Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Ημουν σιγουρη οτι θα κατεληγες στον Σφακ.. παντως σε ανθρώπινο επιπεδο κ εγω εχω διαπιστωσει οτι είναι καλος χωρις να τον εχω συναντήσει  και ηταν ο πρωτος που μου εκανε κλικ πολυ πριν ξεκινησω τις εξωσωματικες, ασχετως που πήγα σε αλλον τελικα .. αλλα να πας κ να δοκιμασεις το διαφορετικό! Νομιζω μετα απο καθε αποτυχια και ειδικα οταν δεν εχουμε εμβρυα πισω ολες νιωθουμε οτι παταμε το μηδεν και ξεκιναμε απο την αρχη! Αλλα καθε νεα αρχη μπορει να ειναι το πολυπόθητο εισιτήριο στο ταξιδι της μητρότητας!! Ειμαι σιγουρη οτι μολις γυρισει ο άντρας σου  θα γουστάρεις να ξεκινήσεις κ παλι τις διαδικασιες δυναμικά! Μολις τελειωσεις και με τα ραντεβού σου κ παρετε την τελικη αποφαση θα αναθαρρησεις!!! Good luck!!🤞

Τα προβιοτικα που παίρνουμε απο το στομα τελικά βοηθάνε στο μικροβιωμα του κολπου; Ενας γαστρεντερολογος που τον ρωτησα το καλοκαιρι γελουσε .. μου λεει δεν γινεται να βοηθανε στον κολπο αυτα που λαμβανουμε απο το στομα.. πως γινεται ομως οι γυναικολόγοι καθε φορα που παίρναμε αντιβιωση  για οποιοδηποτε λογο να μας έδιναν προβιοτικα απο το στομα για να αποφυγουμε τους μυκητες;;;

Αποφάσισα να κάνω μια προσπάθεια μαζί του να δω. Σα γιατρός φαίνεται οκ ( πλέον δεν εμπιστεύομαι ούτε τα άντερα μου), δε μπορώ να πω πως νιώθω σιγουριά με κανέναν.  Το κέντρο όμως είναι….Τελοσπαντων, θέλει υπομονή κ εγώ είμαι ήδη εξαντλημένη. Δλδ θ δυσκολευτώ με τη συνεννόηση φαίνεται ήδη.  Ελπίζω να μη κάνω λάθος ρε παιδιά. Απλά πείστηκα γιατί είναι ψείρας , φαίνεται, συν του ότι πιστεύει πολύ στους φυσικούς. Εγώ δε μπορώ να κάνω κ πολλά άλλωστε πέρα από φυσικούς. Δε μπορώ να πω πως νιώθω απίστευτα αισιόδοξη αλλά δε ξέρω και που αλλού να απευθυνθώ. Δε φταίει ο Σφακ ή κάποιος συγκεκριμένα , εγώ δε μπορώ να εμπιστευτώ.

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια.

μολις γυρισα απο την παιδιατρο , η μικρη ψηλωσε 72 ποντους και εφτασε 9400 κιλα :rolleyes: προσοχη στην διατροφη της .Καναμε το εμβολιο και μου εγραψε να παω να της κανω και ενα τριπλεξ για το φυσηματακι που ακουγεται , προληπτικα μου ειπε , δεν το ακουει πολυ .Να σας πω την αληθεια απο κεινη την ωρα αγχωθηκα .

kala Πες της 8α της κανεις και τρυλετ και τριπλεξ και τα παντα ολα.. τζιζους πια μασ τρεχουν με το παραμικρο! τεσπα..αν και την απαντηση την ξερεις.. η μικρη πάει μπουνια.. θεοτητα ειναι

υγ. καιμην ακουω χαζα για τα κιλααααααααααααααααααααααααα

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπέρες!

τι κάνετε;;;; τα αγγελούδια;; ελπίζω τέλεια!

πήζω στο διάβασμα και στα deadlines κ δεν προλαβαίνω :?:???::?

fairy μια χαρά είναι η μικρούλα, τέλεια!

Mara πολύ φιλοσοφημένος ο λιβανέζος...μ' αρέσει!

Όσο για τους γονείς τύπου "για σενα θυσιάστηκα" χειρότεροι ακόμη είναι αυτοί που δεν το λένε αλλά το έχουν περάσει τόσο πολύ με άλλους τρόπους στο παιδί τους που το έχουν εξαρτημένο στο στυλ "εγώ έκανα τα πάντα για σενα κ τώρα ήρθε η σειαρά σου" αλλά χωρίς φυσικά να το λένε ποτέ έξω από τα δόντια:mad:

krEEp3.png

IjZep2.png

κιλά διαβάζω, καλά φαίρυ αν η δική σου θέλει προσοχή εμείς τι να πούμε ?

