Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσαρες μου...

γκελακο επιτελους σπιτακι σας ε???

αντε κοριτσι μου τωρα θα τον εχεις συνεχεια αγκαλιτσα

ροουζ ρωτα το γιατρο σου αν μπορεις να του δινεις κιτεντερ...παντως απο κιλακια μια χαρα σας βρισκω,μεγαλωνετε...

μαρσολαν μου μηπως η μικρη επηρεαζεται απο τη ζεστη?

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμας μας ηρθαν τα πρωτα πραγματακια του μπεμπη μας...καροτσι,παρκοκρεβατο,και καθισμα αυτοκινητου...τα εχω στο σαλονι και ολη την ωρα ασχολουμαι με αυτα...ειδικα με το καροτσι...τα εχω πρωτη μουρη...μεσα στο σαλονι και επικρατει ενα μεγαλο χαχαχα,αλλα δεν με νοιαζει καθολου

76IGp3.png

χαπι μου , αν συνεχίσει να ζητάει συχνά γάλα θα του το ζητήσω

από το απόγευμα ειδικά και μετά δεν κλείνει 2ωρο και κλαίει σπαρακτικά για γάλα

το καταλαβαίνω με αυτή την ζέστη αφυδατώνονται αλλά γίνεται να τρώει τόσο συχνά ?

θα γίνει μοσχαράκι.

τι καρότσι πήρες ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

χαπι μου , αν συνεχίσει να ζητάει συχνά γάλα θα του το ζητήσω

από το απόγευμα ειδικά και μετά δεν κλείνει 2ωρο και κλαίει σπαρακτικά για γάλα

το καταλαβαίνω με αυτή την ζέστη αφυδατώνονται αλλά γίνεται να τρώει τόσο συχνά ?

θα γίνει μοσχαράκι.

τι καρότσι πήρες ?

μηπως αυτο το γαλα που του δινεις δεν τον χορταινει???

(παντως θυμαμαι η μαμα μου παρ'ολο που θηλαζε τον αδερφο μου του εδινε και κιτεντερ...(σας εχω ζαλισει τι εκανε η μαμα μου με τον αδερφο μου,το ξερω αλλα πιστευω οτι κατι απο αυτα βοηθαει) και να σου πω κατι καμια φορα δεν χρειαζεται να ακους τον παιδιατρο 100 % .....ξερω οτι βοηθανε αλλα ειναι και υπερβολικοι..

πηρα το trio fun europe της chicco

76IGp3.png

όχι δεν υπάρχει πρόβλημα με το γάλα. είναι το δευετερο που πίνει είχαμε άλλο στην αρχή. από δίψα το κάνει.

αλλά σχετικά με τους γιατρούς , ο καθένας έχει την άποψη του και είναι διαφορετική.

το τσαι είναι ένα θέμα που κάποιοι το δίνουν και κάποιοι όχι

ο δικός μου είναι από αυτούς που δεν το δίνει έτσι χωρίς κάποιο λόγο.

και προς το παρόν λέει ότι δεν χρειάζεται.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια,μην νομιζετε οτι δεν το εχω σκεφτει για τον κωλοκαιρο,οτι μπορει να την απορρυθμιζει.Απλα η μπεμπα μεχρι τωρα δεν εδιωχνε ποτε το μπουκαλι,ουτε ποτε εκλαιγε στο γευμα της και φυσικα ειχε σταθερες ποσοτητες το 24ωρο.Τελοσπαντων,ευτυχως οπως ειπα δεν εχει εντονη δυσφορια,ουτε ρουκετες και ευτυχως δεν εχει χαλασει τον υπνο της!!!!!!!!!

ροουζ,γιατι να του δωσεις τσαγακι???μικρουλης ειναι μωρε ακομη,το θελει το γαλατακι του!

χαπι μου,το κιντερτε εγω δεν το πολυεχω σε εκτιμηση...οποτε της δινω χαμομηλι για να την βοηθησω της δινω φυσικο...αν και μια φιλη μου ειπε να προτιμω τα φακελακια στυλ λιπτον γιατι ειναι λεει αποστειρωμενα!

εμένα μαρσολαν το πετάει το μπουκάλι πολλές φορές

κάποιες γιατί θέλει να ρευτεί και κάποιες γιατί απλά έχει κάποιο ζόρι όπως να κάνει κακά

ο καιρός τα επηρεάζει και μου είπε ο γιατρός οτι απο εδώ και πέρα θα αρχίσει να βάζει τα χέρια στο στόμα γιατί αρχίζει η προετοιμασία των δοντιών και μετά ακολουθεί να πιάνει αντικείμενα και να τα φέρνει στο στόμα.

το τσαι το θέλω σε περίπτωση που ζητά να φάει πιο τακτικά από το 2 τουλάχιστον

σήμερα έφαγε πολλά μικρά γευματα και τακτικά.

μην ανησυχείς δεν έχει τίποτα η μικρή

χαπι μου καλό βράδυ και εγώ θα πάω σιγά σιγά αφού κατάφερα να κοιμίσω τον μικρό ταραξία. αφού έφαγε πάλι του σκασμού.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

καλημερα στις φιλεναδες μου!!

τι κανετε κοριτσια????

εμεις ξενυχτι ξενυχτι ξενυχτι και παμε λεμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

το λεγατε αλλα δεν το πιστευα!!!

