Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό σε ευχαριστώ πολύ θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή !!

Just now, Blu24 είπε:

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή σε ευχαριστώ πολύ !!!

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

φαιρακι εννοειτε οτι σφυρασ και εφτασα!

σε οτι αφορα σοτν παναγιωτακη..εχω επικοινωνησει πραγματικα με ΟΣΟΥΣ Ξερω..και απο δουλεια μεχρι και πρωην γκομενουσ.. ε οποιος δεν κανει κατι πολυ απλα οτν εκανα ντιλιτ απο τη ζωή μ...

σε οτι αφορά στην ασφαλεια της εχω κανει μια της εθνικης.. 400 ευρω το χρονο και τα παντα ολα.. απο εξετασεισ εως νοσηλεια κλπ κλπ

αχρειαστη να ειναι

εγω μετα απο το καλοκαιρινο συμβαν με το μπεμπη....ολο ελεγα να τον ασφαλισουμε ...να τον ασφαλισουμε και ολο το αφηναμε!!μεχρι που μετα τον παναγιωτακη ξανα ξυπνησα απο λιθαργο και κανονισαμε ραντεβου την Δευτερα με ενα απο εθνικη ασφαλιστικη για τα παντα ολα που λεει και η mara!!

βαριεται η μικρη εεεεε????και μενα βαριεται μωρε ο καημενουλης αλλα σημερις ειμαι στα πολυ χαλια μου!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω το ειπα και στη σελιδα του μικρου.μονο στην ελλαδα γινονται αυτα:twisted: πλακα μας κανουν?δεν καλυπτει η ασφαλεια την εγχειρηση του παιδιου?α σιχτιρ εχω συγχηστει απεριγραπτα:evil::evil: αν ζουσε εδω το παιδι δε θα πληρωνε τιποτα.3 γεννες εκανα τιποτα δεν μου ζητησαν και ημουν τις 2 φορες μονη μου στο δωματιο και την πρωτη φορα με μια ακομα.για να μη πω για μενου και φαγητα που ερχοταν και με ρωτουσαν τι θελω να φαω την αλλη μερα:twisted: οχι φιδε και νεροβραστες κοτες.μιλαμε για μεριδες εστιατοριου με τα φιλετα οτι κρεας γουσταρεις πρωτο πιατο δευτερο πιατο επιδορπιο φρουτο και μπουφε σταντ μπαι στιλ κετερινγκ να πας οποτε θες να σαβουρωσεις:mrgreen::mrgreen: πανες μωρομαντηλα ρουχα μωρου σερβιετες σαμπουαν καλλυτικα μωρου πιπιλες μπιμπερο ολα δικα τους!μεχρι και υπνοσακο δωρο κανουν:o και γεννας στην ελλαδα και σου λενε 100 ευρω για τρικλινο 2000 για δικλινο 3000 για μονοκλινο!ελεος!με 3000 σε ξενοδοχειο κλεινω τη σουιτα του πλανηταρχη:twisted:

τεσπα ξεφυγα παλι απο τα νευρα μου!:roll: η ραφαελα εκανε εγχειρηση κρεατακια 3.5 ετων και ημουν στο δωματιο χειρουργιου μεχρι που την πηρε ο υπνος.μετα με βγαλανε εξω.μιση ωρα υποθεση ηταν.με φωναξανε οτι τελειωσε και μου λενε την ξυπνησαμε και την πηγαμε στο ταδε δωματιο.λεω μεσα μου ''το παιδι μου ειναι μονο του!!!"'τρεχω σαν μουρλη μπαινω στο δωματιο και τη βλεπω να την εχει αγκαλια μια νοσοκομα και να της λεει ιστοριες.

ο παναγιωτακης θα γινει καλα ειμαι σιγουρη γιαυτο!το θεμα ειναι γιατι να ζητανε λεφτα απο καποια φτωχη οικογενεια ''αν θελουν το παιδι τους ζωντανο!"' δηλαδη σορρυ αν δεν υπηρχε τροπος να βρουν τα λεφτα τι θα τους ελεγαν?''αφου δεν εχετε λεφτα να πατε σπιτι σας και ας πεθανει ο μικρος!!'' α στο καλο ΦΟΥΝΤΩΣΑ!!!:evil::evil::evil::evil::evil: υπαρχουν και γιατροι ΑΝΘΡΩΠΟΙ αλλα ειναι η εξαιρεση που επιβεβαιωνει τον κανονα!!

