Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό σε ευχαριστώ πολύ θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή !!

Just now, Blu24 είπε:

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή σε ευχαριστώ πολύ !!!

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Βάλε φωτο στο φεις να το δούμε!!! Πρέπει να είναι πολύ σούπερ! Για παπούτσι τι λές???

οταν θα το παρω θα βγαλω και βαλω φωτο να το δειτε μονο εσεις του parents!!το αφησα για κοντημα και για μαζεμα λιγο!!

παππουτσι εχω παρει γοβα.θα την βαλω και αυτην να την δειτε!

ποτε εχετε την βαφτιση εσεις??

και η raxevsky εχει πολυ ωραια φορεματα η αληθεια ειναι!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας και απο εμένα

τι κάνετε ? φαιρούλα μου είδες που δεν είναι τίποτα βέβαια δικαιολογημένα είχες αγωνία και ποια δεν θα είχε όταν πρόκειται για το παιδί σου.

φίφη μου περιμένουμε με αγωνία να μας πεις και τα δικά σου καλά νέα

βανιλίτσα μου σούπερ την ακούω την ιδέα σου, θα μας βάλεις φωτό όταν έχεις ?

φαίρυ μου ήρθε κιόλας η ειδοποίηση τι λες βρε παιδί μου τώρα τελευταία πολύ γρήγορα πάνε όλα.

όσο για τα νέα σχέδια, ναι έχουμε και την έκθεση την εβδομάδα αυτή τώρα και πρέπει να έχουμε να δείξουμε σχέδια γιατί μια φίλη μου πήρε σχεδόν ότι είχαμε και δεν είχαμε.

εμείς μια χαρά μεγαλώνουμε στην δουλειά τα πράγματα στρώνουνε σιγά σιγά και φαίρυ μου μην ανησυχείς όταν έρθει η ώρα να πας και εσύ. μια ιδέα είναι όλα.

ίσα ίσα γυρνάς με μεγαλύτερη δίψα για να το παιδί σου και του αφιερώνεις το 100%.

γιατί όσο ήμουν εδώ στην ουσία στο πάρκο τον έβαζα μια από εδώ μια από εκεί και τελικά περνούσε η ώρα χωρίς να είναι γεμάτη με το παιδί.

τώρα αυτές οι ώρες που έρχομαι είναι στο 100% δικές του.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

New mammy πολυ ωραιο ακουγεται και το δικο σου φορεμα ...Με γεια , θελω να το δω !!!...καλα δεν ξερω αν εχετε καταλαβει εχω μουρλα με την μοδα χε χε χε .

Ροζ μου , ναι ηρθε γρηγορα , αφου λεω απο μεσα μου , καλα διπλα μενει ?? χα χα αλλα καλυτερα γιατι τα θελω , αν προλαβαινα θα πηγαινα σημερα αλλα δεν προλαβα το ελτα ανοιχτο .

Θα παω δευτερα.

Βανιλιτσα η μικρη στην αρχη ηταν πολυ συνεργασιμη , μετα εκνευριστηκε , εκλαιγε , φωναζε μπαμπαμπα μαμαμα , το λυπηθηκε η ψυχη μας ,ειναι οντως ταλαιπωρια για το παιδι τετοιες εξετασεις .Εν το μεταξυ πεταει η γιατρος και την κουβεντα αμα δεν υσηχασει θα την ναρκωσω ...κοκαλο εγω ...ουτε ντεπον δεν της εχω δωσει , θα της βαλει ναρκωτικο?? την πιεσα λιγο να μεινει ησυχη(γιατι ο αντρας μου την λυποταν ) και εκανε δουλεια .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Κοριτσια πηρα τον γιατρο και μου ειπε πως δεν εχουν ερθει τα αποτελεσματα ακομη αλλα οτι σιγουρα ειναι ολα οκ γιατι οι καλιεργειες εχουνε τελειωσει σιγουρα και εαν ητανε κατι κακο θα τον ειχανε παρει σιγουρα τηλεφωνο....

φειρι τα πηρα με την γιατρο που ειπε θα το ναρκωσει το γλυκουλι μου πως δεν της εκατσες καμια...

βανιλια καλοφορετο το φορεματακι αντε και καλως να στο βγαλει ο ανδρας αφου σε καμαρωσει...χιχι (εχω να το κανω 3 μηνες:confused:)μην με παρεξηγητε...

ροζακι φιλακια πολλα πολλα και σε ολες σας

Διαφημίσεις

Κοριτσια πηρα τον γιατρο και μου ειπε πως δεν εχουν ερθει τα αποτελεσματα ακομη αλλα οτι σιγουρα ειναι ολα οκ γιατι οι καλιεργειες εχουνε τελειωσει σιγουρα και εαν ητανε κατι κακο θα τον ειχανε παρει σιγουρα τηλεφωνο....

