Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Stefan η μικρή μου είναι τεμπελουλα και στο στήθος κοιμάται σα σε λήθαργο!!! Εχανε βάρος κι έτσι η συμβουλος θηλασμού μου είπε να βγάζω με θήλαστρο για να πάρει βάρος και για να μη χάσωτο γάλα μου. Εχω τη μια θήλη πληγωμένη γιατί την ημέρα κάνω=ουμε συνέχεια θηλασμό για να μην το ξεχάσει και καθε 3 ωρες βγάζω και με το θήλαστρο. Τα Εχει παίξει το στήθος μου!!

Ροζάκι μου εγώ από παραγωγή άλλο τίποτα!! λέω με την κρίση να πάω για ενοικίαση σε δέλτα μεβγάλ ή φάγε!!! Κόντα στο λίτρο βγάζω!!!

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχα νιου εγώ δεν τήρησα την άντληση κάθε 3 ώρες

πάντα κάτι είχα να κάνω και έχανα την ώρα οπότε ξέρεις το στήθος παράγει όσο αντλείς

μαρσολαν μου ποιο καθισματάκι πήρατε

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

marsolan ευχαριστώ πολύ. εύχομαι ότι καλύτερο και για το κοριτσάκι σας. πες μου λίγο για αυτήν την κούνια που αναφέρεις. τι ακριβώς είναι και πώς λειτουργεί;;

NewMummy είσαι τυχερή που έχεις τόσο γάλα. εγώ να σου πω την αλήθεια επειδή δεν έχω βγάλει καθόλου με θήλαστρο δεν ξέρω πόσο έχω αλλά δεν τρέχει κιόλας (ούτε καν επιθέματα δε χρειάζομαι) και αγχώνομαι λίγο... μέχρι στιγμής παίρνει το βάρος του κανονικά και ελπίζω έτσι να συνεχίσει.

krEEp3.png

IjZep2.png

Στεφαν μην ανησυχεις. Αν παίρνει το λιγότερο 140 γρ την εβδομάδα και έχει καθημερινά 3+ λερωνένες πάνες με κακάκια ολα πάνε καλά. Εγώ ήμουν οκ με τις πάνες άλλα από βάρος χάσαμε οπότε ας είναι καλά το θήλαστρο. Με τη σύμβουλο γαλουχίας ελπίζω να τα κατεφερω και να κόψουμε και το θήλαστρο κα να είμαστε μόνο στηθάκι αλλα και έτσι να μη γίνει αφού υπάρχει η λύση μέσω της τεχνολογίας, όσο έχω γάλα θα της το δίνω 'ετσι...

Ροζάκι μου σε καταλαβαίνω. Κι εγω τα έχω παίξει και είμαι συνεχεια με ένα ρολόι και με τις υπενθυμίσεις στο κινητό :confused:, γιατί έχω κι ένα αλτζχαίμερ με την αυπνία που με δέρνει. Οτι κι αν κάνουμε η ουσία είναι ότι προσπαθουμε το καλύτερο για τα αγγελούδια μας, και μην αφήσετε κανένα να σας πείσει για το αντίθετο...

Μάκια

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

γεια σου ροουζ μου,

πηραμε το καθισματακι της recaro 0-13 και την βαση isofix αλλα δενεται πολυ καλα και με τις ζωνες.Ετσι την φεραμε απο το νοσοκομειο στο σπιτι μας 45 λεπτα αποσταση.

ειναι πολυ καλο και λειτουργει και σαν ρηλαξ.

stefan,παρηγγειλα την κουνια της φισερ πραισ με τους πλανητες και την περιμενω πως και πως να δω αν θα της αρεσει.Φαινεται πολυ καλη κι αν η μικρη μου μοιαζει εστω και λιγο στον μπαμπα της θα ξετρελλαθει:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

κάθισμα εμείς έχουμε απο το καρότσι το σετ της περεγκο

από την κλινική τον μετέφερα με την καλαθούνα , τις ζώνες izofix της πήραμε και εμείς αλλά δεν το χρησιμοποιήσαμε ακόμα. σε λίγο καιρό δεν θα χωράει στην καλαθούνα οπότε θα το βάλουμε.

σήμερα έχουμε γιατρό να δούμε πόσο βάρος και ύψος πήραμε.