Holy Diver

Καλημέρα. Ντρέπομαι που ζω στην πιο όμορφη χώρα της Ευρώπης και το όμορφη πάει μόνο για τη χλωρίδα και την πανίδα μας αλλά όχι για τα "ζώα" του Ε.Σ.Υ!!! Η φρΑση "η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της" παίρνει σαρκα και όστα και είναι έννοια κυριολεκτική στην περίπτωση του Παναγιωτάκι! Δεν ξέρω πως μπορώ να βοηθήσω γραφειοκρατικά και έτσι μπορώ μόνο οικονομικά να συνεισφέρω. Ελπίζω να πάνε όλα καλα για το αγγελούδι αυτό...

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Καλημέρα.

Τι να πώ; αυτή η μάνα τι θα περνάει.....κι όλα χέσε μέσα....Μακάρι ο

Θεός να βοηθήσει να πάνε όλα καλά...

Τι κάνετε ρε κόρες;εγώ με μειωμένο σήμερα είμαι σπίτι....μια χαρά...Ο γουργούρης μόλις έφαγε σχεδόν όλη την φρουτοκρεμα του και πολύ τον χαίρομαι...εχθές που έλειπα στην δουλειά, άρχισε και την χορτόσουπα, αλλά του την έβγαλε την ψυχή του πατέρα του....δεν έφαγε καθόλου...σήμερα θα δείξει...καλά είναι κι ο πάστας πολύ απιτητικός από το παιδί...νομίζει οτι γεννήθηκε μαθημένο...έχει υπομονή δεν λέω, αλλά περιμένει απότ ην πρώτη μέρα να φάει όλο το πιάτο!...άντρες...τι ναπώ!

τι άλλα νεα ρε κορίτσια..εγώεκεί στην δουλειά παλέυω....

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Koritsares geia sas kai apo emena ...ti kanete?? exei kati pathei to computer mou kai den exei ellinika!! Loipon egw perimenw ta nea apo tin amnio simera kai meta exw tin agwnia gia to taxidi stin agglia...

twra gia ton Panagiwtaki epeidi den exw facebook brika kati edw sto cafe ena themataki pou exei kati logariasmous stin ate kai stin alpha ...einai ok na paw ekei na balw lefta??

fairy min anisixeis manari mou ola kala tha einai stin kouklitsa sou!!! enimerose mas!!

filakia se ola ta mpempakia sas kai se esas

Διαφημίσεις

Koritsares geia sas kai apo emena ...ti kanete?? exei kati pathei to computer mou kai den exei ellinika!! Loipon egw perimenw ta nea apo tin amnio simera kai meta exw tin agwnia gia to taxidi stin agglia...

twra gia ton Panagiwtaki epeidi den exw facebook brika kati edw sto cafe ena themataki pou exei kati logariasmous stin ate kai stin alpha ...einai ok na paw ekei na balw lefta??

fairy min anisixeis manari mou ola kala tha einai stin kouklitsa sou!!! enimerose mas!!

filakia se ola ta mpempakia sas kai se esas

μια χαρα θα ειναι ολα φιφακι μου!περιμενουμε νεακια!

ναι σαυτους τους λογαριασμους μπορεις να βαλεις λεφτα.εγω εστειλα στην αγροτικη

Holy Diver

Κοριτσια γυρισαμε απο το Ωνασειο , ολα καλα η καρδουλα της μικρης μου ειναι καλα, και η δικη μου μπηκε στην θεση της .Αυτο το φυσηματακι μπορει να δημιουργηθηκε κατα την γεννα , καλο θα ειναι να το παρακολουθησουμε ξανα σε ενα χρονο για να δουμε αν θα κλεισει .Βεβαια απο ενα νοσοκομειο μονο καλα δεν μπορεις να δεις και φυγαμε με μαυρη την καρδια .

Ο θεος να δινει μονο γερα παιδακια και ευτυχισμενους γονεις και οτι και αν ειδα απο τα αλλα παιδια ευχομαι να ειναι μονο περαστικο και τιποτα αλλο ..

Φιφι μου σε σκεφτομουν ! αντε ολα καλα θα πανε σημερα .Καλα αποτελεσματα να εχεις ...φιλακια πολλα

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

γεια σας κοριτσια!!μπηκα να δω τα νεα απο την Ανδριαννα μας...ολα καλα λοιπον, αντε να ησυχασει η μαμα και ο μπαμπας!!!

φιφακι μου καλα αποτελεσματα....που θα ειναι δηλ...το αντρακι σου ειναι σουπερ!!!

εγω ειμαι με μασκα μεσα στο σπιτι....φοβαμαι μη κολλησω τον μικρο μου!!!και να δειτε πως με κοιταει που δεν τον πολυπαιρνω αγκαλιτσα!!!:rolleyes:

βρηκα και φορεμα για την βαπτιση απο τα charly στο χαλανδρι!!

πολυ ωραιγιο!!!

