Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

καλημέρα και από μένα

είμαι στην δουλειά και είπα να ξεκλέψω λίγο χρόνο

φαίρυ μην στεναχωρίεσαι είναι φυσιολογικό και εγώ και ο άντρας μου είχαμε

βανιλίτσα κατάλαβα τι θέλεις απλά σου έστειλα αυτό που έχω εγώ για να σιγουρευτώ

φυσικά πιο λιτό θα δω το σ/κ για κορώνες

πότε είναι η βάφτιση ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα rose μου..ειναι στις 30 Απριλιου!

σημερα ξυπνησα με πονολαιμο και συναχι, μακαρι να κρυωσα και να μην ειναι καμια ιωση και κολλησω τον μικρο!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

fairy μου,καλά αποτελέσματα στο παιδάκι σου!!!! Έχω κι εγώ φύσημα και έχω κάνει προληπτικά τρίπλεξ δεν είναι τίποτα!!!!!Όλα θα πάνε καλά!!!

Εμείς εδώ είχαμε πυρετούς 38 και, μύξες, βήχες, σήμερα είμαστε κάπως καλύτερα...

Ελπίζω να είστε όλες καλά!!!!

Δημητρα....δεν καταφερα να το ακουσω ρε γαμωτο....ειμαι με εναν πονοκεφαλο αστα να πανε....

και δεν εχω καταφερει να παω στην τραπεζα γαμωτο...

αυριο θα στειλω ομως την πεθερα μου πρωι-πρωι γιατι δεν παει αλλο...

Ρε κοριτσια...ενα τοσο δα πλασματακι....και παρολο που περναει εναν γολογοθα,ειναι τοσο γελαστο....

Και υπαρχουν μερικοι κυνικοι που αμφισβητουν την πραγματικοτητα...

δηλαδη τι αλλο θελουν να πειστουν???τι....

αφου φαινεται απο χιλιομετρα η κατασταση....τα κατακιτρινα ματια,η βελονα στο χερι....

Τι αντοχη εχει ενα 9μηνο πλασμα...????

Οταν εμεις οι μεγαλοι δεν αντεχουμε σε μικροτερα προβληματα!!!:(

Διαφημίσεις

Κοριτσια σας ευχαριστω !!!

Βανιλιτσα μου με συγκινησες .....Να εισαι καλα , θα ερθει ομως ο αντρας μου μαζι .

Ηθελα να την ακουσω την εκπομπη αλλα ειχα βγει εξω βολτα .Τι ειπε η κοπελα?Μακαρι να γινει καλα το παιδι της .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

καλησπέρα μανούλες!

fairy όλα καλά θα πάνε!!!!!

Διάβαζα για τον Παναγιωτάκη και εκτός του ότι μ' έπιασε η ψυχή μου μ' αυτό που έχει ο μικρός, συγχύστηκα απίστευτα για άλλη μια φορά με αυτή τη γραφειοκρατία!!! Έλεος...

krEEp3.png

IjZep2.png

να μαι παλι....πως ειμαι γμτ ετσι σημερα!!!!!!!!!!!!!!!!

αδιαθετη, συναχομενη σ@τ@ ολε!!

ο καιρος ειναι χαλια....!!!

fairaki που γυρναγες παλι με την κορουλα σου!!!???

βρε κοριτσια ασχετο αλλα ηθελα να σας ρωτησω ....μαξιλαρακι βαζετε στα μπεμπονια σας?

iA8hp3.pngWtKrp3.png

καλησπέρα μανούλες!

fairy όλα καλά θα πάνε!!!!!

Διάβαζα για τον Παναγιωτάκη και εκτός του ότι μ' έπιασε η ψυχή μου μ' αυτό που έχει ο μικρός, συγχύστηκα απίστευτα για άλλη μια φορά με αυτή τη γραφειοκρατία!!! Έλεος...

γεια σου stefan!!!ελεοςςςςςςςς δεν λες τιποτα!!!ειναι να μη σου κατσει το λαχειο!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

γεια σου stefan!!!ελεοςςςςςςςς δεν λες τιποτα!!!ειναι να μη σου κατσει το λαχειο!!!

