Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό σε ευχαριστώ πολύ θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή !!

Just now, Blu24 είπε:

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή σε ευχαριστώ πολύ !!!

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

αλήθεια μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο ?

γιατί υπάρχει ένα μπουφανάκι από το νεχτ που το θέλω εδώ και καιρό αλλά δεν με συμφέρει μόνο γιαυτό να κάνω παραγγελία

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

helloooooooo!!

Φαιρονι μου,αντε μια χαρα η Ανδριανουλα...να σας φυγει η εγνοια!!Ακου εκει να το ναρκωσει το παιδι????Τι λες μωρη χαρχαλω....Την υπομονη δεν την ξερεις???Μωρο παιδακι εξεταζεις....αει σιχτιρ!!

Φιφη...μπραβο και σε εσενα...ολα καλα να συνεχισουν!!

Λετε για outfit της βαφτισης ε???

Εγω δεν ξερω τι να κανω ρε κοριτσια...

Η θα βαλω ηδη ενα πολυ ωραιο μαυρο φορεμα που εχω κι απλα θα φτιαξω ενα κοκκινο ή φουξια μπολερο και μαυρα πεδιλα

Η θα ψαξω να βρω κανενα κοκκινο φορεμα και τα παπουτσια του γαμου μου που ειναι λευκα πεδιλα με κοκκινες πετρες σβαροφσκι...

Εχω καιρο μεχρι τον Ιουνιο ουουου...αλλα καπου εκει κυμαινομαι!!!

Αααα...δεν σας ειπα...η Πηνελοπη εδω και κατι μερες επισημως μπουσουλαει οταν την αφηνουμε κατω....ποσο πλακα εχει...την βαζω σε εναν διαδρομο μεγαλο που εχει η μαμα μου και τον παει πανω-κατω..Χαχα..

φαγαμε και τα μουτσουδακια μας μια φορα..εεε,θα μαθουμε καλυτερα που θα παει:mrgreen::mrgreen:

Ροουζ...να δω ποτε θα αξιωθω να σημειωσω τους κωδικους και να σου στειλω παραγγελια....Μαλλον σημερα το βραδυ!!

μαρσολάν μου αν τελικά αποφασίσεις να κάνεις παραγγελία θα με βοηθούσε να την έκανες απόψε γιατί θα πάω αύριο για αγορά υλικών να έπαιρνα ότι χρειαζόταν γιατί μετά με την έκθεση το άλλο σ/κ ξανά θα μπορεσω

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Ροζακι εννοειται οτι μπορω να το κανω. Εγω θα φυγω στις 5 Μαρτιου μεχρι τοτε δες οτι θελεις και πες μου.Επισης εαν δεν θελεις να εχουμε το ρισκο να μην το βρω μπορεις να το παραγγειλεις και να στο στειλουνε χωρις κοστος στο σπιτι στα πεθερικα μου και να στο φερω εγω ελλαδα.

Ροζακι...ενταξει,το βραδακι θα σου στειλω την παραγγελια!!!

Φιφη μου δυστυχως το Next απο οπου θελει η Ροουζ...δεν δεχεται ελληνικη καρτα και αγγλικη διευθυνση.Μονο το Mothercare!!

Διαφημίσεις

φίφη μου θα το ξαναδούμε λίγο πριν φύγεις να μου πεις και έναν λογαριασμό να σου βάλω λεφτά

μαρσολαν μου θα περιμένω το βράδυ να δω τι μου λείπει

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Καλησπερα κοριτσια, θα ηθελα τη βοηθεια σας, γεννησα το θαυματακι μου τη Δευτερα απο την Πεμπτη το απογευμα το μωρακι μου δεν εχει κανει κακακια παρα μονο πολλα τσισακια. Δεν γκρινιαζει αλλα εχω αρχισει ν΄ ανησυχω και παιδιατρος θα ερθει τη Δευτερα να μας δει. Μπορω να βοηθησω το αγορακι μου καπως, ειναι το πρωτο μου και τα χω χαμενα!

