Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 hours ago, MK2012 said:

Ερώτηση προς όλα τα κορίτσια παρακαλώ. Σήμερα έκανα ραντεβού με Σφακιανουδη κ σκέφτομαι να αλλάξω γιατρό κ να προχωρήσω μαζί του. Εχει κάποια κοπέλα δοκιμάσει μαζί του και αν ναι, πως ήταν η εμπειρία αυτή ;

Καλησπέρα ! Σήμερα είδα τον Σφακιανουδη πρώτη φορά λόγω πολύ χαμηλής ΑΜΗ και μου είπες πως και εκείνος κάνει διπλή διέγερση σε ένα μήνα αν χρειαστεί. 

Τη ματαίωση τη καταλαβαίνω απόλυτα γιατί είμαι φυσει ρεαλίστρια και όλα τείνω να τα βλέπω κυνικά. Παρόλα αυτά, προσπάθησε να κάνεις λίγη υπομονή και θα δεις. Μη προδιαθετεις καταστάσεις. Αλήθεια σου λέω, σε καταλαβαίνω παρα πολύ. 

@MK2012 ακριβώς τα ίδια είπε και σε μένα.
      Στην τελευταία μου μέτρηση είχα και εγώ ΑΜΗ 0.4.

Νομίζω είσαι η χαμένη μου αδερφή, δεν εξηγείται αλλιώς τέτοια ταύτιση. 
      Θέλει πολύ υπομονή και επιμονή αυτό που προτείνει ο Σφακ. Και έχει πολύ πάνω και πολύ κάτω ψυχολογικά. Αν είσαι ΟΚ με αυτό, τότε προχώρα. Είναι εμφανές ότι θες να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό από τον γιατρό που έχεις ήδη. Αλλιως δεν θα ψαχνόσουν. 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Που εισαι βρε τζο τζο ? εξαφανιζολ ???

Εμεις βιωσαμε το αγχος του αποχωρισμου το σαββατο , πηγαμε σε ενα γαμο και με πηραν τηλεφωνο οτι το μωρο μας ζητουσε απεγνωσμενα , φωναζε μπαμπα μπαμπα μπαμπα( μαμα δεν ειπε) και ελεγα στον αντρα μου αντε πηγαινε εσυ χαχαχαχα .Τεσπα γυρισαμε νωριτερα αλλα ειχε κοιμηθει .Να δω τι θα κανω που θα γυρισω δουλεια σε λιγοτερο απο ενα μηνα .

Παντως και συνεχεια με το παιδι δεν ειναι λυση .

Μαρα η πουκι βλεπω ξεκιναει την γερμανικη διαλεκτο..ειναι προχωρημενο το παιδι βλεπει τι γινεται στην χωρα του ...χα χα χαχα

Η δικη μου λεει αντε αντε , και τατα τατα τατα οταν ακουει μουσικη .

Δεν θελετε να παμε για ποτακι ? κανα κολωνακι κεντρο

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

oriste to paidi soyu einai foylomoyso.. εμενα παλι οταν ακουει μουσικη απλά γυριζει πρός την πηγη του ηχου, συνειδητοποιει απο που ερχετε και μετα συνεχιζει ακα8εκτη να προσπαθει να περπατησει ή να παιζει με το στυλο της (αλλο κολημα αυτο.... στυλο και μουτζουρα)

οπως και να εχει το εχ ωπει σητ μανα μου.. δεν με νοιαζει αν το κανεις κακομα8ημενο δνε με νοιαζει αν το κανεις μιζερο με φαγητο, το πολυ 15 μηνων εχουμε τελειωσει με τις πανες λαβε τα μετρα σου

μοιυαχαχαχαχαχαχ

dZJip3.png

Γεια σας αλανιαααααα!!!

Μαρη Μαρα...η Πουκυ κατουρησε σε γιογιο???Τι ειναι αυτη ρεε??Εμενα η δικια μου η βρωμιλω...οατν ειναι χεσμενη ή κατουρημενη ουτε καν διαμαρτυρεται....αν δεν την παρουμε χαμπαρι απο την μυρωδια(ιου!!)...μπορει να συνεχιζει οποιαδηποτε δραστηριοτητα ανενοχλητη...Καμια ενοχληση!!

Η δικια σου ειναι καθαροκοιλιααα...μπραβο Πουκιδιο!!!

Δεν με λες μαρη...ο κινεζος που πηρες τα usb ποιος ειναι??Για βαλε λινκια...