11,300 παρακαλώ, δεν σηκώνεται και μας είπε οτι θα τα χάσει όταν αρχίσει να περπατάει γιατί δεν τρώει πολύ 4 γευματα κανει την μέρα

γεια σας κούκλες μου γιατι δεν χαιρέτησα

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Γεια σας κι απο μενα!!

Η μικρη σημερα κοιμαται απο τις 22.30...εμ,βεβαια...ο μεσημεριανος υπνος της ηταν 3-4.30 σημερα μονο κι ετσι κουτουλαγε απο νωρις!!!

Μαρη Φαιρυ.......σιγα τα κιλα της Ανδριανας...

κι εμενα η Πηνελοπη ειναι 10 κιλα σιγουρα και τι εγινε???

Την βαζω και καθεται πανω στην ζυγαρια και το ξερω...

υψος μονο δεν ξερω αν πηρε γιατι εχουμε 2 μηνες να παμε γιατρο και εγω δεν μπορω να την μετρησω...αλλα και να μην πηρε δεν με νοιαζει.76 ποντους ηταν την τελευταια φορα....

Γεια σου Ροζουλι....ολα καλα???

μια χαρά μάρσυ εδώ προσπαθώ να βγάλω την pucca της μάρας με υγρό γυαλί για τα μαρτυρικά της

ρε συ μάρσυ πόσο ύψος είχε η Πηνελόπη όταν γεννήθηκε ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου γειά σας!!! Χαθηκα γιατί φύγαμε το σκ και μόλις τώρα μπορεσα να σας διαβάσω (εκτός από την τελευταία σελίδα που δε μου την ανοιγει!) Τελικά έχουμε βγάλει 2 δοντάκια μαζεμένα και μιας και τα είδα έγω πρώτη όπως λέει η Μαρσυ θα πάω να της πάρω δωράκι μόλις μπορέσω!!! Εχει ξεκινήσει για τα καλά για μας η περίοδος του φόβου του αποχωρισμού και η μικρή είναι σα βδελίτσα πάνω μου 24/7!!!Ακρως τιμητικό αλλα και κουραστικο! ΤΖΟ θα σου στείλω πμ με το τηλ μου να με πάρεις. Πλέον το στήθος σου δε μπορεί να κόψει το γάλα μη φοβάσαι! Παράγει όσο χρειάζεται το μπεμπέ, όταν το χρειάζεται...βασικά σε προγραμματίζει το μωρό.

Ντυθήκαμε και πεταλούδα την Κυριακή και θα σας βάλω φώτο μόλις μπορέσω. Κλείσαμε και τη βάφτιση 15/5/11. Τώρα μένει να κλεισω φωτογράφο και τα λοιπά. Προσκλητήρια θα κάνω μάλλον στο χαμόγελο του παιδιού...Αφού κανείς δεν τα κρατάει (εκτός από μένα , τη νονά και τη γιαγιά!) τουλάχιστον να μην πάνε χαμένα τα λεφτά!!! αυτά...πολλά φιλιά σε όλες και σε επόμενη συνάντηση κανονίστε να είμαστε μαζί με τα μπεμπέ...για να σας απολαύσω χωρίς άγχος!!!

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

καλα μαρσολαν εσενα η δικια σου ποια ειναι η ζιζελ?? ακους εκει 76 ποντους , ουτε με 12 ποντο δεν θα την φτανει η δικια μου χα χα χα.

Κοριτσια μεσα σε ενα μηνα πηρε 1200 γρ ε πηρε παρα πολλα δεν νομιζετε? καλα οχι οτι θα της κανω διαιτα αλλα της κοβω το μπισκοτακι στην φρουτοκρεμα και μαλλον πρεπει να υπολογιζω το μεσημεριανο της γευμα γιατι της δινω πολυ παραπανω απο 250 γρ φαγητο .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Καλημερουδιααααα...

Πως μου ειστε???

εμεις σε λιγο θα φαμε το κοκο μας...πρωτη δοκιμη σημερα!!

Για να δουμε...

Τωρα τελευταια μου κανει διαφορα με το φαι....δεν το τρωει ολο,παραλειπει γευματα...δεν ξεγελιεται με τιποτε!!

