Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , little miracle είπε:

κοριτσια μου ειμαι χαλια. εκανα τεστ με τα πρωινα ουρα μου δεν αντεξα. 7η μερα απο την ετ, αλλα πηρα το early που δειχνει 6 μερες πριν την αναμενομενη περιοδο (ανιχνευει απο χοριακη 10 μοναδες). οπως καταλαβαινετε. καταλευκο… καταρνητικο. παει κοριτσια μου η τελευταια μου ευκαιρια. ελεγα δεν θα με παρει απο κατω αυτη τη φορα… αλλα νιωθω χαλια. 

Κορίτσι μου καλησπέρα. Καταλαβαίνω την απογοήτευση αλλά δεν ανιχνεύεται στα ούρα 7η μέρα. Είναι πολύ δύσκολο. Εκτός αν έχεις μεγάλο αριθμό λόγω διδύμων. Στο αίμα ανιχνεύεται αλλα κ πάλι πριν την 9η δεν έχει κ πολύ νόημα. Λίγο υπομονή μέχρι μεθαύριο. Στη χειρότερη πήγαινε τώρα ή το πρωί για αίμα. Ψυχραιμία!

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Γεια σας, κοριτσάρες!!!!Χαίρομαι που είστε καλά και κάνετε ευχάριστες ετοιμασίες!!!

Έχω τρελαθεί πώς περνάει τόσο γρήγορα ο καιρός με τα μωρά μας...

Εμάς εδώ και 3 μέρες είπε τα πρώτα της λογάκια "ντανταντανταντα" "μπα" "πατατα" "ωραία" τις τελευταίες εννοείται δεν τις λέει ενσυνείδητα τις πετάει στο ξεκάρφωτο... χαχχαχαχαχαχαχα

Είναι 7 μηνών το κοριτσάκι μου και τη γέννα μου την θυμάμαι σαν χθες!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα κοριτσουδες...χμ,που να ξεκινησωωωω

mara με αρεσεις που ψαχνεσαι (με την καλη εννοια βεβαιως βεβαιως..:mrgreen::mrgreen: )

ειχα μπει κ εγω στο αλιμπαμπα (χωρις τους 40 κλεφτες) για να ψαξω για μασκαρα κ ποστις φυσικο (τρομαρα μου) αλλα ατυχησα..οι μεν ηταν μαιμουδες (που να βρω τοσες μπανανες η γυναικα)κ τα δε ηταν ή του πανακριβου ή για πολλα κομματια παραγγελια..

μπραβο για το γιο γιο..αλλα κ μενα το μουμπουκι μου τα κανει δε τα κανει πολυ που σκοτιστηκε..:D:-D

περαστικα στα αρρωστα μπε μπε..εμεις καναμε την 3η δοση pentavac σημερις,προς το παρον απυρετη..ειδωμεν

τζο τζοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο,με γειες το δοντι..εμας εχασε το δρομο,χαχαχαχαχααχααχα

fifi αν κ δε σε ξερω ευχομαι οτι καλυτερο,μια τελειομηνη εγκυμοσυνη κ ενα υγιες νινι (κορη θα ναι..)

geotur βαλε μεσα στην φρουτοκρεμα μπισκοτα , ψαξε να δεις τι της αρεσει . αλλιως βαλε λιγη κρεμα μεσα , αν και παλι δεν θελει αλλη μια λυση ειναι να βαλεις μεσα στο φρουτο πατατα καροτο .

Εμενα δυσκολευεται πολυ με την φρουτοκρεμα και της εδωσα μια φορα μπισκοτα νουτρισια και της αρεσε , μετα εκοψα το μπισκοτο και τωρα τα τρωει (με το ζορι βεβαια) μονα τους.

μπαααα,και με το γαλα μου αν της το δωσω κουταλατο κανει τα ιδια...

σορυ για το σεντονι..

Να μαι και εγώ, ολίγον πτώμα από την κούραση αλλά χαλαρά

η έκθεση πρώτη μέρα πήγα καλούτσικα. αν και ο καιρός δεν βοήθησε με την βροχή πουλήσαμε 2 ολόκληρα κομμάτια. ναι ναι έτσι είναι .

ο μικρούλης μου είναι λίγο κρυωμένος και εμένα, με φτέρνισμα περισσότερο και το πρωί είχαμε λίγο καταρροή από τη μια πλευρά. ο φρονιμίτης μου με έχει τσακίσει κατά τα άλλα όλα καλα.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Τοτε θα πω του ανδρα μου να πλερωσει με την δικη του , ετσι κιαλλιως θα ανοιξουμε και εμεις παρτιδες μαζι τους και θα τα στειλουνε...ε? ελληνικη σκεψη ετσι??

Φιφάκι μου, πόσο χαίρομαι που είσαι πάλι κοντά μας και με μωράκι στην κοιλίτσα!!!!!!!!!!