τι κάνεις vanilitsa;; το μπεμπάκι;; (τι μπεμπάκι δηλαδή... μεγαλώνουν κι αυτά)

Σε κάνει να αναρωτιέσαι ποιοι έχουν ελπίδα σε αυτή τη χώρα αν - ο μη γένειτο - αρρωστήσουν σοβαρά...

krEEp3.png

IjZep2.png

Διαφημίσεις

μια γνωστή μας έχει ένα κοριτσάκι - τώρα 5 χρονών - το οποίο 40 ημερών έπαθε ουρολοίμωξη και πήγε στο νοσοκομείο και το έβαλαν το μωρό στο ίδιο δωμάτιο με παιδί με μηνιγγίτιδα!!!!:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil: Το αποτέλεσμα ήταν το παιδί να κολλήσει να είναι τόσα χρόνια με βαλβίδα στο κεφάλι και να τρέμουν την κάθε στιγμή... και δυστυχώς - όπως γίνεται συνήθως - δεν άνοιξε ρουθούνι..:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

με συγχωρείτε που γίνομαι δυσάρεστη αλλά συγχύστηκα γιατί κάποια στιγμή πρέπει να αποδίδεται δικαιοσύνη...

krEEp3.png

IjZep2.png

μια γνωστή μας έχει ένα κοριτσάκι - τώρα 5 χρονών - το οποίο 40 ημερών έπαθε ουρολοίμωξη και πήγε στο νοσοκομείο και το έβαλαν το μωρό στο ίδιο δωμάτιο με παιδί με μηνιγγίτιδα!!!!:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil: Το αποτέλεσμα ήταν το παιδί να κολλήσει να είναι τόσα χρόνια με βαλβίδα στο κεφάλι και να τρέμουν την κάθε στιγμή... και δυστυχώς - όπως γίνεται συνήθως - δεν άνοιξε ρουθούνι..:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

με συγχωρείτε που γίνομαι δυσάρεστη αλλά συγχύστηκα γιατί κάποια στιγμή πρέπει να αποδίδεται δικαιοσύνη...

οταν ο δικος μου 23 ημερων επαθε ουρολοιμωξη δεν σκεφτηκα στιγμη μα στιγμη ομως , ειχα δεν ειχα χρηματα να τον παω στο δημοσιο!!οχι οτι δεν υπαρχουν καλοι γιατροι και εκει απλα το συστημα τους κανει να ...αδιαφορουν!!!

τον πηγα λοιπον σε ιδιωτικη κλινικη και σε πληροφορω ....μειναμε μονοι μας για να μη κολλησει κατι αλλο!!!αξιζε οσα και αν δωσαμε....και δεν το μετανοιωνω στιγμη!!!μας εχουν κανει να τρεμουμε οταν αρρωστησουν τα παιδακια μας..

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Γεια σας κοριτσιααααααααααααααααααααααααα

- βανιλάκο οχι δεν βαζω μαξιλαράκι.. με ψιλοφοβίζει γιατι η μικρη εχει ανησυχο υπνο λογω δοντιών

- μακαρι να γινει το παιδακι καλά θεε μου.. δεν αντεχω να ακουω για παιδάκια που δεν τα καταφεραν λογω γραφιεοκρατιών (όπως ο μικρουλης απο μυτιλήνη κάποια χρονια πριν)

- ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως ΑΝ ποτε αρρωστησει η πουκι (φτου φτου μακρια και παναγιτσα μου να μην μου αρωστησει ποτε το παιδάκι μου) δεν πα να μην εχω να φαω το παιδι 8α παει σε ιδιωτικο νοσοκομείο... για αυτο της εχω κανει ιδιωτικη ασφάλεια...

- περαστικουλαι στις αρωστες και στα σνιφιασμενα μωράκια

- φεράκι... αν χρειαστεις οτιδηποτε.. ακομη και να βρισω καμια αγενεστατη νοσοκομα μου λες ;) αλλα μην μου αγχωνεσαι.. το νεραιδακι ειναι περιφημοτατα!

dZJip3.png

Μαρα αν χρειαστω ενισχυσεις σε φωναζω αμεσως ιχιχιιχχιιχ.

Ποια ασφαλεια της εκανες ?

Εγω δεν εχω κανει , εχετε κανει ολες?

Δεν υπαρχει κρατος κοριτσια σ αυτη την χωρα ,απλα δεν υπαρχει .....γιατι ολοι φευγουν μακρια .Ρωτηστε και την Δημητρα που ειναι Γερμανια αυτη ειναι σιγουρη ξερει καλυτερα.

Βανιλιτσα , παλι γλυφαδα ημουν μια βολτα γιατι βαριεται μεσα ...η μικρη οχι η μαμα χαχαχαχα

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

φαιρακι εννοειτε οτι σφυρασ και εφτασα!

σε οτι αφορα σοτν παναγιωτακη..εχω επικοινωνησει πραγματικα με ΟΣΟΥΣ Ξερω..και απο δουλεια μεχρι και πρωην γκομενουσ.. ε οποιος δεν κανει κατι πολυ απλα οτν εκανα ντιλιτ απο τη ζωή μ...

σε οτι αφορά στην ασφαλεια της εχω κανει μια της εθνικης.. 400 ευρω το χρονο και τα παντα ολα.. απο εξετασεισ εως νοσηλεια κλπ κλπ

αχρειαστη να ειναι

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...