αυτα παω γιατι θα μου καει η σουπιτσα του μπεμπη...φιλακια!!!!!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Γεια σου Βανιλιτσα , τι εχεις πυρετο? και εμενα βρε παιδι μου με εστειλε τωρα που εχει εξαρση η ιωση .Τουλαχιστον δεν πηγα στο Παιδων γι αυτο τον λογο .Ευχομαι περαστικα σου .

Πως ειναι το φορεμααααααααααα????? και ποσο το πηρες?

Ροζ μου ηρθε το ειδοποιητηριο , ευτυχως που το βρηκα εγω πρωτη γιατι ο αντρας μου θα με κραζε χιχιχιχιιχ και βρε παιδι μου ολο μας βαζεις ωραιες νεες δημιουργιες ηδη ετοιμαζω και αλλη λιστα .

Διαφημίσεις

μωρε fairaki πυρετο δεν εχω αλλα εχω συναχι, και πονολαιμο!!

τωρα θα δουμε, μ΄αρεσει που δεν βγαζουμε το μωρο εξω λογω κρυου και εξαρσης της γριπης και την κουβαλησα εγω!:roll::roll::roll:

λοιπον το φορεμα: ειναι μακρυ σε μεταξωτο ταυτα, χρωμα του παγου θα ελεγα με πινελιες μωβ και πρασινου!!!ειναι ζωγραφιστο στο χερι:rolleyes:, ετσι μου ειπαν τουλαχιστον!

δενει στον λαιμο!αλλα απο πανω δεν ειχε τιποτα εννοω μπολερακι ή εσαρπα!!και λεω να παρω κατι σε μπολερο σε τζινακι(καλο, μαλακο)με πετρες μωβ και πρασινες!!(επειδη η βαφτιση ειναι πρωι)!

απο 440 μου το αφησε 200!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Παρα πολυ ωραιο ακουγεται , καλοφορετο , και η τιμη πολυ καλη .

Το μπολερο πολυ ωραιο ακουγεται , το εχεις δει καπου ? ή το φανταζεσαι?

Παρα πολυ ωραιο ακουγεται , καλοφορετο , και η τιμη πολυ καλη .

Το μπολερο πολυ ωραιο ακουγεται , το εχεις δει καπου ? ή το φανταζεσαι?

να σου πω την αληθεια το φανταζομαι!!!επειδη το φορεμα ειναι μακρυ και καλο (θελω λιγο να το ελαφρυνω για πρωι)!θα της πω μηπως μπορεσουν και μου το φτιαξουν αυτοι!!;)

εκατσε η μικρη στην εξεταση??

iA8hp3.pngWtKrp3.png

είμαι αγκαλια με τη μπέμπα και δε μπορώ να γράψω πολλά!!! Χαρηκα με τα καλά νέα της Φίφης και της Ανδριάννας...και ο αδελφός μου είχε φυσηματάκι από μωρό αλλά πλέον 30 ετών μουλαράκι δεν είχε κανένα πρόβλημα!!! Εγώ έχω φορεμα για τη βάφτιση από raxevsky. Δεν πέρνω άλλο... έιναι στιλ κοκτ'εηλ λίγο πιο κάτω από το γόνατο με ροκ ύφος πολύ σκούρο μπλε σατιν αλλά που δε γυαλίζει ιδιαίτερα! θα σας το βάλω στο face να το δείτε και να μου πείτε γνώμη!!! Και το παπούτσι θα σας βάλω!!!Εμείς κλείσαμε κέντρο και την Κυριακή θα κλείσουμε την Εκκλησία. Σήμερα πάμε και για το φωτογράφο...τα λοιπά από Μάρτη!!!Μάκια

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

μωρε fairaki πυρετο δεν εχω αλλα εχω συναχι, και πονολαιμο!!

τωρα θα δουμε, μ΄αρεσει που δεν βγαζουμε το μωρο εξω λογω κρυου και εξαρσης της γριπης και την κουβαλησα εγω!:roll::roll::roll:

λοιπον το φορεμα: ειναι μακρυ σε μεταξωτο ταυτα, χρωμα του παγου θα ελεγα με πινελιες μωβ και πρασινου!!!ειναι ζωγραφιστο στο χερι:rolleyes:, ετσι μου ειπαν τουλαχιστον!

δενει στον λαιμο!αλλα απο πανω δεν ειχε τιποτα εννοω μπολερακι ή εσαρπα!!και λεω να παρω κατι σε μπολερο σε τζινακι(καλο, μαλακο)με πετρες μωβ και πρασινες!!(επειδη η βαφτιση ειναι πρωι)!

απο 440 μου το αφησε 200!

Βάλε φωτο στο φεις να το δούμε!!! Πρέπει να είναι πολύ σούπερ! Για παπούτσι τι λές???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...