πιο είναι αυτό της fisherpirce ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΟΛΟΙ

Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΞΑΠΛΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ

ΕΥΤΥΧΙΑ.........

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΚΟΠΟ ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ

ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΟΛΕΣ ,ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ:P:p:p:p:p:p:p

ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΑΥΡΙΟ

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

marsolan μου εμείς έχουμε αυτό αλλά με το δάσος το forest

γκέλυ μου συγκινήθηκα αφάνταστα τώρα

άντε κορίτσι μου να τον χαρείς και εσύ και ο άντρας σου

γερός πάντα. όλα καλά τελικά

να τον προσέχεις

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

marsolan μου εμείς έχουμε αυτό αλλά με το δάσος το forest

γκέλυ μου συγκινήθηκα αφάνταστα τώρα

άντε κορίτσι μου να τον χαρείς και εσύ και ο άντρας σου

γερός πάντα. όλα καλά τελικά

να τον προσέχεις

και??????τον βαζετε????του αρεσει??????εμενα παντως μ'αρεσει!!!!!!!!

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΟΛΟΙ

Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΞΑΠΛΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ

ΕΥΤΥΧΙΑ.........

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΚΟΠΟ ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ

ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΟΛΕΣ ,ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ:P:p:p:p:p:p:p

ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΑΥΡΙΟ

Αντε τέλος τα δύσκολα... τώρα ξενύχτι...πολύ ξενύχτι!!! Αλλά όλο άξίζει

Να 'ναι γερός Γκελάκο και να τον καμαρώνετε

μαρσολαν μου πήγαμε στον γιατρό , τώρα είδα το μύνημα σου

στην αρχή δεν καθόταν, ήταν και μικρούλης όσο περνάει ο καιρός κάθεται και περισσότερη ώρα. του αρέσει αλλά επειδή δεν μπορεί να εστιάσει καλά βαριέται μετά από κανένα 20λεπτο.

υπάρχουν και φορές που κοιμάται εκεί κανονικά.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Κοριτσάρες μου,τι κάνετε??

Μεθαύριο έχω ραντεβού με τον γιατρό και θα μας πει την ημέρα πρόκλησης τοκετού που μπορεί να είναι κι αυτή την εβδομάδα ή αρχές της άλλης!!Μου φαίνεται σαν όνειρο!Σε λίγες μέρες θα έχω αγκαλιά την μπεμπούλα μου!!Αχ,έχω πολλή αγωνία!!!!!

evi,με το καλο κοριτσι μου...αντε,να γνωρισεις το κοριτσι σου κι εσυ και να μπεις στο κλαμπ των αγχωμενων χαζομαμαδων

Γκελυ,με το καλο να προσαρμοστει στο σπιτακι του το αγορι σου.Να τον χαιρεστε!!!

ροουζ,πως πηγατε με τον γιατρο???Ολα καλα ο μικρος Αντωνακης??Πως μεγαλωνει???χαιρομαι που μου λες για την κουνια γιατι κι εγω καπως ετσι φανταζομαι οτι θα καθεται κι η δικια μας...ηδη καθεται στο καθισματακι και δεν παραπονιεται.

με το γαλα σημερα παλι τα ιδια στα βραδυνα γευματα...κλαμμα κλπ.Ο αντρας μου λεει οτι κινδυνολογω,και τιποτε δεν εχει το παιδι.Εγω φοβαμαι καμια ηπια οισοφαγιτιδα ρε κοριτσια...κανω υπομονη μεχρι τη Δευτερα που εχουμε το πρωτο μας εμβολιο και θα το συζητησω με την παιδιατρο να δουμε τι θα πει.

μαρσολαν μου νομίζω οτι είσαι υπερβολική , είναι η ζέστη που τα τρελαίνει

ο δικός μου σήμερα τρώει μικρά γεύματα και συχνά, ο γιατρός μου είπε οτι τα μωρά διψάνε γιαυτό ζητάνε γάλα. οπότε αφού το πίνει από δίψα δεν θα θέλει πολύ.

στο γιατρό όλα καλά ο μικρός είναι 5600 και ύψος 58 εκ. πήρα 4 πόντους από τον προηγούμενο μήνα.

αν δω και εγώ αυτό να συνεχίζεται θα του ζητήσω να του δώσω τσαι γιατί δεν γίνεται να τον ταιζω κάθε τόσο.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...