ο μπεμπακος μου ειναι φαγανος!!τον θηλαζω αλλα του δινω και συμπληρωματακι!που να χορτασει μονο με βυζι θα πρεπει ολημερις να ειμαι με το στηθος εξω!!να σας πω το δοκιμασα αρχικα αλλα μετα σπασαν τα νευρα μου!!

Βρε κοριτσια εσεις που ειχατε γαλα και αρχικα θηλασατε ,μετα πως το σταματησατε και δωσατε μονο μπουκαλι???με χαπακι η κοπηκε απο μονο του??Θελω να παρω τον γυναικολογο μου να τον ρωτησω και ντρεπομαι...:roll:Νομιζω πως ειναι χαζη ερωτηση!!

Νιωθω τυψεις που θελω να του το σταματησω αλλα οι θηλες μου πια δεν βλεπονται ....ποναω πολυ οσες και κρεμες και αν εχω βαλει και ολο κλαιω!!

οποτε προτιμω το μπεμπε μου να βλεπει την μανουλα χαρουμενη και ξεκουραστη!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

vanilitsa μου πέρασα και εγώ απο το στάδιο των ενοχών

εγώ είχα λίγο γάλα και ο μικρός δεν έκανε υπομονή μέχρι να κατέβει και το έβγαζε και έκλαιγε. οπότε είπα προτιμώ να είμαι καλά ψυχολογικά και να τον φροντίζω με ξένο γάλα παρά να είμαι ένα ράκος. αυτό που έχει ανάγκη το μωρό είναι μια μάνα χαρούμενη να τον αγαπάει και να ασχολείται μαζί του.τώρα για το γάλα να βάζεις ζεστές κομπρέσες αν δεις ότι πετρώνει και καίει και να το βγάζεις με θήλαστρο. να ξέρεις οτι αν μειώνεις σταδιακά την άντληση το στήθος θα σταματήσει να παράγει. γιατί όσο αντλείς τόσο παράγει. τώρα αν δεις οτι πετρώνει συνέχεια και έχεις πρόβλημα να παρεις τον γιατρό να σου δώσει χάπι. εμένα σταμάτησε μόνο του.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια μου....τι κανετε???τα μπεμπακια σας???

εμεις γυρισαμε απο το γιατρο ,ο μπεμπης εφτασε στα 1900 γρ και ,ο πλακουντας εχει παρει την κατω βολτα και το αμνιακο παραμενει στα κατωτερα ορια και κατα 90 % θα παμε με καισαρικη νωριτερα...θα ξανακανω ενεσουλα κορτιζονης για τα πνευμονακια και στις 21 θα ξερω σιγουρα σε πιο τροπο γεννας θα καταληξουμε...συμφωνα με το γιατρο στοχος μας ειναι να κλεισουμε τον 8ο ...μου ειπε να παρακολουθω καθε ποτε κουναει ο μπεμπης να μην ξεπερναει τις 6 ωρες ακουνητος

76IGp3.png

ρε κοριτσια πιο πολυ με αγχωνει η μουρμουρα τον γονιων μου,αν τους πω για την καισαρικη...θα αρχισουν να λενε οτι φταιει ο γιατρος και αυτο μου τη δινει περισσοτερο στα νευρα....αλλα τι να κανω να ρισκαρω την υγεια του μωρου μου για να μην αγχωνονται οι γονεις μου

76IGp3.png

χαπι μου σου μιλάει κάποια που έκανε καισαρική, πίστεψε αυτό που προέχει είναι η υγεία και των δυο σας. εγώ άκουσα αυτά τα σχόλια για τα σενάρια των γιατρών που θέλουν καισαρική από τα πεθερικά μου φυσικά. οι γονείς μου δεν έδιναν δεκάρα για τον τρόπο τους ένοιαζε να πάνε όλα καλά. μην ακούς κανέναν , κλείσε τα αυτιά σου και οπλίσου με υπομονή. εσύ ξέρεις και αυτό έχει σημασία.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

χαπι μου σου μιλάει κάποια που έκανε καισαρική, πίστεψε αυτό που προέχει είναι η υγεία και των δυο σας. εγώ άκουσα αυτά τα σχόλια για τα σενάρια των γιατρών που θέλουν καισαρική από τα πεθερικά μου φυσικά. οι γονείς μου δεν έδιναν δεκάρα για τον τρόπο τους ένοιαζε να πάνε όλα καλά. μην ακούς κανέναν , κλείσε τα αυτιά σου και οπλίσου με υπομονή. εσύ ξέρεις και αυτό έχει σημασία.

εμενα το θεμα ειναι οτι τα λενε οι γονεις μου....αν σου πω τι λενε θα σκασεις στα γελια...οτι ο γιατρος μου δειχνει οτι θελει στο υπερηχο...οτι επιτηδες μου λεει ο γιατρος οτι δεν εχω υγρα στο σακο για να μου κανει καισαρικη...

επειδη ειναι αυγουστος η μαμα μου λεει μην μου πει να γεννησω νωριτερα να περιμενω να με πιασουν οι πονοι κατι τετοια κουφα....

δεν μπορουν να καταλαβουν οτι εχουν αλλαξει τα πραγματα και η επιστημη εχει προχωρησει....τι να πω δεν ξερω γιατι εχει κολλησει το μυαλο τους

εμενα δεν με νοιαζει αν θα κανω καισαρικη ή φυσιολογικο με ενδιαφερει η υγεια του μπεμπη μου

76IGp3.png

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...