Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Έπαιρνε τα bifolac,μας τα είχε δώσει ο φαρμακοποιός για καλά.

Κ σε εμάς ο ανδρολογος είχε πει δεν επηρεάζει τη διαδικασία αλλά οι κλινικές έχουν μείνει στα παλιά δεδομένα κ ζητάνε καθαρές εξετάσεις, ίσως βέβαια και οι κλινικές να βρίσκουν περισσότερο κατάλληλο σπέρμα άρα κ περισσότερες πιθανότητες γονιμοποιησης. 

• Μου αρέσει 1

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

καλημερα κουκλες!!τι κανετε???

mpoumpou βλεπω με τις μεγαλες ωρες εεε???και γω μια απο τα ιδια σημερα!!!ολο το βραδι εκλαιγε στον υπνο του και σηκωνομουν για πιπιλα!!:cry:!!

δεν ξερω τι εχει ρε γμτ η δοντακια ή :rolleyes:τι???!!!

fairaki εκει ειπα να παμε για κανα καφε ή καμια κρεπουλα....αμα ειναι να κανονησουμε μεσω πμ!!:tongue:

smoutsaki που εισαι ??που χαθηκες??

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερουδια κοριτσαρες, να κανονισουμε καμια συναντηση!!

Εγω κανω μερικες δουλειες και μετα εξω για αλλες δουλειες μπαλακι εχω γινει..χαχαχααα...

Τα του υπνου συνεχιζονται να μην τα ξαναλεμε...

θελω να παω να παρω στολη του μπουγκακου μου σημερα το Σαββατο θα παμε σε παρτυ αποκριατικο!χοχοοχοχ!!

Τι κανετε εσεις?

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Koριτσάκια καλημέρα! Εμείς κλείσαμε και την Εκκλησία για τη βάφτιση και τώρα μας μένει ο φωτογράφος! Πήγα σε ένα που έκανε πολύ καλή δουλειά αλλά μου ζήτησε 1500 με 2000 Ευρώ! Εντάξει θέλω κατι καλό για το κοριτσάκι μου γιατί αυτό θα της μείνει σαν ανάμνηση από τη βάπτισή της αλλά και 2000 είναι πολλά λεφτά!!! Τώρα περιμένω προσφορά απο άλλον... είδωμεν!!!

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

geiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sas! eimai entelvw ekstasiasm;engh.. καναμε τσισακια στο γιο γιοοο! καναμε τσισακια στο γιο γιοοιοοοοοο!!!!

κατα τα αλλα τα πανω δοντια πανε να βγουνε φουλ και λεμε και πολλεεσ εκφράσεις όπως "τινταχτ"¨, "ντεντεχτ"¨, "φριχα" "παπαχ" γενικα το χ το εχουμε σε μεγαλο ρεπερτοριο

μιλατε για αουτφιτ βαφτισης? α καλα πολυ΄που χεστηκα.. 8α το παιξω η θεια μου η χιπισα.. σαντουγκ καφτανι και σανδαλια και ξεπλεκα μαλια!

φιφακο μου.. με το καλο αγαπη μου και 8α δεις που οοοοοοοοοοοολα 8α ειναι τζετ... αν περασεις απο μαντσεστερ.. προσκυνα και για μενα κλαψ

σαντυ μου να σου ζησει.. για τα κακακια μην σκας. αν η κοιλιτσα του δεν ειναι πετρωμενη κατσε και περιμενε το χεζοβολητο που οσονουπω έρχετε. αν πετρώσει μιλα με τον δοχτορα και 8α σ πει τι να φας για να τον βοηθησεις

αυτα..τι α΄λλα? α ναι.. ΚΑΤΟΥΡΗΣΑΜΕ ΣΤΟ ΓΙΟ ΓΙΟ!

dZJip3.png

Διαφημίσεις

επισης δειτε οποσδηποτε το zeitgeist 3 μιλάει κορυφαιοσ νευροβιολογος που λεει πως οταν το παιδι κλαιει και δεν ανταποκρινομαστε το παιδι απλά συνεηδητοποιει οτι ο κοσμος ειναι σκατα και δεν υπάρχει παρηγορια παντου.. αυτα τα μωρά εχουν αυξημενες πιθανοτητες ως ενηλικες να αναζητησουν παρηγορια στη βια και στις καταχρησεις...ΠΑΡΤΕ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΑ ΜΠΕΜΠΕ ΛΕΜΕ!

dZJip3.png

γειααααααα!