Καλησπερα κοριτσια, θα ηθελα τη βοηθεια σας, γεννησα το θαυματακι μου τη Δευτερα απο την Πεμπτη το απογευμα το μωρακι μου δεν εχει κανει κακακια παρα μονο πολλα τσισακια. Δεν γκρινιαζει αλλα εχω αρχισει ν΄ ανησυχω και παιδιατρος θα ερθει τη Δευτερα να μας δει. Μπορω να βοηθησω το αγορακι μου καπως, ειναι το πρωτο μου και τα χω χαμενα!

Θηλαζεις??Αν ναι..να ξερεις οτι αυτο ειναι συνηθισμενο για μωρακια που θηλαζουν...μεχρι και 4-5 μερες...αν κανει και πριτσακια ακομα καλυτερα.

Ακομη και να μην θηλαζεις βεβαια..παλι μπορει να συμβει κατι τετοιο...συνηθως δεν ειναι ανησυχητικο.

Μπορεις να κανεις μασαζακι στην κοιλιτσα του,να του πιεσεις ελαφρα τα ποδαρακια σαν να του κανεις ποδηλατακι στον αερα...

καλησπερα κοριτσια....που χαθηκατε σημερα????

εμεις πηγαμε για καποια τελευταια για την βαπτιση!

sandy μου να σου ζησει ο μπεμπης σου!!!αν θηλαζεις προσπαθησε με κομπρεσουλες ζεστες και υγρες στην κοιλιτσα του, και ελαφρυ μασαζακι οπως ειπε και η marsy!

αν του δινεις και συμπηρωμα με ξενο γαλα τοτε καλο ειναι να παρεις καποιο γαλατακι για την δυσκιλιοτητα οπως το frisomel comfort!ή αν ρωτησεις και τον παιδιατρο μπορεις να δωσεις και χαμομηλακι!!!(κανει πολυ καλο);)

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέραααααα....

ναι εγώ και οι γιδοβοσκοί ξυπνάνε τόσο νωρίς Κυριακάτικα!....Α!και ο χαζμπαντ που δουλέυει....τι κάνετε;

SANDY μου, να σου ζήσει το μπεμπίνι σου.Καλύτερα να ρωτήσεις τον γιατρό σου, αλλά να σου πω οτι και ο δικός μου ήταν δυσκοίλιος, αλλά άν βρέχει την πάνα του,νομίζω τουλάχιστον 6-8 βρεγμένες πάνες την ημέρα, είναι ΟΚ...και για κακάκια μεχρι και 2-3 μέρες, μην σε ανησυχεί.....δεν είμαι γιατρός όμως και καλύτερα να τον ρωτάς για όόόόό,τι ανησυχείς....

Φίφη είδα οτι όλα σου πάνε καλά και χαίρομαι...άντε άντε! έρχεται το μπεμπίνι σας με το καλό!

:P:p:p

Φαιράκι είδα την όλη ανησυχία σου, αλλά δεν είχα προλάβει να σου απαντήσω οτι αυτό το έχουν και τα ανηψάκια μου και της είπαν της αδερφής μου οι γιατροί οτι άν δεν εξαφανιστεί,μετά από κάποιο χρόνο το ξανακοιτάνε....αρκεί να προσέχουν τα παιδάκια να μην κάνουν απότομες κινήσεις και τέτοια...αλλά ποιο παιδάκι δεν κάνει απότομες κινήσεις...και ειδικά τα αγόρια που είναι τα ανηψάκια μου....θέλω να σου πώ οτι όλα ΟΚ, μην στεναχωριέσαι....:eek::eek::eek:

Λέτε για βαφτίσια παλι ε;....ώρε θα καεί η Πάτρα λέμεεεεεεε.....ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ!:D:D:D:D

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Καλημερα, ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σας! Δυστυχως ακομα δεν εχω καταφερει να θηλασω, δεν εχει κατεβει καλα το γαλα ισως μαλλον λογω καισαρικης....προσπαθω με το θηλαστρο να βγαζω λιγο και του δινω και συμπληρωμα.....ο μικρουλης μου δεν εχει δυναμη να τραβηξει ζιζακι εχω και επιπεδες θηλες......τελος παντων προσπαθω ελπιζω να τα καταφερω, θα παρω και διαμορφωτες θηλων....