φειρι τα πηρα με την γιατρο που ειπε θα το ναρκωσει το γλυκουλι μου πως δεν της εκατσες καμια...

βανιλια καλοφορετο το φορεματακι αντε και καλως να στο βγαλει ο ανδρας αφου σε καμαρωσει...χιχι (εχω να το κανω 3 μηνες:confused:)μην με παρεξηγητε...

ροζακι φιλακια πολλα πολλα και σε ολες σας

αααα κοριτσια ολα και ολα!@!πρεπει να βγουμε να τα πουμε απο κοντα!!!πρεπει να γιορτασουμε για τα καλα νεα φιφις και fairys!!!

τι λετε για κεινα τα applebe's....iuxixixixiixixiixixixixi:):tongue::mrgreen::roll:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

αν σας πω οτι δεν έχω φάει ποτέ στα applebe's θα με πιστέψετε ?

φίφη μου όλα καλά είναι σίγουρα , φαίνεται απο την όλη πορεία

αλλά στην Αγγλία γιατί θα πας ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Παω για να σιγουρευτω οτι ολα ειναι οκ ...μετα απο αυτα που επαθα θελω να ειμαι σιγουρη,το ξερω οτι ειναι παραλογο γιατι ολα δειχνουν φυσιολογικα αυτην την φορα, αλλα επειδη ο ανδρας μου ειναι αγγλος και εχουμε σπιτι να μεινουμε ,πληρωνουμε μονο τα εισητηρια για να παμε θα δουμε και τα πεθερικα μου και θα κανω και ψωνια απο αγγλια για το νινι οποτε θα γλυτωσω και απο εκει λεφτα...Αφηστε που ο ανδρας μου θα μεινει εκει να ψαξει για δουλεια γιατι εδω τζιφος και θα παω και εγω εκει μετα απο 3 μηνες απο την γεννα..θελω να ξαναδω το Λονδινο να κανω την ιδια βολτα απο τον γιατρο και πισω χωρις δακρυα στα ματια αυτην την φορα...μονο να πανε ολα καλα!!!

πω ρε συ φίφη τι πέρασες κορίτσι μου

γροθιά στο στομάχι είναι η ιστορία σου. αλλά αυτή την φορά πρέπει να αρχίσεις να το πιστεύεις γιατί εκείνη την φορά πολλά δήγματα είχαν φανεί απο νωρίς σωστά ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

α και εαν καμια κοπελα θελει κατι απο mothercare or next or mammas and pappas εγω απο τις 9 Μαρτιου μεχρι και που θα γυρισω σε αυτα θα γυροφερνω..γραψτε μου τους κωδικους και με χαρα σας τα φερνω...

Φιφι μου , να κοιταξεις να ευχαριστηθεις το ταξιδακι σου στην Αγγλια γιατι ειναι ολα καλα !!! Αν και καταλαβαινω το αγχος σου...

Ναι ναι παμε να βγουμε βρε κοριτσια , που λετε?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

πω ρε συ φίφη τι πέρασες κορίτσι μου

γροθιά στο στομάχι είναι η ιστορία σου. αλλά αυτή την φορά πρέπει να αρχίσεις να το πιστεύεις γιατί εκείνη την φορά πολλά δήγματα είχαν φανεί απο νωρίς σωστά ?

εχει δικιο το rosaki fifako!!τωρα ολα ειναι διαφορετικα!!!

Ζησε την καθε στιγμη!!!!!γιατι σου αξιζει;)

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Ναι ρε ροζουλα ητανε πολυ υπουλο αυτο που ειχε το κοριτσακι μου , ειχε φανει μεν κατι απο νωρις αλλα και κανεις δεν επερνε το ρισκο να μου πει πως ητανε κατι σοβαρο..γενικα 24 εβδομαδες ολο πισωγυρισματα ...και προς το τελος εαν θυμαστε ειχαμε ψιλοκαλα δειγματα αλλα ο Νικολαιδης μου ανοιξε τα ματια, να ειναι καλα θα ειχα περασει μεγαλο γολγοθα και παλι παιδι δεν θα ειχα...γιαυτο θελω να ακουσω το οκ απο τα χειλη του...

Φιφι μου , να κοιταξεις να ευχαριστηθεις το ταξιδακι σου στην Αγγλια γιατι ειναι ολα καλα !!! Αν και καταλαβαινω το αγχος σου...

Ναι ναι παμε να βγουμε βρε κοριτσια , που λετε?[/QUOT

ειπα και γω που ειναι η τσαχπινιαραααααααα να συμφωνησει:lol::lol::lol:

παμε για σουβλακι στον Θαναση:roll::lol::lol::rolleyes::lol:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...