω τα μπλα μπλά μεσα. ο συζυγος εριξε τρελή ιδέα χτες. επειδη ΟΛΟΙ του οι φιλοι ειναι κομπιουτεράδες και νετάδες 8α ανεβασει στον σερβερ τουσ digital προσκληση μαζι με road map για αυλιδα και ολα τα.. τεχνικά ινφο...οποτε.. 100 προσκλησεις μανι μανι τις γλίτωσα για εκτυπωση...μου α χα χα χα!

dZJip3.png

Διαφημίσεις

το πουκακι ταρζανευει...κα8ετε στο καρεκλακι φαγητου πχ και βαζει το ποδι πανω στο καρεκλακι και παει να σηκωθει... εχει ιγνει επικινδυνη...φιλα μου τον μουργακο και τα ξαναλκέμε

υγ. οσο για τον κόσμο..ναι εχουμε μπολικο..αλλα ευτυχως που τα 3/4 ειναι φιλοι μασ με παιδακια (όπως εσεις εδώ πχ ;) κλπ οποτε 8α εχιε πολύ φαν!

dZJip3.png

να το χαιρόμαστε το ειδωλο!

αρε μαρα με τα ωραια σου ξαναλεωωωωωωω~!!!!!

τι κανεις βρε???που χανεσαι με την δουλεια??

happy Μου με το καλο κοριτσι μου ....πολυ ομορφο το προσκλητηριο ...παει κιολας μιας και που εσεις εκει το καλοκαιρι το υποδεχεστε νωρις νωρις!!!!!!!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

χανομαι με τη δουλεια, με την ερευνα για βαφτιση με εχει πιασει μια κρυαδα γενικώς γιατι τελικα θελω ενα τσουβαλι λεφτα... ειμαι χωναρα το ομολογώ..θελω βαφτισια υπερπαραγωγη σαν την παστακενα...! αλλα που 8α μου παει..8α τα τακτοποησω ολα!

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...