Κοριτσάκι μου, δε θα ξαναπεράσεις τέτοιο γολγοθά!!!!!!!Το μωράκι σου είναι υγιέστατο!!!!!!!!!!!!Με το καλόοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!Περιμένουμε τα νέα σου από τον Νικολαϊδη αν και είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε τέλεια αυτή τη φορά!!!!!!!!

αααα σορρυ, η Ιλιανα εχει αποκριατικο παρτυ στο σταθμο που ξεκιναει στις 12, μπουμπου θα σου τηλεφωνησω οταν τελειωσουμε (μη φανταστεις οτι θα κάτσουμε και με τις ώρες) αν είστε ακόμα εκεί και σε τι κατασταση για να ερθουμε αν ειναι

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

hallo......

τρέχω σαν τον Βέγγο!Τι κάνετε καλέ;

ο γουργουρίνος τρώει!ναιαιαιαιαιαιαιαι!ε, μας κάνει και κάτι πρρρρρ, αλλάξαμε ντεκόρ και στην κουζίνα, αλλά δν πειράζει...τι θέμα είναι οτι μεγαλώσαμε.....

εσείς όλα καλά;

Α!Ξέχασα να σας πω! ΕΛΕΟΣ!!!!!

Πρέπει να έχω μπαναριστεί(μπανιαριστεί χαχαχαχαχαχ) γιατί τους έβρισα....αλλά δεν το καταλαβαίνω. όταν σου λέει στην αξιολόγηση οτι και καλά έχεις τόσους πόντους....δν πειράζει σκασίλα μου...εδώ έχουν πρόσβαση άτομα που έχουν ως νικνειμ ¨Βιαστης ανηλίκων¨!!!!!!ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!!!:shock::shock::shock:

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

σας ειχα γραψει ενα κατεβατο αλλα ο μπεμπης ειχε αλλη αποψη:rolleyes:

mara ασε και τιποτα για τα κουμπαρια!!!

mpoumpouka εχω πει στην φαιρυ να βρεθουμε , κανονιστε και μου λετε!!εννοειτε και οι υπολοιπες κουκλες, απλα επειδη με το fairaki δεν δουλευουμε λεγαμε για κανα πρωινο καφεδακι!!

jo περαστικα και σε σας!!!δεν ειναι ρε γμτ τρελα να τα βλεπεις να μπουκωνουν και να βηχουν σε αυτη την ηλικια??σε κοιτανε με ενα υφος σαν να σου λενε κανε κατι μανουλα??:(

ΒΑΝΙΛΙΤΣΑ NOMIZA OTI EIXA TO THL σου αλλα τελικα δεν το χω , αυριο κανονισαμε με μπουμπου στο γνωστο μερος αλλα και την κυριακη , μακαρι να το δεις το μνμ νωρις να ερθεις και αυριο ,..φιλακια

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

κατσε καλα γιατι θα πιαστουμε εξτε με εξτε..που δεν εχω κιολας!!!

Ακου εκει...με εβρισες!!!

καλα εκαναν και σε μπανιαρανε...το ηθελες το μπανακι σου:tongue::tongue::mrgreen::mrgreen:

Κοριτσια για βαπτιση αλλα ωραια ιδεα ειναι να κρεμασετε γαζες στα φυτα στα χρωματα της βαπτισης και αμα θελετε να ραψετε και τιποτα πανω .Ειναι ωραιο γιατι θα κουνιουνται με τον αερα .Και οι κορδελιτσες ειναι πολυ ομορφες οπως ειπε η μαρσυ .

Επισης μπορειτε να στολισετε μονο το τραπεζι με τις μπουμπουνιερες , ειναι αρκετο και αυτο , ειδικα αμα ειναι εξω .

Η γαζα διαδρομος στο πατωμα μου θυμιζει λιγο γαμο . αλλα να ξερετε οτι ειναι ακριβες αμα παρετε πολλα μετρα .

Διαφημίσεις

ρε συ φαίρυ λύσε μου την απορία Πέμπτη μεσημέρι στέλνω τα πράγματα σου και Παρασκευή παίρνει ειδοποίηση πώς είναι δυνατόν ?????

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Δεν ξερω !!! πως τα στειλες με εξπρες???

Σημερα μιλησα με τον λογιστη μου , τελικα στις 3 θα φευγω με το μειωμενο για ενα χρονο και κατι μηνες ,οσο θα υπαρχει εταιρεια βεβαιως βεβαιως.

εγώ φεύγω στις 4 μια ώρα νωρίτερα δεν μιλήσαμε για πόσο διάστημα γενικά

δεν τα στέλνω εξπρές απλό ταχυδρομείο τα στέλνω αλλά είναι εντελώς κουφό αυτό που έγινε είναι σαν να έφυγαν την ίδια μέρα παρόλο που τα πήγα μεσημέρι στο ταχυδρομείο.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...