εχω μερες να σας γραψω..και σας διαβασα σημερα μονοκοπανια..!

fifi μου ελπιζω ολα καλα κοριτσακι μου! (αν και ειμαι σιγουρη!χιχιχιχ!)

Φερακι...κοριτσακι μου αν ειχα διαβασει πιο νωρις θα σε ειχα παρει τηλεφωνο...πολυ χαιρομαι που ειναι ολα καλα με την ανδριανα.. παντα καλα να ειναι το παιδακι..και οολα τα παιδακια του κοσμου...

τι να πω... δεν αντεχω αλλο να ακουω για αρρωστα και ταλαιπωρημενα μωρακια... πραγματικα εχω αρχισει να φοβαμαι στην ιδεα να ξαναμεινω εγγυος...

δεν εχω χρονο να γραψω πολλα..καθως ειχατε γραψει πολλα και μου πηρε ολη μερα να σας διαβασω δουλευοντας ταυτοχρονα!

μου λειψατε πολυ!

εμας τα νεα μας ειναι..

1)βγαλαμε δοντι

2)περναμε ιωση

3)μας τσιμπησε ενα εντομο που βρισκεται στις καμπιες (:confused::confused::confused:)και γεμισαμε φουσκαλες σε δαχτυλο και αυτι...

4)παθαμε δυσκοιλιοτητα (με πολυ σφιξιμο και πονο...το λυπηθηκα απειρα το μωρο..)

και αλλαξαμε παιδιατρο...

ταυτοχρονα γυναικα που κραταει το παιδι και πεθερα = ακυρηχτος πολεμος... τα πηρα στο κρανιο και γιναμε κογιος (που λεει και η Ιλιανα)..

αααα και το καλυτερο!!!! μεσα στον μαρτιο πρεπει να παω στην γερμανια για ενα σεμιναριο... για τρεις μερες...

αυτα!

(monh moy Μιλαω παλι ε?)

μαρα ειμαι εδωωω!

το ξεκινησα το zeitgeist 3 αλλα μας διεκοψε η Ασπα κλαιγοντας! θα το ξαναβαλουμε σημερα ομως...

ειχα διαβασει μια μελετη που ελεγε οτι τα μωρα κλαινε οταν εινια μονα τους λογω ενος ενστικτου ,καταλοιπου της νομαδικης εποχης..για να μην φυγει η φυλη χωρις αυτα.. και σταματανε να κλαινε για να μην τα ακουσουν τα αγριμια κια τα φανε!

αλλα αυτο που λεει μια συνφορουμιτησσα εδω μεσα... ειναι οτι

το παιδι γεννιεται απο την κοιλια και ο ανθρωπος απο την αγκαλια!

αν το λεγω καλα!

Διαφημίσεις

jojo~!~~~~ OOOOOOOOOOOOOOOOLA μαζι ε???? δεν επαιρνες πουλακι μου ενα τηλ αυλιδα να τα πεις να ξεσκασεις... για τον ακυρυχτο πολεμο κυριουλασ - πε8ερασ..συνηθες...η γνωμη μου ειναι η εξησ. παιρνεις παραμερα την κυριουλα και της λες. οτι και να σου πει η πε8ερα εσυ 8α λεσ μονοτονα "εμενα η κυρα γιωργια μου λεει να το κανω ετσι και οχι γιουβετσι ειδαλως 8α χασω τη δουλεια μου". παραλληλα παιρνςι παραμερα πε8ερα και της λεσ..κυρα τετοια αν κρανιωθει η κυριουλα και φυγει 8α πρεπει αμεσα να βρω αλλη.. για να ερ8ει αμεσα αλλη γυναικα πρεπει να τησ δωσδω [περισσοτερα χρηματα.. θα μου καλυψεις εσυ τη διαφορα? πιστεψε με..οι πεθερεσ πονανε ΜΟΝΟ στο πορτοφολι τους...

