Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό σε ευχαριστώ πολύ θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή !!

Just now, Blu24 είπε:

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή σε ευχαριστώ πολύ !!!

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

SANDY μου, καλημερα εγκειν...εντάξει ΟΚ μια χαρά από ό,τι ξέρω....και πρέπει για τον θηλασμό να βάζεις το παιδί συνέχεια στο στήθος σου για να συνηθίσει και όσο για το γάλα θα κατέβει με τις θηλαστικές κινήσεις που θα κάνει, νομίζω...ρώτα κι έναν σύμβουλο θηλασμού....

Πάντως και ένα καλό θήλαστρο θα σε βοηθήσει...ρώτα μία συμβουλο ή μία μαία....

όσο για τις πάνες νομίζω ΟΚ είναι....πόσο ΄μέρες έχει να κάνει κακάκια το μπεμπέ;αλήθεια, τι παιδάκι έχεις γιατί δεν έχω καταλάβει...άν και δεν έχει ιδιάιτερη σημασία, καλά να'ναι και γερό και ευτυχισμένο!

Αγορακι εχω παστακια!

Το μωρο το βαζω στο στηθος πρωτα και μετα του δινω μπουκαλι γιατι δε τα καταφερνει ακομα με τις θηλες μου που ειναι επιπεδες....... Κακακια τελευταια φορα εκανε την Πεμπτη, τωρα αυριο περιμενω τη παιδιατρο απλα αγχωθηκα μηπως ειναι πολλες οι μερες.....

Και συ να χαιρεσαι τον αγοραρο σου !!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μετρησες ποσες πανες βρεχει το 24ωρο?

Δημητρα καλημερα να χαιρεσαι τα παιδακια σου! Δεν εχω υπολογισει αλλα τρωει καθε 3:30 με 4 ωρες και καθε φορα αλλαζω τη πανα και ειναι γεματη τσισα

ενα νεογεννητο μεχρι 20 ημερων πρεπει να κανει 3 κενωσεις το 24ωρο και να βρεχει 7-9 πανες.στην προηγουμενη σελιδα σου εβαλα καποιες ερωτησεις.απαντησε αν θες .τωρα εσυ λες οτι δε θηλαζεις αποκλειστικα και δινεις κ συπμληρωμα οποτε ισως γιαυτο και δε σου εκανε κακα.στην προηγουμενη σελιδα σου εγραψα καποιες ερωτησεις.αν θες απαντησε.:P

Holy Diver

Σαντυ μου να σου ζησει το μωρακι σου .

Εγω στην θεση σου , επειδη θηλαζεις θα ετρωγα κατι που βοηθαει και το μωρο .Προσεχεις την διατροφη σου? εμενα μου ειχε πει η γιατρος να μην τρωω οσπρια γιατι τουμπανιαζουν οχι εμενα αλλα το μωρο μεσω του θηλασμου .

Καλυτερα να ρωτησεις τον γιατρο σου ομως μηπως σου δωσει για συμπληρωμα γαλα ειδικο .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

πλακα κανεις???:confused:

τι ειναι τουτο παλι??:eek:

ενας ανωμαλος ηταν και τον κλεισανε!σβησανε κ τελειως τα μυνηματα του!ποιος ξερει ΤΙ ΘΑ ΕΓΡΑΦΕ!!!το τερας το λαθος της φυσης το γλοιωδες το σιχαμα!!:evil:

Holy Diver

κορίτσια καλησπέρα, καλά ρε συ πώς επέτρεψαν να ανοιχτεί ένας τέτοιος λογαριασμός ?

τώρα που είναι οι διαχειριστές ?

φαίρυ μου εμάς ο γιατρός για το φύσημα μας είπε ότι θα κλείσει μονο του με το που θα μπούμε στην εφηβεία και θα μας έρθει η περίοδος.

μην σε στεναχωρεί καθόλου αυτό.

βανιλίτσα μου σου έστειλα μήνυμα στο facebook

και τέλος βγάζουμε και 4 δοντάκι τι βγάζουμε βγήκε δηλαδή δίπλα από το πάνω δεξί δόντι.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

καλε ...που ειστε ολες???

τι κανετε???

sandy ενταξει ο γιος???

τι βρωμοκαιρο εχει ρε γμτ και δεν μπορουμε να κανουμε ατα καροτσαδα???:?:-?!!!

Ακομα τιποτα βανιλιτσα αλλα τουλαχιστον αεριζεται, αυριο τ΄απογευμα θα ερθει και η παιδιατρος και περιμενω να δω τι θα μου πει να κανω.... τωρα καναμε μπανακι, ηπιαμε το γαλατακι της μανουλας και κοιμομαστε του καλου καιρου!

Σαντυ μου να σου ζησει το μωρακι σου .

Εγω στην θεση σου , επειδη θηλαζεις θα ετρωγα κατι που βοηθαει και το μωρο .Προσεχεις την διατροφη σου? εμενα μου ειχε πει η γιατρος να μην τρωω οσπρια γιατι τουμπανιαζουν οχι εμενα αλλα το μωρο μεσω του θηλασμου .

Καλυτερα να ρωτησεις τον γιατρο σου ομως μηπως σου δωσει για συμπληρωμα γαλα ειδικο .

Φαιρη μου σ΄ευχαριστω και συ να χαιρεσαι το δικο σου! Σημερα πρωτη φορα του εδωσα αποκλειστικα δικο μου γαλα γιατι δεν ειχα πολυ.... Λογω καισαρικης που εκανα τη Δευτερα ακομα τρωω ελαφρια οποτε δε νομιζω να εχει προβλημα....ισως τον πειραξε το ξενο που μας ειπε να παρουμε η παιδιατρος του νοσοκομειου οταν βγηκαμε, αυριο θα παρω οδηγιες απο τη δικη μας παιδιατρο:?:-?:?

Πω πω τι ηταν αυτο βρε δημητρα , τι ανωμαλια κυκλοφορει ρε γμτ , τι να πω.

Κοριτσια προτεινω την επομενη φορα που θα κανονισουμε να βρεθουμε , την ωρα και την τοποθεσια να την λεμε μεσω πμ .

Ελπιζω αυτον να τον βρουν μεσω της ip του και να του κατασχουν τον υπολογιστη και αυτον να τον κλεισουν μεσα .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...