Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, MK2012 είπε:

Μακάρι κορίτσι μου … νιώθω πως ξεκινάω από το μηδέν πάλι και κάπως μου έχει κάτσει αυτό. Πέρα από τους φυσικούς πρέπει να βρεθεί και ποιοτικό ωάριο, έχουμε δρόμο…

Θα βρεθεί μην το σκέφτεσε ότι είναι απτό μηδέν . Πλέον έχεις μάθει απτά λάθη σου Κ κάνεις καινούρια αρχή . Έκανες Κ ένα σωρό εξετάσεις θα διορθώσεις Κ πράγματα που δεν έκανες ως τώρα Κ εσύ Κ ο άντρας σου 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

γεια σου αθηνουλα!!!

να σου ζησει το μωρακι σου!!!χρονιζετε εεε???αντε με το καλο!!!

Ευχαριστω πολυ και εσυ να χαιρεσαι το δικο σου!!

Ναι χρονιζουμε και θα κανουμε μασκε παρτυ θα εχει πολυ γελιο φανταζομαι!!!:D:D

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

11 ioynioy α8ηνιώ μου και τρεχομε ολοταχως για τα δεοντα... ρε μλκα δεν εξαφανισητκα απλα κανω καταδρομικεσ εμφανισεις! και εκεινη τη μερα που δεν ηρθα..ας οψονται οι ετερικεσ αλλαγες που παραλιγο να εμενα ανεργη οποτε ετρεχα εισ διπολουν...να δωσεις φιλιά σε όοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολεσ

dZJip3.png

Λοιπον...

Μαρα...εγω ξεκινησα αγοραζοντας τα charms που θα κρεμασω στις μπομπο...

Πετσετες...χαχα..εχω κατι ωραιτατες με δαντελα απο δωρα στον Γαμο μου...δεν τις εχω ανοιξει...τελεια λεμε!!!

Σεντονακι ρε κοριτσια....τα λυπαμαι...Εγω λεω να παρω ενα ωραιοτατο λευκο,να βαλει η πεθερα μου μια ωραια δαντελα να κεντησουμε και κανενα ωραιο σχεδιακι και τερμα!!

Τωρα τα υπολοιπα...φορεμα,εσωρουχακια και παπουτσια..εννοειται θα παρω κατι ομορφο αλλα και απλο...να το φορεσει το καλοκαιρι..οχι μονο για 1 φορα και τερμα...

Λαμπαδα σας ειπα???Θα παρω μασιφ λαμπαδα κερι με 4.5 ευρω και θα το παω στην ανθοπωλισσα μου να το διακοσμησει με λελουδα και μια κορδελα!!!

Εκλεισα και το τραπεζι...

Ψιλοπιασοκωλε αλλα χαλαλι...17 ευρω το ατομο χωρις τα ποτα.

Το μενου θα εχει...ανα 4 ατομα

Σαλάτα του καίσαρα

Σαλάτα ντομάτα σπέσιαλ

Ποικιλία τυριών

Κρέπες γεμιστές με τυριά, μπέικον και κοτόπουλο

Φιλετίνια κοτόπουλο με μανιτάρια, ελιές, λιαστή ντομάτα και sauce λεμόνι με ριζότο

Χοιρινό sauce pepper με πατάτες

Το χοιρινο θα ειναι σε πιο μεγαλη ποσοτητα,θα ερχονται πιατελες αβερτα!!

Γενικα το συγκεκριμενο μαγαζι εχει καταπληκτικη κουζινα,

ειναι στην λιμνη,χαικλασατος χωρος πολυ μεγαλος..αυτο πληρωνεις στην ουσια..αλλα και ποιοτητα!!

Τι λετε??

Λοιπον...

Μαρα...εγω ξεκινησα αγοραζοντας τα charms που θα κρεμασω στις μπομπο...

ΤΙ ΣΧΕΔΙΑΚΙ ?

Πετσετες...χαχα..εχω κατι ωραιτατες με δαντελα απο δωρα στον Γαμο μου...δεν τις εχω ανοιξει...τελεια λεμε!!!

ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ 8Α ΚΑΝΕΙΣ

Σεντονακι ρε κοριτσια....τα λυπαμαι...Εγω λεω να παρω ενα ωραιοτατο λευκο,να βαλει η πεθερα μου μια ωραια δαντελα να κεντησουμε και κανενα ωραιο σχεδιακι και τερμα!!

Τωρα τα υπολοιπα...φορεμα,εσωρουχακια και παπουτσια..εννοειται θα παρω κατι ομορφο αλλα και απλο...να το φορεσει το καλοκαιρι..οχι μονο για 1 φορα και τερμα...

ΣΥΜΦΩςΝΩ

Λαμπαδα σας ειπα???Θα παρω μασιφ λαμπαδα κερι με 4.5 ευρω και θα το παω στην ανθοπωλισσα μου να το διακοσμησει με λελουδα και μια κορδελα!!!

SAME HERE

Εκλεισα και το τραπεζι...

Ψιλοπιασοκωλε αλλα χαλαλι...17 ευρω το ατομο χωρις τα ποτα.

Το μενου θα εχει...ανα 4 ατομα

Σαλάτα του καίσαρα

Σαλάτα ντομάτα σπέσιαλ

Ποικιλία τυριών

Κρέπες γεμιστές με τυριά, μπέικον και κοτόπουλο

Φιλετίνια κοτόπουλο με μανιτάρια, ελιές, λιαστή ντομάτα και sauce λεμόνι με ριζότο

Χοιρινό sauce pepper με πατάτες

Το χοιρινο θα ειναι σε πιο μεγαλη ποσοτητα,θα ερχονται πιατελες αβερτα!!