Χαχα...ελα μωρε,σιγα την Ζιζελ...η μικρη οταν γεννηθηκε επειδη ηρθε εναν μηνα νωριτερα ηταν 49 ποντους και 3100.

Αν την γεννουσα κανονικα...ουτε κι εγω ξερω πως θα την καταφερνα...

Με το που γεννηθηκε αρχισε να παιρνει ραγδαια κιλακια και υψος...τωρα ειμαστε σταθερες...σε δυο μηνες μονο 1 κιλο...υψος δεν ξερω...μπορει και να μην εχει παρει αλλο,αντε κανεναν ποντο???Θα δειξει!!

Ειπαμε....δεν σκαμε για τιποτε!!!

Παντως Φαιρουλα,μην κοψεις εντελως τα μπισκοτακια...δινε μερα παρα μερα!!Πλεον δεν τιθεται θεμα...απλα ψαξε να βρεις χωρις καθολου ζαχαρη!!

το πρωι μιλησε ή τωρα Δημητρα.

Κοριτσια η δικια μου εχει κανει αλματωδη αναπτυξη , αν και δεν μπουσουλαει πλεον σηκωνεται μονη της απο το κρεβατι απο ξαπλωμενη σε καθιστη και στα γονατα , σκαρφαλωνει για να σηκωθει .

Διαφημίσεις

Και εκλεισα στο Ωνασειο ραντεβου τη παρασκευη , θελω την θετικη σας ενεργεια !

Ολα καλα θα πανε για το Ανδριανακι βρε Φαιρουλινι!!!

Να μας πεις τα νεα!!

Εδω η δεσποινις εγινε ολοκληρο Ταλιμπανακι....σκαρφαλωνει,κανει ταρζανιτσες...Μην αγχεσαι!!!

Εννοειται θετικη ενεργεια φουουουλ για την ναζιαρα Ανδριανα μας!!

Ναι μωρε αλλα οσο να ναι αν και με καθυσηχασε η γιατρος ,φοβαμαι , γενικα τους γιατρους δεν τους θελω να τους βλεπω ....ταχυπαλμια θα παθω οταν θα μου την εξεταζει .

καλημερα κοριτσακια μου...

για τα μπεμπεκισια κιλακια μιλατε...φαιρουλα μην αγχωνεσαι...εμενα ο δικος μου οταν εκλεισε τον 6ο μηνα ητανε 8040...και 70 ποντους, στον 9ο ποσο θα ειναι δεν θελω να το σκεφτομαι, ηδη πονανε τα χερια μου και η μεση μου και φαντασου δεν του δινω καθολου μπισκοτα

οσο για το φυσιματακι μην αγχωνεσαι δεν ειναι κατι σοβαρο

οι υπολοιπες τι κανετε????εμενα ο δικος μου αποκτησε ενα μπουκωματακι (κολλησε απο ενα αλλο μωρακι) και πλεον το βραδυ κανω βολτες απο το ενα υπνοδωματιο στο αλλο γιατι συνεχεια ξυπναει και κλαιει(οπως καταλαβατε κουτουλαω απο τη νυστα)

τα υπολοιπα νεα μας ειναι οτι ετοιμαζομαστε να μετακομισουμε βρηκαμε ενα ωραιο σπιτι και σε καλη τιμη ενοικιου(οποτε θα γλυτωσω απο την κολουγρασια που εχει το σπιτι που μενουμε τωρα)...και ξεκιναμε να ψαχνουμε να αγορασουμε δικο μας...αντε να δουμε τι θα κανουμε

76IGp3.png

καλημερα κοριτσια.....τι κανετε???

εγω τρεχω για την βαφτιση ...ευτυχως στα happy events βρηκα ολα αυτα που θελω!!!απο μπομπονιερες μεχρι τον στολισμο της κολυμπηθρας!!!

απλα λιτα και φινετσατα!!!

mara-mpoumpou τι εγινε βρηκατε τιποτις ???πειτε ντε!!!!

rosoula κατι τετοιο σκεφτομουν σαν την φωτο που εβαλες απλα σε πιο λιτο!!με πιο λιγα δηλ μονο σταυρο, και ματακι!!!η σταυρο και κορωνιτσα!!

φαιρακι μου ολα καλα θα πανε αυριο!!!και αν ο αντρας σου ειναι στη δουλεια και δεν μπορει να ερθει , εγω ερχομαι για παρεα σου!!!οτι θες μας το λες!!!μην το σκεφτεσαι καθολου η κουκλα σου ειναι μια χαρα, δεν το βλεπεις το παιδι???τι αλλο να σου πω...;)

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...