Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , Alex@ είπε:

Το 15 δεν είναι απαγορευτικό όταν το ανώτερο φυσιολογικό είναι 12, επίσης είπες μέσος όρος το 15 άρα έχεις κύκλους με μικρότερη τιμή. Η οιστραδιολη ποση ειναι;;

Ελπίδες πάντα υπάρχουν, μην χάνεις το κουράγιο σου!

Γενικά η fsh είναι μεταξύ 12-19 και η ε2 23-80. Απλά με την ΑΜΗ 0,07 έπαθα σοκ! Τί να πω.. η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία!

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κι εγω εδωωωω!!

Καλα Ροουζ...μονο 2 κοσμηματα πουλησατε??

Επρεπε να ειμαστε εγω κι η Φαιρυ εκει...live!!

Θα ξεπουλαγατε απο σημερα!!:tongue:

χαχα ναι ρε συ άνθρωπος δεν πέρασε μόνο στο τέλος μπήκαν δύο και η μια αγόρασε για την κόρη της ένα παιδάκι και η άλλη πήρε κατι σκουλαρίκια

τι να πω πρώτη μέρα ήταν θα δούμε ήταν και τα μαγαζιά κλειστά γενικά δεν είχε περασιά.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Μωρε καλυτερα γιατι αν το προλαβαινα θα τα φορουσα το σαββατο που ηθελα αλλα δεν προλαβα εγω το ελτα ανοιχτο .Οποτε πηγα δευτερα .

Καλα ειναι τελεια!!! πολυ ωραια κομματια .

Εσυ παιδακι μου πως αντεχεις δουλεια -εκθεση , μωρο ?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

στην έκθεση τα πρωινά είναι η αδερφή μου η δίδυμη

το μωρό το έχει η μάνα μου όσο δουλεύω εγώ το παίρνω ταισμένο , αλλαγμένο έτοιμο για νάνι οπότε είμαι μια χαρά.

βγαίνω και το βράδυ για καφέ να σας πω κιόλας δεν κάθομαι

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

φαίρυ αμα σου πω ότι δεν θυμάμαι τι πήρες ?

καλά ε από μνήμη σκίζω αφού όταν μου μιλάνε οι αδερφές μου για κομμάτια που έχουμε κάνει θέλω πλήρη περιγραφή για να καταλάβω πιο λένε

ένα μυαλό χειμώνα καλοκαίρι τι να σου κάνει το έρμο

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

ή εσυ δεν τα θυμασαι καλα ή εγω παραγγελνω πολλα και χανεις τον μπουσουλα χα χα χα χα .Ειναι παρα πολυ ωραια παντως ενθουσιαζομαι καθε φορα .

νομίζω φαίρυ λίγο και από τα δύο

πήρες και την μπέτυ μπού ναι ναι θυμάμαι

μάρσυ αύριο πάει η αδερφή μου να πάρει μαύρα κρύσταλλα να κάνω και τα τελευταία σου

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Kαλησπερα κουκλιτσες!!! τι μου κάνετε? Ροζάκι μακαρι να πάει καλύτερα αύριο η έκθεση!!!

Λοιπον...

Μαρα...εγω ξεκινησα αγοραζοντας τα charms που θα κρεμασω στις μπομπο...

από που τα πήρες και πόσο????

Πετσετες...χαχα..εχω κατι ωραιτατες με δαντελα απο δωρα στον Γαμο μου...δεν τις εχω ανοιξει...τελεια λεμε!!!

Σεντονακι ρε κοριτσια....τα λυπαμαι...Εγω λεω να παρω ενα ωραιοτατο λευκο,να βαλει η πεθερα μου μια ωραια δαντελα να κεντησουμε και κανενα ωραιο σχεδιακι και τερμα!!

Τωρα τα υπολοιπα...φορεμα,εσωρουχακια και παπουτσια..εννοειται θα παρω κατι ομορφο αλλα και απλο...να το φορεσει το καλοκαιρι..οχι μονο για 1 φορα και τερμα...

κι εγώ τέτοιο διάλξα...ελπίζω να αρέσει και στη νονά !!!

Λαμπαδα σας ειπα???Θα παρω μασιφ λαμπαδα κερι με 4.5 ευρω και θα το παω στην ανθοπωλισσα μου να το διακοσμησει με λελουδα και μια κορδελα!!!

Πολύ καλή ιδέα δεν το είχα σκεφτεί :confused:

Εκλεισα και το τραπεζι...

Ψιλοπιασοκωλε αλλα χαλαλι...17 ευρω το ατομο χωρις τα ποτα.

Το μενου θα εχει...ανα 4 ατομα

Σαλάτα του καίσαρα

Σαλάτα ντομάτα σπέσιαλ

Ποικιλία τυριών

Κρέπες γεμιστές με τυριά, μπέικον και κοτόπουλο

Φιλετίνια κοτόπουλο με μανιτάρια, ελιές, λιαστή ντομάτα και sauce λεμόνι με ριζότο

Χοιρινό sauce pepper με πατάτες

Το χοιρινο θα ειναι σε πιο μεγαλη ποσοτητα,θα ερχονται πιατελες αβερτα!!