Αχ ειμαι γαιδουρα , να σας ζησουν και σας τα μωρακια σας, να ειναι παναγιτσα μου καλα ολα τα παιδακια!!!!!!!

Παστακια, καθε φορα που τον αλλαζω πριν τον ταισω, ανα 4ωρο περιπου ειναι παντα βρεγμενη η πανα και κανουμε και πορδιτσες!

SANDY μου, καλημερα εγκειν...εντάξει ΟΚ μια χαρά από ό,τι ξέρω....και πρέπει για τον θηλασμό να βάζεις το παιδί συνέχεια στο στήθος σου για να συνηθίσει και όσο για το γάλα θα κατέβει με τις θηλαστικές κινήσεις που θα κάνει, νομίζω...ρώτα κι έναν σύμβουλο θηλασμού....

Πάντως και ένα καλό θήλαστρο θα σε βοηθήσει...ρώτα μία συμβουλο ή μία μαία....

όσο για τις πάνες νομίζω ΟΚ είναι....πόσο ΄μέρες έχει να κάνει κακάκια το μπεμπέ;αλήθεια, τι παιδάκι έχεις γιατί δεν έχω καταλάβει...άν και δεν έχει ιδιάιτερη σημασία, καλά να'ναι και γερό και ευτυχισμένο!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

γεια σου και να σου ζησει!:-Dγια να εχουμε ολοκληρωμενη εικονα απαντησε σε αυτες τις ερωτησεις!

Α. Την εβδομάδα κύησης κατά την οποία γεννήθηκε το βρέφος

Β. Το φύλο του βρέφους

Γ. Τον τρόπο τοκετού: Φυσιολογικός (ΦΤ) ή Καισαρική (ΚΤ)

Δ. Το είδος της αναισθησίας αν χρησιμοποιήθηκε αναισθησία.

Ε. Αν το μωρό εφμάνισε νεογνικό ίκτερο και αν ναι ποια ήταν η μέγιστη τιμή και ποια η ελάχιστη.

Ε. Αν το μωρό νοσηλεύτηκε και για ποιο λόγο.

1. Όλες οι ζυγίσεις του μωρού με τις ημερομηνίες

2. Πόσα γεύματα κάνει το μωρό το 24ωρο.

3. Σε πόσα από αυτά θηλάζει

4. Αν παίρνει συμπλήρωμα, πόσο συμπλήρωμα παίρνει περίπου σε κάθε γεύμα

5. Αν παίρνει συμπλήρωμα, πόσο παίρνει συνολικά το 24ωρο (το υπολογίζετε μετρώντας με ακρίβεια την ποσότητα για ένα 24ωρο)

6. Αν χρησιμοποιείτε θήλαστρο σας παρακαλώ πολύ να γράφετε με ακρίβεια τον τύπο του θήλαστρου και την εταιρεία.

7. Αν κάνετε συστηματικές αντλήσεις:

7α. πόσες αντλήσεις κάνετε το 24ωρο

7β. ποιες ώρες αντλείτεκαι

7γ. πόσο διαρκεί η κάθε άντληση

8. Πόσες πάνες βρέχει το μωρό το 24ωρο (όχι πόσες γεμίζει, πόσες φορές ουρεί). Αν το μωρό είναι μικρό η ποσότητα των ούρων είναι πολύ μικρή και οι πάνες πολύ απορροφητικές. Αν δεν μπορείτε να καταλάβετε πότε ουρεί, μπορείτε να βάλετε μέσα στην πάνα ένα κομματάκι χαρτί κουζίνας. Αν αυτό βραχεί σημείνει ότι το παιδί έχει ουρήσει.

9. Πόσες κενώσεις κάνει το 24ωρο

10. Συμπληρώστε οποιαδήποτε συμπεριφορά του παιδιού σας νομίζετε ότι θα ήταν χρήσιμη....

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...