Γενικα το συγκεκριμενο μαγαζι εχει καταπληκτικη κουζινα,

ειναι στην λιμνη,χαικλασατος χωρος πολυ μεγαλος..αυτο πληρωνεις στην ουσια..αλλα και ποιοτητα!!

OREOTATO AKOYGETE KAI ME 8EA? MOYRLIA! APO DIAKOSMHSH TI 8A KANEIS?

Τι λετε??

dZJip3.png

11 ioynioy α8ηνιώ μου και τρεχομε ολοταχως για τα δεοντα... ρε μλκα δεν εξαφανισητκα απλα κανω καταδρομικεσ εμφανισεις! και εκεινη τη μερα που δεν ηρθα..ας οψονται οι ετερικεσ αλλαγες που παραλιγο να εμενα ανεργη οποτε ετρεχα εισ διπολουν...να δωσεις φιλιά σε όοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολεσ

Θα τους δωσω Μαρουσκακι μου εαν εχεις φατσοβιβλιο εχουμε ανοιξει και εκει ομαδα και μιλαμε!!!φιλακια!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

Ενταξει...εχω παθει πλακα με τα usb...

Τρελλα ειναι....

Ποσο σου τα αφησε το ενα???Γιατι δεν ειδα τιμες!!

Διακοσμηση Μαρα μου σκεφτομαι το εξης

Να βαλω απο μια συνθεση λουλουδιων σε φουξια-κιτρινο σε καθε τραπεζι

και να βαλω και μπαλονια σε φουξια-κιτρινο...

Αυτα...

Το μαγαζι το ιδιο θα μου στολισει στην εισοδο ενα τραπεζι με γλυκισματα,ζελεδακια κλπ..

Γλυκο μονο στο τραπεζι.

Η μπομπονιερα θα δοθει στο τραπεζι επισης.

Θα αγορασω κουτακια πλεξιγκλας με καρο φουξ καπακι,θα βαλω μεσα τα κουφετα-βοτσαλα του Χατζηγιαννακη και θα δεσω με κιτρινες-φουξ κορδελες και το charm που ειναι ροζ κρυσταλλε πεταλουδα

geia soy re marsy xrysoxera!!

λοιπον με τα Usb η κατασταση εχει ως εξης.. τελική ιτμή μετα απο πολυ παζαρι και πολύ..κινεζικη αγαπη...αναμενω αυριο.. εχουμε μεινει στο 1 παρα κάτι αλλά τελικλα 8ελω πολλα κοματια γυρω στα 500 οποτε πεφτει κι άλλο..δεν εχω υπολογισει τυχον φορους τελωνειων που εχω πει στον συζυγο να το ψαξει

dZJip3.png

re μαρσακο ερωτηση... η βαφτιση 8α γινει σε ξωκλησακι πανω σε μικρο λοφάκι.. 8α βγαλουμε την κολυμπη8ρα..οξω.. τον οξω χωρο που ειναι το εκκλησακι + κτημα με δεντρα..πως τον διακοσμω?

dZJip3.png

Διαφημίσεις

χμμμμμ...πως διακοσμεις το φυσικοπεριβαλλον που ειναι απο μονο του ολα τα λεφτα??????

Εγω παντως στα δεντρακια που ειναι πολυ κοντα στο εκκλησακι και στα χαμηλα κλαδια...θα κρεμαγα κορδελες σε διαφορα μηκη...Κανεναν μελωδο...μπαλονια στην εισοδο στο εκκλησακι???

Καλα αν ηταν βραδυ...μπορουσες να κανεις παπαδες με φαναρια κρεμαστα και τα συναφη..αλλα μεσημερι??

ε ναι τι να κανω το μεσημερι? ασε που για να βρουν ολοι το ξωκλησι 8α γεμισω την αυλιδα μπαλονια και.. πινακιδεσ σε καθε κολωνα της δεη...μπαλονια στην εισοδο ναι, ενα ωραιο λουλουδικο στην κολυμπηθρα ναι, κρεμαστες κορδελες στα δεντρα ωραίγιο ε τι αλλο να κανω η ερμη η μάνα? αμα σας ερ8ει τπτ ως διεα ριχτε την

dZJip3.png

θα μπορουσα να φτιαξω διαδρομο απο γαζα και με γυαλεσ πχ στο δρομακι που οδγησει στο ξωκλησιον...για να οριοθετηθει ο χωρος και να μην μου παρκαρει κανεισ το αμαξι φατσα μοστρα στην εισοδο της εκκλησιασ...

dZJip3.png

μαρα αφου επελεξες ξωκλησι ..ασε την φυση να κανει την δουλεια της!!!

και τιποτα να μη βαλεις .....πολυ ομορφα θα ειναι!!!αρχες καλοκαιριου...με τζιτζικακια.....και πρασινο!!!;)

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Μαρα....καλα λεει η Βανιλιτσα!!!

Μια χαρα ειναι αυτα που σκεφτηκες..

Παντως μια φιλη ειχε κανει και στολισμο με λουλουδια ακριβως πανω απο την πορτα του εκκλησακιου!!

Ρε συ...βρηκα στο alibaba.com κατι απιστευτα μουσικα κουτια...μπορεις να βαλεις εκει μεσα τα κουφετα...

αλλα αυτος θελει μινιμουμ παραγγελια 3000 κομματια...ντοινγκ!!!!

Λες να του στειλω μνμ μηπως τελικα μου στειλει καμια 200αρια??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...