Φαιρυ....περιμενω κι εγω απο την Ροουζ μετα μεχαλης ανυπομονησιας...Αχ,για να δω!!

Εντωμεταξυ...χτες η μικρη αφου ηπιε γαλα κι εκλεισε ματια...δεν ηρεμουσε με τιποτε..εκανε να κοιμηθει και πεταγοταν κλαιγοντας σπαρακτικα...την πηρα αγκαλια,τιποτε-εδινα πιπιλα,χαλαρωνε για δευτερολεπτα και μετα τα ιδια....Αυτα τα κωλοδοντα την κανουν την δουλεια..να δω ποτε θα εμφανιστει το επομενο!!Της δινω κι εγω ενα κουταλακι depon....ρε κοριτσια...ηρεμησε το παιδακι μου και κοιμηθηκε ξερο μεχρι τις 6.30 που ζητησε γαλα!!

Κι η Πηνελοπη...ιδιαιτερο αγχος αποχωρισμου δεν εχει...αρκει να ειναι καποιος δικος της εκει...Δηλαδη ο πατερας της ή η γιαγια της...Μονο στον υπνο φανταζομαι θα εχουμε ζητημα..αν δηλαδη φυγουμε κι οι δυο και μεινει μονη της...Δεν ξερω ομως,μπορει και να τα καταφερει και να προσαρμοστει...δεν εχει τυχει να λειπουμε και οι δυο την ωρα του υπνου της!!

Σημερα παιζει ο Παναιτωλικος με τα Γιαννενα...μεχρι το σπιτι μου με κλειστα τα παραθυρα ακουγονται τα συνθηματα...πανικος πρεπει να γινεται...!!

kalos thn trelogka

καθαροτρελή δεν λές τίποτα.. απο νεογεννητο.. με την πρώτη υποψία σκατού αμέσως στην αντίδραση και στην τσιρίδα μισο να σ δωσω λινκια απο τον καλό φίλο κινεζο

http://www.bright-intl.com/

αν θέλεις κάτι απλά κανε παζάρια... ΤΡΕΛΑ παζαρια.. οι κινεζικες εταιρείες ειναι απαιερες και σκοτώνονται για πελάτες.

στο www.alibaba.com 8α βρεις ΑΠΕΙΡΑ πράγματα σε τιμές χονρδικής που μπορεις να παραγγείλεις και σε retail ποσοτητες...

οτι αλλο 8ελεις μου λες

dZJip3.png

Διαφημίσεις

loipon φερακι μου..το Happy hippie το εχιε μια γλυκυτατη κοπελουδα πολύ εξυπηρετική και με φαντασια. οι τιμες για φορεματακια ειναι απο 140-160 ευρώ.. λογικές τιμές.. απο εκει και μετα παπουτσακια εχει ΦΟΒΕΡΑ της babywearing. gr με τιμες απο 50 εως 85 ευρώ κατι υπεροχ ακομψα σανδαλια με πέτρες. λαδορουχα γυρω στα 60, πεστετοσεντονα 60 επειδη εχω βγει ΗΔΗ εκτοσ budget μαλλον 8α παρω απο εκει ρουχαλάκια και τα πετστοειδη στον τιμημενο χυτηρογλου (newhome.gr σετπετσετες πολύ γραντε καταλληλεσ για βαφτιση γυρω στα 25 ευρα)

dZJip3.png

Διαφημίσεις

φαιρακι προτιμω να σκασω 200 ευρω εξτρα για διακ0οσμηση και μπαλονια παρα να σκασω 200 ευρω για δυο πετσετεσ και ενα σεντονακι..ειναι θεμα αντιμετωπισης και γουστου..δλδ το θεωρω ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ να ποληρωνουμε 50 ευρω για 3 κερακια και ενα μπουκαλακι για το λάδι απο τη στιγμη που τα βρισεις και πολυ φτηνοτερα

dZJip3.png

γεια σας κοριτσουδια.

ο μικρουλης μου κολλησε...εχει φτερνισμα και μυτσουλες!!!και βηχει!!!με εχει πιασει τωρα οτι φταιω εγω που υποφερει το παιδι μου και κλαιω μονη μου!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

βανιλιτσα σταματα παιδακι μου να εχεις τυψεις , ε παιδακι ειναι καποια στιγμη θα κρυωσει λιγακι , με λιγο ορο και λιγο ντεπονακι θα του περασουν ολα .περαστικα.

Μαρα εσυ θα τα παρεις ολα αυτα? συνηθως αυτο το πακετοτο παιρνει ο νονος -ννονα

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...