σε οτι αφορα στην ιωση και το στσιμπημα.. ε τι να πω.. αμα ειναι να σκασουν ολα μαζι ε 8α σκασουν ολα μαζι. και στο σεμιναριο να πασ...ασε να δει λιγο..καποιος κοσμος γκουχ γκουχ πως ειναι να τρεχεις με το παιδι..ας σφιξουν και λιγοι τα κωλαράκια..γκουχ γκουχ ελπιζω να με ενοεισεσ.. κατα τα αλλα εσυ ζεν..και ακου ηχους του κρονου

dZJip3.png

ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ σορρυ αλλα αυτος ο φοβος αποχωρισμου τι ειναι?

νομιζω οτι ειναι μια κατασταση που εμφανιζεται γυρω στον 8ο μηνα... και τρωει μια φρικη το μωρο οτι εξαφανιζεσαι και οτι δε θα σε ξαναδει...την ξεπερναει ομως..

δεν θυμαμαι αλλα..καπου εχω κατι φυλλαδια εκτυπωμενα για αυτο...

αχαμ... δλδ εμενα η πουκι που χεστηκε οταν φευγω και εξακολουθει να παιζει χαρουμενη δεν εχει τετοια αγχη ε? και εχωπαρατηρησει οτι ακομη και οταν την παιρνουμε αθηνα και λειπει και η μαμα μου..παλι στα παλια της τα παπουτσια....παιζει ανεμελη... ρε μπασ και το παιδι μου δεν δενεται συναισθημαιτκα με κανεναν?

dZJip3.png

jojo~!~~~~ OOOOOOOOOOOOOOOOLA μαζι ε???? δεν επαιρνες πουλακι μου ενα τηλ αυλιδα να τα πεις να ξεσκασεις... για τον ακυρυχτο πολεμο κυριουλασ - πε8ερασ..συνηθες...η γνωμη μου ειναι η εξησ. παιρνεις παραμερα την κυριουλα και της λες. οτι και να σου πει η πε8ερα εσυ 8α λεσ μονοτονα "εμενα η κυρα γιωργια μου λεει να το κανω ετσι και οχι γιουβετσι ειδαλως 8α χασω τη δουλεια μου". παραλληλα παιρνςι παραμερα πε8ερα και της λεσ..κυρα τετοια αν κρανιωθει η κυριουλα και φυγει 8α πρεπει αμεσα να βρω αλλη.. για να ερ8ει αμεσα αλλη γυναικα πρεπει να τησ δωσδω [περισσοτερα χρηματα.. θα μου καλυψεις εσυ τη διαφορα? πιστεψε με..οι πεθερεσ πονανε ΜΟΝΟ στο πορτοφολι τους...

αυτο θα κανω μαλλον...απλα πρεπει να πεσει πολυυυυυυ κρονος πριν...για να μην μεινω με κανα εξτενσιον της πεθερας στο χερι...

σε οτι αφορα στην ιωση και το στσιμπημα.. ε τι να πω.. αμα ειναι να σκασουν ολα μαζι ε 8α σκασουν ολα μαζι. και στο σεμιναριο να πασ...ασε να δει λιγο..καποιος κοσμος γκουχ γκουχ πως ειναι να τρεχεις με το παιδι..ας σφιξουν και λιγοι τα κωλαράκια..γκουχ γκουχ ελπιζω να με ενοεισεσ.. κατα τα αλλα εσυ ζεν..και ακου ηχους του κρονου

καλα..ο κρονος λεγαλη επιτυχιαα!!!!!! τρελλαηκα σου λεω!

το να φυγω δεν θα μου ηταν προβλημα αν δεν θηλαζα... τωρα δεν ξερω πως θα γινει...

αχαμ... δλδ εμενα η πουκι που χεστηκε οταν φευγω και εξακολουθει να παιζει χαρουμενη δεν εχει τετοια αγχη ε? και εχωπαρατηρησει οτι ακομη και οταν την παιρνουμε αθηνα και λειπει και η μαμα μου..παλι στα παλια της τα παπουτσια....παιζει ανεμελη... ρε μπασ και το παιδι μου δεν δενεται συναισθημαιτκα με κανεναν?

αντε μωρη που εβγαλες ψυχογραφημα του παιδιου αμεσως!

απλα το παιδι δεν εχει νιωσει ανασφαλεια και ετσι παιζει ανεμελο γιατι ξερει πως καποιος ειναι εκει για αυτο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...