Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 40 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι σίγουρα θα θέλει κάτι πιο πρόσφατο αλλά δε μας παίρνει από άποψη ημερών τώρα γιατί χάνω τον κύκλο. Οποτε θα δούμε τι θα του πει τώρα και σε 10 ημέρες που γυρνάει θα πάει να το κάνει. Σκεφτόμουν να κάνω ξανά ένα ραντεβού με Μαντ. αλλά νομίζω αν πάρω και άλλη γνώμη θα λαλησω. 

Όσες φιλες έχω Αθήνα κι έκαναν φυσικούς, έκαναν στον Σφακ και έχουν όλες μωράκι😄

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας αγαπες ατελειωτες!

Τι κανετε??

εγω ρε κοριτσια ακομη τίποτις δεν εχω κανει...ειναι και ετοιμογεννη η νονα απο μερα σε μερα οποτε δεν παιζει ψαξιμο αυτο τον καιρό...

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

Κουκλες δεν κανουμε εκτος απο την πρωινη μαζωξη και την Κυριακη το πρωι στο γνωστο μερος που εχουμε παει τις τελευταιες φορες μετα ζουζουνιων και οσες θελουν φυσικα και μετα αντρων??

ελα ντε που τα ξετρυπωσε η ατιμη..καπου 8α τα ξετρυπωσουμε μην αγχεσαι..ε που 8α παει!

εχω ιδεα. να μπουμε να ρωτησουμε σε φορουμ μανιακων με τα μινι κουπερ? μπασ και ξευρουν?

dZJip3.png

xaxaxaxaaaa, γεια σου ρε Μαρα ΘΕΑ!

ειμαι σε φορουμ μανιακων με τα Mini cooper! και δεν εχουν ιδεα, διοτι ολα τα Mino ρουχα τα παιρνουν απο το official site το οποιο δεν εχει τοσο μπεμπε!γκρρρρ

Κουκλες δεν κανουμε εκτος απο την πρωινη μαζωξη και την Κυριακη το πρωι στο γνωστο μερος που εχουμε παει τις τελευταιες φορες μετα ζουζουνιων και οσες θελουν φυσικα και μετα αντρων??

ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!θα μας φερει ο μπαμπαςςςςςςςςςςςςςςςςςς:-P

γιατι οχι σαββατο:rolleyes::tongue:???

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Βανιλίτσα Σαββατο εχω λιγα τρεξιματα με τη δουλεια γι αυτό!!

Μαρα μου το σκεφτηκα κι αυτό... βασικα ειμαι προς το παρον σε φαση παραγγελίας ενος μπλουζακιου χειροποιητου που θα εχει ζωγραφισμενο μινακι πανω και θα το φορεσει πριν τη βαπτιση οταν σκσουμε στην εκκλησια!

εγω τελικα 8α παρω τα ρουχα απο την κυριουλα και τα υλοιπα 8α αυτοσχεδιάσω... 8 ευρω βρηκα μπουκαλακι για λαδικο ρε καλη μου..και 30 λεπτα να κοτσαρω μια κορδελα...οχι 40 που ζητάνε!

dZJip3.png

geia sas κοριτσουδια μου

τι κανετε?

χαθηκα λιγο, αλλα τρεχαματα, ξερετε τωρα

σας διαβασα λιγο στα γρηγορα

βανιλιτσα θα παρω τον κωγιο μου και θα ερθω χαχαχα

βλεπω εγινε ατακα

εγω μεσα για κυριακή πρωι

θα ξαναγραψω μετα γιατι η Ιλιανα θελει νεγιο

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...