Γενικα το συγκεκριμενο μαγαζι εχει καταπληκτικη κουζινα,

ειναι στην λιμνη,χαικλασατος χωρος πολυ μεγαλος..αυτο πληρωνεις στην ουσια..αλλα και ποιοτητα!!

Τι λετε??

κοπελιά πολύ καλή τιμη!!! Εγώ έκλεισα με 28 και έχει

Πουγκι με κοτόπιτα ατομικό

2 είδη σαλάτας ανα τραπέζι

2 είδη τυριών ανά τραπέζι

πιατέλα τυρόπιτα

χοιρινό κρασάτο με ρύζι αρωματισμένο και ανάμεικτα λαχανικά

πιατέλα γουρουνόπουλο

φρο'υτα

+ παιδότοπος (διαφορα φουσκωτα)

+στολισμός αίθουσας

αυτά!!!

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Κοριτσια την λαμπαδα μετα την δινετε στην εκκλησια μην παρετε ακριβη .

Εγω τα ρουχαλακια της αν και πριγκιπικα:tongue::tongue::tongue::tongue: θα της τα βαλω σε γαμο και στην βαπτιση του ξαδερφου της ...και σκεφτομαι να πω στην ροζ να μου φτιαξει ενα στεφανακι για τα μαλλια της σαν κοσμημα ..ω ρεεεεεε παλι η σταρ της βραδιας θα ειναι η κορη μου χαχαχαχα

Διαφημίσεις

Σορυ Ροζάκι απλά πιστευω ότι στην Αθήνα μας πιάνουν λίγο τον κωγιο μας...και να φανταστεις είναι από τα πιο φθηνά!!! Το εβαλα για συγκριση με τη Μαρσυ που έχει πανω κάτω τα ίδια και απίστευτα πιο χαμηλή τιμή!!!

Καλή ξεκούραση και καλές πωλήσεις!!!

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Κοριτσια την λαμπαδα μετα την δινετε στην εκκλησια μην παρετε ακριβη .

Εγω τα ρουχαλακια της αν και πριγκιπικα:tongue::tongue::tongue::tongue: θα της τα βαλω σε γαμο και στην βαπτιση του ξαδερφου της ...και σκεφτομαι να πω στην ροζ να μου φτιαξει ενα στεφανακι για τα μαλλια της σαν κοσμημα ..ω ρεεεεεε παλι η σταρ της βραδιας θα ειναι η κορη μου χαχαχαχα

Εμ με τέτοια μάμα fashion μοντέλο!!! Τι θα κάνει το "μηλαράκι"??? Ε??? :D

Εχεις απολυτο δικιο νιου , μιλαμε εγω με φιλικη τιμη και εφτασε 30 το ατομο με ποτα μαζι .Σε κτημα βεβαια ουτε λογος , το catering οχι μονο το ειχαν 40 ευρω αλλα χρεωναν και τα γκαρσονια αλλα τοσα ευρω .Ελεος .

Εμενα τα 17 ειναι χωρις τα ποτα και χωρις το φπα...γιατι δεν με νοιαζει να μου κοψει ακριβως αποδειξη!!

Με τα ποτα πιστευω θα φτασει γυρω στα 20-22 ευρω βαρια!!

Κι απο τοποθεσιαααααα....τελεια λεμε...πλατανια,λιμνη,γρασιδι,το μαγαζι ολο τζαμαρια...

Αφου δεν καταφερα να κανω εκει τον γαμο μου...

ειπα θα κανω την βαφτιση της κορακλας!!!

Τατη...απο ebay...33 ευρω τα 150 charms πεταλουδα!!

γεια σας κοριτσακια....

τι κανετε??

εμεις ειμαστε μπουκωμενοι και δεν μπορεσε να κοιμηθει ουτε ωρα και ειναι μεσα στα νευρα το ζουζουνακι μου και με το δικιο του!!!

του πηρα otrivin και σταγονιτσες ευκαληπτου....και βλεπουμε!!!ελπιζω σημερα το βραδι να κοιμηθει κανα τριωρο να κοιμηθουμε και εμεις γιατι δεν την παλευω...αλλα και ο μπαμπας μας επισης που παει και δουλεια!!

fairaki μου γλυκο τωρα το ειδα το μηνυμα , αλλα και παλι δεν θα ερχομουν.

αμα θελεις παντως κανονιζουμε να βρεθουμε για καφεδακι μιας και που δεν δουλευουμε ακομη κανα πρωινο...κεντρο ας πουμε που εχω καιρο να παω!!αμα μπορεις και συ να την αφησεις καπου....:roll:

φαιρυ σου στελνω πμ

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...